Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Fernando Alonso
Nemoj zaboraviti pod kojim okolnostima je williams dobio motore, tko je vlasnik dijela dionica williamsa, čija je žena test vozač williamsa. I na kraju najvažnije - odabir honde kao dobavljača motora. Na to dodam dio citata:
He added: "Effectively, if you don't have the control of that process, meaning access to source code, then you are not going to be able to stabilise your car in the entry to corners etc., and you lose lots of lap time.
"Even though you have the same brand of engine that does not mean you have the ability to optimise the engine."
He added: "Effectively, if you don't have the control of that process, meaning access to source code, then you are not going to be able to stabilise your car in the entry to corners etc., and you lose lots of lap time.
"Even though you have the same brand of engine that does not mean you have the ability to optimise the engine."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Toliko su sposobniji da su uspješniji u F1 od MclarenaF1NAC je napisao/la:Zelis rec da Williams je sposobniji slozit motor i sasiju od vas Mclarena?McLewis je napisao/la:pa upravo to, mercedes je motor i sasiju razvijao da bi izvukli maksimum iz jednog i drugoga, a to sta je napravio dao ostalima, i imas to i to i slazi kak znas.... a ovako u suradnji sa proizvodjacem motora radis sasiju i sve ostalo, i mislim da je tu kljuc... al nemora bit, pogledajte ferrari, POD ISTIM KROVOM SLAGANA I SASIJA I MOTOR, pa nevalja niti jedno niti drugohahaha(i Force India u početku)
Dani mislim da Wolf nema dionice u Williamsu

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Imao je 15% dionica u svom vlasništvu, ove godine je prodao 5% te mu je ostalo još 10 na koje kupac također ima pravo prvokupa ukoliko ih odluči prodatiKenny je napisao/la:Dani mislim da Wolf nema dionice u Williamsu
http://uk.reuters.com/article/2014/06/2 ... VM20140620" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa svejedno imaju bolju sasiju od McLDani je napisao/la:Nemoj zaboraviti pod kojim okolnostima je williams dobio motore, tko je vlasnik dijela dionica williamsa, čija je žena test vozač williamsa. I na kraju najvažnije - odabir honde kao dobavljača motora. Na to dodam dio citata:

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Williams posle Red Bulla i Mercedesa ima najbolju šasiju.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Ni ne govorim ja da je mclarenova sadija medju boljima, ali mi i smrdi nesta da su nakon podija u melbourneu na jednom
Toliko pali u formi... U monzi mclaren najsporiji na ravnome... Mislim da nisu dobili puni potencijal proizvoda upravo zbog dolaska honde...
Toliko pali u formi... U monzi mclaren najsporiji na ravnome... Mislim da nisu dobili puni potencijal proizvoda upravo zbog dolaska honde...
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Pa o tome i govori Dennis.

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- F1NAC
- Moderator
Ne pada ti mozda napamet da su shebali mclarenovi mozgovi omjer brzina? Proslih godina se znalo im desavat da rano tucu u limitator 2013,2011.McLewis je napisao/la:Ni ne govorim ja da je mclarenova sadija medju boljima, ali mi i smrdi nesta da su nakon podija u melbourneu na jednom
Prestani izvlacit mclaren na temu da ih je Mercedes sjebo.
Dosta offtopica. Ja i dalje se nadam da nece tamo al jbg

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Ispricavam se sto te uvrijedih toliko!!! Ne kazem da je mclarenova sasija najbolja a mercedes da nevalja, ali uz imalo logike mozes skuzit da su najsporiji na speed trapu.... Bez da su dirali limitator kao prosle godine....F1NAC je napisao/la:Ne pada ti mozda napamet da su shebali mclarenovi mozgovi omjer brzina? Proslih godina se znalo im desavat da rano tucu u limitator 2013,2011.McLewis je napisao/la:Ni ne govorim ja da je mclarenova sadija medju boljima, ali mi i smrdi nesta da su nakon podija u melbourneu na jednom
Prestani izvlacit mclaren na temu da ih je Mercedes sjebo.
Dosta offtopica. Ja i dalje se nadam da nece tamo al jbg
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
puno draga možda? onaj stražnji ovjes sigurno ne pomaže max. brzini, a ako je još i downforce loš moraju i veća krila imat, što opet utječe na max. brzinu

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
I kraj svega toga Mobil1 gorivo daje lošije rezultate od Petronasovog u Mercedesu. Govori se oko nekih 10-15ks

-
- Legenda
Zadnji ovjes za koji se prije početka sezone pričalo da je takva revolucija da će mclaren izdominirat sezonu.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
Ne znam koliko je pametno mclarenu imati vozača koji je u timu samo zato jer nije mogao do mercedesa i koji samo čeka priliku otići. Nadam se da to nije slučaj jer bi tu samo mclaren izgubio.

- f.alonso
- Navijam za: alonso
“Sa Ferrarijem tražimo najbolje moguće rešenje za sledeću godinu, a pokušaću da vidim i šta je najbolje za mene. Imam neki plan u glavi, ali tokom poslednja dva meseca je bilo jako puno glasina i povezivan sam sa mnogim timovima. Izuzetno poštujem Ferrari. To je tim koji volim. Imali smo tešku sezonu, ali ni prethodne nisu bile jednostavne”, rekao je Alonso.----------(sve mi ovo lici na ostanak u FERRARI)
- vidc
- Veteran
toliko mudrovanja i čekanja da bi na kraju ostao u ferrariju? sumnjam
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Fernando Alonso says he feels “extremely lucky and privileged” to be able to choose any direction for his future that he wants.
While yet to be confirmed by Ferrari, Alonso will leave the team next season and be replaced by four-time world champion Sebastian Vettel. With Alonso's future still unclear, he hinted that he has yet to make a decision on his next move but said he has the freedom to go to “more or less” any team he wants.
“Formula One is a complex sport and you never know how the teams will perform the year after,” Alonso said. “I think you need to see what are the best possibilities out there and I am extremely lucky and privileged to choose more or less where I want to go.
“I have the doors open in many places and we've seen the difficulty of some small teams, some drivers who are fighting for the seat even in this day. I feel very lucky not to have those problems and to more or less choose where I want to go. If I choose a direction some months ago it's because I feel it will be better, but it will never be 100%.”
And Alonso said Mercedes is not necessarily the best team to drive for next season despite its dominance, with the team guaranteed to win both titles in 2014.
“From the outside it's true that the situation is not so clear and probably Mercedes is the team that is dominating now and everyone thinks it will dominate next year. Probably we thought so also with Red Bull last year when they won the championship and the last nine races and this year they did five laps in winter testing.
“You never know year to year how things change and you need to study the projects, you need to see what are the prospects and you need to follow one direction. It's not the priority at the moment because we are racing here in a weekend with 75 people working on two cars to deliver a good result on Sunday and this is what it's all about. At the moment my priority in the past, the present and the future is Ferrari as well and it's not the moment to talk.”
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
koje izdrkavanje
- Dani
- Legenda
Prvo sam trazi zamjenu hamilton-alonso i ustvari po mome misljenju malo pederski iza leđa svog tima i hamiltona. A nakon toga veli da ne mora biti mercedes opet najbrzi. Pa zasto se onda toliko gurao u mercedes i zasto trazi samo 1 godinu u mclarenu?

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Više manje sve kaj smo culi na tu temu je rekla kazala, itno nije nista sluzbeno potvrdio ili demantrao...
Na vidim zasto bi ista od ovog bilo tocno (ne njegova izjava nego naši komentari), ja sam jos uvijek uvjeren da ce ostati u Ferrariju.
McLrn-Honda mi se ne sviđa samo zato što ne vjerujem ovom prvoj djelu firme, i cinimi se da ce motor(hondin ) biti najmanje bitan
Na vidim zasto bi ista od ovog bilo tocno (ne njegova izjava nego naši komentari), ja sam jos uvijek uvjeren da ce ostati u Ferrariju.
McLrn-Honda mi se ne sviđa samo zato što ne vjerujem ovom prvoj djelu firme, i cinimi se da ce motor(hondin ) biti najmanje bitan
I like to race, not to do laps alone.
- Cuky
- Moderator
čisto moj doprinos nagađanjima...ukoliko Alonso stvarno ide iz Ferrarija nekako mi nema smisla da on testira nove stvari, što bi se moglo reć po tome da je zadnjica njegovog bolida na FP1 bila obojana onom zelenom flo-vis bojom

- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
Masi krivo sto nikad nece biti tako dobar vozac kao sto je AlonsoIgor18 je napisao/la:hahah
massa zajebant

"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- F1NAC
- Moderator
Alonsu je iscurilo ulje koje se zapalilo i crkla mu turbina koliko sam uspio procitat