Portimao nisam gledao, ali layout izgleda obećavajuće.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Evo onboard iz Portimao-a. Jedino ne znam koji će layout točno koristiti, jer postoji i šikana između T1 i T2 koja se nekad koristi, postoji hairpin kojih 50-100m ranije od ovog u videu koji se također nekad koristi te postoji i šikana koja zaobilazi zadnji brzi zavoj, ali nju sam jako jako rijetko vidio u upotrebi.Slash je napisao/la: 24 srp 2020, 10:56 Wow, na kraju će ovo bit najbolja sezona ikad kaj se tiče staza![]()
.
Portimao nisam gledao, ali layout izgleda obećavajuće.
Potvrdene su navedene utrke, s tim da ce se imola odrzat kroz 2 dana. Format ce naknadno FIA definirat, ali dali su jos jedan dodatan dan odmora momcadima zbog velike udaljenosti izmedu Algavrea i Imole.Cuky je napisao/la: 22 srp 2020, 20:50 Navodno bi u skoro vrijeme trebale biti potvrđene 3 nove utrke za iza Sochija: Portimao, Imola i Nurburgring
https://www.racefans.net/2020/07/22/nur ... and-imola/
https://www.france24.com/en/20200723-fi ... cism-fightFollowing another hurried pre-race anti-racism protest in Budapest on Sunday, during which several drivers took a knee while others stood, arrived late or remained absent, Hamilton said he would write to Todt and Carey.
- 'Apolitical' -
Todt said the world of motorsport was happy to provide a platform to address grievances about inequalities and racism, but said that such demonstrations must remain "apolitical", and that people must be free to choose whether or not they will participate.
"There are those who may want to take a knee, (and) there are those who may have the same beliefs but not wish to express them in the same way," he pointed out.
"That is freedom, that is democracy, (and) we must ensure that (those principles) are absolutely respected."
Ne vidim bas da je izjavio da bi svi trebali klecati.Cuky je napisao/la: 25 srp 2020, 15:57 Zato jer je Hamilton rekao da bi trebalo bolje organizirati i da bi svi trebali klečati.
Today felt rushed and massively lacked organisation and effort, which in turn dilutes the message and makes it seem like there was something more important. It doesn't matter if you stand or kneel, but we should be showing the world that F1 is united in its commitment to equality and inclusivity."
pa vest je od danas eno na motorsport.com
pa ne znam jel si procito Caki. ili sam ja mozda pogresno razumeo. Silverston sada nudi tih 12 za slucaj da se zbog ponovnog pogorsanja situacije sa virusom ponovo otkazu neke trke.Cuky je napisao/la: 26 srp 2020, 14:29 znam... to su danas (ili jučer?) otkrili da je Silverstone nudio kako bi se sezona ikako održala. Ali je to bilo prije nego su sve do sad potvrđene utrke potvrđene.