Kenny je napisao/la:Bernardinac:
Na kraju 2006 je cmizdrio da mu Renault neće omogućit borbu za prvenstvo, jer odlazi u Mclaren i odnjet će im broj 1 u Mclarenu
2007 svi se u Mclarenu urotili protiv Alonsa, a u stvarnosti samo nije bio 1 vozač do Mađarske, a nakon te Mađarske vrhunski shebo Mclaren
Dolazak u Ferrari i naravno sve počinje fino i krasno kao u svakom timu da vozi najbolji, najbrži, najljepši.... bolid u svojoj karijeri, a nedugo nakon toga ih po medijima razapne, zar nije normalnije to sve sredit u timu za koji vozi, sigurno bi i ljudi u timu tako bili sretniji i motiviraniji nego kada ih pljuje po svim medijima
Chuck: Možda i jedu svi oni ustvari teški da se s njima radi, ali nisu svi kao alonso da kada daju interviju da pljuju po svom timu toliko kao Alonso, Naprimjer nesjećam se da je Schumacher ikako pričao išta loše o timu za koji vozi, Raikkonen, zna reć da mu bolid nevalja, ali ne na način kao i Alonso.
Barem se tako meni čini, ako mislite drugačije napišite
Po njegovom nije od 2006, a po tvom pisanju bi znači trebalo Alonsa pamtiti kao cmizdravca jer evo čitava decenija nije po njegovom?A šta drugo očekivat, uvjek kada nije po njegovom samo cmizdri pred novinarima
Ti navodiš neke stvari iz 2006, 2007 koje su toliko ofucane i potrošene po svim forumima da njih uopće neću pretjerano komentirati.
Ja bih kad sam bio mali često kad bih se naljutio na svoju dragu mamicu govorio da me ona ne voli i da me sabotira kad bi mi odbila kupiti lizalo.
Međutim to nije bilo istina, moja mamica me i dalje voljela a tako i Alonso dok je bio jako mal i glup često pričao gluposti.
Hamilton, Schu, Senna i svi oni lupaju gluposti a ne samo omraženi Alonso!
Godine 2007. je Alonso bio upravu. Totalno. Ron je "pojeo govno" i da je bilo drugačije Alonsa ne bi bilo danas u Ronovoj blizini.
Druga činjenica ide Alonsu u prilog u ovom slučaju:
Bi li iko normalan došao u bivšu momčad a da je svjestan da ih je nekad "naguzio"?
Evo zamisli da se ti vratiš npr. u bivšu firmu a da u u toj firmi preovladava mišljenje, ili da još nekom misli da si ih ti nekada "naguzio"?
Ima li tu logike, pitam ja tebe?
Whitmarsh je rekao da su pogriješili sa Alonsom 2007.
E sad ovo za Ferrari to mi baš i nije jasno?
Pa evo i ja pratim ovu F1 u vražiju mater ali ja se ne sijećam da je Alonso toliko srao po Ferrariju i to kako ti kažeš "
Ja čak mislim da je bio jako tolerantan i strpljiv sve ove godine u lošem Ferrariju.a nedugo nakon toga ih po medijima razapne"
Pa Kimi je prošle godine popizdio nekoliko puta i to pred kamerama, ali to je simpatično?
Alonso jest gadan ali nije pregadan i nešto "još neviđeno".