damn cule, stvarno nemas srece, al sam si si kriv za izbacivanje ako je do promjene ipa jbga..
utrke za zaborav..
zao mi jer sam se bas htio trkat na tom norisu i nisam imao prilike 2 kruga odvozit jbga..
svoj krug u kvalama postavio sam odmah na pocetku, i poslije cijele kvale sve nesto namjestao tako da sam mozda par brzih krugova imao..
al srecom bilo je taman dovoljno da ne startam previse od iza..
startao ko raketa, mislim da najbrze od cijelog grida, i u prvom arnel ludwig i cule imaju dodir, cule zavrsi u mene i odmah game over.. mene kad izbiju iz trke, onda me izbiju.. slepanje do boxa, minuta u boxu i onda ostatak utrke sa 100 litara benge..
pred kraj utrke otisao restartat ruter i cekao da zavrsite..
drugu utrku sam cak prezivio prvih par zavoja i onda zapravo ja napravio glupost..
ma zapravo ne mislim da je to moja greska, vec se mnogi neznaju trkat i svi zatvaraju apexe kao da je to obavezno, nema veze sto ulaze sa vanjske 10 metara udaljeni..
pa naravno da ce bit netko ispod i da ce se netko ubost unutra..
ugl, kimi je napadao emila, ovaj je pak vozio i kocio 3 put sporije, ja sam se zaletio na kocenju, istina pretjero i predaleko otisao od pasice, al jbmu, normalno je za ocekivat da ako se kimi postavlja na unutarnju, jedan od najbrzih vozaca, pa nemoze lik zatvarat ko da nema sutra. ne kuzim cemu to.. on nemoze strogo kao da je cijela staza njegova..
nije mi se cinilo kao moja krivica u utci, pa sam opet ljutit zaletio se u sikanu ko konj, drmnuo hotta, srecom valjda ga nisam okrenuo, jesam sebe i tu ostetio auto i opet si zavrsio utrku.. poslije sam se nasao s likom koji je taman vozio moj pace tako da sam ga nekako uspjevao lovit, zajebano jer mi je desna suspenzija bila u kurcu, tako da je bio problem u lijevo, a oces neces svi su zavoju u lijevo lol.. al sam se barem zabavio pol utrke..
jbga.. jest specifican taj zavoj prvi jer je staza toliko siroka, i mnogi koji idu paralelno s nekim a po vanjskom zaviju u apex kao da lijevo nema nikog.. pa naravno da ce bit.. barem jedan lol..
al ok.. nisam ni mislio da cu uzivat na norisu, al nakon testnih utrka mi se zasvidjalo i htio sam odvozit bar jednu utrku, al kita..
al jesmo, opak smo tim, kimi odvozio odlicno, skupili vise od makedonaca.. super.. srbi uzeli najvise, lagano se priblizavaju.. bas fino izgleda..
btw, glasa se izmedju wtcc i pcc