Mislim da nista nisam znao

Nasjeli itekakoIcy je napisao/la:Sad krenula ispravljat kviz i vidim dva 5. pitanja![]()
Dobili ste 1 bod gratis
EDIT: I vidim da ste nasjedali na 1. i 4.
E pa nije:Jackie Stewart je napisao/la:U 4. pitanju je točan samo jedan odgovor i to pod b) . Momčad Walter Wolf se natjecala samo pod zastavom Engleske, odnosno Velike Britanije.
Čak se više smatra kanadskom momčadi nego engleskom.The nationality of Eagle, Penske, Shadow and Wolf is disputed.
Hvala!130R je napisao/la:Čestitke Jackie na pobjedi, ja, kao što sam pretpostavio, sam također dobro rješio.
Ista situacija kao danas s Red Bullom, momčad ima sjedište u Britaniji i nema veze s Austrijom osim što je Matesich Austrijanac, pa samim time i brand Red Bull, ali ipak svira austrijska himna. A ako se sječaš kad su prvi put pobjedili svirala je britanska jer su svi mislili da je momčad britanska.Jackie Stewart je napisao/la:Hvala!130R je napisao/la:Čestitke Jackie na pobjedi, ja, kao što sam pretpostavio, sam također dobro rješio.![]()
Znam da kad je Scheckter pobijedio u Wolfu da je svirala britanska himna. Tu na wikipediji piše da je momčad iz Kanade, a baza im je bila u Britaniji. Mislim da je ista situacija kao kod Brabhama (Australija) i McLarena (Novi Zeland), a sjedišta su im u Britaniji i momčadi Brabham i McLaren je svirala britanska himna. Ne znam koja je točna tvrdnja.
yeah rightIcy je napisao/la:Obavijest: Kvizovi se nastavljaju od 29.08.2010., tj. od VN Belgije.
s moje strane jako teško,mislim da je mirovina nastupilaK1M1 je napisao/la:yeah rightIcy je napisao/la:Obavijest: Kvizovi se nastavljaju od 29.08.2010., tj. od VN Belgije.![]()
Ne stvarno, hoće li bit šta od ovoga više. Šteta bi bilo da propadne.
btw. Jackieja, 130R i Icy već jako dugo nema na forumu.
slobodno preuzmi moje mjesto,kao organizator ti ga prepuštam jer ja ne stignem,samo postaj i objavljuj,jedini uvijet je da pitanja moraju biti točno postavljena kako bi postojao samo jedan odgovor koji je točanBibi je napisao/la:Pa mogli ste uzet nekog treceg da organizira ako voditelji nemogu
Zbilja bi bilo steta da propadne kao sto polako propada igra F1 style
Mogu se ja javit za organizatora ako je u tome problem
it ažurirane kad-tad,ti samo preuzmi ulogu ovuBibi je napisao/la:Ok,znaci moze
Ocekujte kviz vec u nedjelju 12.9 u starom terminu od 16:30.Znaci,sve po starom samo sto ce ovaj put biti organiziran od mene.Samo nisam u mogucnosti azurirati tablice i te formalnosti jer to mora netko od vas dvoje modova.Od mene ocekujete samo organiziranje i objave rezultata![]()
Nadam se da ce vas biti u pristojnom broju
Ja isto. Malo je nezgodno postavljat takva pitanja jer se može shvatit na razne načine. Ali inače kviz je bio dobar.lux007 je napisao/la:hehe ja sam trece pitanja shvatio kao ko nikada nije vozio u ferrari-u