izgleda odlicno, za one koji vole brdo..
btw, mans dobar ti je post

sto se tice rizika, top10 je ok, samo sto netko sa p18 u prvom zavoju oce bit top10

i meni zasigurno (ova utrka).. kako mislis ovako poslozimo? za duzi race? treba krcat grid za dug race jbga..Meni osobno jedno od boljih iskustava od kada vozim sa vama i uopće, i ustvari bi volio da se i mi sami nekad ovako posložimo,
nemozes pobjec od toga daI za kraj, čestitke svima koji su osvajali bodove, i postolja, stvarno vi to fino vozite, mislim da sa vremenom koje posvećujem svemu skupa neću nikad dostić tu razinu, ali iskreno se lijepo zabavljam, pa u to ime... živili!

ono zasto je simracing toliko zabavan i zarazan jer zahtjeva puno skilla za borit se sa najboljima, uvijek ima prostora za napretkom i uvijek ima netko brzi..
ja vozim vec dosta, al nesto manje od ovih nasih aseva tako da se mogu postavit na glavu, al uvijek mi fali malo..
no.. ima naravno puno i do "talenta".. kao primjer fiore koji neznam koliko je prije vozio, al je vrlo brzo postao najbrzi..
ja sam zapravo cijeli prvi stint, nekih 50 min vozio svaki krug koncetrirano i kao da je moj auto..Ali sve to normalno za jednu trku od 99 min:)
kad sam naisao na promet vecinom sam ih pratio kroz drugi sektor i cekao da dodjemo na ravnicu, jedini mi se nedo pristojno micao kroz zavoje.. (koji je skenjao vas svih ja mislim

sve u svemu, lijepo smo to oderali, malo smo prejaki

drago mi je i da si nam se ti mans pridruzio, ne da ih dominiramo+ , vec sto si nazad s nama..
da samo sto se meni nekako cini da ce se na kraju vrlo vjerojatno vozit yugo, sa 50% grida na tipkovnicama..ajd sad nova liga.
neznam bas..
izmedju porscheva ja mislim da je vise glasova skupio porsh iz gt3 moda..
opet nije ni to najsretnije, neznam kakvi ce bit.. stvar je u tome sto kada vec vozimo, ja se rado pripremim dobro i 2/3 dana cu ic na server i probat postavit koje bolje vrijeme, al kad nije gust vozit onda mi pada volja i onda uopce ne odem..
vidjet cemo..
ja i dalje cekam wtcc pa da vidimo sto cemo s tim..