aha kuzim47 je napisao/la:mislim da to sa balerinom ima veze sa tvojim mozgom, tj. kak kojim mozgom
Nekima se vrti u lijevo, a nekima udesno... i think

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ja sam išla puko seljački računat površine trokuta i pravokutnika, i za oba dva lika mi je ispala ista površina..zizi je napisao/la:moguće je zbog toga što "hipotenuza" obaju složenih trokuta ustvari nije ravna crta, nego je "slomljena" na prijelazu crvenog i tamnozelenog trokuta. oštri kutovi crvenog i tamnozelenog trokuta se malo razlikuju (tamnozeleni: 23,578˚, crveni: 22,02˚). stoga je gornji lik blago udubljen (konkavan) a donji blago ispupčen (konveksan). tu se krije prividna razlika u površini.
ne, meni je to bilo 8. ali sad mi je schuey otkrio zadnjeLucky je napisao/la:Pa zar nije lice od dijeteta to deveto koje se traži???
Mislim na dijete koje majka drži u rukama
bravo!schuey je napisao/la:kaj nisu s ove lijeve strane dole ispod ptice zapravo dva lika,jedan gleda ravno a drugi u desno?
heheicegirl_no1 je napisao/la:bravo!schuey je napisao/la:kaj nisu s ove lijeve strane dole ispod ptice zapravo dva lika,jedan gleda ravno a drugi u desno?oko sokolovo..hehe