Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
f2004 isto se meni dogodiloMaranello, 3 February –This afternoon, the F2012 set off on its journey to make its track debut, scheduled for 7 February at Jerez de la Frontiera, in Andalusia. The only car available so far was launched this morning to all the fans of the Prancing Horse through the medium of the Maranello company’s website and was then returned to the Car Assembly area where the final touches were put to it. Then, at dusk, on a very cold day that actually did not see any more snow fall in the end, it was loaded onto a high-speed transporter which then left for Jerez.
It’s a long way to go, given the distance separating Maranello from the Spanish city is around 2,200 kilometres and it is due to arrive tomorrow night. Some members of the team will already be there awaiting its arrival, while the majority will fly out of Bologna on Sunday morning.
Mislim da nije isti kut slikanja. Pogledaj kolika je razlika u visini zadnjeg krila.
Iznad prostora u koji upisuješ post imaš one gumbove (bold, kurziv,...) i zadnji u nizu, skroz desno, je gumb "youtube". Klikneš na njega i ubaciš link između onog što ti se pojaviF2004_the_best_ever je napisao/la:Off topic, zna li neko zašto nekad ne mogu da ubacim youtube snimak, kada ubacim stranicu sa youtube i idem na prikaz nema ništa, jel još neko imao ovakav problem
Za stražnji dio mi je to skroz jasno jer kako se na drugo mjesto postavljaju opruge može se dobiti uži zadnji kraj. E sad naprijed, dal ima kakve dobiti sa aerodinamikom, neznam iskreno.dmarijon je napisao/la:"Zbog aerodinamike smo se odlučili za pull-rod soluciju" ... ovo mi i dalje nije jasno. Zbog aerodinamike čega? One tri šiške cijevi kako se zovu - vilice što drže kotač. Ili nešto više?
Baš sad čitam o tom minardiju. Izgleda da je bolid imao veoma dobru aerodinamiku s obzirom na buđet i limitirana testiranja dok je glavni problem bio govno od motora. Motor je napravila neka aviokompanija i kronično mu je nedostajalo konjaže.damjan.cule je napisao/la:Pa to baš i nije neka velika preporuka
Alonso debitant, Minardi najsporiji bolid...
Sve ja uradim kao što si ti napisao, nekad mi prikaže youtube a nekad neće.damjan.cule je napisao/la: Iznad prostora u koji upisuješ post imaš one gumbove (bold, kurziv,...) i zadnji u nizu, skroz desno, je gumb "youtube". Klikneš na njega i ubaciš link između onog što ti se pojavi
Zato jer ti link mora bit čist, dakle bez onog feature=related i embedded... Tu imaš zadnjih 10-ak postva o tome.F2004_the_best_ever je napisao/la:Sve ja uradim kao što si ti napisao, nekad mi prikaže youtube a nekad neće.![]()
filen dankdamjan.cule je napisao/la:ime ti ga opisuje
pushrod - ovjes svojim pokretima pritišće opruge
pullrod - ovjes svojim kretanjem povlači opruge
fixeddamjan.cule je napisao/la:ime ti ga opisuje
pushrod - ovjes svojim pokretima pritišće opruge - tlak
pullrod - ovjes svojim kretanjem povlači opruge - vlak
interesantan je stražnji kraj ferarijaF2004_the_best_ever je napisao/la:Usporedba F2012-F150 koju je radila Marca
http://www.marca.com/2012/02/03/multime ... 88095.html" onclick="window.open(this.href);return false;