Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
kako je dobro citati tvoje postove_dreamer_ je napisao/la:Nemoguce je da je pace na softu isti kao na hardu. Jedini uzrocnik koji bi meni kao laiku pao na pamet je velika degradacija mekih guma, no to nije slucaj, jer su na long runovima soft gume bile ok. Dakle, pretpostavka je da su stedili soft gume ili su isli u tim prvim runovima na soft gumama znacajno tezi da bi sakrili pravi pace...
Alonso je konstantno bio medju najbrzim sa Hard gumama, dakle nema sanse da nije napravljen pomak. To jednostavno ne moze biti istina...
germaniaRudonja147 je napisao/la:na ss-u je koeficijent 12, di si ti nasao 17?f430 je napisao/la:koeficijent je 17 na pobjedu alonsa, pa ko oce nek stavi koju kunu
u 2 . slobodnom treningu Alonso je imao prometdamjan.cule je napisao/la:drugi trening nisam gledao jer sam putovao, ali na prvom treningu u vremenima po sektorima Alonso je bio od svih najbrži u zadnjem, pune 2 desetinke brži od Vettela. Kad se pogleda da su upravo u tom sektoru imali problema na testiranjima očito je nešto popravljeno...koliko, vidjet ćemo sutra i prekosutra
The Greatest je napisao/la:Očekujem borbu za 5. ili 6. mjesto u kvalifikacijama.
Koliko sam vidio odvozio je pola kruga bez prometa i kasnio je na prvom 0.3,a na drugom prolazu 0.6 i tada su nastali problemi.U drugom pokusaju skoro svi su bili na stazi i odustao je od lovljenja brzog vremena.Po meni napredak nije nista revolucionaran,ali morao bi komotno uci u Q3,a za postolje tesko,vrlo tesko.damjan.cule je napisao/la:čudi me kako u 60 (ili90??) minuta nije uspio naći čisti komad staze za sebe
Alonso može na treću poziciju jedino u nedjelju... ako ponovi prošlogodišnji start i probije se tri-četiri mjesta.Alonso-champ je napisao/la:Ja sam optimista i uvjeren sam da sutra ide Alonso na P3 !!
uplaćeno 50 kn. očekujem dobitak oko 800 knf430 je napisao/la:germaniaRudonja147 je napisao/la:na ss-u je koeficijent 12, di si ti nasao 17?f430 je napisao/la:koeficijent je 17 na pobjedu alonsa, pa ko oce nek stavi koju kunu
To je što nas najviše treba veseliti jer da prođeš S3 kako treba bolid mora imati dobru trakciju. Nešto što je Ferrariju kronično nedostajalo u prve četiri utrke.Alonso-champ je napisao/la:Cini mi se da im je treći sektor najači..
Samo da se citiram, reda radi... GDJE STE SADA DUSMANI? Forza Ferrari!_dreamer_ je napisao/la:mrd je napisao/la:Tako je, to je duh! Vratit ćemo vam sljedeći putF1NAC je napisao/la:pobjedili smo McLaren!!!!!!!!!!!!!!! to je bitno ovaj vikend .... Sad sve pada na Barcelonu . Tj. Mugello . Please update , work !!!!!!
![]()
Šteta samo što nije bila borba za postolja već su i cedevita i reno bili ispred nas (i vas).
Ovo pišem bez ikakve ironije, drago mi je što stari derbi još živi.
Ako updateovi budu kod nas radili kako se nadamo, mozda ne budete ni imali priliku
Sala mala, naravno da je Mclaren favorit br. 1 uz Red Bull. No svaka staza je davala drugaciju sliku o snazi auta, tako da se pravi favorit jos nije ni iskristalizirao kako to obicno biva.
Ja vjerujem da Ferrari od Barce moze poceti da smeka i prva 3 mjesta. Naravno, sve pod uslovom da sloze auto kako treba i srede probleme...
Trebo sam juce ubaciti koju kintuAlonso-champ je napisao/la:Ja sam optimista i uvjeren sam da sutra ide Alonso na P3 !!