jesam ti na meetu reko da ne piješ,vidiš do čeg te alkohol doveo,ma sram te biloluka_kimi je napisao/la:Ljudi, odsutan sam do daljnjega, počinju sranja u školi, pa to moram sređivat. Kroz jedno tjedan-dva, ponovno ću se početi vraćati natrag.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
jesam ti na meetu reko da ne piješ,vidiš do čeg te alkohol doveo,ma sram te biloluka_kimi je napisao/la:Ljudi, odsutan sam do daljnjega, počinju sranja u školi, pa to moram sređivat. Kroz jedno tjedan-dva, ponovno ću se početi vraćati natrag.
kaj da stavi 2 mjeseca unaprijed svako kolo? pa u 13 sati je stavljena,kaj bi vi? primite se posla pa radite,imaju ljudi poslaChuck Norris je napisao/la:Prekasno stavljena tema,ovu utakmicu što se danas igra ne bi trebali računati
Tema je stavljena u 14h a ne u 13h i to je samo 4 h prije početka utakmice i to je premalo vremena.I ne trebaš odmah takvim tonom reagirati jer ovo nije nikakva kritika prema voditeljima scuderiji i luki jer za mene njih obadva rade odličan posao sschuey je napisao/la:kaj da stavi 2 mjeseca unaprijed svako kolo? pa u 13 sati je stavljena,kaj bi vi? primite se posla pa radite,imaju ljudi poslaChuck Norris je napisao/la:Prekasno stavljena tema,ovu utakmicu što se danas igra ne bi trebali računati
ton je u čitatelju ne u poruciChuck Norris je napisao/la:Tema je stavljena u 14h a ne u 13h i to je samo 4 h prije početka utakmice i to je premalo vremena.I ne trebaš odmah takvim tonom reagirati jer ovo nije nikakva kritika prema voditeljima scuderiji i luki jer za mene njih obadva rade odličan posao sschuey je napisao/la:kaj da stavi 2 mjeseca unaprijed svako kolo? pa u 13 sati je stavljena,kaj bi vi? primite se posla pa radite,imaju ljudi poslaChuck Norris je napisao/la:Prekasno stavljena tema,ovu utakmicu što se danas igra ne bi trebali računati
Kao što sam rekao mislim da nije bila upućena kritika voditeljima nego sam samo ukazao da bi bilo pravedno da se ovaj par ne računa jer je premalo vremena,ali kako godschuey je napisao/la: ton je u čitatelju ne u poruci
krivo sam stisnuo,pa piše ti zadnjih par dana dečko stalno da nema vremena,luka ti je maloprije napisao da nema vremena zato kažem
nevermind,ionako sam i ja iznio svoje mišljenje da nije prekasno a na njima je da odluče kada stignu,tko kako može,dobro,ali sa takvim stalnim pritiskom bojim se da ćete ostati bez kladionice ... (ovo nije tonChuck Norris je napisao/la:Kao što sam rekao mislim da nije bila upućena kritika voditeljima nego sam samo ukazao da bi bilo pravedno da se ovaj par ne računa jer je premalo vremena,ali kako godschuey je napisao/la: ton je u čitatelju ne u poruci
krivo sam stisnuo,pa piše ti zadnjih par dana dečko stalno da nema vremena,luka ti je maloprije napisao da nema vremena zato kažem
A što se tiče tona mislim da je ipak bio u poruci i načinu na koji je ona napisana
smatram kolo nevažečim,prerano si postao ponuduScuderia je napisao/la:Uz pretpostavku, da su rezultati tocno zbrojeni ( zbrajam od kad sam ustao, vec mi pun kufer zbrajanja, oduzimanja i slcestitam pobjedniku F1NAC ,na pobjedi. Naravno, cestitke i svima ostalima.
Kuha se prvenstvo, pravo se kuha.![]()
PS. schuey, ako ne vidim tvoju prognozu za iduce kolo, dobit ces bann![]()
schuey je napisao/la: smatram kolo nevažečim,prerano si postao ponudu
...eto što znači kad se Chuck naljutiScuderia je napisao/la: Ponuda za 12-to kolo je postavljeno.
Toon Army je napisao/la:...eto što znači kad se Chuck naljutiScuderia je napisao/la: Ponuda za 12-to kolo je postavljeno....
Ako pobijedis i u iducem kolu, mislim da ces postati "rekorder" po uzastonim pobjedama. Ako se ne varam, prosle godine kolege K1M1 i luka_kimi imali su po dvije uzastopne pobjede. Sve u svemu, pridruzio si im se na toj ljestvici.wolfman je napisao/la:Krenilo me ova dva zadnja kola
Lijepa su to vremena bila, ha?luka_kimi je napisao/la:Ma nismo se baš odmah odvojili... Schumy.d je dugo bio uz nas, tek se veća razlika stvorila nakon pet kola nastavka prvenstva, kada su postignuti gornji rekordi, kada sam prvo ja pobijedio dvaput, pa K1M1 dvaput, pa onda opet ja.
Eh, kad se sjetim samo...
I meni je čudno nekako, pa čovijek ima četiri pobjede već...wolfman je napisao/la:BTW mislim da ja ukupno imam 164 boda, a ne 154![]()
barem sam ja tako izračunao![]()
Zanimljivo nemam nijedne pobjede a non stop se motam oko 3. mjesta u ukupnom poretkuScuderia je napisao/la: Zbilja ne znam, kada je ovako bilo zanimljivo sto se tice ukupnog poretka. Prosle godine K1M1 i luka su se odvojili nakon 15- kola, a sada je potpuno izjednaceno. Zbilja zanimljivo.
Eto vidis.Chuck Norris je napisao/la:
Zanimljivo nemam nijedne pobjede a non stop se motam oko 3. mjesta u ukupnom poretku