Da, to je ta trka.Trka je restartovana,ali je Michael ponovo odustao.Preem Palver je napisao/la:Jel to ona kad se Schumacher na startu razbio? Bas tu nisam gledao jer je struje nestaloFICHO je napisao/la:2000.tex je napisao/la:ipak mi je nekako veličanstvenija pobjeda na starom Hochecheim ringu Barichele u Ferrariju nakon starta sa posljednjih pozicija, ali točno se više nemogu sjetiti koje to je godine bilo
MICHAEL SCHUMACHER
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
aha ono sa fisichelom otraga kad ga je spuca a burti je preletija kolko se sićanWalter je napisao/la:Da, u pravu si.schumifan je napisao/la:kaj to nije 2001, ono s Burtiem?, i onda je restartana i onda je odusto odmah nakon odlaska u boks???
2000. je Michael odustao odmah na startu nakon sudara sa Fisichelom, a 2001. je na istoj stazi doživio sudar sa Burtijem.Pa je onda odustao.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
sićaš se sičašEternal Glory je napisao/la:aha ono sa fisichelom otraga kad ga je spuca a burti je preletija kolko se sićanWalter je napisao/la:Da, u pravu si.schumifan je napisao/la:kaj to nije 2001, ono s Burtiem?, i onda je restartana i onda je odusto odmah nakon odlaska u boks???
2000. je Michael odustao odmah na startu nakon sudara sa Fisichelom, a 2001. je na istoj stazi doživio sudar sa Burtijem.Pa je onda odustao.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Schumi pao s motora na testiranju IDM Honde, no na sreću, ostao je neozljeđen
I kaže njegova žena da ima razumijevanja za njegove hobije i da mu neće zabraniti da vozi..prava žena
linkić

I kaže njegova žena da ima razumijevanja za njegove hobije i da mu neće zabraniti da vozi..prava žena

linkić
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- ferrari-fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: ferrari
icegirl_no1 je napisao/la:Schumi pao s motora na testiranju IDM Honde, no na sreću, ostao je neozljeđen![]()
I kaže njegova žena da ima razumijevanja za njegove hobije i da mu neće zabraniti da vozi..prava žena![]()
linkić
E to ja zovem zenom, takvu trazim

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
je pa njoj ostaje cijela milijarda ak onferrari-fan je napisao/la:icegirl_no1 je napisao/la:Schumi pao s motora na testiranju IDM Honde, no na sreću, ostao je neozljeđen![]()
I kaže njegova žena da ima razumijevanja za njegove hobije i da mu neće zabraniti da vozi..prava žena![]()
linkić
E to ja zovem zenom, takvu trazim

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Pa nije zar takva?schuey je napisao/la:je pa njoj ostaje cijela milijarda ak onferrari-fan je napisao/la:icegirl_no1 je napisao/la:Schumi pao s motora na testiranju IDM Honde, no na sreću, ostao je neozljeđen![]()
linkić
E to ja zovem zenom, takvu trazimpogine
naravno da ima razumjevanja

kakav potpis staviti???
- natural
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Schumi III
Michaelov devetogodišnji sin je pobijedio na karting utrci u Španjolskoj.
Talenta mu sigurno ne nedostaje, neka ga samo iskoristi!

CLICK!

CLICK!

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
niko nema bolju neg nbjegov tataschumifan je napisao/la:kak mali ima dobru kacigu, bolju nego tata

šala,a ovo za prezime je zanimljivo,valjda da ga ne maltraju novinari

-
- Test vozač
FICHO je napisao/la:Schumi III
CLICK!
piše da je završio deseti i osmi
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
-
Ma koji god da je završio , mislim da će za 10-15 godina biti ponovna era schumachera, samo sada u glavnoj ulozi mika, a ne michaelzizi je napisao/la:FICHO je napisao/la:Schumi III
CLICK!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Samo ćemo mi tada navijati (ako Bog da) za prvog Hrvata u F1 Matiju Momčilovića. Sad ćemu 14. ili ima već, znači za 5 - 6 godina bi trebao u Red Bull. Koliko sam čuo upisao je nekakav program za mlade u Red Bull-u. (Nisam siguran u točnost ove informacije, ali tako sam ja čuo). Čak je nešto bilo o njemu u F1 Racingu (magazin)(opet koliko sam čuo i ne mora biti točno)tomi_ferrari je napisao/la:Ma koji god da je završio , mislim da će za 10-15 godina biti ponovna era schumachera, samo sada u glavnoj ulozi mika, a ne michael
kakav potpis staviti???
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Znam, moja pogreška i sam sam sad vidio na homepageu kad sam dolazio na forum.zizi je napisao/la:FICHO je napisao/la:Schumi III
SLIKA
CLICK!

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
-
Da, jedva čekam da se neki hrvat pojavi u formuli 1 da imam za nekoga svog navijatMaestro je napisao/la:Samo ćemo mi tada navijati (ako Bog da) za prvog Hrvata u F1 Matiju Momčilovića. Sad ćemu 14. ili ima već, znači za 5 - 6 godina bi trebao u Red Bull. Koliko sam čuo upisao je nekakav program za mlade u Red Bull-u. (Nisam siguran u točnost ove informacije, ali tako sam ja čuo). Čak je nešto bilo o njemu u F1 Racingu (magazin)(opet koliko sam čuo i ne mora biti točno)tomi_ferrari je napisao/la:Ma koji god da je završio , mislim da će za 10-15 godina biti ponovna era schumachera, samo sada u glavnoj ulozi mika, a ne michael
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- sepulctor
- Rezervni vozač
"Onaj" Pavlović čini mi se ima prilično dobar lobi iza sebe. Eno ga u GP2 i ne ističe se baš pretjerano...Walter je napisao/la:Tako je bila priča i za onog Pavlovića iz Srbije što je čak razgovarao i sa Bernijem, pa od toga još ništa, potrebni su jaki sponzori koji na Balkanu nisu voljni za takvo nešto.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.