Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
mene je strah da kimi nije laganSRV je napisao/la:Mislim da je bilo pitanje vremena kada ce Kubica uzeti svoj prvi pole. BMW je sve bolji, jedino me strah da Kubica nije lagan. No kad pogledam koliko su u BMW-u bili sretni, izgleda da nije.

još da čestitam navijačima,dugo su čekali na ovak nekaj
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- McLaren Mercedes
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
cestitam navijacim BMW-a na polu kubice, stvarno je dobro vozio i odlicno iskoristio priliku koja u se ukazala, stvarno vec dugo ne pamtim kad je neko osim Ferraria/Mcm-a i prije 2/3 sezone Renaulta dohvatio pole
Kubica je tijekom cijelog vikenda dosta brzi od Nicka....malo mi je cudna reakcija kubice kad mu je dr. taissen rekao da su na poleu i cestitao a ovaj njemu odgovori samo..OK, ok
Nadam se jednoj uzbudljivoj utrci sutra s dosta pretjecanja i zanimljivih situacija

Kubica je tijekom cijelog vikenda dosta brzi od Nicka....malo mi je cudna reakcija kubice kad mu je dr. taissen rekao da su na poleu i cestitao a ovaj njemu odgovori samo..OK, ok

Nadam se jednoj uzbudljivoj utrci sutra s dosta pretjecanja i zanimljivih situacija

- zbhc
- Početnik
- Navijam za: BMW
Hvala svima na čestitkama, ovo je dobra vijest za nas (fanove BMW-a), ali isto tak i za sve F1 fanove, jer sezona bude puno zanimljivija sa 3 tima sposobna da postignu dobar rezultat. Eh sad, ja sam svjestan da BMW još uvijek lovi Ferrari i McM, al je sasvim jasno da smo na dobrom putu i da se zaostatak smanjuje. A sutra? Sutra neka najbolji pobijedi! Za mene je i ovo odličan rezultat, al naravno da se nadam još jednom iznenađenju od strane BMW-a.
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Jenson Button, Melbourne 2006F1-Champ je napisao/la:cestitam navijacim BMW-a na polu kubice, stvarno je dobro vozio i odlicno iskoristio priliku koja u se ukazala, stvarno vec dugo ne pamtim kad je neko osim Ferraria/Mcm-a i prije 2/3 sezone Renaulta dohvatio pole![]()
Kubica je tijekom cijelog vikenda dosta brzi od Nicka....malo mi je cudna reakcija kubice kad mu je dr. taissen rekao da su na poleu i cestitao a ovaj njemu odgovori samo..OK, ok![]()
Nadam se jednoj uzbudljivoj utrci sutra s dosta pretjecanja i zanimljivih situacija![]()

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
super za bmw, bas mi je drago prvi pole, kubica je bio dobar, svatko bi osvojio pole s laganim bolidom (mislim na ove top vozace), e sad ta taktika mi se nesviđa jer nece biti dobra za utrku, oni nemaju dovoljno brzine da održe prvo mjesto. predviđam Massu ili Raikkonena na prvom /drugom mjestu, Hamiltona, Kovalainena, i Kubica pada ispred ili iza Heidfelda. a s obzirom na nickovu taktiku... neznam kako ce biti onda. steta sto se nece moci zadržati to prvo mjesto.
- zbhc
- Početnik
- Navijam za: BMW
Bilo bude teško, al nada umire zadnja!bmw_sauber_f1 je napisao/la:super za bmw, bas mi je drago prvi pole, kubica je bio dobar, svatko bi osvojio pole s laganim bolidom (mislim na ove top vozace), e sad ta taktika mi se nesviđa jer nece biti dobra za utrku, oni nemaju dovoljno brzine da održe prvo mjesto. predviđam Massu ili Raikkonena na prvom /drugom mjestu, Hamiltona, Kovalainena, i Kubica pada ispred ili iza Heidfelda. a s obzirom na nickovu taktiku... neznam kako ce biti onda. steta sto se nece moci zadržati to prvo mjesto.

Keep your friends close...but your enemies closer!!!
-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
ovisi sve o startu...ako kubica zadrzi prvo mjesto na startu onda ima realne izglede za postolje.....malo je previse govoriti o pobjedi jer BMW nije jos uvjek na razini ferraria i mcm-a...ako je kimi tezak i na startu prodje hamiltona a kubica zadrzi vodstvo bit ce kubica ispred oba Mcm-a sigurnozbhc je napisao/la:Bilo bude teško, al nada umire zadnja!bmw_sauber_f1 je napisao/la:super za bmw, bas mi je drago prvi pole, kubica je bio dobar, svatko bi osvojio pole s laganim bolidom (mislim na ove top vozace), e sad ta taktika mi se nesviđa jer nece biti dobra za utrku, oni nemaju dovoljno brzine da održe prvo mjesto. predviđam Massu ili Raikkonena na prvom /drugom mjestu, Hamiltona, Kovalainena, i Kubica pada ispred ili iza Heidfelda. a s obzirom na nickovu taktiku... neznam kako ce biti onda. steta sto se nece moci zadržati to prvo mjesto.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Kad bi baba imala k*r*c onda bi bila transeksualka.......F1-Champ je napisao/la:ovisi sve o startu...ako kubica zadrzi prvo mjesto na startu onda ima realne izglede za postolje.....malo je previse govoriti o pobjedi jer BMW nije jos uvjek na razini ferraria i mcm-a...ako je kimi tezak i na startu prodje hamiltona a kubica zadrzi vodstvo bit ce kubica ispred oba Mcm-a sigurnozbhc je napisao/la:Bilo bude teško, al nada umire zadnja!bmw_sauber_f1 je napisao/la:super za bmw, bas mi je drago prvi pole, kubica je bio dobar, svatko bi osvojio pole s laganim bolidom (mislim na ove top vozace), e sad ta taktika mi se nesviđa jer nece biti dobra za utrku, oni nemaju dovoljno brzine da održe prvo mjesto. predviđam Massu ili Raikkonena na prvom /drugom mjestu, Hamiltona, Kovalainena, i Kubica pada ispred ili iza Heidfelda. a s obzirom na nickovu taktiku... neznam kako ce biti onda. steta sto se nece moci zadržati to prvo mjesto.![]()
![]()
-
-
- Početnik
- Kontakt:
nemogu virovati da ima i takvih koji sada seru po kubici. ali uopce na njih nezelim obracati pozornost, ljudi su ljubomorni a vjerojatno bi ja bio malo razocaran kad bi nick bio brzi od kubice, nije im lako. glupo je sto se nazivaju navijacima bmw-a, oni navijaju za nicka heidfelda a ne za bmw.međutim ovaj predivan dan nece mi nitko pokvariti. kao navijac BMW-a i kubice osjecam se presretno. svima hvala na cestitkama, a ovo je jos jedna potvrda da je bmw na pravom putu,i da schumi nije u pravu kad je ono izjavio.
međutim sutra je utrka i sve je moguce, ali ja vjerujem da ce sutra i nick i robert biti brzi i ponovo osvojiti bodove i uzeti postolje.
međutim sutra je utrka i sve je moguce, ali ja vjerujem da ce sutra i nick i robert biti brzi i ponovo osvojiti bodove i uzeti postolje.

BMW Sauber_F1 Team
- ~IsR~Lux
- Početnik
- Navijam za: V8
da,kubica je sve htio napraviti da dobije prvu startnu poziciju i ja mu na tome čestitam,ali po meni to i nije dobra taktika za utrku.kubica će morati brzo u boks,a ovi drugi će se po stazi natjeravat i radit brze krugove,pa mislim da kubica sigurno neće održati 1. mjesto.Andrinho_F1 je napisao/la:nemogu virovati da ima i takvih koji sada seru po kubici. ali uopce na njih nezelim obracati pozornost, ljudi su ljubomorni a vjerojatno bi ja bio malo razocaran kad bi nick bio brzi od kubice, nije im lako. glupo je sto se nazivaju navijacima bmw-a, oni navijaju za nicka heidfelda a ne za bmw.međutim ovaj predivan dan nece mi nitko pokvariti. kao navijac BMW-a i kubice osjecam se presretno. svima hvala na cestitkama, a ovo je jos jedna potvrda da je bmw na pravom putu,i da schumi nije u pravu kad je ono izjavio.
-
Andrinho_F1 je napisao/la:nemogu virovati da ima i takvih koji sada seru po kubici. ali uopce na njih nezelim obracati pozornost, ljudi su ljubomorni a vjerojatno bi ja bio malo razocaran kad bi nick bio brzi od kubice, nije im lako. glupo je sto se nazivaju navijacima bmw-a, oni navijaju za nicka heidfelda a ne za bmw.međutim ovaj predivan dan nece mi nitko pokvariti. kao navijac BMW-a i kubice osjecam se presretno. svima hvala na cestitkama, a ovo je jos jedna potvrda da je bmw na pravom putu,i da schumi nije u pravu kad je ono izjavio.
Mene ne nazivaš fanom BMW-a, a baš se pitam tko koga uzdiže u vedra nebesa................... lako je Kubici bit prvi kad ima lakši bolid i to već drugi put................. baš se pitam tko će donijeti više bodova BMW-u................. ¨sigurno Kubica kao u prošloj sezoni˝ .................mali nećeš mene zajebavat s Kubicom......................
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Ove sezone će kubica najvjerovatnije skupit više bodova od heidfelda.Ovaj novi bolid više odgovara kubici i negovom načinu vožnje nego haidfeldu.speed-bmw-girl je napisao/la:Andrinho_F1 je napisao/la:nemogu virovati da ima i takvih koji sada seru po kubici. ali uopce na njih nezelim obracati pozornost, ljudi su ljubomorni a vjerojatno bi ja bio malo razocaran kad bi nick bio brzi od kubice, nije im lako. glupo je sto se nazivaju navijacima bmw-a, oni navijaju za nicka heidfelda a ne za bmw.međutim ovaj predivan dan nece mi nitko pokvariti. kao navijac BMW-a i kubice osjecam se presretno. svima hvala na cestitkama, a ovo je jos jedna potvrda da je bmw na pravom putu,i da schumi nije u pravu kad je ono izjavio.
Mene ne nazivaš fanom BMW-a, a baš se pitam tko koga uzdiže u vedra nebesa................... lako je Kubici bit prvi kad ima lakši bolid i to već drugi put................. baš se pitam tko će donijeti više bodova BMW-u................. ¨sigurno Kubica kao u prošloj sezoni˝ .................mali nećeš mene zajebavat s Kubicom......................

bukreka i jogurta
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
-
To uopče nemora znaciti, gledala sam brze krugove u prve dvije utrke i Heidfeld je daleko brzi od Kubice.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Ove sezone će kubica najvjerovatnije skupit više bodova od heidfelda.Ovaj novi bolid više odgovara kubici i negovom načinu vožnje nego haidfeldu.speed-bmw-girl je napisao/la:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
@Andrinho_F1 kakve veze sad Schumi ima jel ovo mozda drugi dio sezonespeed-bmw-girl je napisao/la:Andrinho_F1 je napisao/la:nemogu virovati da ima i takvih koji sada seru po kubici. ali uopce na njih nezelim obracati pozornost, ljudi su ljubomorni a vjerojatno bi ja bio malo razocaran kad bi nick bio brzi od kubice, nije im lako. glupo je sto se nazivaju navijacima bmw-a, oni navijaju za nicka heidfelda a ne za bmw.međutim ovaj predivan dan nece mi nitko pokvariti. kao navijac BMW-a i kubice osjecam se presretno. svima hvala na cestitkama, a ovo je jos jedna potvrda da je bmw na pravom putu,i da schumi nije u pravu kad je ono izjavio.

@speed-bmw-girl bas sexy post
-
- Legenda
ako i nije najbolje za utrku, isplatilo se!!bmw_sauber_f1 je napisao/la:super za bmw, bas mi je drago prvi pole, kubica je bio dobar, svatko bi osvojio pole s laganim bolidom (mislim na ove top vozace), e sad ta taktika mi se nesviđa jer nece biti dobra za utrku, oni nemaju dovoljno brzine da održe prvo mjesto. predviđam Massu ili Raikkonena na prvom /drugom mjestu, Hamiltona, Kovalainena, i Kubica pada ispred ili iza Heidfelda. a s obzirom na nickovu taktiku... neznam kako ce biti onda. steta sto se nece moci zadržati to prvo mjesto.
meni bi draži bio pole (prvi za tim i prvi za kubicu) nego koji bod više!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak