Merc ždere gume i to hamitonovom agresivnom stilu vožnje ne odgovara.elder je napisao/la:Od kud si spuknul ovu brojku da mi je znati. Ti favoriziras rosberga, ja pak hamiltona ali kad pogledas realno kad se hamilton prilagodi i sve mogu sa sigirnoscu reci da rosberg nebude mu niti blizu_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Po suvom Hamilton ima 30% sansi da Rosberga dobije u kavalama a posto vecinom kise nema u kavlama ce sigurno Rosberg bivati bolji, sto se i pokazalo na dvije zadnje trke. Sto se tice voznje Rosberg je imao problema na jednoj trci koju je odustao i gdje je bio iza hamiltona kako je i zavrsio kvale. Jednu trku znamo svi kako je sprecen da ga prestigne i uzme podijum a za ovu zadnu trku je bespotrebno bilo sta govoriti. Proslu trku Rosberg je imao losu strategiju jer je u sred trke presao sa 3 na 4 stanja pa je zavrsio kao 9. Nastavi li ovako da vozi brzo ce se i ti bodovi promjeniti.
Rosbergu puno više odgovara ovakav bolid i gume. To se lijepo vidjelo zadnje 3 godine, Hamilton je u sličnoj poziciji kao Schumacher, Mercedesov bolid i pirelli žvake traže da takvi vozači u ovom slučaju Hamilton potpuno odstupi od svog načina vožnje.
Dali je to moguće, ne znam baš. Schumacheru nije uspjelo, gledajući zadnje 2 Hamiltonove sezone u McLarenu koji je bio puno bolji prema gumama od Mercedesa teško da će se do kraja ove sezone "prilagoditi" kako kažete. Osim ak Merc ne napravi nešto na bolidu kako bi mu omogućili da vozi na svoj prirodni način, način svijetskog prvaka i 2. najboljeg vozača na gridu.
Današnja situacija stvara umjetan poredak kvalitete vozača.