Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Armanini »

ok, hunt odgovorio kako mjenjati slip efect pa mozemo vec veceras testirati..

BaseDropoff=0.125 // RFM Drafting override: Higher number -> more drafting effect (default=0.185)

s tim da naravno neznam koji bi iznos bio dobar, pa cu pocekat jos malo da odgovori, pretpostavljam da ima bolju ideju.. mislio sam stavit ovaj default iznos, al bi volio da pogodimo "u sridu" pa cu vidjet sto ce on odgovorit..

bacio oko na dtm iz shifta (ne sjecam se doduse koliko je tamo pogodjen slip), al tamo je 0.175..
dakle, mozemo probat tako nekako..
rFactor F1 HR server Info
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

meni se ovo sve manje i manje sviđa...kad je mod prvi put postavljen hvaljen je zvuk, modeli, fizika...sad odjednom slip ne štima? Nisam vidio da u RL vozači mogu mijenjati vrijednost slipa kako njima paše da bi utrke bile zanimljivije. Ako smo odabrali ove aute i ovaj mod onda vozimo kako je da je, a ne kako mi mislimo da bi trebalo bit. Da ne govorim da će uvijek biti netko tko će previdjet post-dva pa da će se pojavljivati missmatch...previše je to kompliciranja za jednu ligu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

cule ne ga srat..
vozimo i podesavamo kako nama pase.. da si bio ijednu vecer na bar jednoj utrci skuzio bi o cemu pricamo.. a ne pisat bez pokrica..
na fkng bathu slip donese nit 2 desetinke sto nema smisla jer je bath najizrazeniji, na svim ostalim stazama nema efekta uopce..

kakve pobogu veze ima zvuk, modeli i fizika sa nedostatkom slipa?

vozaci nemogu mjenjat vrijednost slipa, al moze bernie sa uvodjenjem drsa.. pises bedastoce.. jedino je bitno da se nama svidja i da budu utrke zanimljive..
vidis da je vrijednost minimalna, razlog neznam (vjerujem da irl u v8 nema nekog slipanja, najvise zbog staza po kojima voze) al nis to nije bitno, bitno je da se nama svidja..

druga stvar je sto skoro sve lige prilagode mod svojim ukusima i zeljama i dotjeraju fiziku kako oni vide da je bolje..
Da ne govorim da će uvijek biti netko tko će previdjet post-dva pa da će se pojavljivati missmatch...previše je to kompliciranja za jednu ligu
fix, kao i svaki drugi ce bit na stranici i ovdje, tko ne skine imat ce vjerojatno mis i znat ce sto mora..

kakvo kompiciranje? jel ti moras nesto trazit kako i sto i podesit? tebi kao i ostalima je tako svejedno, sjednes u auto i dodjes na server.. trazenje rjesenja, izbjegavanje miseva, uploadanje na server, updateanje stranice nije na tebi, tako da ne vidim sto je tebi toliko komplicirano..

i gle.. jos jedna stvar.. "za jednu ligu" - da .. al za tu neku ligu se neki od nas navjezbaju i navoze i pripreme i docekaju utrku spremno.. na monzi su izvjesni imali practice od uzastopnih 3h recimo.. na a1 smo navozili stotine krugova.. kakav je to stav "za jednu" ligu.. neki od nas zapravo i odvoze sve utrke do kraja, a ne odvoze 5 krugova po utrci ;)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

aha lol zaboravio stavit link zbog kojeg sam i isao pisat post:

http://www.mediafire.com/?822ij4f7lcmd1m2" onclick="window.open(this.href);return false;

dakle, hdv file u svakom folderu od auta, trebali biste moc samo raspakirat u gamedata/vehicle folder.. ako se nebudete snasli vicite..

kome je to toliko komplicirano i nepotrebno naravno nemora, al vi koji dolazite na server radi utrkivanja i zabave skinite pa da vidimo ako je previse..

usput - jubilarna 300-ta stranica teme :zivili:
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 25 vel 2013, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
slika
MarkoD
Navijam za: Kimi

Post Postao/la MarkoD »

Armanini je napisao/la:
MarkoD je napisao/la:
Ja bi definitivno probao DTM 2002 ili tako nešto.
V8 me djelomično baš i ne privlači jer nam ipak nije baš blisko natjecanje. Mislim, meni se sviđa i V8, al mislim da je većini draže voziti nešto s čim su upoznati i u stvarnosti.
Makar, ja ću voziti koje god da odaberete ;)
a di si ti kad te nema? :)

sto ne dodjes malo, v8 je odlucen za ligu, i treba mrvicu prilagodbe (nisu nesto teski auti za vozit, al kao i sa svakim autom treba malo vremena da ti "sjedne")

ovo sto pricas oko v8.. tako sam nekako i ja nekad razmisljao, al no more.. em malo za promjenu, em malo za "edukaciju", em sto je v8 blisko utrkivanje sto volimo, em sto auti imaju masu snage i zabavni su..
Vozio sam ja već jednu V8 ligu, ne muči mene težina. ;) Nema me na serveru jer imam stvarno puno obaveza za jednog 17-ogodišnjaka, a kad imam vremena za vožnju, obično je to oko 17-18h pa vozim ili offline ili na nekom serveru sa hot-lap listom da kad već sam vozim bar imam neki cilj.

Što se tiče konkretno V8, meni je skroz ok, al znam iz iskustva da to ne pali baš ljude. Bila je ta V8 liga koju sam vozio(doduše samo prvu utrku jer sam nakon nje završio u bolnici :) ). Prvo kolo (Adelaide) nas je bilo 15ak, liga je prekinuta nakon 4-5 kola jer je posjećenost pala na 5-6 vozača po kolu. Mod je kvalitetan bio, staze ok, organizacija ok, sve ok, al nije bilo interesa. Čisto za usporedbu, liga prije je bila Yugo(koji nije baš bajan mod) i bilo je 50ak vozača po kolu (u dvije jakosne kategorije da bi svi stali).
Tako da ja stojim iza toga da puno lošiji modovi od ovog V8 mogu biti puno zabavniji i puno bolji za online utrkivanje. Konkretno, bmw iz Super Touring Cars je meni priuštio sate zabave a mod je sam po sebi dosta loš...

I još što se tiče organizacije, predlažem vam da vas par "glavnih" donosite odluke, date ih eventualno na glasanje i gotovo. Jer ovo ovako baš i ne funkcionira. Mislim, ok je s jedne strane to što se sve zajedno odlučuje, što svako sudjeluje u organizaciji, i sve to je ok ako gledamo na to kao demokraciju i pokušaj da svi budu zadovoljni i slično, al kad usporedimo tu "demokraciju" sa nekom ligom gdje vlada "diktatura" vidimo da je tamo sve brže, efikasnije, a na kraju i bolje po mom mišljenju. Ne želim da ovo bude krivo shvaćeno, samo želim reći da mislim da bi bilo bolje da su odluke malo konkretnije i čvršće. Ja imam povjerenja u tvoj izbor, u tvoje odluke i mislim da bi najbolje bilo da staviš sve na glasanje, ali između nekih svojih prijedloga. Da pojasnim primjerom što želim reći:
Prvo glasanje za mod:
a)DRM
b)DTM
c)V8
Drugo-trajanje lige:
a)5 kola
b)10kola
c)15 kola
itd. itd. itd.

Nadam se da je jasno što želim reći. Ne želim nikome soliti pamet ni mudrovati, samo pokušavam dati konstruktivne kritike i savjete i nadam se da će tako i biti shvaćeno ;)

I koja staza se danas vozi da si downloadam?
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:kakve pobogu veze ima zvuk, modeli i fizika sa nedostatkom slipa?
Fizika nema veze sa slipom?? Zanimljivo, ja sam mislio da sve ponašanje auta ovisi o fizici koju naprave autori moda
Armanini je napisao/la:druga stvar je sto skoro sve lige prilagode mod svojim ukusima i zeljama i dotjeraju fiziku kako oni vide da je bolje..
Naravno. Ali to su ozbiljnije lige koje imaju sponzore, imaju 20+ natjecatelja, imaju točno definirana pravila i datume utrka i te lige uvijek vide kraj. Mi vozimo ligu iz zabave, ne da bi se borili za neke sponzorske nagrade. Mi vozimo lige zbog toga da bi se uspjeli skupiti više nas, a ne da bi jedan drugome nabijali na nos tko je brži, a tko sporiji.
Mi jednostavno nemamo ljudi koji imaju iskustva sa modanjem. Mi imamo problema sa izradom skinova npr., a promjena fizike te postizanje željenog učinka je nešto sa čime nitko od nas (osim ako netko ima a da se ne hvali) nema iskustva.
Armanini je napisao/la:kakvo kompiciranje? jel ti moras nesto trazit kako i sto i podesit? tebi kao i ostalima je tako svejedno, sjednes u auto i dodjes na server.. trazenje rjesenja, izbjegavanje miseva, uploadanje na server, updateanje stranice nije na tebi, tako da ne vidim sto je tebi toliko komplicirano..
Armanini je napisao/la:i gle.. jos jedna stvar.. "za jednu ligu" - da .. al za tu neku ligu se neki od nas navjezbaju i navoze i pripreme i docekaju utrku spremno.. na monzi su izvjesni imali practice od uzastopnih 3h recimo.. na a1 smo navozili stotine krugova.. kakav je to stav "za jednu" ligu.. neki od nas zapravo i odvoze sve utrke do kraja, a ne odvoze 5 krugova po utrci ;)

Za mene je promjena moda koja se sastoji od bilo čega osim najobičnijeg skina jest kompliciranje kad se radi o lizi kao što je naša. Istina, neki voze puno, neki samo, kako si napisao, sjednu u auto i dođu na server, ali opet ovo je daleko od ozbiljne lige. Nije to krivica ni tebe koji se trudiš da se sve organizira niti ikog pojedinca. Mi smo se tako postavili i to je meni sasvim u redu. Ali ako vozimo iz zabave zašto onda ne naći mod koji će biti zabavan, ne za jurcanje vremena nego za utrkivanje.

Spomenuo si gore da me nema na utrkama sa ovim modom. Što misliš, zašto ne vozim puno? Zato jer mi se neda? Ne, nije ni najmanje, offline čak i dosta vozim, samo ne ovaj mod. Ovaj mod mi od početka nije legao i uopće mi nije zabavan za voziti.

I za kraj: izvinjavam se što imam mišljenje koje je drukčije od većine i što ga osjećam potrebu izraziti

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Čisto za usporedbu, liga prije je bila Yugo(koji nije baš bajan mod) i bilo je 50ak vozača po kolu (u dvije jakosne kategorije da bi svi stali).
Tako da ja stojim iza toga da puno lošiji modovi od ovog V8 mogu biti puno zabavniji i puno bolji za online utrkivanje. Konkretno, bmw iz Super Touring Cars je meni priuštio sate zabave a mod je sam po sebi dosta loš...
svakako.. svjesni smo i mi toga, al stvar je u tome sto mi ne vozimo zbog ljestvice i rezultata samog po sebi, vec prvenstveno zbog gusta voznje i utrkivanja.. zato i biramo modove koji se nama svidjaju..
meni je osobno puno draze utrkivat se sa vama, nego sa nepoznatim vozacima i sama kvaliteta je meni taman.. u mnogim "public" ligama kvaliteta vozaca nije na nekoj razini, osim jednog do dva vozaca ostale razlike su prevelike.. ovdje to nije slucaj i mislim da se svatko moze utrkivati i uz to sto imamo 4 top vozaca-..

I još što se tiče organizacije, predlažem vam da vas par "glavnih" donosite odluke date ih eventualno na glasanje i gotovo. Jer ovo ovako baš i ne funkcionira. Mislim, ok je s jedne strane to što se sve zajedno odlučuje, što svako sudjeluje u organizaciji, i sve to je ok ako gledamo na to kao demokraciju i pokušaj da svi budu zadovoljni i slično, al kad tu "demokraciju" sa nekom ligom gdje vlada "diktatura" vidimo da je tamo sve brže, efikasnije, a na kraju i bolje po mom mišljenju.

yep, apsoultno stoji i kao sto sam malo prije napisao, demokracija je za k*rac..
Da pojasnim primjerom što želim reći:
da, tako je nekako i bila ideja, i tako smo proslu ligu i organizirali stvari..

al sto se tice ove, zapravo je sve vec odluceno osim staza..
a staze su "mali" problem, jer su nam nepoznate pa..

veceras bi trebali neku stazu sa ravnicom tako da neka bude bathurst i sandown od jucer da vidimo kako ce funkcionirat sa promjenjenim slipom..

link za sandown imas ovdje u topicu
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=28&t=4002" onclick="window.open(this.href);return false;

a za bath cemo sad nac ;)

bath takodjer u istoj temi..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Fizika nema veze sa slipom?? Zanimljivo, ja sam mislio da sve ponašanje auta ovisi o fizici koju naprave autori moda
ne vuci me za jezik..

Naravno. Ali to su ozbiljnije lige koje imaju sponzore, imaju 20+ natjecatelja, imaju točno definirana pravila i datume utrka i te lige uvijek vide kraj. Mi vozimo ligu iz zabave, ne da bi se borili za neke sponzorske nagrade. Mi vozimo lige zbog toga da bi se uspjeli skupiti više nas, a ne da bi jedan drugome nabijali na nos tko je brži, a tko sporiji.
od kud ti ta ideja?
varjanta kao prvi primjer gdje su napravili i izmjenili nekoliko modova, pa nisu nikakva sponzorska cuda.. osim ako ne mislis da je sponzorstvo kad clanovi skupljaju za potrebe hostinga servera i hostinga stranice?

tako je - mi vozimo lige da bi nas se skupilo bar jedan dan u vecem broju, i da brzina vozaca i priprema donesu neko zadovoljstvo.. jer nije isto bit brz i vozit na noz utrku od 5 krugova i utrku od 40 min gdje tek dolazi do izrazaja brzina i sposobnost vozaca..

Mi jednostavno nemamo ljudi koji imaju iskustva sa modanjem. Mi imamo problema sa izradom skinova npr., a promjena fizike te postizanje željenog učinka je nešto sa čime nitko od nas (osim ako netko ima a da se ne hvali) nema iskustva.
kakvo je iskustvo potrebno za promjenit 2 iznosa?
promjenis, testiras u utrci i vidis ako je previse il premalo i to je cijela mudrost..
nes ti problema u izmjeni neceg sto je vec napravljeno..

Za mene je promjena moda koja se sastoji od bilo čega osim najobičnijeg skina jest kompliciranje kad se radi o lizi kao što je naša. Istina, neki voze puno, neki samo, kako si napisao, sjednu u auto i dođu na server, ali opet ovo je daleko od ozbiljne lige. Nije to krivica ni tebe koji se trudiš da se sve organizira niti ikog pojedinca. Mi smo se tako postavili i to je meni sasvim u redu. Ali ako vozimo iz zabave zašto onda ne naći mod koji će biti zabavan, ne za jurcanje vremena nego za utrkivanje.
jebalo vas karakteriziranje lige kao ozbiljne i neozbiljne.. pa pobogu sto vam to znaci..
definirana pravila i kalendar? pa joj neces opet o tome lol.. ako nekom treba nacrtat osnovna pravila onda cemo ih i nacrtat, al obzirom da ne vozimo od jucer i da svi znamo kako se trka jer se trkamo prakticki svaki jbn dan, nema potrebe..

ako ti je toliko stalo da budemo ozbiljna liga (sto god to znacilo) onda cu evo nac par sto kuna i podjelit sudionicima.. oce li onda bit ozbiljno? daj molim te..

meni je recimo hgtc liga bila super ozbiljna i bas taman.. sa slozenim skinovima bilo je bas ugodono i ok..

i opet ti - o ligi kakva je nasa.. a upravo skiniranje auta je komplicirano u smislu da zahtjeva dosta vremena za napravit skin i podjelit svima..
mjenjanje 2 brojke je urnebesno komplicirano..

Spomenuo si gore da me nema na utrkama sa ovim modom. Što misliš, zašto ne vozim puno? Zato jer mi se neda? Ne, nije ni najmanje, offline čak i dosta vozim, samo ne ovaj mod. Ovaj mod mi od početka nije legao i uopće mi nije zabavan za voziti.

sta ja znam zasto ne vozis.. ocekujem da ces vozit obzirom da si toliko aktivan oko rasprava vezanih za ligu, aute i ostalo pa mi zato cudno..
mod ti nije legao zato jer si ti predlozio drugi i to je jedini razlog.. kako su rekli mnogi koji su nedavno probali oba moda, modovi su fizikom jako slicni, osim puno veceg zagrijavanja guma i nemogucnosti lovljenja slidea..

I za kraj: izvinjavam se što imam mišljenje koje je drukčije od većine i što ga osjećam potrebu izraziti
ajd nepotrebne su ovakve izjave..
thing is, imam dojam da ti volis puno kontrirat, a ne nalazit neku sredinu koja bi nam odgovarala.. svaki, al bas svaki tvoj post je samo neko fantaziranje koje nema puno smisla i uvijek je za 360 drukcije od onog vec dogovorenog..

Konkretno, bmw iz Super Touring Cars je meni priuštio sate zabave a mod je sam po sebi dosta loš...
eh da - jel to onaj bmw koji ima brzine u rikvercu ? :)
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

evo skino drg fix
na serveru sam oko 22
ako dodjem
MarkoD

Post Postao/la MarkoD »

Armanini je napisao/la:eh da - jel to onaj bmw koji ima brzine u rikvercu ? :)
Kolko ja znam sve je normalno sa brzinama, možda su popravili u međuvremenu :)

Mislim da je ovo:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ars%201998" onclick="window.open(this.href);return false;
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

harrahotto je napisao/la:evo skino drg fix
na serveru sam oko 22
ako dodjem

obzirom da je toliko komplicirano =D>

sry cule, al dopustit cu si malo podbadanja :) znam da mnogi dozivljavaju rasprave i suprotne stavove osobno, nadam se da nisi i ti takav i da ti necu postat previse antipatican jer ti odgovoram :surrend:

nadam se da ce netko doc i ranije, dakle u 20 pa da vidimo koliko sam pretjerao i da l ce bit slip kao u onim f177 :)
mene bas zanima..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

MarkoD je napisao/la:
Armanini je napisao/la:eh da - jel to onaj bmw koji ima brzine u rikvercu ? :)
Kolko ja znam sve je normalno sa brzinama, možda su popravili u međuvremenu :)

Mislim da je ovo:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ars%201998" onclick="window.open(this.href);return false;

da, mislim da to nije taj.. onaj kojeg smo mi vozili, bmw je imao cudnu fiziku, kao da ima 6 (il 5) brzina u rikvercu..
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

evo da budem koristan
upravo sam probao i dtm2002 i pcc... gripa kao u polugusjeničara, i jedan i drugi.. waste of time.

slika
baš ovako.

mislim da je onaj dtm2007 nešto sretniji, ali netko je pričao da se tamo gume greju previše (vama baš nikako dobro :biggrin: )

što se draga tiče stavio sam na .175..
MarkoD

Post Postao/la MarkoD »

Ja imam problem s modom, stakla su mi jako tamna. Ko da gledam kroz sunčane naočale mi je sve... Pretpostavljam da nešto s postavkama trebam podesit, al nemam pojma o čemu se radi :S
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

harrahotto je napisao/la: upravo sam probao i dtm2002 i pcc... gripa kao u polugusjeničara, i jedan i drugi.. waste of time.

što se draga tiče stavio sam na .175..

da, bas puno previse..

drag stavi na .185, tako sam stavio i tako je na serveru pa da nebude miss..
Ja imam problem s modom, stakla su mi jako tamna. Ko da gledam kroz sunčane naočale mi je sve... Pretpostavljam da nešto s postavkama trebam podesit, al nemam pojma o čemu se radi :S
hm.. na svakom autu?

cudno jer mislim da nitko nije imao takav problem..
jel ti igra na dx9?
probaj dignut postavke na high, shadows smanji.. ugasi igru i upali :P

btw, ja vas cekam na serveru..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:sry cule, al dopustit cu si malo podbadanja :) znam da mnogi dozivljavaju rasprave i suprotne stavove osobno, nadam se da nisi i ti takav i da ti necu postat previse antipatican jer ti odgovoram :surrend:
rasprava i je razlog zašto postoje forumi, zato ne vidim nikakav problem u laganom podbadanju i u suprotnim stavovima. Da smo svi isti nebi bilo zanimljivo.

@MarkoD
Jesi stavio fix za stakla na Holdenu? Možda ti je zbog toga mračno...
eto sad ko za vraga ne mogu nać link, ako netko ima pri ruci neka ga stavi

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sry marko, loadalo je stari..s ad cu stavit novi..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Cuky je napisao/la:
@MarkoD
Jesi stavio fix za stakla na Holdenu? Možda ti je zbog toga mračno...
eto sad ko za vraga ne mogu nać link, ako netko ima pri ruci neka ga stavi
=D>

tko bi se sjetio tog :=

al njemu je i shift street u garazi cudne boje, a u igri ok :/
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

doć ću na server u 22h ako nije prekasno, sad sam stigo s streninga idem jest prvo
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Evo kako je to jučer kod nas izgledalo! 8) (Ja sam u Caterhamu(3. na startu))
Zadnja izmjena: Mansell, dana/u 25 vel 2013, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ćale od Lewisa je napisao/la:doć ću na server u 22h ako nije prekasno, sad sam stigo s streninga idem jest prvo

nije kasno, bas su hotto i kranci dosli pred minut..

na bathu smo..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Evo kako je to jučer kod nas izgledalo! 8)
serem se na taj noobish mod i jos sa drsom :P

jesi ovo ti prosao prvi ciljem?

obrisao, jer sam napisao malo gluposti :)
ne lose to izgleda, al cek da nadjem vrijeme.. - 1:50.. a f177 ti je bio slip too much :)

borba virgina i catera izgleda zanimljiva..
taj cater si ti?

al vama je to ozbiljna liga, a mi vozimo neozbiljno :/
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Arma,neznam čemu pljuvanje,ja sam stavio video sa namjerom da pokažem kako izgleda 20 auta na stazi.Svaka liga ima par(5-6)vozača koji se bore za pobjedu i koji voze bolje(ozbiljnije)od ostalih.Ostatak ekipe(8-10)njih je zlatna sredina,a onih 5-6 na kraju se bore između sebe na začelju,oni voze neku svoju trku.Ako od 20 bolida njih 18 preživi start i prvi krug,onda je to dosta ozbiljno i za svaku pohvalu.Nisam bio prvi,ciljem sam prošao tek treći,iako nisam napravio ni jednu veču grešku.To valjda nešto govori o tome koliko je liga ozbiljna..ali neznam zašto ja to tebi uopće govorim,poz svima.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
MarkoD

Post Postao/la MarkoD »

Mansell je napisao/la:Nisam bio prvi,ciljem sam prošao tek treći,iako nisam napravio ni jednu veču grešku.To valjda nešto govori o tome koliko je liga ozbiljna..
ili to....ili da si spor :p

dobro, sad na ozbiljnu stranu. Oćemo radit skinove?
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Mansell je napisao/la:Arma,neznam čemu pljuvanje,ja sam stavio video sa namjerom da pokažem kako izgleda 20 auta na stazi.Svaka liga ima par(5-6)vozača koji se bore za pobjedu i koji voze bolje(ozbiljnije)od ostalih.Ostatak ekipe(8-10)njih je zlatna sredina,a onih 5-6 na kraju se bore između sebe na začelju,oni voze neku svoju trku..Nisam bio prvi,ciljem sam prošao tek treći,iako nisam napravio ni jednu veču grešku..,poz svima.

jbmu zivot sto ste svi osjetljivi.. pa ko neka curice ste.. tko pljuva ista?
komentirao sam da je mod noob sto i je.. simulirat najvecu glupost u povjesti f1 - drs, mi je jos veca glupost od samog drsa.. tebi i velikoj vecini nije..
sto se odmah zapjenis..

aha zbog zadnjeg djela posta.. da, njega sam zaboravio obrisat.. iako mi je to i poanta.. ako drzite da je liga sa noob modom i punim gridom toliko ultra ozbiljna onda ok.. (ako je to uvjet) (jer liga mora bit ozbiljna, kad trazis lige onda trazis serious league, lige gdje je zabranjeno nasmijat se, gdje se mora vozit sa kacigom i sluzbeno pozdravljat, ja stvarno nekuzim tu karakterizaciju, al ajd, to sam ja)
Ako od 20 bolida njih 18 preživi start i prvi krug,onda je to dosta ozbiljno i za svaku pohvalu
aha, po tome se karakterizira dal je liga ozbiljna.. ajd fala k.. pocinjem kuzit pomalo..

samo koliko ja vidim, nas kojih je pola manje zavrsi skoro vise auta u istom krugu nego na gridu sa 20 vozaca.. na startu i prvom zavoju ne otpadne ni jedan vozac, dakle mi smo onda ultraozbiljni.. ko bi reko..
ali neznam zašto ja to tebi uopće govorim
osjetio si potrebu za.. ocito..
takva je klima ne brini.. sve se nesto dozivljava kao neki napad.. pa se valjda i ti osjecas osobno uvrjedjenim.. nemoj!
To valjda nešto govori o tome koliko je liga ozbiljna.
ozbiljno.. liga ozbiljna.. ozbiljna liga.. sto se dogodi ako se netko slucajno nasmije? dobije ban? grid penalty?

ajd samo easy i ne shvacaj moje postove kao pljuvanje.. pogotovo vase lige, jer znam da je najjaca na ovim prostorima, a i obzirom da nisi uvijek prvi, a znajuc koliko si brz, shvacam da ima i ostalih super brzih vozaca i da je vozacka kvaliteta na velikoj razini i da je cjelokupna organizacija super..

ono sto je meni kontra je sto meni liga sa najarkadnijim modom nemoze bit "ozbiljna" i ja se samo na to vracam i to je meni jedina poanta..
slika
Odgovori