Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

MarkoD
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la MarkoD »

Ima neko želju/inspiraciju za napravit Hrvatski timski skin za meganea? :D

Edit:

Srbija
slika

Makedonija
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

Cuky je napisao/la:Nešto me zbunjuje...sad gledam onaj naš livetiming...Kao najbrža vremena tamo stoje samo od onog Claya na 1:13.094 i Arme na 1:14.999...ono što me zbunjuje je: zašto nema mojeg današnjeg npr. koji je bio 1:10.325 ako se ne varam. Ili Hottovog vremena...

nemam pojma, nesto je bilo zbunjeno jucer..
a i prekjucer.. kazete da ste bili na serveru (neznam dal ste koji krug odvozili), al pod results nema tog sessiona..

tako i jucer - prvo kad sam otisao probat 2 kruga je bilo ok..
zatim poslije vise nije pisala staza na liveracersu vec samo mod.. tu mi bilo malo sumnjivo, al..
samo je jedan session od 7 min, i jedan od 30 min gdje smo svi, al nema nasih vremena samo od claya, a mog od tog jednog kruga..

mozda misevi zbune (iako ne vjerujem).. vidjet cemo danas.. mora bit ok.. do sad je sve bilo..
ovo kaze u logu lvra
[Warning] [02-06-2013 13:23:33] No Results found for: GetSessionResults Game:[F1 HR - f1hracing.co.nf] Track:[GPCKyalami] Mod:[GP1979_League] Session Type:[S1]
[Warning] [02-06-2013 21:40:55] No Results found for: GetSessionResults Game:[F1 HR - f1hracing.co.nf] Track:[GPCKyalami] Mod:[GP1979_League] Session Type:[S1]

btw, usput - liveracers ce istec probni prvi mjesec za koji dan i trebat ce placat, ono sto se prikupilo za server (hotto, antisa i fiore) je takodjer na isteku, tako da primam donacije ;)

sto se tice skina.. ako vozimo bilo bi steta ne napravit..
rFactor F1 HR server Info
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

Šta server nije plaćen za godinu dana? ili je već prošla godina??? ili si platio samo koliko smo skupili??
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

mjesec dana servera je 10€, sa popustom od 10% (kojeg dobijemo jer platim u kompletu za 6 mjeseci) je 9€..

za server je uplaceno 150 kn sto je ravno 20€, odnosno 2 mjeseca, sa mojim djelom dodje taman 3 mjeseca..
server je produzen 12.3, dakle za 10 dana je 3 mjeseca.. fali polovica.. za koji dan ce istec probni rok lvr, mjesecno je 5$, dakle kutija cigareta..

server se naravno nece gasit, vec pitam za server/clan donation jer nisam jos cuo ni za jednog "admina" koji sam placa server ;)

sad mi palo na pamet zasto mozda nema krugova od jucer..
na kraju practica smo restartali practice jelda? moguce da kad se restarta trenutni session da ne spremi.. dakle kad se vozi i zavrsi practice, bolje je pustit do kvala i onda restartat vikend..
nisam gledao za vrijeme practica livetiming dal je onda bilo ok..
doduse nije mi jasno bas zasto nema vremena od sessiona poslije kad smo jos vozili hotto i ja.. i ja otpeljao krug blizu tvog :) taj practice nismo restartali.. bo.. vidjet cemo veceras..
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 03 lip 2013, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

osim nas nije mu nitko drugi uplatio. čak sam ga i upozorio da bi moglo tak biti jer je prošli put bilo natezanja :-(
eto već je pola prošlo al nitko ne trza.... bad mi je zbog arme.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

i meni je bed zbog arme :)

nemam ni za papar, jos sam u petak fulao pin na kartici previse puta tako da nisam mogao dignut ni kune kroz vikend, danas nisam stigao u banku, zvao help, rekla cura da se mozda nakon 48h resetira pa je drzim za rijec :) vidjet cu navecer..

al drugi je racun (onaj tekuci) u potpunosti ok, cak je i glanc nova kartica, mislim da je jos i nevina, ceka vase uplate :D
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

http://www.drivingitalia.net/forum/inde ... howcat=114" onclick="window.open(this.href);return false;

ovdje su sve staze sa zadnjim updatevima..

na serveru su izgleda novije staze, mislim da je antisa jos bio dignuo trackpack..

ima i gpc1979 2.5 trackpack (taj je valjda zadnji), a mozete skinut staze koje se voze.. najbolje obrisat postojecu prije nego se kopira nova..

ja nisam probao na kylami, al vidim da je par fileova razlicito od ove koju imam sad pa sam 99% siguran da je to to :=

veceras mozemo di god, pa se izjasnite tko je tu..

btw, razmisljam o autoblipu, dal da ga ukljucim, ja ga ne bi, obzirom da volim da je zahtjevnije i realnije, a pogotovo na kocenju treba bit malo zajebanije s turbacima (atmosferci downshiftaju bez straha)..

al kao i uvijek, glas vecine odlucuje, pa eto, imate do 8 da odlucite :)

ja cu na server oko 8, idem sad vidjet dal mi je odblokirana kartica :=
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

što se tiče plaćanja, na serveru ćemo o tome jer imam neka pitanja.

što se pak tiče maganea, bilo bi dobro da napravimo svoj skin. Ja bi napravio al nisam baš vješt u tome. Tko nam je ono prošli put radio? Ajd ako netko ulovi vremena nek složi nešto na brzinu...
Marko, možeš slobodno prijavit i fioreta, hotta, antimona... Možda dodju na koju, al čak i da ne dodju nije problem, vidim da ih makedonci imaju prijavljenih 11. :)
Bio sam malo danas na serveru odvozit koji krug i ono, nije loše.. :)

Večeras onda f179, dodjem za 20-ak min...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

prosli put za hgtc nas je dosta radilo.. vecinom svatko svoj.. ja sam svog farbao duze nego sto mi frend farba prave aute :D

bas sam skinuo danas template pa da se mozda malo zaigram, al odustao nakon pol minute :)
ako cule nadje vremena (do sutra?) nek slozi nes..

ja cu na server za minut..
slika
Fiore

Post Postao/la Fiore »

mozes me marko prijavit za megane, mozda cu moc odvozit koju..

ja sam na serveru. super je ovaj f179
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Armanini je napisao/la:prosli put za hgtc nas je dosta radilo.. vecinom svatko svoj.. ja sam svog farbao duze nego sto mi frend farba prave aute :D
haha tako i ja..
mislim, znao bi ja to napravit, ali bi mi trebalo jedno sat dva. :) a de ne gubim vrijeme bezveze kad ima onih koji to naprave u 10-20 min.... cuky? (ako ti se da) :)
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

Arma, ja uplaćujem čim ženi plaća legne, dakle oko 11.tog.. nadam se da toliko može sačekati.
Što se tiče livetiminga, mene ne dira previše, a i bedasto mi je da nas 3 i to plaćamo sami... ali ako je većina za, naravno da ću pridonijeti, nije bed.
MarkoD

Post Postao/la MarkoD »

Par stvari u vezi Meganea:
Entry lista updateana, valjda nikog nisam zaboravio prijavit
http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?p=799#799
Downloadi:
http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?p=809#809
Najava za prvu utrku i za današnju test utrku:
http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?p=812#812
Nova hotlaps lista:
http://raceplace.mk/vacademy/2013/megane/hotlaps.html
"NEW SERVER PASSWORD! ( Check your email )

If you dont have an email with Round 1 announcement, please contact me here and provide your email address so i can add you in contact list.

Thanks."
"ANTI CHEAT SOFTWARE!

In the new MOD UPDATE ( SKINPACK ) The Anti cheat software is included and must be used in league races to record logs. So please start rfactor VIA rf_Scan ( in rFactor folder ) . After the race, just press the " SEND LOG " Button and then press open, cancel , ok ( wait for log to be send ) and then OK.

Do this only if you are in top 17, TOP 15 score ponts, so to get points, u must send log, otherwise u will be DQ from race!"
Nadam se da sam sad sve napisao :D
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

joj al ga kompliciraju
MarkoD je napisao/la:Nadam se da sam sad sve napisao :D
nisi, novi password. :) šalji na pm...

vidim da nam je netko napravio skin, ok je. :)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

što se tiče uplate za server, ja trenutno nisam u nikakvoj mogućnosti za to...kad dođe ljeto i, nadam se, krene posao onda ću moć 50-100kn uplatit

Što se tiče ovog skina za Megane: ovako nabrzinu mi je dosta nezgodno jer nemam ni ideju, a nemam ni rF kod sebe pa da mogu provjeriti kako izgleda. Da sam znao u subotu/nedjelju da će vam skin trebati mogao bih nešto iskemijati
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
MarkoD

Post Postao/la MarkoD »

Napravio sam ja jučer navečer u doslovno 10 minuta jer nisam znao da je rok bio do danas :D
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

harrahotto je napisao/la:Arma, ja uplaćujem čim ženi plaća legne, dakle oko 11.tog.. nadam se da toliko može sačekati.
Što se tiče livetiminga, mene ne dira previše, a i bedasto mi je da nas 3 i to plaćamo sami... ali ako je većina za, naravno da ću pridonijeti, nije bed.

lijepo od tebe sto si opet spreman..
ma gle.. nije mi bas ni najveselije da vi opet platite rundu.. 200 kn je jos servera.. to razdjelit na par djelova i nije bed.. tko nema primanja il tetu u italiji nemora ni razmisljat o placanju..

a livetiming.. meni je ok.. jest da za sad ima malo fajde kad nas ne vozi puno, al sve ostane, kad vozimo po nekoj stazi gdje smo vozili odmah imas krugove od prije..
pamti cijelu kilometrazu na serveru sto mi je isto ok.. a dobro nam dodje za ligaske utrke gdje ostanu sve utrke, a i poredak je sa dosta podataka..

a i ono o cemu smo pricali - sad kad zavrsimo ligu, (mozemo i prije naravno), mozemo vozit utrke sa raznim modovima, neovisno o ligi, kad nas bude malo vise, otpeljamo utrku i samo stavimo rating za tu utrku (doduse lvr to radi automatski, al je minimum ja mislim 6 vozaca, sto je sada nas maximum pa :)

a i da.. trebat ce nam livetiming kad se zavrsi taj wtcc i pokrenemo ligu, jer ce bit toliko vozaca, da ce samo najbrzih 20 vremena moc na kvale :D

a nije frka jer je 5$.. dakle 100 kn je pol godine..
ja cu ga placat, a vi i tko moze nek uplati koliko moze i zeli.. tako nekako funkcioniraju te server/klan donacije..
s jednom razlikom sto se najcesce target iznos rjesi kroz pol mjeseca, a ostatak ostane "u kasici"..
i s drugom razlikom sto dio tog viska ide adminima u djep za sav teski rad i utroseno vrijeme :)
tu smo malo kontra :=

samo.. da se ne bi dobio krivi dojam.. - meni je ovo hobi kojeg volim i koji mi ne dosadjuje ni sekunde.. ne pada mi zelja za voznjom i natjeravanjem, a vozimo vec toliko..
a nije to cudno, jer kad vidis po classictalku il na varjanti vec, godista proizvodnje vozaca, vidis da to drzi za stalno..
tako da ne tjeram nikog, server ce bit tu kako god okrenes, jedino mozda mene nebude kad budem morao posjetit kakvog zelenasa :)
zato tko zeli i moze nek uplati, tko nemoze il nece nek se ne zabrinjava..

i da se prisjetimo - donatori su ujedno i clanovi sa ovlastima, kako oko kontrole servera, tako imaju glas oko odlucivanja, te zajedno tvore sudacko tijelo :)
dakle kad netko ima kakvu prituzbu na neki incident, on to obrazlozi u temi, suci se sastanu i dogovore se za kaznu :=

eh jbte pisat uz kavu..

sto se tice megana..
http://www.youtube.com/watch?v=fq4J2x37e4A" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je 10 minuta skiniranja :)

ja sam taman sinoc se isao malo pozabavit, al mi je 90% vremena otpalo na fkng dds plugin za photoshop jer imam portable verziju, pa onaj prokleti nvidia k*r*c palac nikako da sredi stvar.. iako je ps 64 bitni i taj nvidia k*r*c je 64 bitni nije htjelo.. sve dok na kraju nisam nasao negdje obican 32 bitni dds file koji ide u plugine..
tako da prakticki nisam nis napravio..
imao slicnu ideju, samo sam ja cijeli auto u crveno i krov kockice.. to sam i poceo, al sam kockice radio satima pa sam polako odustao :)

ja jos nisam kruga napravio, al ic cu sad brzo.. neznam ni na koji server doduse :) neznam ni sifru?
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

koji layout se vozi uopce?

sad vidim.. to onaj 72..?

ja jedva 1.30 probijem lol..

auti koliko god su arkadni (po meni nisu toliko arkadni koliko imaju puno gripa) toliko se mogu lako izvrtit na gasu..
i s tom metlom u guzici, potpuna suprotnost su onom kako ja vozim :=
al necu se zamarat previse, vise je zbog fore i trudit cu se casno predstavljat nase boje :)
kimi rastura, mozda bude nasa himna na podiju hh
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

vozi se onaj gold cup 72', dakle bez onih šikana, super je staza...
ja bio malo danas i zadovoljan sam. :) još desetinku moram negdje izvuć. :) http://raceplace.mk/vacademy/2013/megane/hotlaps.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a ovo su kao predsezonska testiranja, sva najbrža vremena otkad je je staza na serveru, valjda u zadnjih par dana... 83 vozača. :o :) http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?t=435" onclick="window.open(this.href);return false;
al mod na kraju nije ni tako strašno loš kad se malo ufuraš i počneš ganjat vremena, iako neke stvari znaju iživcirat al ok... :)
a pass ti pošaljem na pp, izgleda da ovi to u velikoj tajnosti drže. :biggrin:
ako hocete mozemo onda prvo malo te megane večeras, pa cemo kasnije malo se izguštat s f179. :)
slika
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

kimi pošalji i meni pass na pp ;-)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

lud si kimi, 6. vrijeme odmah :)

ja sam odpeljo 20-ak krugova, i ne znam dal cu i srednje 29 vozit.. al nema veze, utrka je bitna, vjerojatno ce nakon 2 kruga ostat 50% auta na stazi :)

idem vecerat pa mozemo na server..
ako hocete mozemo onda prvo malo te megane večeras, pa cemo kasnije malo se izguštat s f179.
yep to sam i ja mislio :)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

idemo?