Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Schumy.d »

Kenny je napisao/la:Koliko sam ja razumio na Skyu da je Hamilton bio prespor u krugu u kojem je SC bio na stazi, jer kada je Rosberg završio pit stop Hamilton je tek ušao u boks
To se poklapa i s našim razmišljanjem. Jedino je to logično objašnjenje. :)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pa kad gledam vremena krugova, Lewis je imao brže krugove, problem je opet bio vožnja preblizu drugog bolida ( unutar 2 sekunde ) zbog pregrijavanja kočnica, guma i motora.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Lewis je svojom greškom izgubio drugo mjesto,vozio je pre presporo, pa čak i kad je došao u boks i rosberg već davno zamijenio gume, lewis je jako sporo došao na izmjenu guma, kao da je malo zaspao...
početnička pogreška, al dešava se i boljim od njega
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Greška tima jer su predugo čekali da sc izađe. Možda su se bojali da ne dođu u gužvu. No barem se nije bunio ka neki krastavci da ostali voze presporo.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:Greška tima jer su predugo čekali da sc izađe. Možda su se bojali da ne dođu u gužvu. No barem se nije bunio ka neki krastavci da ostali voze presporo.
da,ovaj put se i on pridružio njima i presporom vožnjom uništio sebi utrku :roll: :roll: :roll:
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

nešto me zanima, kad su Rosbergu još prije prvog SC-a planirali ulazak u boks tim mu je javio da stisne malo i počeo je brže vozit. Dotle su mnogi već obavili izmjene on ostaje najduže i ljudi na novim gumama rade naravno najbrže kruge stalno se izmjenjuju onda dole odjenom (možda se meni učinilo, zato i pitam) na sekundu je bila grafika da je Hamilton odvezo najbrži krug s 1:19.xxx u rangu s ostalim najbržim krugovima. Da li je moguće da je nakon toliko krugova u tim SS gumama bilo gripa za tako nešto?
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Ćale od Lewisa je napisao/la:nešto me zanima, kad su Rosbergu još prije prvog SC-a planirali ulazak u boks tim mu je javio da stisne malo i počeo je brže vozit. Dotle su mnogi već obavili izmjene on ostaje najduže i ljudi na novim gumama rade naravno najbrže kruge stalno se izmjenjuju onda dole odjenom (možda se meni učinilo, zato i pitam) na sekundu je bila grafika da je Hamilton odvezo najbrži krug s 1:19.xxx u rangu s ostalim najbržim krugovima. Da li je moguće da je nakon toliko krugova u tim SS gumama bilo gripa za tako nešto?
Nije ti se ništa učinilo, odvezao je tada krug od 1.19,13 i bio je najbrži - isto je i Vettel učinio na kraju balade...nitko nije trošio gume tj vozio niti blizu bilo kakvog limita. SS gume bi vjerojatno mogle izdržati samo nekoliko krugova prave vožnje no kada je riječ o procesiji mogu one ko moje na autu...a asfalt u Monacu i ne troši gume nešto posebno u odnosu na staze...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

i onda kažu ne treba mijenjat gume a cijelu utrku vodeći nisu radili ništa drugo nego čuvali gume, to je i webber potvrdio. iz takve vožnje ne možeš ništa zaključiti jer očito svi voze debelo ispod svojih granica mogućnosti
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Lewis Hamilton has hit back at Sebastian Vettel after the Red Bull driver likened the Mercedes cars to "two buses going for a cruise".

Nico Rosberg won the Monaco Grand Prix from pole position on Sunday with Vettel and his team-mate Mark Webber finishing second and third respectively and Hamilton, who started second on the grid, settling for fourth.

Rosberg controlled the race from the start and Vettel admitted afterwards that he was taken aback by the pace from the two Mercedes cars.

"I was surprised by the slow pace of the opening laps," he said. "You expect two Silver Arrows in front of you and we had two buses in front going for a cruise."

Hamilton, though, wasn't impressed by Vettel's comments.

"He has had the fastest car for the last four years, so it's easy for him to say that. He's got it easy," he said.

"We are making our way up, we are learning, growing, improving with a car that has great potential, so I don't agree with him."
Michael is faster than you!!
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

hm, ne kontam baš šta je hamilton htio reći...
hoće reći da se ne slaže s vettelom i da su ustvari mercedesi bili jako brzi na startu utrke?
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

vjerovatno nešto na tragu onoga kaj smo raspravljali u vettelovoj temi..
Mercedes se trudi zadnje 3 godine napraviti nešto od tog bolida dok mali cijelo vrijeme sjedi u najbržem bolidu i samo kenja
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

da, upravo to, a i vettelova izjava je tupava, opet plače umjesto da nešto poduzme. Pa ako su ti spori i usporedjujes ih s autobusima, zašto ih onda ne preteknaš, odeš u boks prije pa probat tako, nešto napravi a ne uvijek samo kmečat :|
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

to svejedno mercedese ne čini brzim na startu utrke u monte carlu. bojim se da je hamilton ovo shvatio preosobno...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

pa nije on ni rekao da su bili brzi, nego da je lako vettelu govoriti nešto i kenjat o brzini drugih jer sjedi u najbržem autu 4. sezonu i njemu je sve lagano dok drugi nemaju takav bolid koji ide kao po tračnicama i kojeg je lagano voziti nego na svojim bolidima moraju teško raditi kako bi izvukli koju desetinku i poboljšali vozne performanse
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 30 svi 2013, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

kad perez pretiče i napada onda je divljak i debil koji pokušava preticat u monte carlu... kad vettel ne pokušava onda je vettel p*čk* :roll: :roll:
kroz boks nema vajde probavat jer bi izašao u kolonu i samo gubio vrijeme...
čovjek je komentirao kako je utrka bila spora i dosadna. i to je komentirao više u kontekstu guma nego samog bolida, i Hamilton da ima mozga bi ga podržao i rekao da su gume smeće i da jednostavno nisu mogli brže jer su morali čuvati gume a ne voziti utrku. al eto, jadnik se uvrijedio pa je iz njega (opet) progovorila zavist
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

vettel nije ni probao..
pa i sutil je preticao pa nisa vidio da je imao nekih kontakata a nije išao na sve ili ništa
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Igor18 je napisao/la:vettel nije ni probao..
pa i sutil je preticao pa nisa vidio da je imao nekih kontakata a nije išao na sve ili ništa
kao što bi rekao "BOG" formule 1, Fernadno Alonso, jedno je preticati u monte carlu kad se ne boriš za naslov a sasvim drugo kad se boriš... ili je i alonso p*čk*?
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

jel alonso cmizdrio kasnije? nije.. a vettel to konstantno radi, kad nije 1. na kraju utrke.
vettel je kako se to lijepo kaže običan cvilidreta, i hamilton mu je lijepo rekao..
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Hamilton ima itekako mozga, samo nema takav bolid kao vettel. A mali se još jednom pokazao kao loš gubitnik, razmaženo derište koje se rasplače kada mu uzmeš igračku.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

znači hoćete reći da hamilton i alonso nikad ne cvile?
ima ona izreka: "pokaži mi čovjeka koji dobro podnosi poraz i pokazat ću ti pravog gubitnika"
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Izgubio pole u zadnjem zavoju...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Nije imao šanse, tamo je bila kiša već lagano padala. E da su gume jednake za sve imao bi neke šanse, ovako se možemo nadati da su nešto naučili iz tajnog testa sa 2014. gumama.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Dani je napisao/la:Nije imao šanse, tamo je bila kiša već lagano padala. E da su gume jednake za sve imao bi neke šanse, ovako se možemo nadati da su nešto naučili iz tajnog testa sa 2014. gumama.
e sad.... ?
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa kad nisu. jenima paše hladnije vrijeme, drugima toplije. Nema neke sredine.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ne kontam. svi dobiju jednake gume...
samo neki dobiju dodatnih 1000 km da ih testiraju
Odgovori