Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Armanini »

yep, voznja je skroz "real".. nema gluparenja, pretjerivanja, a i super za vidjet kako nadoknadi brzo sa caprijem deficit ravnica kroz zavoj dva..
al jbga.. mislim da kad sjednes u takav setup, odmah se promjeni dozivljaj i nacin voznje..

da, probali smo na canadi, al nismo bas nes postigli :) jedino je bio jedan krug kad sam bio ispred i pokusavao ne pogrjesit u sikanama da te ne kocim i taj mi je bio mislim najbrzi :) ti si odustao taj krug negdje..

a onaj zadnji krug me sjebala ta canada := a bas dok smo gledali f1 utrku, komentira frend kako je cudno kako se nitko ne sjebe kad ovi produze samo u box.. kazem ja.. mah.. di ce se sjebat, pa znaju gdje koce i kad.. nemoze ih bas povuc ovaj koji ne koci..

al moze ako si panj ko ja :=

u kvalama cu pokusat bit od pomoci pa slipat nekog..

btw,

KOJ MOD BI GO VOZELE ZA SLEDNIOT SAMPIONAT?

DTM ( BMW E30 VS MERCEDES ) ( RWD )
WTCC ?!? ( BILO KOJ MOD ) ( FWD + RWD )+7
Porsche Mobil 1 Supercup GT3 ( RWD )+5
FIA GT3 ( RWD )+1
TWINGO ( FWD )+2
NE E BITNO KOJ MOD BITNO E DA SE VOZI :)

ovaj porsche nemam pojma koji je, al mislim da je to pcc..

dakle, opet li la modovi.. al nije toliko ni bitno na kraju krajeva.. sve je bolje od megana pa :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

WTCC?? Pa to smo doktorirali već :D
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hh da.. al neznam koji wtcc je u pitanju.. nesto pise janosh da ce on slozit mod samo za natjecanje.. e sad koji - bo..

ovaj koji mi cekamo od frontline-a je najavljen za 7. mjesec ako se ne varam..

btw, nis od slipanja u kvalama.. kvale su private - solo na stazi..

mislim da je to puno bolje i trebalo je bit tako i do sad.. previse je auta na stazi i previse se njih spina..

ja sam na oultonu jedva bio uhvatio krug..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ako netko nema pass neka kaze..

ja cu na server za 10-ak min pa se vidimo..
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

ja nemam ako je novi
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ja cu za 10-ak min na server, pa se vidimo gore...
pass je: wall
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

nadam se da nas bude puno mnogo :)

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

i ja... i dobrom rezultatu našeg tima takodjer. :)
i ne zaboravite uc preko rfscana...
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa ovo je katastrofa!!!!!!

U prvoj utrci me netko odmah u T1 baci na zadnje mjesto, i uz podosta problema probijem se do 10. mjesta

U drugoj utrci pole, otišao naprijed nakon odličnog starta i držao oko 1-2 sekunde prednosti dok me nije Janosh sustigao i pretekao nakon što sam ga krug-dva uspjevao držati iza. I tako držim sigurno drugo mjesto i izbaci me van

Jednostavno ne mogu vjerovat kako nemam sreće. U prvoj utrci kao Fiore u treningu, kvalifikacijama i prvoj utrci nijednom nisam onaj rubnik na izlazu iz 2. zavoja tako dodirnuo da me okrene i onda se to dogodi kada imam sigurno vodstvo nakon pola utrke. Ovdje opet, prva utrka nikad bolju nisam odvozio, nakon što sam nadoknadio 15 pozicija (neke i više puta) i onda opet na čelu gotovo pola utrke i Connection Lost. Stvarno ovo nije lijepo :(

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

da, steta, stvarno peh imas...
jos u drugoj utrci taman pogledavao koji si i vidim da si na 1. mjestu... mislio sam si ajd super, najgore sta moze ces bit 2. ili 3. kad ono par krugova poslije cuky left the game.. :(

sto se tice mene:
Q: dobar krug sam odvozio, vrlo zadovoljan, al opet nedovoljno za pole, janosh uspijeva još brže. :)

R1: startam 2., banicevic uvijek ima super start i tu gubim mjesto od njega, nakon toga smo imali 2,3 kruga dobru borbu ja i on, uspijevam ga preteć, i onda vidim u retrovizoru da se izvrtio... do kraja je bilo samo kruzanje na 2. mjestu, janosh je bio nekoliko sec naprijed a banicevic nekoliko sec iza..

R2: startam 9., solidan start i dolazak na prvi zavoj i onda se netko spuca u mene na kocenju. :x Tu sam se izvrtio i pao na 22. mjesto ja mislim... i onda ista priča kao na oultonu (gdje sam došao sa 22. na 2.), počinjem stiskat ko lud i pretječem jednog po jednog kao na traci. :) Neki su se i izvrtili od ispred pa sam i tu zaradio koje mjesto. I na kraju odlično 3. mjesto, super zabavno bilo. :) Na kraju sam sustigao i Minica koji je bio 2., zadnji krug utrke, zadnji zavoj, hvatam slip i na kraju za mrvicu nisam uspio, da je bar cilj bio kojig 50m naprijed. :)

al ok, zadovoljan sam, 2. i 3. mjesto, not bad. :)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

meni je u kvalama 3 stotinke trebalo za u top 10 i te 3 stotinke nisam u 5-6 krugova uspio nać...prva 2 sektora bih nadoknadio 1-2 desetinke u odnosu na 10. mjesto i onda u zadnjem hairpinu gubio. Ali sam zato u utrkama u ta 2 hairpina najviše nadoknađivao za onim bosancem, mislim da je nešto sa N i za Vuksom kasnije. A 10. mjesto i pole za 2. utrku sam izborio u zadnjem zavoju zadnjeg kruga. Na kočenju sam mu ušao i onda da mu vratim što me bio okrenuo par krugova prije nisam baš najbolje ubrzao tako da je on morao popustiti i ja sam onda odletio i bio 10. :)

u R2 sam znao da Janosha ne mogu dugo držat. Vidio sam da se ti ne probijaš baš pa sam imao za cilj njemu što više vremena oduzeti dok ti ne dođeš blizu. Nažalost, uspio sam ga blokirati (i to baš fer blokiranje, bez dodira i prljavih igrica) 2 kruga i onda me zbog moje male greške prošao. Ovaj koji je bio iza nas, mislim da je Minic ili tako nešto nije imao šanse, držao sam ga konstantno na 1-2 sekunde...i onda puff

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Dečkovi, ako niste vidjeli i dalje vodimo u poretku. I ne samo to nego, ako sam dobro zaključio po bodovima iz zadnje utrke, još smo i povećali prednost :)

slika

slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Cuky je napisao/la:Dečkovi, ako niste vidjeli i dalje vodimo u poretku. I ne samo to nego, ako sam dobro zaključio po bodovima iz zadnje utrke, još smo i povećali prednost :)

[ http://www.zaslike.com/files/8rbfw6h1zkfl9tupenss.jpg ]
Bravo dečki =D> =D> =D>
Vidim srbi uzeli dosta,a makedonci podbacili,kad bi imali dva Janoša gdje bi im bio kraj :biggrin:
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

vjerojatno bi se ta dva sudarila :D

inače, mene nema na Laguni, ali onda dolazim na Silverstone i Bath

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

damn cule, stvarno nemas srece, al sam si si kriv za izbacivanje ako je do promjene ipa jbga..

utrke za zaborav..
zao mi jer sam se bas htio trkat na tom norisu i nisam imao prilike 2 kruga odvozit jbga..

svoj krug u kvalama postavio sam odmah na pocetku, i poslije cijele kvale sve nesto namjestao tako da sam mozda par brzih krugova imao..
al srecom bilo je taman dovoljno da ne startam previse od iza..

startao ko raketa, mislim da najbrze od cijelog grida, i u prvom arnel ludwig i cule imaju dodir, cule zavrsi u mene i odmah game over.. mene kad izbiju iz trke, onda me izbiju.. slepanje do boxa, minuta u boxu i onda ostatak utrke sa 100 litara benge..
pred kraj utrke otisao restartat ruter i cekao da zavrsite..

drugu utrku sam cak prezivio prvih par zavoja i onda zapravo ja napravio glupost..
ma zapravo ne mislim da je to moja greska, vec se mnogi neznaju trkat i svi zatvaraju apexe kao da je to obavezno, nema veze sto ulaze sa vanjske 10 metara udaljeni..
pa naravno da ce bit netko ispod i da ce se netko ubost unutra..

ugl, kimi je napadao emila, ovaj je pak vozio i kocio 3 put sporije, ja sam se zaletio na kocenju, istina pretjero i predaleko otisao od pasice, al jbmu, normalno je za ocekivat da ako se kimi postavlja na unutarnju, jedan od najbrzih vozaca, pa nemoze lik zatvarat ko da nema sutra. ne kuzim cemu to.. on nemoze strogo kao da je cijela staza njegova..
nije mi se cinilo kao moja krivica u utci, pa sam opet ljutit zaletio se u sikanu ko konj, drmnuo hotta, srecom valjda ga nisam okrenuo, jesam sebe i tu ostetio auto i opet si zavrsio utrku.. poslije sam se nasao s likom koji je taman vozio moj pace tako da sam ga nekako uspjevao lovit, zajebano jer mi je desna suspenzija bila u kurcu, tako da je bio problem u lijevo, a oces neces svi su zavoju u lijevo lol.. al sam se barem zabavio pol utrke..

jbga.. jest specifican taj zavoj prvi jer je staza toliko siroka, i mnogi koji idu paralelno s nekim a po vanjskom zaviju u apex kao da lijevo nema nikog.. pa naravno da ce bit.. barem jedan lol..

al ok.. nisam ni mislio da cu uzivat na norisu, al nakon testnih utrka mi se zasvidjalo i htio sam odvozit bar jednu utrku, al kita..

al jesmo, opak smo tim, kimi odvozio odlicno, skupili vise od makedonaca.. super.. srbi uzeli najvise, lagano se priblizavaju.. bas fino izgleda..

btw, glasa se izmedju wtcc i pcc :/
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

A da, baš ima amatera šta ćeš. Baš ovo što govoriš, hrpa auta u prvom zavoju a neki voze kao da su sami na stazi pa uzimaju apex kao da nema nikoga unutra... I uvijek se nadje neka budala koja ce se zaletit ko konj u tom prvom zavoju, prekočit i pokupit jedno 5 auta... Ili pak neki zaostaju za krug a ne puštaju, totalni ignore plavih zastava.. Srećom većina je bila fer po tom pitanju, al ima i takvih...
Što se tiče bodova ok je, ipak janos ne moze sam pa čak i ako pobijedi obje utrke. Ovih njegovih jučer uopce nije bilo, od prijavljenih 14 makedonaca dodje ih 3. I to još ta dva neka spora...
Srbi su mi čak opasniji, imaju par dobrih vozača i konstantni su. A i gasa sa svojih 1100 krugova. :biggrin:
Armanini je napisao/la: btw, glasa se izmedju wtcc i pcc
ma bezveze, nadam se da ce bit wtcc (iako nzm koji?), jer mi je taj pcc bezveze, arkada isto ko megane...
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:damn cule, stvarno nemas srece, al sam si si kriv za izbacivanje ako je do promjene ipa jbga..
stvar je u tome da mi je ovo prvi put u gotovo godinu dana da mi je izbacilo Connection Lost, a da nije problem sa modom/serverom. Sa čime je problem nemam pojma, ali do promjene ip-a sumnjam da je došlo...kad vozimo, uvijek vozimo u to doba i nikad ne izbacuje...

A što se tiče prvog zavoja, znam da sam ja odletio u nekog nakon što sam dobio udarac otraga, ali nisam imao pojma da si to ti Arma. Jbt, startam ok, prođem 2-3 do prvog zavoja i onda pazim na kočenju, držim se dalje od ovih pored sebe da ne okrenem koga i odjednom bum. Pad na zadnje mjesto, ali srećom bez velikog oštećenja.

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

vezano za WTC mod
PB Racing tested our mod ! Pictures coming Stefano D'aste very happy !!

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma bezveze, nadam se da ce bit wtcc (iako nzm koji?), jer mi je taj pcc bezveze, arkada isto ko megane...
da, meni cim se pocelo pricat o sljedecem modu, palo na pamet da bi mogli birat pcc, jer mi se to bas cini kao mod po gustu za mase jbga..

a nije bilo puno glasova, jbga da ste svi glasali, mogao je bit izabran dtm.. ovako nas je samo 4ero glasalo za dtm, a ostali najvise za wtcc..

s tim da se pola glasova nije racunalo jer su glasali clanovi koji uopce ne voze..

ali nisam imao pojma da si to ti Arma.
gledam ja reply i vidim ti u 2. brzini.. mislim koji k*r*c radis, kakvo je to riskiranje prv put u prvi zavoj i onda vidim cijelu situaciju :)

jbga, i to vase je bilo zapravo cisti trkaci, samo sto najebu ostali..

a i to kad se tako blizu mi je jasno da se ne vidi ovog ispod, meni je isto periferni vid nikakav, sa smanjenim fov-om, sic mi je prilicno ispred, volan je autu u sredini i mos ga jebat.. al bas zato treba pustit uvijek mjesta jer ce u 95% ic napast..

recimo u drugoj utrci s tim likom.. na xx kocenja sam napadao, normalno bio brzi od tog 15-og mjesta gdje je lik vozio, al kad se ubacim ispod, nisam nikad siguran dal on kuzi i prati situaciju il ce me zatvorit, tako da sam svaki put isao sto je uze moguce, i najcesce po pasici, jer nemam pojma dal ce mi bit mjesta i onda je k*r*c jer se izgubi pun k preko pasice na izlazu iz zadnjeg..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Cuky je napisao/la:vezano za WTC mod
PB Racing tested our mod ! Pictures coming Stefano D'aste very happy !!

da da:)
"The base is very good, better than 2012 mod"

a fino to oni rade.. dodir s timovima (vjerojatno moraju pitat za dopustenje :/
PB Racing by Stefano d'Aste
Thanks to Frontline Hosting we have our virtual car in rFactor! :)

eto, ako se stefanu svidja onda se i meni svidja :)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

u drugoj sam brzini bio zbog izlaska, tj. nisam htio da zbog nestrpljenja na gasu na izlasku iz zavoja okrenem se i zeznem sebe i koga još. Kasnije kad sam jurio za ostalima sam obavezno u prvoj za bolji izlaz. Što se napadanja tiče, imao sam u toj prvoj utrci jednu grešku i to kad sam nekog Bosanca napadao u zadnjem zavoju. Izletio sam na unutrašnju i ona grba me iznenadila pa sam pogodio Jovicu. Ali pričekao sam ga, pustio ga ispred izgubivši 3-4 pozicije i nastavio dalje. Prvi put da me greška nije obeshrabrila/dekoncentrirala :)

EDIT: ako koga slučajno zanima izašla je MotoGP 13 igra (demo sam objavio nedavno)...najbolja moto igra koju sam ikad probao

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

znaci ipak sam dobro skuzio da si i mislio ostat u 2. :)

jbga, to je.. par sitnica od svakog i dogodit ce se..
ja kako sam dobro startao imao sam dobar speed + slip, dosao blizu i sljedecoj grupici i onda jace kocio upravo zato jer jbga - moram izgubit tu brzinu negdje, nemogu znat koliko ce ovi ispred kocit jako, malo, oce se tko dodirnut pa usporit, a ne stigne se izbjec dodir; ono sto se pretigne do kocenja to je to, gotovo, nemoze se vise napred odmah u zavoju jer su ispred bar 3 koja se namjestaju prema njihovoj situaciji..

ja iako sam bio ispred vas nekoliko do kocenja, poceo sam usporavat ranije i onda kocio poslije jace, gledajuci samo na ove ispred sebe jer je to jedino na sto mogu pazit i na sto se treba pazit.. jer kvale solidno posloze grid, i ovi koji su ispred par mjesta nemora znacit da su toliko brzi, ali nisu ni sporiji tako da se nemoze bas na brzinu..

ti si kocio "normalnije", kocio si dobro, al bas zato jer si ostao u 2. na kraju kocenja si bio brzi od nas ostalih koji su svi uboli prvu gdje i motor toliko vise zakoci onda, tako da si otisao mrvicu sire, ovaj panj nije skuzio ni vidio, on je vjerojatno mislio da sam samo ja unutra (jer jbga ni nemoze se vidjet lijevo desno osim ako nemas tipke za gledanje) i skrenuo je u tebe..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ali što nije netko (nisam replay gledao pa zato pitam) udario mene otraga, ja sam po tome kako me odnijelo mislio da sam od iza dobio udarac. Ja sam isto pazio na vas naprijed, vidio da ima prostora i svejedno odlučio ne napasti jer su 22 kruga puno, koliko god da je staza kratka. Neznam, čudan sam sam sebi...sjećaš se npr. one WTCC lige kad sam tebi ako se ne varam uletio u Doningtonu u zadnjem zavoju...da je ta utrka i ta situacija bila jučer vjerojatno bih te pustio bez da se idem zabijat unutra...jednostavno, počeo sam voziti na način da je "bolje vrabac u ruci nego golub na grani", tj. počeo sam voziti za bodove i za poredak, a ne za jednu utrku. Ako sam siguran da nekog mogu proć na brzinu, mišiće ili iznenađenje onda ću napast. Ako nisam siguran da će dobro završit pričekam slijedeću priliku

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ne ne, krivo si shvatio - nisi ti nis kriv.. dapace.. najebo si i ti bezveze.. tebe je zakacio taj ludwig ja mislim.. gledam, startao je 15 - ja sam startao 10. i nakon par metara prestigao dvojicu i bio s antisom.. ispred nas su bili rasa, gasa :) i dalje ostali, dakle jasno najbrzi, ja sam startao dobro, ti si dobro startao, a taj ludwig mora da je extra startao :) il ga je valjda ponio dobro slip jer je on dolazio tamo gdje se izravnava cesta malo prije tebe, ti nisi ja mislim nekog slipa imao.. i onda je lik namotao tebi u bok i gotovo..
sjećaš se npr. one WTCC lige kad sam tebi ako se ne varam uletio u Doningtonu u zadnjem zavoju...
ma nemam pojma o cemu pricas :D
nekako sam uspio to potisnut u sjecanju, i sad ti opet vracas na povrsinu :)

btw, kimi kazes da imas los start - iskljuci autoclutch..
drz negdje taman prije nego pocne svjetlit shift light i na zelenom pustis i zavrtis onako solidno, samo da ne lupa po iberu..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

kimi i banicevic :)

http://www.youtube.com/watch?v=WV-sr7rBSlQ" onclick="window.open(this.href);return false;

sikana je vrlo zanimljiva :)
slika
Odgovori