Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Evo sad je toto rekel da je hamiton i htel u box uci da nebi smjel jer sve diktira prvi auto, pa kak bi onda mogel drugacije u monacu pobjediti.
Darkness rises when silence dies
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

navodno je Lewis plakao dok je vozio pa nije mogao vidit niš ispred :biggrin: :biggrin: :biggrin: šala
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

F1NAC je napisao/la:navodno je Lewis plakao dok je vozio pa nije mogao vidit niš ispred :biggrin: :biggrin: :biggrin: šala
dobra šalaaaa ;) pa molo je prevec kukao na radio i cak u nekim trenucima ekipu optuzivo....
McLaren u <3
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

McLewis je napisao/la:Veli covijek da je gladniji od rosberga, al se danas izgleda napapao prije utrke ;) i jos kaze da u monacu pobjedjuju samo najbolji vozaci a rosberg ima 2 pobjede on jednu... Sam sebe poklapa laprdanjem, al imam osjecaj da ce u kanadi satrat rosberga!!!
Vozio je više nego odlično ali s identičnim bolidom i identičnom strategijom (igrom slučajeva) se ne može pobjedit bez pp.

Jedna njegova pobjeda u Monacu vrijedi više nego 5 Rosbergovih, jer je u kišnim uvjetima nadoknadio puknutu gumu, vozio 4 sec brže, dok su ostali igrali se flipera a Rosberg kraj šikane ravno u zid. To je jedina vožnja u monacu bila ravna Senninoj ;)
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
McLewis je napisao/la:Veli covijek da je gladniji od rosberga, al se danas izgleda napapao prije utrke ;) i jos kaze da u monacu pobjedjuju samo najbolji vozaci a rosberg ima 2 pobjede on jednu... Sam sebe poklapa laprdanjem, al imam osjecaj da ce u kanadi satrat rosberga!!!
Vozio je više nego odlično ali s identičnim bolidom i identičnom strategijom (igrom slučajeva) se ne može pobjedit bez pp.

Jedna njegova pobjeda u Monacu vrijedi više nego 5 Rosbergovih, jer je u kišnim uvjetima nadoknadio puknutu gumu, vozio 4 sec brže, dok su ostali igrali se flipera a Rosberg kraj šikane ravno u zid. To je jedina vožnja u monacu bila ravna Senninoj ;)
al ga sad brate pretjera ;) je, 2008 je bila sjajna voznja, ali zaboravljas da je isti taj hamilton udario u zid i probio gumu??pa ga je spasio safety car, ali da, sve poslije toga incidenta je povijest....
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Zanimljiv interview Hamilton posle trke
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Bravo Lewis. Mogu ti oni i sje.avati motor, đubretarski doći do pp-a, nedati ti priliku za borbu za pobjedu u Monaku, ali ti i dalje rze cozis od tatinog malog. Trebao bi sada nakon utrke pitati svog trkaceg inzenjera gospodina Vuka sto zele od njega. Da li smije oscojiti naslov ili to mora biti Nijemac. Vidjeli smo svakakve Švapske likove u garazi Mercedesa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

McLewis je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:

al ga sad brate pretjera ;) je, 2008 je bila sjajna voznja, ali zaboravljas da je isti taj hamilton udario u zid i probio gumu??pa ga je spasio safety car, ali da, sve poslije toga incidenta je povijest....
tko nije udario zid u toj utrci? staza se utapala ko bosna. Pogledaj kako su vozili Alonso,Kimi i ostali igrači...nije mu pomogao SC koliko Massa svojom vožnjom.

http://www.dailymotion.com/video/xah8oi ... -2008_auto" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

gospon cale od lewisa, znam ja dobro tu utrku jer sam ju pregledao 10000 puta i imam ju na dvd-u medju njegovim najboljim voznjama... ali samo zelim ukazat da nije toliko nadčovijek lewis.... udario je u zid, pao na 4 mjesto i kasnio 40 sekundi za massom, i onda je izisao SC priblizio ga natrag massi i dalje je lewis odradio kao sta rekoh povijest... i sta svi govorite da merc neda lewisu da pobjedi?? ima 4 pobjede spram rosbergove dvije?? ne sumnjam uopce da ce lewis osvojit naslov, ali hallo nije uvijek on najbrzi, moze ponekad biti drugi, zato predlazem i vama kao njegovim navijacima i njemu al me nece cut... da zasutite i gledate kako ce ga na stazi razvalit... jer sada sljedi kanada, lewisova staza na kojoj je uvijek sjajan, ocekujem njegovu potpunu dominaciju tamo... neka suti i vozi, a kao sta svi ovdje znamo, vozit zna sjajno, a vi sutite i gustajte u njegovim majstorijama, kao sta cu ja gustat skupa s vama...
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Big Mac. Ostaje cinjeni a da uvijek nekakve greske na bolidu i u taktici se desavaju na Hamiltonovoj strani garaze. Normalno da tim malo foryira tatinog malog jer je Švabo. Ali kao kaj velis dolaze staze gdje bi Hamilton trebao biti bolji. Ali to trebao moramo uzeti sa rezervom.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Ovo je stvarno raspizdilo Lewisa. Sad bas gledam na skyu izjavu "we are not friends". Interesting times ahead :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

zanima me zašto Lewis sam nije reagirao prije SC-a sa boxom. Ako ga več nisu oni sami zvali na promjenu, mogao je on stisnuti onaj gumb za potvrdu boxa, javit radiom "ulazim u box budite spremni" znači preuzeti inicijativu.
Toto kaže da je njihovo pravilo da auto ispred ima prednost ulaska u box, OK ali zato treba preuzet odgovornost kad ste a istoj strategiji a dogodi se ovakva situacija.. da moglo se dogodit da SC ne izađe na stazu al opet nebi na kraju izgubio poziciju u odnosu na RIC odnosno RAI jer je prednost bila dovoljno velika.

Najlakše je plakat preko radija i ograditi se od svega, treba napraviti neki potez i sam isprovocirati situaciju.
Michael is faster than you!!
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:Big Mac. Ostaje cinjeni a da uvijek nekakve greske na bolidu i u taktici se desavaju na Hamiltonovoj strani garaze. Normalno da tim malo foryira tatinog malog jer je Švabo. Ali kao kaj velis dolaze staze gdje bi Hamilton trebao biti bolji. Ali to trebao moramo uzeti sa rezervom.
hahaha, pa ja nevjerujem, ako onaj ko je prvi bira taktiku di je greška, greška bi bila da je Hamilton dobio bolju, greške na bolidu koga briga za njih čista slučajnost da se njemu dese, zadnje 4 sezone se RBR urotio protiv Webbera kad mu je bolid crkavo, a sad kad crkaje Vettelov nikog nije briga, a isto tako nikog neće zanimat kad Britniju crkne bolid
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Gdje je logika ući u boks ako ti tim nije spreman? Tko ti garantira da bi oni bili spremni da je on i potvrdio ulazak?

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Nevezano sad za favorizaciju ikoga, budalaština mi je da u timu jedan čovjek određuje strategiju. AKo se utrkuju njih dvojica, onda trebaju imat i ljude koji određuju strategiju kako oni misle da je najbolje za njihovog vozača. Ima smisla da prvi ima prednost u ''normalnim'' utrkama i okolnostima, ali šta da je tipa ROS prvi i ne želi nikad uć u boks, a HAM-u otiđu gume do kraja, i HAM svejedno ne smije u boks jer nije bio ROS?!?!?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

u prijenosu su komentatori rekli da je njemu bio cilj ostati duže od Rosberga na stazi, koliko bi to gume izdržale i da li bi se isplatilo nismo vidjeli zbog SC-a
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Dani je napisao/la:Gdje je logika ući u boks ako ti tim nije spreman? Tko ti garantira da bi oni bili spremni da je on i potvrdio ulazak?
Pa imali su cca pola minute da se spreme.. Sudar je bio točno ispred mercedesa, da je Lewis odmah skočio na radio sasvim dovoljno vremena da se sve odigra kak treba.. Uostalom Buttona su u box zvali u doslovno zadnjem trenutku, sekundu kasnije i nebi uspio skrenut u box i sve je odrađeno kak treba.
Michael is faster than you!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Igor18 je napisao/la:
Dani je napisao/la:Gdje je logika ući u boks ako ti tim nije spreman? Tko ti garantira da bi oni bili spremni da je on i potvrdio ulazak?
Pa imali su cca pola minute da se spreme.. Sudar je bio točno ispred mercedesa, da je Lewis odmah skočio na radio sasvim dovoljno vremena da se sve odigra kak treba.. Uostalom Buttona su u box zvali u doslovno zadnjem trenutku, sekundu kasnije i nebi uspio skrenut u box i sve je odrađeno kak treba.
Jel ti citas kaj su ljudi prije napisali. U Mclarenu svaki vozac ima svojeg stratega, u mercedesu je samo jedan. I radi toga pravo odabira ima vozac koji je ispred.
_Nico_Rosberg_
Navijam za: Nico Rosberg

Post Postao/la _Nico_Rosberg_ »

Dani je napisao/la:Bravo Lewis. Mogu ti oni i sje.avati motor, đubretarski doći do pp-a, nedati ti priliku za borbu za pobjedu u Monaku, ali ti i dalje rze cozis od tatinog malog. Trebao bi sada nakon utrke pitati svog trkaceg inzenjera gospodina Vuka sto zele od njega. Da li smije oscojiti naslov ili to mora biti Nijemac. Vidjeli smo svakakve Švapske likove u garazi Mercedesa.
Ako je sve to tako kako kazes sta Hamilton radi u Mercedesu? Ocigledno je da imaju iste uslove i da vozac koji vodi u trci ima jednu strategiju vozac koji je iza ima drugu i to je isto nebitno da li je Hamilton prvi ili Rosberg. To je savrseno dobro vidilo danas, kada se hamilton zalio preko radija zasto je usao u boks nakon Rosberga u istom krugu. Nema prvog i drugog vozaca i to je ocigledno nesto sto Hamilton ne zeli jer je racunao da ce on biti prvi vozac. Tu se ocigledno malo zajebao, morace dokazati da je bolji od Rosberga.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

"vozac koji vodi u trci ima jednu strategiju vozac koji je iza ima drugu i to je isto nebitno da li je Hamilton prvi ili Rosberg. "

Vidim ja da ti ili nekužiš utrke ili se praviš glup. Da je to danas bio slučaj Hamilton bi pobjedio bez problema. Očito je bilo da ga ne žele pozvati ranije u boks. Nije ovo Bahrein ili Barcelona da ima mjesta za napad sa drugačijom strategijom.

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Pa jer zna da ce ga ubit na cesti, sa svojom brzinom..

Iskreno neznam dal bi navijal za merc, tj sve sam dalje od toga. Bili su mi simaticni proslih godina, i lujo mi je savim ok i korektan, ali mi se sve vise gade.

Ovaj Toto mi je sve vise ko Horner, i prica jedno i ko da laze u kameru, i Lauda, koji bi rađe umro nego favoriziral Luju koji je puno puno brzi od Rosberga.

Od pocetka mi djeluju ko da im je nico broj jdan vozac, i sve strategije do sada su bi djelovale ko da su nikine brze i bolje. Danasnju trku nisam gledal (jos) i ovo govorim iskljucivo na temelju prijasnjih.
I like to race, not to do laps alone.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ah... svi su krivi samo Rosberg nema šanse da je brži od Hamiltona... danas je Hamilton vjerojatno mogao brže vozit,ali je isto tako i Rosberg u bahreinu i barceloni mogao brže voziti al je završio drugi pa ne vidim (ili se barem ja ne sjećam)da je ovoliko dramio i plakao na team radio-o i tražio nekakva objašnjenja. Rosberg ako je pametan sad bi se trebao maksimalno posvetit radu s timom i pustit medijski šou i prepucavanje Hamiltonu
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

vidc je napisao/la:ah... svi su krivi samo Rosberg nema šanse da je brži od Hamiltona... danas je Hamilton vjerojatno mogao brže vozit,ali je isto tako i Rosberg u bahreinu i barceloni mogao brže voziti al je završio drugi pa ne vidim (ili se barem ja ne sjećam)da je ovoliko dramio i plakao na team radio-o i tražio nekakva objašnjenja. Rosberg ako je pametan sad bi se trebao maksimalno posvetit radu s timom i pustit medijski šou i prepucavanje Hamiltonu
Prvi puta da se slazem s tobom.... Jednostavno nico je bio bolji, tj nasao se tu gdje i iskoristio... Sta sam vidc kaze nico nije dramio u bahreinu i spanjolskoj, zavrsio je tu gdje je i kao pravi sportas prisao lewisu i pruzio ruku...
McLaren u <3
ivancina
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ivancina »

mercedesu jedino fali ross brawn da ga malo spusti na zemlju
Odgovori