Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
najgori mogući scenarij . Glavni rivali su prva dva na gridu ... Jedino neko čudo sutra da nam pomogne da bar ne padnemo u poretku . Razmak je manji u kvalama al opet loše je to na ovoj stazi ispalo . Al ipak sutra se dijele bodovi

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
npr. sudar Vettela i Hamiltona na kočenju u 2. zavoj?F1NAC je napisao/la:Jedino neko čudo sutra da nam pomogne da bar ne padnemo u poretku

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
Definitivno nebi bilo lošeCuky je napisao/la:npr. sudar Vettela i Hamiltona na kočenju u 2. zavoj?F1NAC je napisao/la:Jedino neko čudo sutra da nam pomogne da bar ne padnemo u poretku

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Jedino toCuky je napisao/la:npr. sudar Vettela i Hamiltona na kočenju u 2. zavoj?F1NAC je napisao/la:Jedino neko čudo sutra da nam pomogne da bar ne padnemo u poretku
Jesu li Hulkenberg i Kobayashi pod istragom bili u q1 ako sam dobro vidio?Možda ih kazne s 5 mjesta i eto 9

...put u raj nije posut ružama...
- F1NAC
- Moderator
hahhahahahahah dobraChuck Norris je napisao/la:Jedino toCuky je napisao/la:npr. sudar Vettela i Hamiltona na kočenju u 2. zavoj?F1NAC je napisao/la:Jedino neko čudo sutra da nam pomogne da bar ne padnemo u poretku
Jesu li Hulkenberg i Kobayashi pod istragom bili u q1 ako sam dobro vidio?Možda ih kazne s 5 mjesta i eto 9

Nego ontopic . I dalje ne kuzim cemu ono puštanje na medium gumama na pocetku q2 ...

- Cuky
- Moderator
ako se ne varam, nisu bili zadovoljni sa ponašanjem bolida na medium gumama u Q1, pa su između Q1 i Q2 napravili neke male promjene i išli to provjeriti. A usput, nadali su se da ako i ostali krenu na medium oni će svoje imat ugrijane i spremne za jurnjavu. No onda se morao pojaviti onaj Toro Rosso sa soft gumama i svi krenuli na soft umjesto medium. Uglavnom, sutra se za utrku ima 2 netaknuta seta soft guma i jedan ili dva netaknuta seta medium guma.

- Dero
- Profesionalni vozač
Sve naše nade u sutrašnjoj utrci su u rukama Grojeana i Maldonada u prvom zavoju
. A gle ak sam morao izabrati 2 vozača da razbiju nekog ispred na startu bila bi ova dvojica

- F1NAC
- Moderator
al svejedno mogli su onda jedan krug napravit trk u boks po soft i opet out, a ne čekat onoliko .. Ne krivim nikog ni Alonsa , al mislim da je moglo i bolje od tog danas s obzirom da je massa nekih 8 stotinki iza AlonsaCuky je napisao/la:ako se ne varam, nisu bili zadovoljni sa ponašanjem bolida na medium gumama u Q1, pa su između Q1 i Q2 napravili neke male promjene i išli to provjeriti. A usput, nadali su se da ako i ostali krenu na medium oni će svoje imat ugrijane i spremne za jurnjavu. No onda se morao pojaviti onaj Toro Rosso sa soft gumama i svi krenuli na soft umjesto medium. Uglavnom, sutra se za utrku ima 2 netaknuta seta soft guma i jedan ili dva netaknuta seta medium guma.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Baksuz

Ferrari-jev pitwall je opet bio na svom "novu"

Sad se vidi kolko je bila ona odluka u Kanadi Ferrar-ijevog pitwalla glupa, Vettel i Hamilton 1-2 a Alonso 11 starta, možda se njih dvojica posle ove utrke odvoje i Alonso im se više ne približi do kraj sezone.
Jedina dobra stvar je ta da Ferrari ima 1 set medum i 2 seta soft novih guma.
- F1NAC
- Moderator
haha kad pogledaš ima smisla . Abu dhabi 2010 bio je na pitwalluF2004_the_best_ever je napisao/la:[ http://answers.bettor.com/images/Articl ... -68560.jpg ]
Baksuz, zašo je uopšte morao dolazit, taman nam je bilo krenulo, on dođe na utrku i Ferrari ne uđe u Q3.
Ferrari-jev pitwall je opet bio na svom "novu", slanje vozača u Q2 u prvom pokušaju na medium gumama, mislim stvarno koja je svrha bila
, da se vozakaju po stazi
ne znam, ima li ko logično objašnjenje.
Sad se vidi kolko je bila ona odluka u Kanadi Ferrar-ijevog pitwalla glupa, Vettel i Hamilton 1-2 a Alonso 11 starta, možda se njih dvojica posle ove utrke odvoje i Alonso im se više ne približi do kraj sezone.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...bit ću malo "bezobrazan" - vrijeme je da se Massa malo "žrtvuje" u pravom momentuDero je napisao/la:Sve naše nade u sutrašnjoj utrci su u rukama Grojeana i Maldonada u prvom zavoju. A gle ak sam morao izabrati 2 vozača da razbiju nekog ispred na startu bila bi ova dvojica

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Dero
- Profesionalni vozač
Imam ti ja. Bolid uopce ne funkcionira na Soft gumama pri visokim temperaturama. Da Alonso nije napravio onaj lock up na medium gumama u T17 vremenski bi bio tu negdje sa vremenom na softu.F2004_the_best_ever je napisao/la: Ferrari-jev pitwall je opet bio na svom "novu", slanje vozača u Q2 u prvom pokušaju na medium gumama, mislim stvarno koja je svrha bila
Dok ostali imaju pola sekunde najmanje u soft komponenti Ferrari očito danas nije pronašao setup da soft komponenta uopce profunkcionira na ovakvim temperaturama.
Sutra očekujem start na Mediumima i 1 stop strategiju.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ima i te kako smisla, kako mi se čini da su i ostali tako startali u Q2, jer lako je da e na toj stazi vremena biti stalno bar malo brža, a danas je to jako bitnoF2004_the_best_ever je napisao/la:http://answers.bettor.com/images/Articl ... -68560.jpg
Baksuz, zašo je uopšte morao dolazit, taman nam je bilo krenulo, on dođe na utrku i Ferrari ne uđe u Q3.
Ferrari-jev pitwall je opet bio na svom "novu", slanje vozača u Q2 u prvom pokušaju na medium gumama, mislim stvarno koja je svrha bila

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Kakav sudar naprijed, kakvi bakrači, ja ne bih želio nikakav sudar naprijed jar Ferari-jevi vozači bi lako mogli takođe stradat od nekakvog takvog sudara naprijed, a takođe zaboravljate činjenicu da se između dva Ferraria nalazi Schumacher koji "zrači" nekakvu negativnu energiju i kandidira za najveće baksuza kod vozača u povjesti u toku jedne sezone tako da sam ja veoma zabrint što se on nalazi između dva Ferrari-ja.Cuky je napisao/la:npr. sudar Vettela i Hamiltona na kočenju u 2. zavoj?F1NAC je napisao/la:Jedino neko čudo sutra da nam pomogne da bar ne padnemo u poretku

Važno je da se ovi na vrhu ne odvoje, gledajući race pace Vettela i McLarena nisu nešto briljirali u petak nadam se da bar Lotus može nešto uradit i izbit na prvo mjesto ako ne može Ferrari.
- Cuky
- Moderator
naletio sam na jedan optimistični komentar...
what i am quite optimistic about is that lotus also focused on race pace a lot in Bahrain...and 11th starting Raikkonen almost won it...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Činjenica je da uopće nisu bile lošekvale danas, samo dvije desetinke od vodećeg je prihvatljivo za ferrari u kvalama, drugo je što je bila nesreća da je sve tako zgusnuto pa je falilo 4 tisućinke za prolaz, alo, 4 tisućinke! Imam ipak neki dojam da ćemo sutra Alonsa gledati na postolju, skoropa sam uvjeren u to.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
@Dero
Ferrari nije brži na medium gumama u odnosu na soft, u to sam siguran, samo što je problem kod Ferraria taj što je razlika između vremena na medium i softu manja u odnosu na tu razliku kod drugih timova. Zašto nisu uspjeli da izvuku više iz soft guma to je pitanje prije svega za Hamashimu, takođe Ferrari i na medium gumama nije bio najbolji, najbolje vrijeme na medium gumama je imao Hamilton.
@Kenny
ko je to još osim Ferraria krenuo u svom prvom pokušaju na medium gumama u Q2, molio bih da mi napišeš koji su to bili vozači
Takođe još jedan propust Ferrarijevog boxa, previše su rano poslali Alonsa u Q2 na softu na stazu, trebali su čekati još malo, jer se staza stalno ubrzavala a na softu imaš samo jedan prvi pokušaj.
Ferrari nije brži na medium gumama u odnosu na soft, u to sam siguran, samo što je problem kod Ferraria taj što je razlika između vremena na medium i softu manja u odnosu na tu razliku kod drugih timova. Zašto nisu uspjeli da izvuku više iz soft guma to je pitanje prije svega za Hamashimu, takođe Ferrari i na medium gumama nije bio najbolji, najbolje vrijeme na medium gumama je imao Hamilton.

@Kenny
ko je to još osim Ferraria krenuo u svom prvom pokušaju na medium gumama u Q2, molio bih da mi napišeš koji su to bili vozači

Takođe još jedan propust Ferrarijevog boxa, previše su rano poslali Alonsa u Q2 na softu na stazu, trebali su čekati još malo, jer se staza stalno ubrzavala a na softu imaš samo jedan prvi pokušaj.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
@F2004_the_best_ever...kao sto su rekli na Sky-u,tvrdju gumu u Q2 su koristili zbog toga sto su mjenjali nesto izmedju Q1 i Q2 i htjeli analizirati rezultate..to je sto sam ja cuo...
Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
@F2004_the_best_ever sviđa mi se da si pesimističan i kritičan prema Ferrariju. To uvijek donese sreću u utrci. Nadam se da tako bude i sada 

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
@Alonso-champ
zašto su ta testiranja sa medium gumama morali da vrše sa oba bolida, Massa je mogao izigravati "pokusnog kunića", Alonso to nije trebao raditi.
@Cuky
ja sam samo surovo realan
zašto su ta testiranja sa medium gumama morali da vrše sa oba bolida, Massa je mogao izigravati "pokusnog kunića", Alonso to nije trebao raditi.
@Cuky
ja sam samo surovo realan

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ja sam primjetio Williams da je isto tako išao, a po meni je to jedino pametno, jer ako odma izađeš na softu potrošit ćeš bezveze 1 set guma, znači u Q3 nemaš soft gume, ili u trci, a izlazak na mediumu je jako pametan jer zamisli da se neko razbio pred kraj Q2 i nisu stigli ni uć u brzi krug sa soft gumama i ostali bez vremena, pa bi tako startali 14 i 15F2004_the_best_ever je napisao/la:@Dero
@Kenny

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
A čuj nije ni Šumi daleko od ferrarijevaca, kao ni Senna. Dobitna kombinacija za krš sa njih četvero.Dero je napisao/la:Sve naše nade u sutrašnjoj utrci su u rukama Grojeana i Maldonada u prvom zavoju. A gle ak sam morao izabrati 2 vozača da razbiju nekog ispred na startu bila bi ova dvojica

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Šta mislite kakva će biti strategija Ferrarija što se tiče guma;
1. medium-soft-soft,
2. soft-medium-soft
ja tipujem na prvi izbor, očekuju se visoke temperature tako da će teško Ferrari ići na jedno zaustavljanje, to u ovakvim uslovima mogu pokušati samo Lotus i Sauber, oni su "doktorirali" tu strategiju.
1. medium-soft-soft,
2. soft-medium-soft
ja tipujem na prvi izbor, očekuju se visoke temperature tako da će teško Ferrari ići na jedno zaustavljanje, to u ovakvim uslovima mogu pokušati samo Lotus i Sauber, oni su "doktorirali" tu strategiju.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Mislim da je 2 stopa danas minimum minimuma, čak i za Lotuse i Sauber. Ali volio bih vidjet dal će netko probat s jednim (dal je opet netko dobio ''jednakije'' gume)F2004_the_best_ever je napisao/la:Šta mislite kakva će biti strategija Ferrarija što se tiče guma;
1. medium-soft-soft,
2. soft-medium-soft

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator
ja očekujem da će Ferrari ići soft-medium-medium. Proveli su puno vremena ovaj vikend vozeći na medium gumama i mislim da im je cilj što dulje biti na njima. Tako da mislim da će se na početku riješiti soft guma, a usput sa njima probati dohvatiti koje mjesto odmah na početku. Također, ako bude potrebno i 3. put u boks imaju još jedan novi netaknuti set za ultra brzi stint na kraju utrke