Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
A vec si mislio pisati ovdje kilometarske postove, kako voditelj (i) ne valja ( ju), te se pozivati na razno-razna pravila.....Chuck Norris je napisao/la:Tek sad skužio rezultate.Ovo mi je prva pobjeda ove sezone,a mislio sam d sam sve fulao
A dok se vi borite ja vam lijepo bježimScuderia je napisao/la: Ja i Chuck vodimo zanimljivu borbu.![]()
![]()
Bude te Scud banirao,ipak je on moderatorwolfman je napisao/la:A dok se vi borite ja vam lijepo bježimScuderia je napisao/la: Ja i Chuck vodimo zanimljivu borbu.![]()
![]()
Ma nije on takav...valjdaChuck Norris je napisao/la: Bude te Scud banirao,ipak je on moderator
luka_kimi je napisao/la:Prošlogodišnji pobjednik ide svako kolo na sve ili ništa, zadnja dva je bilo ništa, čeka se sve...
Moze, ali nema onda odustajanja, nakon pola prvenstva.majstor iz maranella je napisao/la:Od slijedeće sezone igram od prvog kola... Vidim da sam pobjedio u pretprošlom kolu
wolfman je napisao/la: A dok se vi borite ja vam lijepo bježim
Chuck Norris je napisao/la:
Bude te Scud banirao,ipak je on moderator
Tko ceka, taj doceka.luka_kimi je napisao/la:Prošlogodišnji pobjednik ide svako kolo na sve ili ništa, zadnja dva je bilo ništa, čeka se sve...
Ma, dobar sam ja.... valjdawolfman je napisao/la: Ma nije on takav...valjda
Kad god hoces, prijava nema, napravis prognozu, stisnes gumb posalji i to je to.V3GI je napisao/la:Kad bi se ja mogao pridruziti hnl kladionici ?
Ako te i dalje tako bude islo, morat ce "UEFA" reagirati.Chuck Norris je napisao/la:Opa,krenulo me je.Mislim da mi je ovo druga pobjeda na proljeće dok u jesenskom djelu nijedna.Još da je Šibenik ostao neriješeno bilo bi svih 8
Bit ce bolje iduci puta, tj. iduci tjedan, kada postavim parove.V3GI je napisao/la:evo jesam osto mi samo dinamo-hajduk