a zaboravio si Jeana Todtatomi_ferrari je napisao/la:Ferrari je jedna od najboljih momčadi današnje formule 1, ako ne i najbolja, a sve to zahvaljujući michaelu schumacheru i rosu brownu(bar ih ja smatram najzaslužnijima). Otkad su njih dvojica otišli ferrari nije pokleknuo nego je postao još jači i to mi je izuzetno drago je su skoro svi govorili da će ferrari propasti kada schumi ode. Mislim da je kimi jedan ogromni dobitak za ferrari, iako ni massa ne vrijedi manje, ali je stalno nekako u sjenu sada kimija, a prije schumija, a to mi se ne sviđa. Mislim da oni ne favoriziraju niti jednog od svojih vozača, ali se unutra zna red.
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Nikoga
Nekako ne razumin ovo podebljano.tomi_ferrari je napisao/la:Ferrari je jedna od najboljih momčadi današnje formule 1, ako ne i najbolja, a sve to zahvaljujući michaelu schumacheru i rosu brownu(bar ih ja smatram najzaslužnijima). Otkad su njih dvojica otišli ferrari nije pokleknuo nego je postao još jači i to mi je izuzetno drago je su skoro svi govorili da će ferrari propasti kada schumi ode. Mislim da je kimi jedan ogromni dobitak za ferrari, iako ni massa ne vrijedi manje, ali je stalno nekako u sjenu sada kimija, a prije schumija, a to mi se ne sviđa. Mislim da oni ne favoriziraju niti jednog od svojih vozača, ali se unutra zna red.
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
ja ne razumum cjeli tekst, najzasluzniji za ferrarijev uspjeh smatra da su schumi i brown a nakon sto su oni otisli ferrariju ide jos boljezborzic@htnet-dsl je napisao/la:Nekako ne razumin ovo podebljano.tomi_ferrari je napisao/la:Ferrari je jedna od najboljih momčadi današnje formule 1, ako ne i najbolja, a sve to zahvaljujući michaelu schumacheru i rosu brownu(bar ih ja smatram najzaslužnijima). Otkad su njih dvojica otišli ferrari nije pokleknuo nego je postao još jači i to mi je izuzetno drago je su skoro svi govorili da će ferrari propasti kada schumi ode. Mislim da je kimi jedan ogromni dobitak za ferrari, iako ni massa ne vrijedi manje, ali je stalno nekako u sjenu sada kimija, a prije schumija, a to mi se ne sviđa. Mislim da oni ne favoriziraju niti jednog od svojih vozača, ali se unutra zna red.
-
tomi_ferrari
Tako je prijatelju, i Jean Todt je bio važna karika u FerrarijuNitrous Oxide Systems je napisao/la:a zaboravio si Jeana Todtatomi_ferrari je napisao/la:Ferrari je jedna od najboljih momčadi današnje formule 1, ako ne i najbolja, a sve to zahvaljujući michaelu schumacheru i rosu brownu(bar ih ja smatram najzaslužnijima). Otkad su njih dvojica otišli ferrari nije pokleknuo nego je postao još jači i to mi je izuzetno drago je su skoro svi govorili da će ferrari propasti kada schumi ode. Mislim da je kimi jedan ogromni dobitak za ferrari, iako ni massa ne vrijedi manje, ali je stalno nekako u sjenu sada kimija, a prije schumija, a to mi se ne sviđa. Mislim da oni ne favoriziraju niti jednog od svojih vozača, ali se unutra zna red.
-
tomi_ferrari
U ferraiju niti jednog od vozača ne favoriziraju, obojica imaju iste mogućnosti što se tiče ferrarija, ali se zna kada se rada a kada je zabava i nisu tako napeti odnosi kao u nekim momčadimaEternal Glory je napisao/la:ja ne razumum cjeli tekst, najzasluzniji za ferrarijev uspjeh smatra da su schumi i brown a nakon sto su oni otisli ferrariju ide jos boljezborzic@htnet-dsl je napisao/la:Nekako ne razumin ovo podebljano.tomi_ferrari je napisao/la:Ferrari je jedna od najboljih momčadi današnje formule 1, ako ne i najbolja, a sve to zahvaljujući michaelu schumacheru i rosu brownu(bar ih ja smatram najzaslužnijima). Otkad su njih dvojica otišli ferrari nije pokleknuo nego je postao još jači i to mi je izuzetno drago je su skoro svi govorili da će ferrari propasti kada schumi ode. Mislim da je kimi jedan ogromni dobitak za ferrari, iako ni massa ne vrijedi manje, ali je stalno nekako u sjenu sada kimija, a prije schumija, a to mi se ne sviđa. Mislim da oni ne favoriziraju niti jednog od svojih vozača, ali se unutra zna red.mislim wtf
Otkad su brown i schumi otišli ferrari nije pokleknuo nego je još više nastavio napredovati, nego kada su bili schumi i brown
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

tomi_ferrari je napisao/la:U ferraiju niti jednog od vozača ne favoriziraju, obojica imaju iste mogućnosti što se tiče ferrarija, ali se zna kada se rada a kada je zabava i nisu tako napeti odnosi kao u nekim momčadimaEternal Glory je napisao/la:ja ne razumum cjeli tekst, najzasluzniji za ferrarijev uspjeh smatra da su schumi i brown a nakon sto su oni otisli ferrariju ide jos boljezborzic@htnet-dsl je napisao/la: Nekako ne razumin ovo podebljano.mislim wtf
Otkad su brown i schumi otišli ferrari nije pokleknuo nego je još više nastavio napredovati, nego kada su bili schumi i brown
ajd odluči se za jednu od opcija pa nam javi što si odlučijatomi_ferrari je napisao/la:Ferrari je jedna od najboljih momčadi današnje formule 1, ako ne i najbolja, a sve to zahvaljujući michaelu schumacheru i rosu brownu(bar ih ja smatram najzaslužnijima).
- A Senna fan
- Navijam za: Kimmi
Slažem se sa tobom, svaka čast Raikkonenu.M Power je napisao/la:Raikkonena sve više cijenim, jer kao pravi sportaš je priznao Massi , da je brži na VN Bahreina. Nije se izvlačio na upalu uha, koja ga je sigurno smetala u vožnji. Vibracije i buka koje bolid F1 proizvodi za vrijeme vožnje sigurno jako smetaju slušnom kanalu i s upaljenim uhom , je jako teško završiti utrku. Raikkonen je usprkos tome završio utrku i to na postolju. Svaka čast.
http://www.autoportal.hr/200804111966/F ... id-75.html
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

- Navijam za: McLaren
Ako ti tako kazestomi_ferrari je napisao/la:U ferraiju niti jednog od vozača ne favoriziraju, obojica imaju iste mogućnosti što se tiče ferrarija, ali se zna kada se rada a kada je zabava i nisu tako napeti odnosi kao u nekim momčadimaEternal Glory je napisao/la:ja ne razumum cjeli tekst, najzasluzniji za ferrarijev uspjeh smatra da su schumi i brown a nakon sto su oni otisli ferrariju ide jos boljezborzic@htnet-dsl je napisao/la: Nekako ne razumin ovo podebljano.mislim wtf
- brz i zestok
- Početnik

- Kontakt:
Ferrari nije niš bolji ili lošiji samo su nastvaili istim tempom! Za ferrarijev uspjeh je zaslužan i Jean Todt, nega isto ne smijemo zaboravit!!!Adriana Lima fan je napisao/la:Ako ti tako kazestomi_ferrari je napisao/la:U ferraiju niti jednog od vozača ne favoriziraju, obojica imaju iste mogućnosti što se tiče ferrarija, ali se zna kada se rada a kada je zabava i nisu tako napeti odnosi kao u nekim momčadimaEternal Glory je napisao/la: ja ne razumum cjeli tekst, najzasluzniji za ferrarijev uspjeh smatra da su schumi i brown a nakon sto su oni otisli ferrariju ide jos boljemislim wtf
Vettel pobjednik Monze 2008.!

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

Zas repliciras na moje? Ja sam govorio za jednakost vozaca.brz i zestok je napisao/la:Ferrari nije niš bolji ili lošiji samo su nastvaili istim tempom! Za ferrarijev uspjeh je zaslužan i Jean Todt, nega isto ne smijemo zaboravit!!!Adriana Lima fan je napisao/la:Ako ti tako kazestomi_ferrari je napisao/la: U ferraiju niti jednog od vozača ne favoriziraju, obojica imaju iste mogućnosti što se tiče ferrarija, ali se zna kada se rada a kada je zabava i nisu tako napeti odnosi kao u nekim momčadima
-
tomi_ferrari
Ja mislim da ferrari nije nastavio istim tempom, ja mislim da je ipak ubro, a s tobom se slažem da je jean todt zaslužan za uspjehe ferrarijaAdriana Lima fan je napisao/la:Zas repliciras na moje? Ja sam govorio za jednakost vozaca.brz i zestok je napisao/la:Ferrari nije niš bolji ili lošiji samo su nastvaili istim tempom! Za ferrarijev uspjeh je zaslužan i Jean Todt, nega isto ne smijemo zaboravit!!!Adriana Lima fan je napisao/la:Ako ti tako kazes
-
puba
- Rezervni vozač

Nadam se da će ljudi shvatiti kakav je to čovjek i vozač tj borac.A Senna fan je napisao/la:Slažem se sa tobom, svaka čast Raikkonenu.M Power je napisao/la:Raikkonena sve više cijenim, jer kao pravi sportaš je priznao Massi , da je brži na VN Bahreina. Nije se izvlačio na upalu uha, koja ga je sigurno smetala u vožnji. Vibracije i buka koje bolid F1 proizvodi za vrijeme vožnje sigurno jako smetaju slušnom kanalu i s upaljenim uhom , je jako teško završiti utrku. Raikkonen je usprkos tome završio utrku i to na postolju. Svaka čast.
http://www.autoportal.hr/200804111966/F ... id-75.html
- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- M Power
- Početnik

- brz i zestok
- Početnik

- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

- p@rtibrejker
- Veteran

- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Adriana Lima fan je napisao/la:????????To vam je samo razliciti kut gledanja.
Nije ni prvi ni zadnji put da su vozači istih timova koristili različite komponente po bolidu. Bravo gringo73, dobro zapažanje.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

jao moram mu se i ja malo nasmijati kad se već spama. različiti kut gledanjap@rtibrejker je napisao/la:Adriana Lima fan je napisao/la:????????To vam je samo razliciti kut gledanja.
Nije ni prvi ni zadnji put da su vozači istih timova koristili različite komponente po bolidu. Bravo gringo73, dobro zapažanje.
eto znači radi toga je Kimi bija brži. Odera će ga Massa u nastavku sezone
- LeoZGB
- Rezervni vozač

Ja se nebum smijal, ali različita su krila.Adriana Lima fan je napisao/la:????????brz i zestok je napisao/la:čudno!!! bravo za ferrari!A Kimi i Massa su imali različita zadnja krila?!To vam je samo razliciti kut gledanja.
Pogledaj doljnji desni kut kimijevog i massinog krila tu ti se najviše vidi razlika. Doljnja stranica od massinog krila je skroz ravna dok kimijeva nije
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

- M Power
- Početnik

-
tomi_ferrari
Ja mislim da je to samo malo više odnosno manje zakrivljeno krilo, radi downforsa(valjda se tako piše) odnosno veće brzine na pravcuLeoZGB je napisao/la:Ja se nebum smijal, ali različita su krila.Adriana Lima fan je napisao/la:????????brz i zestok je napisao/la: čudno!!! bravo za ferrari!To vam je samo razliciti kut gledanja.
Pogledaj doljnji desni kut kimijevog i massinog krila tu ti se najviše vidi razlika. Doljnja stranica od massinog krila je skroz ravna dok kimijeva nije
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

a što bi drugo moglo biti drugačije osimo oblika krilatomi_ferrari je napisao/la:Ja mislim da je to samo malo više odnosno manje zakrivljeno krilo, radi downforsa(valjda se tako piše) odnosno veće brzine na pravcuLeoZGB je napisao/la:Ja se nebum smijal, ali različita su krila.Adriana Lima fan je napisao/la:????????To vam je samo razliciti kut gledanja.