Također je prihvaćeno da se iduće godine na dva GP vikenda isproba sa smanjenjem alokacije guma sa 13 na 11 setova za suho.
https://www.gpfans.com/en/f1-news/81294 ... from-2023/
BUMP:

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
https://the-race.com/formula-1/f1-revea ... e-changes/1) Significantly reduced drag to improve sustainability and efficiency and complement the power unit characteristics.
2) Maintain and improve on recent lessons learned about close racing and cars being able to follow each other.
3) Reduce car dimensions.
4) Reduce or contain car mass.
5) Sustainability. Continue path towards the standardisation or simplification of strategically-selected components for cost-cutting purposes. Expand the usage of sustainable materials or technologies and focus on recyclability.
6) Continued innovation in terms of car safety, moving towards active and connected safety systems.
Vezano na ovu odluku... na ta dva vikenda na kojima će imati smanjenu alokaciju guma također će isprobati i nova pravila za kvalifikacije. Po tome svi vozači koji nastupaju u Q1 to će moći napraviti samo na najtvrđoj komponenti guma. Svi koji nastupaju u Q2 to će moći napraviti samo na Medium gumama. I za kraj u Q3 biti će moguće koristiti jedino Soft gumeCuky je napisao/la: 27 tra 2022, 07:52 Također je prihvaćeno da se iduće godine na dva GP vikenda isproba sa smanjenjem alokacije guma sa 13 na 11 setova za suho.
Aha, ona verzija s još manje mogućnosti pretjecanja, neka ulože u to svakakoCuky je napisao/la: 16 svi 2022, 10:43 Vodstvo staze u Barceloni su izračunali da bi dodavanjem tecpro ograda ispred postojećih gumenih u zavoju prije šikane pivećalo sigurnost na dovoljnu razinu kako bi se F1 mogla vratiti na klasični završetak kruga sa dva brza zavoja. Za ovu godinu je kasno, ali za 2023. planiraju imati homologirane varijantu i sa i bez šikane i dati F1 na izbor koju žele koristiti
Zapravo slazem se. Koriste inflaciju kao izliku da dobe jos para i imaju za RND na kraju godine. Svima su pare jednake. I nek se snadju. Ak nece imat 2 krila na zadnjoj utrci, nek vozaci paze kak voze.Cuky je napisao/la: 25 svi 2022, 10:35 Povećanje budžeta žele RB, Mercedes, Ferrari i McLaren. Ostali koji su se izjasnili su protiv toga, a najglasniji je Alpine koji su rekli da "ako vam se putni troškovi povećaju za npr. 3 milijuna onda smanjite R&D za toliko i opet ste unutar ograničenja".
Ja sam osobno protiv toga da se povisi budget cap. Ako se mi obični građani možemo snalaziti u inflaciji bez da nam rastu plaće onda se mogu i momčadi koje imaju puno ljudi zaposlenih da se brinu o financijama isto tako reorganizirati svoje troškove da ne potroše više nego imaju na raspolaganju.
Zato sam i pitaoCuky je napisao/la: 25 svi 2022, 20:37 Nemoj to "kad nisi kriv".. proć će tri utrke prije nego potvrde kazne za tu utrku gdje se svađaju tko je kriv
.......
Jel placas i u situaciji: "Hmmmm trebamo pare za novo prednje krilo. Ups slucajno sam pokupio zidic u boxu".
A da, ali isti spec smiješ stavit jer fakat nema smisla da netko radi takvog nečeg ne nastupi jer opet, to je utrkivanje. Nije pitanje dal ćeš se slupat nego kad.