Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix
Ak je Massica odvozio 1.20... Alonso ce bit jos bar sekundu brzi 

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
ne, nego točno 0,6 desetinki 

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Navijam za: Mercedes GP
ohrabrujuće!!!

- Igor18
- Veteran
12:33 Except obviously Mercedes.
12:32 A quick wander down the paddock suggests mosts teams are taking their lunchbreaks now.
lol kaj schumiju ne treba hrana?
12:32 A quick wander down the paddock suggests mosts teams are taking their lunchbreaks now.
lol kaj schumiju ne treba hrana?

Michael is faster than you!!
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
zato je tak brzspacedoc je napisao/la:na dijeti je

- kreja
- Navijam za: Michaela Schumachera
ma to je ludi švabo more on bez svega....
- kowalski
- Rezervni vozač
Naravno da ne mislim da je zaostatak Mercedesa 3 ili 4 sekunde. Dovoljno da je sekundu, neuspjeh je. Ok, možda je "smeće" malo prejak izraz. Mercedes je uoči ove sezone najavljivao borbu za postolja. U prijevodu to znači da samo jedan tim smije biti brži od njih.Igor18 je napisao/la:Jesi ti i inače pesimist ili samo na forumu![]()
![]()
Ko kaže da su proizveli smeće? Sigurno nisu napravili auto koji kasni 4 sekunde za vodećima. Ovi testovi ne pokazuju ništa. Možda i zaostaju u ovom trenutku za vodećima kad se izračuna neki prosjek vremena i programa koje svaka ekipa odrađuje. Ali zaostatak nije 3 sekunde. Ustvari možda Mercedes ima konzervativniji pristup testiranjima i rade neki drugačiji program od drugih što nije nemoguće, i možda taj mercedes igra na kartu iznenađenja konkurencije. Zašto otkrit karte na predsezonskim testiranjima i omogućit konkurenciji da te u miru prostudira. Tom updateu 4 dana testiranaj u Bahreinu sasvim je dovoljno vremena.
Naravno da će novinari i raznorazni izvještavatelji i "stručnjaci" gledajući vremena (koja su totalno nebitna) pisati da je ovo sve promašaj, potencijrajući (objektivno) prošlosezonski podbačaj Mercedesa. Ali daj malo razmislite, da jedna relativno velika i ozbiljna momčad poput Meredesa napravi bolid koji zaostaju 3 sekunde za vodećima, koji vam je *****?![]()
Zadnji dan testiranja i početak GP vikenda u Bahreinu pokazat će šta se radilo u zimskoj stanci i tko je napravio kakav stroj.
A sve do tada, samo su nagađanja, podbadanja, raznorazne igrice i zabavljanje gledateljstva i navijaća kojima se serviraju informacije kako bi se zabavljali na raznoraznim forumima.![]()
A na kraju krajeva, možda se u Bahreinu ispostavi da je bolid zaista smeće i da su Sauber i Force India napravili mrcinu od storja... ali to nećemo znati sve dok se ne krene full snagom bez kalkuliranja u borbu za pole poziciju VN Bahreina.
Gledajući kroz tu prizmu, ukoliko s W02 ne smanje zaostatak, po njima auto je neuspješan.
E sad, ovo danas što se događa. Mislim da je Merc malo grublji prema gumama, sudeći prema MS-ovim duljim stintovima kad se usporede s konkurencijom. Od 1. do 19. kruga performanse opadaju, dok RB znatno bolje izgleda, u prosjeku cca 1 sec brže po krugu. Mečka, čini se jako brzo dovede gume na optimalno, ali ih brže i uništi. Schu je napravio najbolje vrijeme u svome 1. od 10 krugova(svaki slijedeći krug sporiji), Massa i Webber u 2. i 3. krugu od 6 i 8 s tim da su držali konstantnija vremena u cijelom stintu.
I dalje, sudeći prema malom broju setova guma koje je Merc od prvog testa potrošio, vozeći kako stvari stoje punim tankovima, ima prostora za napredak. Čini mi se da su išli agresivno kako bi čim prije prokužili gume i na vrijeme s prilagodili.
Platforma ostaje ista, ali dajem ruku u vatru da ubrzo donose potpuno novo prednje i stražnje krilo, razvijeno prema dosadašnjim iskustvom s gumama.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Danas se vidjela da nemamo pojma ko je gdje trenutno. Merc jučer 4 sekunde iza Ferrarija, a danas 1,2 sekunde ispred RBR-a. Još će donijeti veliki update u Bahrein. Sad samo čekam pojedince da proglase sezonu gotovom, jer će Merc sve pomesti 

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
mah...to je sve zbog schumachera,inače je auto smeće,samo mihajlo to vješto kompenzira 

- ivan599
- Početnik
Hehe ja cekam našeg pesmista @kowalski ak ovo nebude za rijeci hvale neznam kad ce bit 
Uto ime momci živeli

Uto ime momci živeli

- Igor18
- Veteran
ŽIVJELI!!!

Dugo smo čekali prezime Schumacher na vrhu poredka. Makar to bila i testiranja
Dugo smo čekali prezime Schumacher na vrhu poredka. Makar to bila i testiranja

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
To vrijedi za ove bolje vozače(Hamilton,Vettel...) a za Massu i ostale minimalno sekundaDodi_napalm je napisao/la:ne, nego točno 0,6 desetinki

...put u raj nije posut ružama...
-
- Navijam za: Michael Schumacher
Evo dečki i ja se pridružujem ćestitkama UZDRAVLJE SHUMY I POKAŽI IM KAKO SE VOZI . Kako mi je drago bilo pročitati naslov na GOL.hr
nakon testiranja POVRATAK VELIKANA SHUMY POTUKAO RIVAE U JEREZU. DEČKI OVO JE NAŠ DAN UŽIVAJMO U NJEM JER SMO KONAČNO DOŠLI NA SVOJE U ZDRAVLJE I PUNO SREĆE I DALJE , NAJBOLJEM VOZAĆU.
nakon testiranja POVRATAK VELIKANA SHUMY POTUKAO RIVAE U JEREZU. DEČKI OVO JE NAŠ DAN UŽIVAJMO U NJEM JER SMO KONAČNO DOŠLI NA SVOJE U ZDRAVLJE I PUNO SREĆE I DALJE , NAJBOLJEM VOZAĆU.
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Cestitam pa kako god bilo svi su odvozili po najmanje 50-100 krugova tako da je ovo jako dobar znak samo naprijed majstore sa 7 titula osvoji i 8
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
čitajući ove gore euforićne postove (živjeli,idemo piti,pobjeda schumachera i slična sra..a)reklo bi se da je schumacher osvojio 8 naslov i ide na 9-ti.međutim nije i neće.to su samo testiranja pa se može slobodno reći da to gore što je napisano nema nikakvog smisla.naime,poštujem njegove naslove jer ih je osvojio (a na koji način to je druga stvar,moje mišljenje je drugačije) kako ih je osvojio ali moram napisati ovim gore euforičarima da je schu ostario čovjek,nema više reflekse kao vettel ili hamilton,nije to to u globalu i mislim da će se ove sezone još više udubiti.on je povijest i tamo treba ostati i čekati tko će ga skinuti (teško ali i izvedivo,poglavito mislim na vettela).razumijem ja vas euforičare ali moj savjet je da se manje radujete i da jedna lasta (testiranje) ne čini proljeće.

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Joj ti si mi poznat bio si banan 2 put i sad opet imas novi profil 70 % sam siguran da si to tisenamozart je napisao/la:čitajući ove gore euforićne postove (živjeli,idemo piti,pobjeda schumachera i slična sra..a)reklo bi se da je schumacher osvojio 8 naslov i ide na 9-ti.međutim nije i neće.to su samo testiranja pa se može slobodno reći da to gore što je napisano nema nikakvog smisla.naime,poštujem njegove naslove jer ih je osvojio (a na koji način to je druga stvar,moje mišljenje je drugačije) kako ih je osvojio ali moram napisati ovim gore euforičarima da je schu ostario čovjek,nema više reflekse kao vettel ili hamilton,nije to to u globalu i mislim da će se ove sezone još više udubiti.on je povijest i tamo treba ostati i čekati tko će ga skinuti (teško ali i izvedivo,poglavito mislim na vettela).razumijem ja vas euforičare ali moj savjet je da se manje radujete i da jedna lasta (testiranje) ne čini proljeće.

A ako nisi kakvo je ovo pocimanje prepirki,to su ciste nebuloze sta pises al neka ja se necu spustiti na tvoju razinu

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
ne kolega nikad nisam bio banan niti sam ikada imao profil ovdje osim ovoga.
drugi dio posta nema potrebe komentirati.
drugi dio posta nema potrebe komentirati.

- kreja
mi se imamo pravo radovati a tebi ako to smeta nemoj komentirati ovdje...
go schumi go go
go schumi go go
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
ovi testovi nikaj ne pokazuju jedino pokazuju brzinu od koje sporiji neće biti

- Igor18
- Veteran
nek se kolega okrene svom mclarenu...
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Tako su 2009 testirali Brown GP i bili vodeci na svim testovima !!!! I sta je bilo na kraju sezone ? : dvostruki prvaci. a
A za kolegu mozart nemam rijeci samo sramota prema nama svima jer nije lijepo pisati kao neki anti-shumi novinar
A za kolegu mozart nemam rijeci samo sramota prema nama svima jer nije lijepo pisati kao neki anti-shumi novinar
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- vidc
- Veteran
da,svi smo mi glupa djeca koja nema pojma o formuli 1 i ti si nas došao prosvijetlitisenamozart je napisao/la:čitajući ove gore euforićne postove (živjeli,idemo piti,pobjeda schumachera i slična sra..a)reklo bi se da je schumacher osvojio 8 naslov i ide na 9-ti.međutim nije i neće.to su samo testiranja pa se može slobodno reći da to gore što je napisano nema nikakvog smisla.naime,poštujem njegove naslove jer ih je osvojio (a na koji način to je druga stvar,moje mišljenje je drugačije) kako ih je osvojio ali moram napisati ovim gore euforičarima da je schu ostario čovjek,nema više reflekse kao vettel ili hamilton,nije to to u globalu i mislim da će se ove sezone još više udubiti.on je povijest i tamo treba ostati i čekati tko će ga skinuti (teško ali i izvedivo,poglavito mislim na vettela).razumijem ja vas euforičare ali moj savjet je da se manje radujete i da jedna lasta (testiranje) ne čini proljeće.

-
- Legenda
Niste glupi, ali ste malo prenaivni ili preeuforični. Mislim da ste se samo zaltetili i čovjek je u pravu. Ovo je samo (jenda) test. Ništa.
Budimo realni oko mercedesa, a pogotovo oko Schumija u 43. godini
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
a boga ti,još i ti.pa naravno da ništa ne znači,svejedno mi navijači se imamo pravo veseliti svakakvim sitnicama,pa makar to bilo najbolje vrijeme na jednom danu testiranja...dmarijon je napisao/la:Niste glupi, ali ste malo prenaivni ili preeuforični. Mislim da ste se samo zaltetili i čovjek je u pravu. Ovo je samo (jenda) test. Ništa.