Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Igor18 »

elder je napisao/la:
Dani je napisao/la:Nikada ne znaš. Možda mu pukne film i ode u Mac.
Mislim on je u interviewu rekel da nejde nikud, ali ja sam misljenje da bi bilo bolje za njega da ode iz mercedesa. Mozda prvu sezonu Mclaren-Honda nebude ko Mercedes, ali Lewis je poznat po tome da dobro radi s momcadi na razvoju bolida mislim da ga cak ni Alonso tu nema, uz duzno postovanje prema Alonsu.
A zbog čega bi otišao iz ekipe koja je napokon složila pravi koncept bolida. Ima najbolji PU, ima resurse, najbolje su se prilagodili novim pravilima i ulazi u seriju kakvu je RB imao do ove godina.
Sam je rekao da želi osvajati još naslova (a to trenutačno može sa Mercedesom). Nema on više 20 godina pa da ima vremena napretek i da se može zajebavati sa izgradnjom pobjedničkog bolida i trošiti vozačke godine uzalud. Sad sjedi u njemu i namjerava brati plodove Mercedesovog (i njegovog prošlogodišnjeg) rada i truda.
Nije blesav, a i šteta bi bilo da potroši godine uzaludno, kao Alonso u Ferrariju.
Michael is faster than you!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

To to
Darkness rises when silence dies
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Steta kaj je ova fantasticna pobjeda zasjenjena nesrecom. Ma samo da su Sutilci Bianchi dobro.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ako je jučer u kvalama ROS opalio šamar Hamiltonu s one dvije desetinke, danas je HAM njemu opalio zidarsku.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Bitno je do zadnje utrke imati 15 bodova viska . Onda ga samo kvar moze sprijeciti. Mislim da je danas pokazao zasto ga je Mercedes toliko platio i zasto rade na novom ugovoru.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

svaka cast njemu i ostalima na podiju. Bez pretjeranog slavlja. Respect
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Slash je napisao/la:Ako je jučer u kvalama ROS opalio šamar Hamiltonu s one dvije desetinke, danas je HAM njemu opalio zidarsku.
Rosberga do kraja može spasiti samo kvar, greška ili kazna Hamiltona. Izravno na stazi nema velikih šansi.

Hamilton očito bolje pozna ovaj bolid a i gume, Rosberg ide ranije po nove gume i ne uspijeva ih sačuvat uz sporija vremena koliko Hamilton. To mi je vrlo zanimljivo, jer kad ne bude team-radia Rosberg bi mogao bit u većim problemima.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Mislim da je jedna od ključnih stvari bila micanje fric-a. Lewis je objasnio da je on teži od Nice te da je samim time mogao fizičku kondiciju bolje pripremiti umjesto da je na nekakvim dijetama. Sličnu stvar možemo vidjeti i kod Vergnea.
Rosberg said he was simply not as comfortable with the Mercedes' handling as Hamilton.

"I was definitely not happy with the balance but we had pretty much the same set-up," he said.

"Lewis must have had the same oversteer. I tried to tweak the balance, but we need to look into it.

"I guess I struggled a bit more with it. Oversteer, I didn't like it."

Činjenica je da se Lewis lakše prilagođava promjenjivim uvjetima.a i samome bolidu.

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Slazem se da ako nebude do kraja kakvih kvarova za hamiltona da je naslov vise manje tu.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Mislim da ga prerano otpisujete. Ja sam ga otpisao prije Suzuke pa je izvukao pole iz šešira i to debelo ispred HAM-a što me fakat iznenadilo. A pitanje je i kako bi utrka završila da je bila suha...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Slash je napisao/la:Mislim da ga prerano otpisujete. Ja sam ga otpisao prije Suzuke pa je izvukao pole iz šešira i to debelo ispred HAM-a što me fakat iznenadilo. A pitanje je i kako bi utrka završila da je bila suha...
Nitko ga ne opisuje, ja samo velim ako nebude kvarova da je prednost na strani Hamiltona
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Puno se piše o rivalstvu LH vs. NR, ali pogledajmo statistiku.
NR ima 4 pobjede. U Australiji je Lewis odustao, u Monacu je na prevaru došao do PP i tu je priča bila završena, Austriju mu priznajem kao jedinu pravu pobjedu, a u Njemačkoj je Lewis startao sa začelja.

Ricciardo ima 3 pobjede. U Canadi Lewis odustao, u Mađarskoj startao iz boksa, u Belgiji ga Nico izbacio.

Lewis Hamilton ima 8 pobjeda od kojih je u 6 navrata Rosberg bio 2., a u samo 2 od tih 8 Lewisovih pobjeda je Nico odustao. Još ako uračunamo Mađarsku kao "pobjedu" nad Rosbergom.........

Što je pjesnik htio reći? Ima još dosta do kraja, ali ako itko drugi osim Lewisa bude svjetski prvak bit će na određeni način nezasluženo. Jesam li pristrani navijač, jesam. Kako je Mark Twain rekao: "postoje 3 vrste laži - laž, prokleta laž i statistika".
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Na prijevaru dosao do pp? A kako to? Odvezao bolji prvi krug od lewisa....
McLaren u <3
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ova staza je varljiva i nepoznata (di sam ovu riječ izvukao - varljiva...), i bit će tu svega. Šteta jedino što se računa na samo jedan boks, zbog toga će pp biti još važniji.
Samo neka se trkaju.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Jedna cekam da vidim kaj bu lewis napavil sad u fp3 pa u qulif, jucer nisam gledal fp1 i fp2 ali rosberg je moral negde gresku u fp2 napraviti kaj je bil tolki razmak
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

I sad je napravio hamo ludi krug...
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Malo je falilo da ponovi Suzuku u FP3, ali na ovoj stazi hamilton ima u dzepu 0.4sec prednosti nad rosbergom mozda i vise. Zavrsilo je sa 0.290 ali u krugu kad je blokiral zadnje kocnice i izletel imal je za 0.2sec jos brze vrijeme u drugom sektoru. Bit ce zanimljivo u qualif
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

1:38.3 :) lepo lepo
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

To to :) Bravo
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Razvaloo cojek
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Zanimljivo je da nakon svega Hamilton dijeli setup sa rosbergom, danas na FP3 su rekli da je rosberg napocetku fulal setup pa da sad vozi na Hamiltonovom. Ako zele napraviti f1 zanimljivijom neka zabrane razmjenu podataka jer ovak je ako ja ne uspijem zel budem setup od timskog kolege i to je to
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

elder je napisao/la:Zanimljivo je da nakon svega Hamilton dijeli setup sa rosbergom, danas na FP3 su rekli da je rosberg napocetku fulal setup pa da sad vozi na Hamiltonovom. Ako zele napraviti f1 zanimljivijom neka zabrane razmjenu podataka jer ovak je ako ja ne uspijem zel budem setup od timskog kolege i to je to
cudno. Da mi je vidit dal si tako mislio i kad je Hamilton dijelio Alonsov setup 2007?

Ugl. opet razvaljivanje kolege, maestralan krug stvarno
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

F1NAC je napisao/la:cudno. Da mi je vidit dal si tako mislio i kad je Hamilton dijelio Alonsov setup 2007?
Jesi siguran da je bas samo Hamilton koristil Alonsov setup ili je bilo obostrano
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

elder je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:cudno. Da mi je vidit dal si tako mislio i kad je Hamilton dijelio Alonsov setup 2007?
Jesi siguran da je bas samo Hamilton koristil Alonsov setup ili je bilo obostrano
pa cudno al od mađarske bas onda je počeo zaostajati u trci znacajnije za Alonsom. jel onda doslo do prekida dijeljenja podataka? al ajd to je staro, arhiva. Opet ćemo se prepucavat u nadogled. Ja sam samo htio malo piknuti tvoju izjavu ;) NHF
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

F1NAC je napisao/la:
elder je napisao/la:
pa cudno al od mađarske bas onda je počeo zaostajati u trci znacajnije za Alonsom. jel onda doslo do prekida dijeljenja podataka? al ajd to je staro, arhiva. Opet ćemo se prepucavat u nadogled. Ja sam samo htio malo piknuti tvoju izjavu ;) NHF
Nema straha, ali dobro nemozes uspoređivati Hamiltonu je bila prva sezona bome rosbergu nije :) A daj mi reci nebi bilo zanimljivije da ne djele podatke
Odgovori