Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Formula 1 team - Ferrari
Mislim da je Ferrari solidan (mislim, sve je opet koliko čujemo i pohvatamo)... Kažem, Ferrari solidan, Merc najjači, a Renault je sigurno najmanji potrošač. Provjereno da kreću s 15 kila manje goriva.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Vidilo se prošle sezone da Ferrarijev motor nemoze realizirat off throttle koliko i Renault i Mercedes

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Jesi li ti to vago bolide pa znaš, da li to mi imamo insajdera na gridu.dmarijon je napisao/la:Mislim da je Ferrari solidan (mislim, sve je opet koliko čujemo i pohvatamo)... Kažem, Ferrari solidan, Merc najjači, a Renault je sigurno najmanji potrošač. Provjereno da kreću s 15 kila manje goriva.

Odgovor je jednostavan, što se tiče aerodinamike Sauber je mnogo bolje odradio posao od Ferrari-ja, naročito kada je u pitanju ispuh.Dani je napisao/la:Kako je taj motor dobar u sauberu ,a nije u ferrariju?

- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
razlika između motora mercedesa, renaulta i ferarija je ukupno manja od 10% odnosno nedovoljno da bi neko rekao da je nečiji motor dominantniji i brži
sve je stvar inplementacije
Merdedes - Mercedes je do sad bio osrednji, Brawn i MCL su rasturali sa tim motorom, FI je srednja žalost
Renault - RB je dvije godine dominirao kao momčad, Lotus je malo sporiji, a catheram je dno dna, a isti motor
Ferari - alonso pokazuje da taj motor ima života, sauberovi dečki jednako tako, toro roso je dno dna
dakle vidite da isti motor u drugoj šasiji daje drugačije rezultate, a svi su oni pobjeđivali u zadnjih 4 godine
sve je stvar inplementacije
Merdedes - Mercedes je do sad bio osrednji, Brawn i MCL su rasturali sa tim motorom, FI je srednja žalost
Renault - RB je dvije godine dominirao kao momčad, Lotus je malo sporiji, a catheram je dno dna, a isti motor
Ferari - alonso pokazuje da taj motor ima života, sauberovi dečki jednako tako, toro roso je dno dna
dakle vidite da isti motor u drugoj šasiji daje drugačije rezultate, a svi su oni pobjeđivali u zadnjih 4 godine
-
- Legenda
"Jesi li ti to vago bolide pa znaš, da li to mi imamo insajdera na gridu. "
a ako je toliko njih iznutra toliko pililo o tome, nema zbilja razloga da im ne vjerujem. Nije to jedna neprovjerena info.
a ako je toliko njih iznutra toliko pililo o tome, nema zbilja razloga da im ne vjerujem. Nije to jedna neprovjerena info.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
Ferrari to ni nije razvijao u tolikoj mjeri jer su se nadali da će biti zabranjeno, što se i dogodilo za VN Britanije, naon koje je zabrana odmah ukinuta i potvrđena za ovu sezonu.F1NAC je napisao/la:Vidilo se prošle sezone da Ferrarijev motor nemoze realizirat off throttle koliko i Renault i Mercedes
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja ne kažem da su razlike između motora velike ali ''to što malo fali, e to djevojci sreću kvari'' 

- F1NAC
- Moderator
al svejedno bilo izjava da bi se motor preopteretio da su isli kao ovi i gubio preformansedamjan.cule je napisao/la:Ferrari to ni nije razvijao u tolikoj mjeri jer su se nadali da će biti zabranjeno, što se i dogodilo za VN Britanije, naon koje je zabrana odmah ukinuta i potvrđena za ovu sezonu.F1NAC je napisao/la:Vidilo se prošle sezone da Ferrarijev motor nemoze realizirat off throttle koliko i Renault i Mercedes

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Armanini
- Svjetski prvak
meni i dalje nije jasno zasto su isli fantazirat i radit novi bolid i izmisljat toplu vodu kad su lani imali dobru bazu..
nije da ce ostat ovi bolidi sljedecih 5 godina..
nije da ce ostat ovi bolidi sljedecih 5 godina..
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Ovo vise nije Ferrari jer je neko umjesao prste da pravi pravu kantu umjesto trkaci auto
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Legenda
Imali su dobru bazu. Ali ne i dovoljno dobru. Zato su odabrali radikalu. Tada je zvučala dobra ideja. Iako su trenutno nedovoljno konkurentni, i dalje sam za tu odluku. Možda (samo možda) vidimo puni potencijal u najboljem izdanju - ovog neobičnog bolida.
p.s. FerrariF1 - nemoj nepotrebno ovakve izjave lupati
p.s. FerrariF1 - nemoj nepotrebno ovakve izjave lupati

Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Alonso:
Cekaj,prvo nas loze dva mjeseca da ce se F2012 od Barceloni boriti za pobjede i postolja a sad druga prica...sve mi se cini da oni vec znaju da je ova sezona izgubljena al nas malo zavaravaju..cccccIn Spain we will have major updates but so will the others and so it’s not that I’m expecting a miracle of going one second quicker than the others,” concluded the double world champion.
Alonsista hasta la muerte..
- Armanini
- Svjetski prvak
pa to je valjda jasno svima..
tko to misli da ce neki tim u par utrka i s par upgradeova stic vodece koji su sekundu brzi?
a pogotovo ferrari koji nije nikad bas naredovao kroz sezonu kad su imali gnjili bolid..
tko to misli da ce neki tim u par utrka i s par upgradeova stic vodece koji su sekundu brzi?
a pogotovo ferrari koji nije nikad bas naredovao kroz sezonu kad su imali gnjili bolid..
-
- Legenda
napredavao je odlično kroz sezonu 2010. Ali ove godine - i ja vjerujem da je samo lijepa pričica. "nada" .
Samo neka se trkaju.
- Armanini
- Svjetski prvak
2010 su imali solidan bolid.. nije bio spor.. testiranja, prva utrka.. potpuno druga situacija..
- F1NAC
- Moderator
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Sorry, ali ovo jednostavno nije tacno.Armanini je napisao/la:pa to je valjda jasno svima..
Da je alonso sekundu sporiji od vodecih, onda bi u utrci gdje nije bilo safety cara i gdje je rosbeg morao forsirati skoro citavu utrku bio makar minutu iza njega. A u to uopste necu ni da racunam cinjenicu da alonso vecinu utrke nije imao mogucnost da vozi punom parom jer je uvijek imao nekoga ispred sebe.
Ovo drugo je takodjer netacno, Ferrari se dizao i 2010 i 2006, a 2009 je imao pred kraj bolju formu nego na pocetku.
Dakle, nema ni potrebe stizati nekog ko je sekundu brzi, jer takav neko ne postoji trenutno. Vodeci nam bjeze vjerovatno nekih 0.5 sekundi, sto ne vjerujem da je nedostizna razlika.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Netočno, Ferrari je prestao razvijati auto, ako se to uopće može nazvati razvijanjem, još u 7. mjesecu, a oni solidni rezultati u drugoj polovici sezone, pobjeda i podiji, rezultat su jedino i isključivo Kimijeve briljantnosti i vozačkog umijeća._dreamer_ je napisao/la: a 2009 je imao pred kraj bolju formu nego na pocetku.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Cuky
- Moderator
Domi to nije točno. Koliko ja znam, VN Mađarske se vozi u 8. mjesecu, a oni su tamo još donosili nove djelove i testirali ih na F60. Da, rekli su da su se okrenuli razvoju bolida za 2010., ali su nove djelove donosili na stazu da vide rade li kako je zamišljeno i ako su funkcionirali bi ih ostavljali na bolidu.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ja sam samo konstatovao da su imali bolju formu u odnosu na konkurente, a da li je ista bila produkt update-a ili optimiziranja postojeceg paketa, to ni sam nemam pojma.Domi je napisao/la:Netočno, Ferrari je prestao razvijati auto, ako se to uopće može nazvati razvijanjem, još u 7. mjesecu, a oni solidni rezultati u drugoj polovici sezone, pobjeda i podiji, rezultat su jedino i isključivo Kimijeve briljantnosti i vozačkog umijeća._dreamer_ je napisao/la: a 2009 je imao pred kraj bolju formu nego na pocetku.

wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- f.alonso
- Navijam za: alonso
http://f1-serbia.com/najnovije/ferrari- ... drs-sistem" onclick="window.open(this.href);return false; Ferrari razvija Double DRS (DDRS) sistem
- 7Times
- Navijam za: MSC
Djaba.
- f.alonso
- Navijam za: alonso
Frende pise se dzaba ne djaba.
- 7Times