pa baš zato ljudi po forumu i novinari počinju izmišljat i iznosit raznorazne teorije. prošlo je dosta od nesreće a oni nisu rekli šta mu je i koji je uzrok nesreće - oni krive vjetar.Cuky je napisao/la:Igor18 je napisao/la:ma velim "aj nek je kriv" - a nije niti sam pomislio da je to uzrok, izletio malo ogrebao bolid. no od tog sudara nije vozaču moglo bit ništa. - pogotovo ne da ga se tak skriveno vozi na hitnu.
A što misliš zašto se skriva? Da nebi mediji i ljudi po forumima počeli izmišljati koješta...pa koliko puta na nogometnim utakmicama možeš vidjet da se igrači na terenu skrivaju iza ruku dok razgovaraju jedan sa drugim...zašto, zato jer su novinari počeli unajmljivati čitače sa usana da otkriju o čemu pričaju.
Isto tako ovdje...udarac nije bio jak, ali možda je npr. nogom udario u volan i ozljedio se...ili nešto drugo...i kad ga prevoze u bolnicu skrivaju ga jer ne žele da novinari počnu iz "izraza lica", "neprirodnog trzaja oka" ili nečeg desetog izmišljati što mu je bilo, koje su posljedice i slično.
Po meni nema smisla nagađati što je dok se ne objavi službeno...moguće i da je strujni udar iz hibridnog pogona...ali meni osobno taj dio ne drži vodu jer, kao što sam naveo primjer sa BMW-om iz 2009. nastradao je onaj koji je izvana dirao bolid, ali ne i onaj koji je cijelo vrijeme u njemu sjedio.
- a sudar bio čudan i ne baš žestok po F1 standardima. za takav sudar ne sjećam se da su nekog ostavljali noć u bolnici, ak je sve ok na preventivnim pretragama i ak se nije dogodilo još nekaj osim samog udarca u zid.
zakaj od McLarena nema nikakvih vijesti osim te da je vjetar kriv i zakaj se ostaje u bolnici ak je vozač neozljeđen kao što su rekli?
malo čudno, no to je samo moje razmišljanje. nemora bit niti znači da je ispravno
Sumnjam da je nogom mogao udarit u volan al ok, razumijem kaj hoćeš reć.
no dobro vidjet ću/ćemo sutra kaj je.