Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix

Post Postao/la deda »

Ak je Massica odvozio 1.20... Alonso ce bit jos bar sekundu brzi :)
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

ne, nego točno 0,6 desetinki ;)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
dribler
Navijam za: Mercedes GP

Post Postao/la dribler »

ohrabrujuće!!!

:)
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

12:33 Except obviously Mercedes.

12:32 A quick wander down the paddock suggests mosts teams are taking their lunchbreaks now.

lol kaj schumiju ne treba hrana? :D
Michael is faster than you!!
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

na dijeti je
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

spacedoc je napisao/la:na dijeti je
zato je tak brz :)
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

ma to je ludi švabo more on bez svega....
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Igor18 je napisao/la:Jesi ti i inače pesimist ili samo na forumu :?: :?
Ko kaže da su proizveli smeće? Sigurno nisu napravili auto koji kasni 4 sekunde za vodećima. Ovi testovi ne pokazuju ništa. Možda i zaostaju u ovom trenutku za vodećima kad se izračuna neki prosjek vremena i programa koje svaka ekipa odrađuje. Ali zaostatak nije 3 sekunde. Ustvari možda Mercedes ima konzervativniji pristup testiranjima i rade neki drugačiji program od drugih što nije nemoguće, i možda taj mercedes igra na kartu iznenađenja konkurencije. Zašto otkrit karte na predsezonskim testiranjima i omogućit konkurenciji da te u miru prostudira. Tom updateu 4 dana testiranaj u Bahreinu sasvim je dovoljno vremena.
Naravno da će novinari i raznorazni izvještavatelji i "stručnjaci" gledajući vremena (koja su totalno nebitna) pisati da je ovo sve promašaj, potencijrajući (objektivno) prošlosezonski podbačaj Mercedesa. Ali daj malo razmislite, da jedna relativno velika i ozbiljna momčad poput Meredesa napravi bolid koji zaostaju 3 sekunde za vodećima, koji vam je *****? ;)

Zadnji dan testiranja i početak GP vikenda u Bahreinu pokazat će šta se radilo u zimskoj stanci i tko je napravio kakav stroj.

A sve do tada, samo su nagađanja, podbadanja, raznorazne igrice i zabavljanje gledateljstva i navijaća kojima se serviraju informacije kako bi se zabavljali na raznoraznim forumima. 8)

A na kraju krajeva, možda se u Bahreinu ispostavi da je bolid zaista smeće i da su Sauber i Force India napravili mrcinu od storja... ali to nećemo znati sve dok se ne krene full snagom bez kalkuliranja u borbu za pole poziciju VN Bahreina.
Naravno da ne mislim da je zaostatak Mercedesa 3 ili 4 sekunde. Dovoljno da je sekundu, neuspjeh je. Ok, možda je "smeće" malo prejak izraz. Mercedes je uoči ove sezone najavljivao borbu za postolja. U prijevodu to znači da samo jedan tim smije biti brži od njih.

Gledajući kroz tu prizmu, ukoliko s W02 ne smanje zaostatak, po njima auto je neuspješan.

E sad, ovo danas što se događa. Mislim da je Merc malo grublji prema gumama, sudeći prema MS-ovim duljim stintovima kad se usporede s konkurencijom. Od 1. do 19. kruga performanse opadaju, dok RB znatno bolje izgleda, u prosjeku cca 1 sec brže po krugu. Mečka, čini se jako brzo dovede gume na optimalno, ali ih brže i uništi. Schu je napravio najbolje vrijeme u svome 1. od 10 krugova(svaki slijedeći krug sporiji), Massa i Webber u 2. i 3. krugu od 6 i 8 s tim da su držali konstantnija vremena u cijelom stintu.

I dalje, sudeći prema malom broju setova guma koje je Merc od prvog testa potrošio, vozeći kako stvari stoje punim tankovima, ima prostora za napredak. Čini mi se da su išli agresivno kako bi čim prije prokužili gume i na vrijeme s prilagodili.

Platforma ostaje ista, ali dajem ruku u vatru da ubrzo donose potpuno novo prednje i stražnje krilo, razvijeno prema dosadašnjim iskustvom s gumama.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Danas se vidjela da nemamo pojma ko je gdje trenutno. Merc jučer 4 sekunde iza Ferrarija, a danas 1,2 sekunde ispred RBR-a. Još će donijeti veliki update u Bahrein. Sad samo čekam pojedince da proglase sezonu gotovom, jer će Merc sve pomesti :D
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

mah...to je sve zbog schumachera,inače je auto smeće,samo mihajlo to vješto kompenzira :D
ivan599
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivan599 »

Hehe ja cekam našeg pesmista @kowalski ak ovo nebude za rijeci hvale neznam kad ce bit :)

Uto ime momci živeli :)
slika
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

ŽIVJELI!!!
slika
Dugo smo čekali prezime Schumacher na vrhu poredka. Makar to bila i testiranja :D
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Dodi_napalm je napisao/la:ne, nego točno 0,6 desetinki ;)
To vrijedi za ove bolje vozače(Hamilton,Vettel...) a za Massu i ostale minimalno sekunda :p
...put u raj nije posut ružama...
shumy forever
Navijam za: Michael Schumacher

Post Postao/la shumy forever »

Evo dečki i ja se pridružujem ćestitkama UZDRAVLJE SHUMY I POKAŽI IM KAKO SE VOZI . Kako mi je drago bilo pročitati naslov na GOL.hr
nakon testiranja POVRATAK VELIKANA SHUMY POTUKAO RIVAE U JEREZU. DEČKI OVO JE NAŠ DAN UŽIVAJMO U NJEM JER SMO KONAČNO DOŠLI NA SVOJE U ZDRAVLJE I PUNO SREĆE I DALJE , NAJBOLJEM VOZAĆU.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Cestitam pa kako god bilo svi su odvozili po najmanje 50-100 krugova tako da je ovo jako dobar znak samo naprijed majstore sa 7 titula osvoji i 8
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

čitajući ove gore euforićne postove (živjeli,idemo piti,pobjeda schumachera i slična sra..a)reklo bi se da je schumacher osvojio 8 naslov i ide na 9-ti.međutim nije i neće.to su samo testiranja pa se može slobodno reći da to gore što je napisano nema nikakvog smisla.naime,poštujem njegove naslove jer ih je osvojio (a na koji način to je druga stvar,moje mišljenje je drugačije) kako ih je osvojio ali moram napisati ovim gore euforičarima da je schu ostario čovjek,nema više reflekse kao vettel ili hamilton,nije to to u globalu i mislim da će se ove sezone još više udubiti.on je povijest i tamo treba ostati i čekati tko će ga skinuti (teško ali i izvedivo,poglavito mislim na vettela).razumijem ja vas euforičare ali moj savjet je da se manje radujete i da jedna lasta (testiranje) ne čini proljeće.
slika
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

senamozart je napisao/la:čitajući ove gore euforićne postove (živjeli,idemo piti,pobjeda schumachera i slična sra..a)reklo bi se da je schumacher osvojio 8 naslov i ide na 9-ti.međutim nije i neće.to su samo testiranja pa se može slobodno reći da to gore što je napisano nema nikakvog smisla.naime,poštujem njegove naslove jer ih je osvojio (a na koji način to je druga stvar,moje mišljenje je drugačije) kako ih je osvojio ali moram napisati ovim gore euforičarima da je schu ostario čovjek,nema više reflekse kao vettel ili hamilton,nije to to u globalu i mislim da će se ove sezone još više udubiti.on je povijest i tamo treba ostati i čekati tko će ga skinuti (teško ali i izvedivo,poglavito mislim na vettela).razumijem ja vas euforičare ali moj savjet je da se manje radujete i da jedna lasta (testiranje) ne čini proljeće.
Joj ti si mi poznat bio si banan 2 put i sad opet imas novi profil 70 % sam siguran da si to ti :evil:

A ako nisi kakvo je ovo pocimanje prepirki,to su ciste nebuloze sta pises al neka ja se necu spustiti na tvoju razinu :roll:
slika
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

ne kolega nikad nisam bio banan niti sam ikada imao profil ovdje osim ovoga.
drugi dio posta nema potrebe komentirati.
slika
kreja

Post Postao/la kreja »

mi se imamo pravo radovati a tebi ako to smeta nemoj komentirati ovdje...
go schumi go go
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

ovi testovi nikaj ne pokazuju jedino pokazuju brzinu od koje sporiji neće biti
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

nek se kolega okrene svom mclarenu...
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Tako su 2009 testirali Brown GP i bili vodeci na svim testovima !!!! I sta je bilo na kraju sezone ? : dvostruki prvaci. a
A za kolegu mozart nemam rijeci samo sramota prema nama svima jer nije lijepo pisati kao neki anti-shumi novinar
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

senamozart je napisao/la:čitajući ove gore euforićne postove (živjeli,idemo piti,pobjeda schumachera i slična sra..a)reklo bi se da je schumacher osvojio 8 naslov i ide na 9-ti.međutim nije i neće.to su samo testiranja pa se može slobodno reći da to gore što je napisano nema nikakvog smisla.naime,poštujem njegove naslove jer ih je osvojio (a na koji način to je druga stvar,moje mišljenje je drugačije) kako ih je osvojio ali moram napisati ovim gore euforičarima da je schu ostario čovjek,nema više reflekse kao vettel ili hamilton,nije to to u globalu i mislim da će se ove sezone još više udubiti.on je povijest i tamo treba ostati i čekati tko će ga skinuti (teško ali i izvedivo,poglavito mislim na vettela).razumijem ja vas euforičare ali moj savjet je da se manje radujete i da jedna lasta (testiranje) ne čini proljeće.
da,svi smo mi glupa djeca koja nema pojma o formuli 1 i ti si nas došao prosvijetliti :roll:
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Niste glupi, ali ste malo prenaivni ili preeuforični. Mislim da ste se samo zaltetili i čovjek je u pravu. Ovo je samo (jenda) test. Ništa.
Budimo realni oko mercedesa, a pogotovo oko Schumija u 43. godini
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

dmarijon je napisao/la:Niste glupi, ali ste malo prenaivni ili preeuforični. Mislim da ste se samo zaltetili i čovjek je u pravu. Ovo je samo (jenda) test. Ništa.
Budimo realni oko mercedesa, a pogotovo oko Schumija u 43. godini
a boga ti,još i ti.pa naravno da ništa ne znači,svejedno mi navijači se imamo pravo veseliti svakakvim sitnicama,pa makar to bilo najbolje vrijeme na jednom danu testiranja...
Odgovori