Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - Ferrari
Hahahaha, ferrari na kamionu s natpisom affordable caravans 

- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
ne nakon prvog gp, ali nakon dvije katastrofalne godine sigurno DA.damjan.cule je napisao/la:jesi ti ozbiljan?? nakon niti prvog GP vikenda mijenjat vozača??
obistinilo se ono sto su svi i predvidjali. ferrari je krs, i tu uzasnu sliku samo alonso donekle uspijeva da popravi.. ali realno, ovo izgleda uzasno
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
-
- Navijam za: Fernando Alonso
damjan.cule je napisao/la:jesi ti ozbiljan?? nakon niti prvog GP vikenda mijenjat vozača??
ma nee , i nakon prošle dvje sezone.. nezna Massa vozit auto ako ne najbrzi taj auto
-
- Legenda
Stvarno... ne pričajte bezveze. Auto nije katastrofalan. "Težak" je, ali ima potencijala. Prošle dvije godine nisu bile "katastrofalne". Pogotovo ne 2010. Ova staza je unaprijed bila poznata kao ona koja će mnje odgovarati Ferrariju.
Polako...
Polako...
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
iskreno razočaran sam al više voznjom Masse nego izlijetanjem Alonsa... Massa je bio sekundu sporiji od Alonsa samo koji je izletio već . Šteta . nisam ovako zamišljao početak ... Mislim da Montezemolo baš i nije trenutno vesel

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
-
- Veteran
Na žalost auto je katastrofa kao što su bila sva najavljivanja.dmarijon je napisao/la:Stvarno... ne pričajte bezveze. Auto nije katastrofalan. "Težak" je, ali ima potencijala. Prošle dvije godine nisu bile "katastrofalne". Pogotovo ne 2010. Ova staza je unaprijed bila poznata kao ona koja će mnje odgovarati Ferrariju.
Polako...
@damjan
Lijepo je biti optimist ali ovdje treba biti realan,ako nisu bili u stanju pola godine napraviti bolid zar očekuješ da će sad u mjesec dana nešto drastično preokrenut.Bolid je loš a u prilog tome ide i Alonsova nervoza koji je svjestan kakvo je stanje
...put u raj nije posut ružama...
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
damjane vrijeme je da papucicu optimizma popustimo malo
kad pogledam lewisov pole lap shvatim koliko ferrari zaostaje.

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- F1NAC
- Moderator
baš boli gledat izlaz Ferrarija iz prezadnjeg zavoja koliko je zadnji kraj nemiran . do 2009 bili smo najbolji sto se trakcije tiče al od onda šlajdramo.

- Barry
- Test vozač
da. pogledaj prvi zavoj, alonso se stima sa pola ciljne ravnine, dok lewis ceka posljednji trenutak i samo prosisa lagano.F1NAC je napisao/la:baš boli gledat izlaz Ferrarija iz prezadnjeg zavoja koliko je zadnji kraj nemiran . do 2009 bili smo najbolji sto se trakcije tiče al od onda šlajdramo.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Cuky
- Moderator
Ne pušta mene optimizam još uvijek. Istina radili su pola godine na autu, ali od toga samo zadnjih mjesec dana na stazi. Prije toga sve je bilo samo u simulacijama i tunelu, a znamo kako zadnjih godina baš sa time Ferrari ima problema. Sad kad su na stazi mogu lakše naći di su problemi i ne sumnjam da će najkasnije povratkom u Europu Ferrari konkurirati McLarenu i LotusuChuck Norris je napisao/la:@damjan
Lijepo je biti optimist ali ovdje treba biti realan,ako nisu bili u stanju pola godine napraviti bolid zar očekuješ da će sad u mjesec dana nešto drastično preokrenut.Bolid je loš a u prilog tome ide i Alonsova nervoza koji je svjestan kakvo je stanje
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ovo je crnje nego što sam pretpostavljao.
Prošle godine je Massa uspio biti u kvalama bar 8., danas tek 16!
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Mogla bi ovo lako biti ALonsova oproštajna sezona ako Ferrari ne izvuče neko čudo iz rukava.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ukoliko se nastavi trend, pravi problem nastaje tek iduće godine.Walter je napisao/la:Ovo je crnje nego što sam pretpostavljao.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Vraćamo se u devedesete.luka_kimi je napisao/la:Ukoliko se nastavi trend, pravi problem nastaje tek iduće godine.Walter je napisao/la:Ovo je crnje nego što sam pretpostavljao.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ja ne znam šta se njima više dešava, majke mi... Radit pola godine na autu i opet ne mogu da ga sklepaju... NIšta, nek se okrenu narednoj sezoni.
Avanti FER, Avanti!!!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ma malo sutra!damjan.cule je napisao/la:Ne pušta mene optimizam još uvijek. Istina radili su pola godine na autu, ali od toga samo zadnjih mjesec dana na stazi. Prije toga sve je bilo samo u simulacijama i tunelu, a znamo kako zadnjih godina baš sa time Ferrari ima problema. Sad kad su na stazi mogu lakše naći di su problemi i ne sumnjam da će najkasnije povratkom u Europu Ferrari konkurirati McLarenu i LotusuChuck Norris je napisao/la:@damjan
Ista stvar je bila i prošle dvije sezone... "znamo da zaostajemo, vratit ćemo se mi..." VRATIT ĆETE SE VI QURAC!
Sad je vrijeme jednostavno za neke promjene. Nema više opravdanja.
Avanti FER, Avanti!!!
- Barry
- Test vozač
800 i kusur zaposlenih ljudi koji poziraju u fensi odorama i rade sta vec, i dodje force india, torro rosso i ko zna ko i podere te ko siroce napolitanku. katastrofalno.The Greatest je napisao/la:Ja ne znam šta se njima više dešava, majke mi... Radit pola godine na autu i opet ne mogu da ga sklepaju... NIšta, nek se okrenu narednoj sezoni.
- Armanini
- Svjetski prvak
F2004_the_best_ever je napisao/la:Ja nemam velika očekivanja od Ferrari-ja za utrku u Australiji, očekujem da će oba bolida ući u Q2 sve preko toga za mene je +, ako ne uđu oba bolida u Q2 biću veoma razočaran.
![]()

imas ti carobnu kuglu?
eto i ja sam skocio na ovo jucer pa moram ponizno cestitat na ispravnoj prognozi..
jos mislim da nije za otpisat i da nije sve jako crno, alonso bi bio u q3, al isti k kad je sve to lose.. al ono bitnije po meni - australija je staza koja ne pase bas ferru tako da..
od sad mogu samo progresirat pa budimo optimisticni..
-
- Veteran
Ma on je dežurni pesimistArmanini je napisao/la:F2004_the_best_ever je napisao/la:Ja nemam velika očekivanja od Ferrari-ja za utrku u Australiji, očekujem da će oba bolida ući u Q2 sve preko toga za mene je +, ako ne uđu oba bolida u Q2 biću veoma razočaran.
![]()
![]()
![]()
imas ti carobnu kuglu?

Upravo to,da i nije bilo greške maksimalno bi došao do 8.mjestaArmanini je napisao/la:alonso bi bio u q3, al isti k kad je sve to lose.. al
...put u raj nije posut ružama...
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
A nista sta sad...
Dat pedalu Massi i uzeti taletntiranog mladog vozaca Guttiereza ili Pereza oko kojega ce graditi buducnost,napraviti citavu rekosntrukcije ekipe i iz pocetka jer ovo nicemu ne vodi.Tuzno,ali istinito
Dat pedalu Massi i uzeti taletntiranog mladog vozaca Guttiereza ili Pereza oko kojega ce graditi buducnost,napraviti citavu rekosntrukcije ekipe i iz pocetka jer ovo nicemu ne vodi.Tuzno,ali istinito

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- F1NAC
- Moderator
Nazalost dok imamo Massu u timu koji nemoze izvuc 100% iz bolida necemo bit u trci za konstruktore . e sad ako opet se bude islo u rekonstrukciju ekipe opet ce se sve promjenit .
Sad cekam samo izjavu Flavija
dali se treba okrenut 2013 
Sad cekam samo izjavu Flavija

- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Ferraristi, znam da vam je teško, s jedne strane još je prerano da bi se otpisala cjela sezona, bit ce izleta u travu i drugih a ne samo Ferarrija, ali opet treba se suočit s činjenicama i priznati da je Ferrari napravio loš bolid, Massa 2 s sporiji od LH u Q2, to je strašno! Alonso bi vjerojatno prošao u Q3, ali šta mu to vrijedi kad ga čeka borba sa Torro Rossom ili Force Indiom za 8-9 poziciju? Ferrari ne pripada tom svijetu, al da su neke promjene nužne, jesu, i to pod hitno.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Armanini
- Svjetski prvak
mislim da je vrijeme da se pocne mislit na 2014F1NAC je napisao/la: Sad cekam samo izjavu Flavijadali se treba okrenut 2013

- F1NAC
- Moderator
sad sam naletio na nekim forumima da F2012 ima previše draga i da je u Barceloni najveci top speed bio 280 km/h. Kako stvari stoje ovdje su se isto fokusirali na downforce odiza i zrtvovali brzinu i opet pleše auto ... Valjda ne bude katastrofa sutra
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 17 ožu 2012, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.