Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Lewis Hamilton
iskrenost ili ne s onom izjavom (it is racing) se pokopao

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Navijam za: ferrari
he sad je dužan Nici , da li će vratiti dug to bu mo vidli
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
a vidiš da je to u stvari točno (its racing), sve je to dio utrka (nažalost)...momčadske naredbe su uvijek postojale, a tako će, bojim se, i ostati
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Vidim da ti ne lezi bas Hamilton. On jer barem iskren za razliku od drugih. Mislim da je to bio marketinski potez od strane Brawna. Novi vozac i k tome svjetski prvak na postolju na domacoj utrci. Nije mi drago, ali je logicno s obzirom na bodovno stanje.F1NAC je napisao/la:iskrenost ili ne s onom izjavom (it is racing) se pokopao
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma lezi mi nisam ja rekao nis al bar bi bilo ljepse da je taj dio izostavio .

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
kakvo bodovno stanje nakon jedne zavrsene utrke??? Boze te sacuvaj...Dani je napisao/la:Vidim da ti ne lezi bas Hamilton. On jer barem iskren za razliku od drugih. Mislim da je to bio marketinski potez od strane Brawna. Novi vozac i k tome svjetski prvak na postolju na domacoj utrci. Nije mi drago, ali je logicno s obzirom na bodovno stanje.F1NAC je napisao/la:iskrenost ili ne s onom izjavom (it is racing) se pokopao
McLaren u <3
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Dani je napisao/la:Vidim da ti ne lezi bas Hamilton. On jer barem iskren za razliku od drugih. Mislim da je to bio marketinski potez od strane Brawna. Novi vozac i k tome svjetski prvak na postolju na domacoj utrci. Nije mi drago, ali je logicno s obzirom na bodovno stanje.F1NAC je napisao/la:iskrenost ili ne s onom izjavom (it is racing) se pokopao

Bodovno stanje nakon jedne utrke.Što bi Slavko Cvitković rekao za antologiju
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
Upravo takav stav mclarena je doveo tu ekipu da od hamiltona nema svjetskog prvaka, a konstruktorsku titulu još od 98. Vidljivo je da hamilton napravi brzi krug kada je najpotrebnije. To je i vidljivo iz rezultata treninga i kvalifikacija i nikakvi rosbergovi pokušaji brzih krugova tokom malezije to ne mogu promijeniti. Imao je priliku za vrijeme hamiltonovog posjeta mclarenovom boksu proći naprijed. On je izgubio još više vremena. Pitanje je vremena kada će se hamilton stopiti sa bolidom. Onda je rosberg gotov.McLewis je napisao/la:kakvo bodovno stanje nakon jedne zavrsene utrke??? Boze te sacuvaj...Dani je napisao/la:Vidim da ti ne lezi bas Hamilton. On jer barem iskren za razliku od drugih. Mislim da je to bio marketinski potez od strane Brawna. Novi vozac i k tome svjetski prvak na postolju na domacoj utrci. Nije mi drago, ali je logicno s obzirom na bodovno stanje.F1NAC je napisao/la:iskrenost ili ne s onom izjavom (it is racing) se pokopao

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Dani ja još pokušavam shvatiti na što si mislio kada si rekao ono za bodovno stanje ?
1982 UCV 1919
- Dani
- Legenda
Pa već nakon australije hamilton bježi rosbergu 10 bodova. Ako žele biti imalo konkurentni u borbi za naslov morati će forsirati jednog vozača. I koliko god rosberg bio brži zbog hamiltonovih problema sa gorivom, toliko ga isto nije uspio pobijediti na kvalama niti proći tokom bokseva. Imao je nekoliko prilika međutim nije ih iskoristio. Nije ni meni drago da je ispalo ovako jer su njih dvoje dobri kompići i mercu ovo nije trebalo. Ali već sam napisao da je to domaća staza za petronas i očito je brawn htio hamiltona na postolju.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Dani 'ajde nemoj se zakopavati bez veze. Ovo je bilo ružno i tu je kraj priče o tome. Meni je Hamilton užasno drag no ovo je bezobrazan potez i sad svi znamo što piše u ugovoru između momčadi i njega. Ovo što su napravili nije dobro za samu F1 jer će tako izgubiti gledatelje to nitko ne voli - no znamo tko stoji iza toga (i u ferrariju je stajao iza svih sranja). Hamilton se pokušao izvući "zahvaljivanjem" kolegi a samo se još dublje zakopao rečenicom o tome da je to utrkivanje. Samo budala može reći da je to bilo utrkivanje.
Ferrari u svojim najgorim danima nije u prvim utrkama određivao vozačima ovo što se danas desilo.
Ferrari u svojim najgorim danima nije u prvim utrkama određivao vozačima ovo što se danas desilo.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
http://www.autosport.com/news/report.php/id/106340" onclick="window.open(this.href);return false;
Darkness rises when silence dies
- Dani
- Legenda
To je utrkivanje ili to je "današnje" utrkivanje? Ovisi kako gledaš na tu izjavu.Toon je napisao/la:Dani 'ajde nemoj se zakopavati bez veze. Ovo je bilo ružno i tu je kraj priče o tome. Meni je Hamilton užasno drag no ovo je bezobrazan potez i sad svi znamo što piše u ugovoru između momčadi i njega. Ovo što su napravili nije dobro za samu F1 jer će tako izgubiti gledatelje to nitko ne voli - no znamo tko stoji iza toga (i u ferrariju je stajao iza svih sranja). Hamilton se pokušao izvući "zahvaljivanjem" kolegi a samo se još dublje zakopao rečenicom o tome da je to utrkivanje. Samo budala može reći da je to bilo utrkivanje.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
To nije bilo utrkivanje - a "pušenje fora" to je normalno i legitimno ostavljam na dušu onima koji to očigledno žele i dalje tako gledati - još nekoliko ovakvih situacija poput ove današnje i F1 će se srozati što se tiće gledanosti toliko da će Berni infarkt doživjeti. Mislim da bi osjećao ovo u želucu što sad osjećam da je i Senna bio na Hamovom mjestu...Dani je napisao/la: To je utrkivanje ili to je "današnje" utrkivanje? Ovisi kako gledaš na tu izjavu.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Dani
- Legenda
Bez brige gume su tu da riješe gledanost. Da nema takvih gluposti poput margarin guma i drs-a i kers-a ne bi bilo potrebe njegovati bolid kako to rade danas. Kome se to sviđa ima le mans i dakar reli pa neka uživa.

-
- Veteran
to zna cjeli svijet,niko nije glup...elder je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/106340
Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
Nico ili nitko? Nisi jasan. Ali je barem iskren , ne mulja kao tvoj pulen:
Q: Fernando, as the team told you at the end you have indeed been very quick this weekend. Frustration though for much of the race and you said on the team radio at one stage 'this is ridiculous' but in the end it ended very well for you.
Fernando Alonso: Yeah, I think it was a good weekend overall. We did improve the car a lot and immediately from Friday we felt very competitive. The car behaved very well and all the set-up adjustments worked really well here in Hockenheim. We know that some circuits will be better, some circuits will be worse. In the race as well we were competitive. We performed really well. Some parts of the race we were fighting very close for first position and it was a little bit dangerous but in the end I think it was a little bit more space between all the cars and we finished the laps with no more risky manoeuvres.
Q: It certainly wasn't a risky manoeuvre when you managed to get past Felipe. It looked rather easy from where we were watching.
FA: Well, I think I don't know what happened, but at the exit of turn six I saw Felipe a little bit slow and tried to overtake. You have to take every opportunity you have as it is a very difficult circuit to overtake and you only have one chance into turn six. I was never close enough to do an attempt, so at that point I overtook the other car and then it was 15 or 20 laps to the end. Some more cars to lap. That was some risk at some times as it is a very narrow circuit, especially the last sector, so it was not an easy race but very interesting.
http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 11072.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Q: Fernando, as the team told you at the end you have indeed been very quick this weekend. Frustration though for much of the race and you said on the team radio at one stage 'this is ridiculous' but in the end it ended very well for you.
Fernando Alonso: Yeah, I think it was a good weekend overall. We did improve the car a lot and immediately from Friday we felt very competitive. The car behaved very well and all the set-up adjustments worked really well here in Hockenheim. We know that some circuits will be better, some circuits will be worse. In the race as well we were competitive. We performed really well. Some parts of the race we were fighting very close for first position and it was a little bit dangerous but in the end I think it was a little bit more space between all the cars and we finished the laps with no more risky manoeuvres.
Q: It certainly wasn't a risky manoeuvre when you managed to get past Felipe. It looked rather easy from where we were watching.
FA: Well, I think I don't know what happened, but at the exit of turn six I saw Felipe a little bit slow and tried to overtake. You have to take every opportunity you have as it is a very difficult circuit to overtake and you only have one chance into turn six. I was never close enough to do an attempt, so at that point I overtook the other car and then it was 15 or 20 laps to the end. Some more cars to lap. That was some risk at some times as it is a very narrow circuit, especially the last sector, so it was not an easy race but very interesting.
http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 11072.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 24 ožu 2013, 14:15, ukupno mijenjano 3 puta.

-
- Veteran
da sam mislio Nico tako bi i napisao..Dani je napisao/la:Nico ili nitko? Nisi jasan.
-
- Navijam za: Nico Rosberg
Upravo takav stav mclarena je doveo tu ekipu da od hamiltona nema svjetskog prvaka, a konstruktorsku titulu još od 98. Vidljivo je da hamilton napravi brzi krug kada je najpotrebnije. To je i vidljivo iz rezultata treninga i kvalifikacija i nikakvi rosbergovi pokušaji brzih krugova tokom malezije to ne mogu promijeniti. Imao je priliku za vrijeme hamiltonovog posjeta mclarenovom boksu proći naprijed. On je izgubio još više vremena. Pitanje je vremena kada će se hamilton stopiti sa bolidom. Onda je rosberg gotov.[/quote]
I u Australiji i u Maleziju uslovi u Q3 su bili promjenljivi sa kisom. Rosberg nije najbrzi na mokrom, ali na suvom potpisujem da ce vecinom tuci Hamiltona! U Q2 juce je imao bolje vrijeme nego Hamilton prosle godine kada je uzeo pol, a siguran sam da su ostali isti uslovi da bi uzeo pol.
I u Australiji i u Maleziju uslovi u Q3 su bili promjenljivi sa kisom. Rosberg nije najbrzi na mokrom, ali na suvom potpisujem da ce vecinom tuci Hamiltona! U Q2 juce je imao bolje vrijeme nego Hamilton prosle godine kada je uzeo pol, a siguran sam da su ostali isti uslovi da bi uzeo pol.
-
- Veteran
Dani...smijesan si,pogledaj koliko je tad ko imao bodova,ovo danas je bila druga utrka sezone,haloooo,ja ne bi nista rekao,da se je ovo danas uradilo na dvanestoj ili trinestoj (lupam) utrci,pozdravljam,ali ovako rano,bezveze...sad ti meni reci,sta moze Nico da ocekuje od nastavka sezone???
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
@_Nico_Rosberg_
"I u Australiji i u Maleziju uslovi u Q3 su bili promjenljivi sa kisom. Rosberg nije najbrzi na mokrom, ali na suvom potpisujem da ce vecinom tuci Hamiltona! U Q2 juce je imao bolje vrijeme nego Hamilton prosle godine kada je uzeo pol, a siguran sam da su ostali isti uslovi da bi uzeo pol."
Gle razumijem da si flustriran ovim danas, ali to kaj ti pricas nemres znati. Jucer da je bilo suho rosberg bi uzeo vrlo vjerojatno pol tu se slazemo, ali sad da ce rosberg tuci hamiltona u svakoj suhoj trci tu se gadno varas.
"I u Australiji i u Maleziju uslovi u Q3 su bili promjenljivi sa kisom. Rosberg nije najbrzi na mokrom, ali na suvom potpisujem da ce vecinom tuci Hamiltona! U Q2 juce je imao bolje vrijeme nego Hamilton prosle godine kada je uzeo pol, a siguran sam da su ostali isti uslovi da bi uzeo pol."
Gle razumijem da si flustriran ovim danas, ali to kaj ti pricas nemres znati. Jucer da je bilo suho rosberg bi uzeo vrlo vjerojatno pol tu se slazemo, ali sad da ce rosberg tuci hamiltona u svakoj suhoj trci tu se gadno varas.
Darkness rises when silence dies
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Šta sad treba dignut Lewisu spomenik jer je bio iskren?
Pa da je takav dušebrižnik, mogao je sam prije predložiti da pusti Nicu ispred sebe. Ove priče nakon svega su samo medijska preseravanja, ništa drugo.
Momčad je stala iza njega, ne Rosberga i gotovo. Rečeš "nemam komentara" šta se toga tiče i to je to.
Pa da je takav dušebrižnik, mogao je sam prije predložiti da pusti Nicu ispred sebe. Ove priče nakon svega su samo medijska preseravanja, ništa drugo.
Momčad je stala iza njega, ne Rosberga i gotovo. Rečeš "nemam komentara" šta se toga tiče i to je to.
-
- Veteran
Ti ili si zlonamjeran ili baš ne kužiš stvari.Dani je napisao/la:Nico ili nitko? Nisi jasan. Ali je barem iskren , ne mulja kao tvoj pulen:
Kao prvo kakve to veze ima sa ovim slučajom.Kad nestane argumenata onda opravdavaš i ovaj je krao mogu i ja.
Druga stvar,momčadske naredbe su tada bile zabranjene šta je drugo mogao Alonso reći,mišliš da bi da su danas momčadske naredbe zabranjene Lewis ovo izjavio?Ako vjeruješ da bi,onda ti baš ne kopčaš neke stvari.
Ah da zaboravio sam ovdje je bila važna bodovna razlika

...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
Treba čuti tema radio pa onda komentirati. Ima naznaka da je Hamilton upravo to predlagao. Dok ne čujemo sve su špekulacije.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
"It was an equally difficult situation for me to stay ahead and not let him past, and it was difficult for him to stay behind. For me, I wanted to let him past, but we have standing orders.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.