To sta FIA vec 2 godine pogoduje i "štiti" ovog jazavca Vettela je druga prica... i potpuno nebitna jer mu nece nista pomoc, ostaje bez naslova ove god

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Zašto su onda ukinuli EBD ako im se ide na ruku? I meni je bezveze da Vettela za to isto nisu kaznili, a Hamiltona jesudamjan.cule je napisao/la:za prstka se ne čudim pošto se njima već 4. godinu ide na ruku (RB-u općenito)...
Moguće da je zbog toga ukinut EBD, a za fleksi krilo su bila druga testiranja krila tad, KERS timovi nisu morali imat jer su se usmeno dogovorili za njega, a svakako je bezveze da su to s njim napravili,a za Ferrarijevo krilo se nesjećam. Pogledaj da su uvjek neka pravila nekim timovima više dok su neka nekim manje odgovarala, tako je i Ferrariju odgovaralo kad su Renaultu zabranili mass dampere, pa poslje Ferrariju nije odgovaralo da se mora cjela trka vozit sa 1 gumama. Tako da će uvjek biti neko pravilo koje će nekom više nekom manje odgovaratidamjan.cule je napisao/la:EBD je ukinut jer F1 teži tome da bude "zelena", a EBD podrazumjeva izgaranje više goriva.
A kako im se ne ide na ruku? Ne kažnjavanje Vettela u Bahrainu zbog zaustavljanja bolida, fleksi krilo, muljaže sa KERS-om prošle godine, ukidanje, pa na njihov prigovor opet vraćanje EBD-a usred sezone, zabranjivanje izuma drugih momčadi koje oni nisu savladali (F-Duct) ili koji bi mogli drugim momčadima pomoć da ih uhvate (Ferrarijevo zadnje krilo u Barceloni prošle godine), makar ti izumi ne krše pravila...
kakvu cast ima da ga alonso i kimi drze na ramenimaK1M1 je napisao/la:Car.Uvijek mi je bio drag u gp2 i očekivao sam da će bit dobar u f1, al ovo se nije moglo ni sanjati.
![]()
al koji kuler..Kad se sjetim vettela kako je urlikao i plakao zbog 4. mjesta u kini u toro rosuu, ili kako se veseli svakoj pobjedi pa makar osigurao odavno naslov.. a ovaj pobijedi i niš - good job guys, kao da mu se ovo svaki dan događa.
![]()
A ono što slijedi je monako, njegova najdraza staza.![]()
[ http://cdn.images.autosport.com/editori ... 917692.jpg ]
Ko je Lojzek?7Times je napisao/la:Objasnio Lojzeku danas.