Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Komentatori i prijenosi utrka
kakva je to uzasna slika na sptv, sve ove jake boje nekako kao da kasne za slikom

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
da, užasna slika je bila na sptv, onda sam prebacio na kreator tv i tamo je bila super...
a nekad je obrnuto.
a nekad je obrnuto.

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
ruski.. taj sam pronašel na stremhunteru, al bolja je bila slika nego na SPTV - za ne vjerovat.Chuck Norris je napisao/la:Vjerovatno smetnje
Evo na sopcast Channel - 143532
jel ima možda di engleski sopcast channel?
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Dodi_napalm je napisao/la:ruski.. taj sam pronašel na stremhunteru, al bolja je bila slika nego na SPTV - za ne vjerovat.Chuck Norris je napisao/la:Vjerovatno smetnje
Evo na sopcast Channel - 143532
jel ima možda di engleski sopcast channel?
Zna biti ovdje http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... otorsports
...put u raj nije posut ružama...
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ja sam zadnju tekmu koju sam pogledao gledao preko il sopcasta il peko vlc media, ne sjecam se, al ugl - neki od ovih 1000+ kbs, ruski il nizozemski il koji vec budu..
a audio sam pustio sa nekog hrt2 streama.. poanta je u tome sto se preko vlca moze pauzirat stream tako da se moze namjestit u sekundu da budu sinkronizirani..
nazalost kod f1 prosli put to nije bilo moguce jer ovaj mora bit raniji nego ovaj s audiom inace logicno - nema kruha.. a naravno da nije bio tako da banana..
aha da.. zapravo sam se htio pridruziti potraznji sopcast streamova, jer sam uvjeren da toga ima u pravoj kvaliteti, samo jbga, treba znat gdje..
a audio sam pustio sa nekog hrt2 streama.. poanta je u tome sto se preko vlca moze pauzirat stream tako da se moze namjestit u sekundu da budu sinkronizirani..
nazalost kod f1 prosli put to nije bilo moguce jer ovaj mora bit raniji nego ovaj s audiom inace logicno - nema kruha.. a naravno da nije bio tako da banana..
aha da.. zapravo sam se htio pridruziti potraznji sopcast streamova, jer sam uvjeren da toga ima u pravoj kvaliteti, samo jbga, treba znat gdje..
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Sto se tice sopcasta, trazio sam onako " od prve " i izbaci mi
KLIK -
Napomena : Nisam testirao kvalitetu slike, tako da ne znam kakva je, no ova stranica od oka mi se puno boljom cini nego wiziwig.
Engleski sopcast dugo nisam vidio sto se tice F1, to su preuzeli Rusi, i malo Nizozemci
KLIK -
Napomena : Nisam testirao kvalitetu slike, tako da ne znam kakva je, no ova stranica od oka mi se puno boljom cini nego wiziwig.
Engleski sopcast dugo nisam vidio sto se tice F1, to su preuzeli Rusi, i malo Nizozemci

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Ovo je prestrašno, ne vidim ništa pročitat a u pozadini se Brundle čuje 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Veteran
Sramotan prijenos danas,blago rečeno katastrofa
...put u raj nije posut ružama...
- speedy56
- Legenda
Ja šaljem 2 slike Skyu.
Jednu gdje je Franz Tost live na KreatorTV-u, drugu gdje je Buttonov glas.
Jednu gdje je Franz Tost live na KreatorTV-u, drugu gdje je Buttonov glas.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Kreator TV: izgorio je sat receiver Tandberg...
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- speedy56
- Legenda
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Potpisujem. Tko je gore napisao ovo, daj mi neki kontakt da im i ja prijavim, pa možda neš bude od toga ako više ljudi prijavi.speedy56 je napisao/la:Ja se nadam da će njihova licenca uskoro izgorjeti
Ovo je sramota sramota. I ne čuje se ništa sa staze nego Blažićko, a kvaliteta slike je bolja na streamu, tako da sam danas cijele kvale pratio na streamu. Što mi u krajnjoj liniji i ne smeta osim što sam ful nervozan jer me strah da će mi počet prekidat stream pa ću se morat ubit, + 10 sekundi kasni za realnim vremenom.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- speedy56
- Legenda
Evo ti link mape u mojem Dropboxu sa slikama
https://www.dropbox.com/sh/6p3j4o5lejkacvb/Ph64hrnYmX
https://www.dropbox.com/sh/6p3j4o5lejkacvb/Ph64hrnYmX

- Slash
- Veteran
E mislio sam im možda i tweetat to pa da cijeli svijet vidi
?
Jesam.
Nego, tolko smo se veselili kad je objavljeno da se vraća na TV formula kad je HRT odustao, ali otkad se vratila nije dostignuta niti 50% razina kvalitete cjelokupnog programa kakvog smo imali na HRT-u.
Da, i tamo je bilo sranja kad su se preklapali neki sportski eventi, ali nikad nije bilo zamrzavanja, štekanja, mutne slike, dosta manje reklama itd.

Jesam.
Nego, tolko smo se veselili kad je objavljeno da se vraća na TV formula kad je HRT odustao, ali otkad se vratila nije dostignuta niti 50% razina kvalitete cjelokupnog programa kakvog smo imali na HRT-u.
Da, i tamo je bilo sranja kad su se preklapali neki sportski eventi, ali nikad nije bilo zamrzavanja, štekanja, mutne slike, dosta manje reklama itd.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Gde ti je tweet da vidim
daj link

Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
https://twitter.com/AstronautR" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga
EDIT: neam pojma kak da dam link na sami tweet al uglavnom ovaj zadnji, ne
.
Evo ga

EDIT: neam pojma kak da dam link na sami tweet al uglavnom ovaj zadnji, ne

- Scuderia
- Moderator
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
samo mali zajeb ovaj kreator koji si hashtagao je neki bend 

- speedy56
- Legenda
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ovo danas je baš bilo sramotno za SPTV/Kreator. Čim sam skužio da nema zvuka sa staze, otišao na stream. Ali kako je ostala upaljena Tv tako sam vidio grafike SKY-a. Nisam pojačavao prijenos na početku, tako da nisam skužio čuje li se Brundle i ekipe "ispod". I nedavno su zaribali s prijenosom (kašnjenje i puštaje onih race edit sranja), i stvarno mi je teško shvatit šta se tamo događa, i do koga je. Jedanput mogu doživit kao nesreću i slučajnsot, ali drugi put, hmmm. A ovo od danas, takve stvari bi ih mogle koštat jako puno (financijski, prava). Nadam se, ako išta, da ćemo imat "uredne" prijenose barem do kraja sezone, a onda kako bude.

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ja gledam na SporKLUB-u i F1 i MotoGP i jako sam zadovoljan prijenosom, nema reklama sto je najbitnije. Komentatori poznaju sport koji prenose i mislim da posteno zarade svoju platu. Ovo danas na SPTV je smijurija, nesto kao kada je TV1 u BiH prenosila, pa boli vec na pola pravca a kroz zvucnike se cuje saltanje u nizu 

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
Ajd please kad odgovore stavi odgovor ovdje. Da vidimo svi sta i kako.speedy56 je napisao/la:Ja sam im i Tweetao i mail poslao.

- speedy56
- Legenda
Ukratko - na KreatorTV-u slika je super, a ton još bolji.Naš najdraži vlasnik prava prijenosa Formule 1 i MotoGP-a je napisao/la:Pozdrav,
da ukratko razjasnim stvari:
1. Kreator proizvodi signal za kanale Kreator TV koji imaju dobar ton (u zadnje dvije utrke jedino čime nisam zadovoljan je jeka u studiju, ali vjerujem da ćemo je danas eliminirati) i sliku (neka me netko tko zaista i gleda kanale razuvjeri).
2. SPTV je dužna preuzeti signal u odgovarajućoj kvaliteti i to je isključivo njihov problem pa svoje izljeve nezadovoljstva treba uputiti njima.
3. SPTV je Kreatoru dužna ogroman iznos novaca te se može dogoditi da uskoro niti ne emitira F1. Studio smo morali preseliti na novu lokaciju jer su na SPTV-u ubacivali svoje reklame koje nisu bile autorizirane s naše strane i svu investiciju smo morali realizirati u tri mjeseca.
4. Ovog vikenda smo zaista u tehničkom problemu sa satelitskim signalom. Sve je dogovorno, ali možemo staviti i obavijest o tehničkome problemu te ne-emitirati utrku ukoliko je vama tako draže.
Ovo je direktno, do sada nismo htjeli iznositi te detalje u javnost, već smo preuzimali kritike na sebe i vjerovali da će naš partner ispoštovati ugovor. Mislite li da je nama svejedno što SPTV ima koma sliku - vjerujte nije, ali u trenutku kada nam duguju ogromne iznose te nama stvaraju ogromne probleme u poslovanju najmanje što mogu je osigurati prijem signala u vrhunskoj kvaliteti.
d.
SPTV je kriva što imamo ovakvu sliku (a ne ovakvu
Zbog duga SPTV-a prema Kreatoru su studio premjestili u vinski podrum.
I usput - još uvijek nema objašnjenja zašto nije bilo prijenosa MotoGP-a iz Laguna Sece

-
- Veteran