Iskoristio losiji izlaz Mclarena iz sikane, izasao na vanjsku stranu u cisti zrak i samo ga zaobisao

http://youtu.be/hpLDWkJ8O4w" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
cijela ova sapunica je bezvezeAlonso-champ je napisao/la:Pa sad u Austinu bi trebao McLaren potvrditi Alonsa a Ferrari Vettela...vidjećemo hoćeli biti šta od toga...vidc je napisao/la:ima li kakvih vijesti vezano za njegov angazman sljedece godine?
http://www.formulino.hr/bbc-alonso-ce-p ... mclarenom/" onclick="window.open(this.href);return false;McLewis je napisao/la:Nas oniljeni hrvatski portal prenosi bbc-ove rijeci da je alinso potpisao s mclarenom dvije godine s opcijom produzenja na trecu!
Ma da, jos u Australiji bi ga osvojio, cak i da mu je bolid riknuo kao hamov!! Pa nije chuck norris covijece!Cuky je napisao/la:da je Schumacher u ovogodišnjem Mercedesu...mislim da bi prvenstvo već odavno bilo gotovo, čak i uz duple bodove na zadnjoj utrci
ja bi radije gledao Schumahera i Hamiltona u istoj momčadi nego RosbergaCuky je napisao/la:da je Schumacher u ovogodišnjem Mercedesu...mislim da bi prvenstvo već odavno bilo gotovo, čak i uz duple bodove na zadnjoj utrci
Isto to vrijedi za alonsaCuky je napisao/la:da je Schumacher u ovogodišnjem Mercedesu...mislim da bi prvenstvo već odavno bilo gotovo, čak i uz duple bodove na zadnjoj utrci
Ron Dennis:F1NAC je napisao/la:bas me zanima ako im se ponovi situacija kao ove godine. Potrefe najbolji motor(makar to necemo znat jer samo oni ga koriste) i budu opet u sredini. Makar ce se sad to lijepo ukomponirat sasija i motor zajedno. Da vidimo ca ce onda
Zelis rec da Williams je sposobniji slozit motor i sasiju od vas Mclarena?McLewis je napisao/la:pa upravo to, mercedes je motor i sasiju razvijao da bi izvukli maksimum iz jednog i drugoga, a to sta je napravio dao ostalima, i imas to i to i slazi kak znas.... a ovako u suradnji sa proizvodjacem motora radis sasiju i sve ostalo, i mislim da je tu kljuc... al nemora bit, pogledajte ferrari, POD ISTIM KROVOM SLAGANA I SASIJA I MOTOR, pa nevalja niti jedno niti drugohahaha