Hvala BoguMcLaren: Result of Alonso's CT scan is good and Fernando is fine - effectively un-injured. Still no info on why car went off.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Fernando Alonso
Alonsista hasta la muerte..
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Alonso-champ je napisao/la:pa sta je onda jbt?? al znaju iznervirat...

Ted Kravitz @tedkravitz 7m7 minutes ago Granollers, Catalunya
McLaren: Result of Alonso's CT scan is good and Fernando is fine - effectively un-injured. Still no info on why car went off.
Ma garant nas prcaju onako bez neke stvari...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
problem je ako se to desava kad moras vozit 300 na sat i trpit sile od 3,4 G neces ic vozit. Al opet cudno dosta daBernardinac je napisao/la:Moguće da je posljedica bolesti?
Prije par dana sam također imao čudnu situaciju. Osjećao sam se loše ali tad još nisam imao temperaturu već samo bolove u ektremitetima i laganu glavobolju.
Dok sam se vozio od tačke A do tačke B dobio sam iznenadnu vrtoglavicu i jedva sam došao do tačke B.
Kad sam izašao iz auta zamračilo mi se toliko da sam se morao držati za vrata da ne padnem.
Tek nakon minut vremena i koncentracije uspio sam proći nekoliko desetaka metara pješice.
Do tada nikad nisam osjetio nešto slično.
Sutradan sam dobio temperaturu pa sam otišao doktoru koji mi je rekao da me napao gadan virus.
Nadam se da sve bude uredu sa Nandom.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
ne,al stvarno Toon,nije problem u autu nit nije Alonsu pozlilo..sta je onda...vjerovatno Alonso vidjeo neku trebu u onoj maloj publici pa skrenuo desno...
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
a možda mu se dogodilo kao Maldonadu u Kini prošle godine...niti kvar na autu niti mu pozlilo...samo se zabuljio u volan i nije ni skužio dok nije izašao sa staze
Isto je išao polako, u zavoju i skrenuo van staze
Isto je išao polako, u zavoju i skrenuo van staze
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
s tim da maldonadu nije trebala hitna da izađe.
Malo je cudno također da je njihov program zavrsen nakon toga za danas
Malo je cudno također da je njihov program zavrsen nakon toga za danas

-
- Veteran
citam da ga je struja izdrmala....i taj McLaren..ccccc....e Toon Toon 

- Toon
- Veteran
di si sad to iskopao?...čista naklapanja - postaješ ko F1NAC - ako je slučajno struja u pitanju onda je to bilo sa ciljem da ga se pretvori u ovo:Alonso-champ je napisao/la:citam da ga je struja izdrmala....i taj McLaren..ccccc....e Toon Toon

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- F1NAC
- Moderator
samo prenosim sto vidim na forumima. S obzirom da imaju problema s motorom potrebno im je sto vise voznje. Cudno da nisu Buttona pozvali van vise a ostecenja ionako nisu bila toliko velika

-
- Veteran
lolToon je napisao/la:di si sad to iskopao?...čista naklapanja - postaješ ko F1NAC -Alonso-champ je napisao/la:citam da ga je struja izdrmala....i taj McLaren..ccccc....e Toon Toon
@VictorM_F1 @f1silverarrow electric shock... Very likely, that button does not rise in the afternoon
- Cuky
- Moderator
to su nagađanja...meni bi logike to sa strujnim udarom imalo da je on izašao van pa kada je nogom jednom dodirnuo tlo da ga je onda izdrmalo...ovako kada je u bolidu i nije uzemljen nigdje mislim da je teško da ga je struja iz ERS-a...
Dobar primjer je npr. BMW 2009. na prvom testiranju u Jerezu sa KERS-om. Vozač je bolid vozio stazom (nisam sigran je li bio Kubica ili Hedifeld) i nije bilo nikakvih problema, no kada se vratio u boks prvi mehaničar koji je dodirnuo bolid je doživio udar...zato jer je mehaničar, za razliku od vozača koji je bio u bolidu, bio uzemljen i struja je potekla od višeg potenicjala (bolid) prema nižem (pod)
nažalost i ovo moje je samo nagađanje...nemoguće je znat bez uvida u bolid, Alonsa i sl...
Dobar primjer je npr. BMW 2009. na prvom testiranju u Jerezu sa KERS-om. Vozač je bolid vozio stazom (nisam sigran je li bio Kubica ili Hedifeld) i nije bilo nikakvih problema, no kada se vratio u boks prvi mehaničar koji je dodirnuo bolid je doživio udar...zato jer je mehaničar, za razliku od vozača koji je bio u bolidu, bio uzemljen i struja je potekla od višeg potenicjala (bolid) prema nižem (pod)
nažalost i ovo moje je samo nagađanje...nemoguće je znat bez uvida u bolid, Alonsa i sl...

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
čudna i bizarna nesreća..
da u tom zavoju gdje se valjda nitko nikada nije zabio u desni zid, ak se izleti to je onda na lijevu stranu...
E sad, ak vele da se tresao i ove špekulacije oko ERS-a, pa jel moguće da ga je stresla struja za vrijeme vožnje (neki defekt sa ERSom, znamo da hondina PU nije 100% naštimana) i da ga je to na trenutak onesvjestilo ili kaj već pa da je skrenuo u zid.
Alonso je preiskusan vozač da bi pri takvoj brzini, u uvijetima testiranja napravio grešku koju ne rade ni početnici.
A i priče oko "bolesti" pa ne vjerujem da bi Alonso, najiskusniji čovjek na gridu ili jedan OD išao voziti ako se ne osjeća dobro
naravno čisto sumnjam da iako bi to bilo istina (strujni udar) da bi to iznjeli u javnost, jer to bi bila izuzetno negativna reklama za Hondu
da u tom zavoju gdje se valjda nitko nikada nije zabio u desni zid, ak se izleti to je onda na lijevu stranu...
E sad, ak vele da se tresao i ove špekulacije oko ERS-a, pa jel moguće da ga je stresla struja za vrijeme vožnje (neki defekt sa ERSom, znamo da hondina PU nije 100% naštimana) i da ga je to na trenutak onesvjestilo ili kaj već pa da je skrenuo u zid.
Alonso je preiskusan vozač da bi pri takvoj brzini, u uvijetima testiranja napravio grešku koju ne rade ni početnici.
A i priče oko "bolesti" pa ne vjerujem da bi Alonso, najiskusniji čovjek na gridu ili jedan OD išao voziti ako se ne osjeća dobro
naravno čisto sumnjam da iako bi to bilo istina (strujni udar) da bi to iznjeli u javnost, jer to bi bila izuzetno negativna reklama za Hondu
Michael is faster than you!!
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Alonso će prenoćiti u bolnici
Nešto se tamo dogodilo, a i Mclareno i Honda za sad šute
Edit:
@igor
je, zabio se jedan i u desno zid... pogodi tko
Edit:
@igor

- Igor18
- Veteran
hahaha samo mi jedan pada na pametspeedy56 je napisao/la:Alonso će prenoćiti u bolnici
Edit:
@igor

ak mora prenoćiti u bolnici to nije dobar znak.. vozače nakon sudara i preventivnih odlazaka u bolnicu uglavnom vrlo brzo puste van (npr. Massa u kanadi), očito se nešto ozbiljnije dogodilo čim mora prenoćiti u bolnici. sve više mi izgleda da ga je stresla struja - to bi jedino logično bilo ako ga zadržavaju, da vide kako će se organizam ponašati nakon pretrpljenog strujnog udara.
brzina nije bila strašna, nema ni većih oštećenja na bolidu
edit
-nekako mi je klimav razlogTo be clear: Fernando's manager said that the wind played a key role in Fernando's accident #SkyMotori
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ovo je izmišljanje tople vode...
Kad smo prije čuli da se netko slupao jer je baš onda bila tramontana?!
Boullier kaže da je Nando ok (ne znam da li je izjava prije nego je obavljeno da će ostati u bolnici ili poslije) i da je to "normalni incident na testiranju"
Boullier kaže da je Nando ok (ne znam da li je izjava prije nego je obavljeno da će ostati u bolnici ili poslije) i da je to "normalni incident na testiranju"

-
- Legenda
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iR_lkJd2mlA#t=12[/youtube]
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ma samo dobra reklama za Hondu nepravimo miksere i ostala električna sranja, samo VETECIgor18 je napisao/la:naravno čisto sumnjam da iako bi to bilo istina (strujni udar) da bi to iznjeli u javnost, jer to bi bila izuzetno negativna reklama za Hondu

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Kenny
- Legenda
EDIT:Kenny je napisao/la:Ma samo dobra reklama za Hondu nepravimo miksere i ostala električna sranja, samo VETECIgor18 je napisao/la:naravno čisto sumnjam da iako bi to bilo istina (strujni udar) da bi to iznjeli u javnost, jer to bi bila izuzetno negativna reklama za Hondu
Čemu ove plahte ako je sve uredu sa Alonsom? ma sere mi se od ove F1 niko nikad nemože reć to i to je bilo, tek nakon par sati nakon ovakve stvari kada napišu oni mamlazi iz PR tima onda kažu šta trebadmarijon je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=iR_lkJd2mlA#t=12

- Igor18
- Veteran
"normalni" incidenti ne završavaju odlaskom helikopterom u bolnicu i upotrebom kamuflažnih plahti da bi se sakrio pogled na vozača, a o ostanku u bolnici da ne pričamo...speedy56 je napisao/la:Ovo je izmišljanje tople vode...
nadam se da griješim al sve ove izjave "sve OK, vjetar je kriv" ne slute mi na dobro.
aj nek je vjetar kriv, malo se oštetio bolid al kaj je s vozačem? zašto je prevežen helikopterom u bolnicu, zašto se skriva plahtama?
šta je na kraju krajeva s njim? od udarca i samog sudara nije mu moglo ništa bit
Webber u valenciji doživi avionsku nesreću i zakucavanje u zid pri 200 kmh, sve u istom sudaru pa odšeta na pivu
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 22 vel 2015, 18:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- Toon
- Veteran
Koliko samo teorija čovjek može ovdje pročitati...pravi mali zabavni almanah...

- Kenny
- Legenda
Ma de molim te di može vjetar biti kriv? kada je zadnji put vjetar toliko pirio da je otpirio vozača sa staze? zašto se onda i Vettel nije zabio u ogradu ako je vjetar smeto Alonsu?Igor18 je napisao/la:"normalni" incidenti ne završavaju odlaskom helikopterom u bolnicu i upotrebom kamuflažnih plahti da bi se sakrio pogled na vozača, a o ostanku u bolnici da ne pričamo...speedy56 je napisao/la:Ovo je izmišljanje tople vode...
nadam se da griješim al sve ove izjave "sve OK, vjetar je kriv" ne slute mi na dobro.
aj nek je vjetar kriv, malo se oštetio bolid al kaj je s vozačem? zašto je prevežen helikopterom u bolnicu, zašto se skriva plahtama?
šta je na kraju krajeva s njim? od udarca i samog sudara nije mu moglo ništa bit

- Igor18
- Veteran
ma velim "aj nek je kriv" - a nije niti sam pomislio da je to uzrok, izletio malo ogrebao bolid. no od tog sudara nije vozaču moglo bit ništa. - pogotovo ne da ga se tak skriveno vozi na hitnu.

pogotovo kad pogledaš bolid, kaj fali mu samo prednje krilo

pogotovo kad pogledaš bolid, kaj fali mu samo prednje krilo
- Cuky
- Moderator
Igor18 je napisao/la:ma velim "aj nek je kriv" - a nije niti sam pomislio da je to uzrok, izletio malo ogrebao bolid. no od tog sudara nije vozaču moglo bit ništa. - pogotovo ne da ga se tak skriveno vozi na hitnu.
A što misliš zašto se skriva? Da nebi mediji i ljudi po forumima počeli izmišljati koješta...pa koliko puta na nogometnim utakmicama možeš vidjet da se igrači na terenu skrivaju iza ruku dok razgovaraju jedan sa drugim...zašto, zato jer su novinari počeli unajmljivati čitače sa usana da otkriju o čemu pričaju.
Isto tako ovdje...udarac nije bio jak, ali možda je npr. nogom udario u volan i ozljedio se...ili nešto drugo...i kad ga prevoze u bolnicu skrivaju ga jer ne žele da novinari počnu iz "izraza lica", "neprirodnog trzaja oka" ili nečeg desetog izmišljati što mu je bilo, koje su posljedice i slično.
Po meni nema smisla nagađati što je dok se ne objavi službeno...moguće i da je strujni udar iz hibridnog pogona...ali meni osobno taj dio ne drži vodu jer, kao što sam naveo primjer sa BMW-om iz 2009. nastradao je onaj koji je izvana dirao bolid, ali ne i onaj koji je cijelo vrijeme u njemu sjedio.

- Kenny
- Legenda
[quote="Cuky"]Isto tako ovdje...udarac nije bio jak, ali možda je npr. nogom udario u volan i ozljedio se...ili nešto drugo...i kad ga prevoze u bolnicu skrivaju ga jer ne žele da novinari počnu iz "izraza lica", "neprirodnog trzaja oka" ili nečeg desetog izmišljati što mu je bilo, koje su posljedice i slično./quote]
Da su ovi iz Mclarena rekli šta se desilo sa Alonsom nitko nebi trebao da izmišlja gluposti dok ovako oni sami im daju prostora za te gluposti
Da su ovi iz Mclarena rekli šta se desilo sa Alonsom nitko nebi trebao da izmišlja gluposti dok ovako oni sami im daju prostora za te gluposti

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Ovo sto si naveo sve stoji, ali to sto si u kokpitu ne znaci da nemozes provoditi struju. Ne mora znaciti da je cijeli auto bi pod naponom pa mu treba pražnjenje u obliku uzemljenja (npr mehanicar koji je dirao auto). Moguce da je Nando npr preno izboj sa papučice do volana ili neznam ceka sve ne.
No to mi također ne drzi vodu jer je vozac dobro "izoliran", rukavice, tenisice, kombinezon (nekoliko slojeva), također malo toga je metalno u kokpitu tak da.
Mozda je nesto podešavao na diferencijau ili necem sto je sejbalo auto... a mozda je covjek napravio gresku jbg, ipak ne covjek.
No to mi također ne drzi vodu jer je vozac dobro "izoliran", rukavice, tenisice, kombinezon (nekoliko slojeva), također malo toga je metalno u kokpitu tak da.
Mozda je nesto podešavao na diferencijau ili necem sto je sejbalo auto... a mozda je covjek napravio gresku jbg, ipak ne covjek.
I like to race, not to do laps alone.