to si reko i jucer, a na stazi mi nisi izgledao nimalo sporo.. dapace, u nekim djelovima si bio puno brzi od mene..
treba dosta krugova na stazi, nije toliko zajebana, al je nedefinirana i nekako sva poluslijepa pa se vozi na feeling neke zavoje..
meni je nadam se pomoglo malo sto sam se navozio sad ove dane tog silvera.. samo najmanje s tim meganima

konacno sam se u nedjelju uspio spojit na neki server na rf2 pa sam se tu navozio nekoliko sa corvetom.. zanimljivo - megani i corvete prakticki jednako vrijeme..
vozio sam i 2 formulice isto malo..
pa sam vozio gp3 ovdje na ovoj stazi..
a na kraju sam probao i simraceway.. stalno tlace preko maila, pa je sad bio free vikend sa corvetom na silveru pa reko, ajd da probam i to..
i na kraju se prilicno zadrzao..
nije nimalo lose.. rfactor engine, al super ispoliran, staze su dotjerane maximalno.. igra je free (open beta je jos), par auta su free, a ostale moras kupit..
ono sto je super je sto u par klikova kupis i instaliras auto i vozis vec nakon 2 minute jer i skida top speed..
imaju hotlapiranje gdje su neki samo ovaki, a neki su za nagrade, prvih 5 mjesta najcesce.. sve po par dolara.. sa f1 mcm recimo su prva mjesta po 10-ak $.. s tim da taj auto kosta 20$.. ima tako par skupih..
vidio sam neki formula reno event na kratkom silveru pa probao prvo to.. nekih 1.5$ je prihvatljivo i za takav centraliziran sistem, radje cu dat 5-10 kn i da nemoram nis nigdje trazit ni ubacivat nego sve rjesis u 2 klika..
tu mi fali jos desetinka za 5im mjestom i 1$
uzeo sam i ae86, cisto iz fore, bila je kombinacija sa mid ohiom event pa da vidim.. to je govno pak nekih 30 il 40 centi bio..
ugl, od one prve bete koju sam probao davno, stvarno su ispolirali igru i sa vozacke strane nije nimalo lose..
ono sto je banana je sto nema utrki, odnosno ima, jednom tjedno su neke koje se prenose i za koje se treba kvalificirat i ako se ne varam u tim utrkama je placeno prvih 14 mjesta.. al kako i sto - bo..
druga stvar je sto su malo gay.. mozes kupit samo jedan auto, al nemozes prebacit sa kartice ili paypala manje od 15$, tako da malo zajebu, al ajd..