Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Armanini »

toliko je barem sigurno :=

meni to velicanje svakog bolida jer je to f1 bolid nepojmljivo.. pa klinci na faksu rade bolide.. sto je tu toliko posebno?
posebno je napravit najbrzi il brz bolid.. napravit bolid koji je prosjek grida je cisto to.. prosjek.. nit si napravio nesto dobro, nit si ga previse ukakio..
U svaki bolid je uloženo mnogo nečijeg rada i truda e sad što nije najbolji, možda zato što su drugi imali bolje i veće resurse
ako je ovo razlog zasto moram voljet i imat na zidu svaki ferrarijev ili bilo koji drugi bolid, onda dragi vi nije kod mene problem poimanja stvari..
dakle, moram uzdizat ferrari 2009 jer je to plod necijeg rada i truda.. pa to je posao tim ljudima.. i to cijelih 1000 i koliko ih ima.. ajd da volontiraju tamo i rade samo iz ljubavi onda bi nekoliko imalo smisla..

cjeni se valjda neciji uspjeh, neciji proizvod koji je bolji, napredniji, lijepsi, uspjesniji, brzi, jaci, xx, od drugih, ne cjeni se nesto samo zato jer je..
il vi mozda cjenite.. mozda mi to zelite objasnit..

o vecim i boljim resursima mislim da stvarno ne treba trosit rjeci kad je u pitanju ferrari.. to samo sebe potkapa..
sad si ga stvarno pobrkao, pomiješao
jel moze neki konkretan reply da shvatim sto vas toliko zaprepastava? il si ti osudio vettla sto je plav pa ti tesko pada? :)

neznam.. ako je nesto shit, onda je nesto shit.. dal netko to kaze il ne kaze ne mjenja cinjenicu..

i pitam vas - dal vam je i recimo button (moze na njegovo mjesto prakticki pol grida) za osudu i dal i button siri gorcinu i unosi nemir u mcm?
naravno da ne.. samo nikog ne interesira sto button kaze nakon utrke kad zavrsi na 12 mjestu s bolidom koji je totalni shit.. - ne, nije bolid za uzdizanje jer je potroseno puno rada i jer je to f1 bolid.. bolid je bio totalni shit, ako je neka force indija sa 3x manje zaposlenih i xx puta manjim budgetom ispred njega.. simple as that..

al button nije alonso, buttona se nece secirat i trazit neki treci smisao recenog, button nije ni vettel pa ga se nece sudit kad stavi na glavu onu retardiranu kapu poslije utrke..

pa vas pitam sto je to.. jesu li to dvostruka mjerila, il je cijela prica nebitna, a bitno samo da se izrazi antipatija prema vozacu svakom prilikom i kad nema nikakvog temelja za srat?
meni je takvo jeftino osudjivanje koje nema veze s sportom karakteristika baba, osudjivat nekog jer kaze ono sto misli/zeli/sto je istina/cinjenica/il sto ofarba kosu me asocira upravo kako bi zene naklapale o f1 da gledaju i poslije raspravljaju..
ono klasicni, jedna bi procitala 3x okrenut clanaka u nekom zutilu i bilo bi - jao jesi cula sto je ovaj rekao (nebitno je razumjevanje istog, bitan je naslov koji je pisao jer jasno da su samo to zapamtile), a druga bi odgovorila - joj nisam, al molim te jesi vidjela kako se ovaj mali ofarbao.. pa joj, nikak mu ne stoji..

i decki moje je to misljenje.. nemojte mi pls odgovarat sa takvim postovima koji su samo cudjenje na moje misljenje.. il odgovorite sa kontrom i vasom stranom, il se nemojte cudit mom stavu koji je normalan..
di bi ja dosao na kraj da se pocnem cudit vasim razmisljanjima..
rFactor F1 HR server Info
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

kolega @Armanini
meni je svaki F1 bolid dobar.
Što se tiče resursa Ferrari u proteklih nekoliko godina nije ima dobar zračni tunel i dovoljno kvalitetnih aerodinamičara a u eri kada oko 80% perfomansi bolida daje aerdinamika bez tih resursa je teško napraviti dobar bolid.
I ne znam čemu to nametanje svoga mišljenja drugima, ti imaš jedno mišljenje ja drugo i ne vidim u čemu je tu problem.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

To o zracnom tunelu je. prica za sebe.Trube tri godine kako tunel ne stima,pa naprave bolid za ovu godinu u Toyotinom ali sad ni Toyotin. nije dobar.Dovuku sleper krila i difuzora i probavaju.Ovaj u Maranelu. koji je bio zatvoren da se sredi. opet. nije. pouzdan po Domenicaliju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

meni je svaki F1 bolid dobar.
da to sam skuzio, samo ne kuzim jos zasto :) bez objasnjenja ni nemogu bas :/

tebi je, meni nije.. neznam zasto je potrebno cudjenje..

meni je recimo ove godine na cijelom gridu dobar prakticki samo ferrarijev bolid.. ostali mi ni ne lice na bolide..

a primjerice, ovogodisnji williams.. pa plakao bi da sam extra williams fan.. imat u sezoni 1 bod.. kako da mi takav bolid bude dobar..
Što se tiče resursa Ferrari u proteklih nekoliko godina nije ima dobar zračni tunel i dovoljno kvalitetnih aerodinamičara
ne, to bilo bilo tako da je ferrari force indija i da si siroti ne mogu priustit novi/bolji tunel.. i to pazi, sam kazes - proteklih nekoliko! godina..
resursi nisu upitni, resursa imaju toliko da im vise ni konstruktorski poredak ne znaci nis, jer i kad zavrse 2. il 3. dobiju vise love od tima koji ih pobjedi za duplo..
i zato ja to ne prihvacam ko ispriku..
da nemaju, druga prica.. zato kazem - kod ferrarija se nemoze pricat o resursima..

I ne znam čemu to nametanje svoga mišljenja drugima, ti imaš jedno mišljenje ja drugo i ne vidim u čemu je tu problem.
nis ja nikome ne namecem.. pobogu.. vec se vi tu cudite mom stavu, koji je samo to - moj stav..

primjeti da se moji postovi u kojima imam drukcije misljenje ne sastoje od:
Inače ne komentiram tvoje poklopce na lonce, ali brate mili... sad si ga stvarno pobrkao, pomiješao.
sto je tu iskomentirano? dal ijedan dio mog posta u kojem ja napisem zasto mislim nesto sto mislim?
dal je ijedan dio repliciran uz kontra stav? bas ni jedan..

il
očigledno da mi neke stvari gledamo na različite načine.
i to je cijeli post..
dakle cijeli post se sastoji samo od tvog zakljucka da ne mislimo isto.. pa naravno da ne mislimo isto :) da mislimo ne bi ti ni isao pisat.. dakle pretpostavka je odmah da su nam misljenja oprecna.. zato je forum, zato su rasprave, da mi ti pokusas objasnit zasto to moje misljenje nije na mjestu, da ti ja pokusam obranit zasto je, i da naposljetku obojica budemo pametniji i da ti se stav ili dodatno formira il promjeni..
to se zove rasprava i to se zove napredovanje..

a vi se samo cudite jer imam drukciji stav.. ne pisemo o meni i mom pogresnom shvacanju, vec pisemo o nekim sitnicama vezanim uz f1 i naklapamo do sljedece utrke, sljedeceg posta koji je cijeli pogresan i neistinit..

dakle, ako odgovaras nekom na nesto s cim se ne slazes onda napises zasto se ne slazes i pokusas mu objasnit zasto misli pogresno..
ne pises, "slazem se, ne slazem se" - nije ovo glasanje :)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Alonso Fernando je napisao/la:To o zracnom tunelu je. prica za sebe.Trube tri godine kako tunel ne stima,pa naprave bolid za ovu godinu u Toyotinom ali sad ni Toyotin. nije dobar.Dovuku sleper krila i difuzora i probavaju.Ovaj u Maranelu. koji je bio zatvoren da se sredi. opet. nije. pouzdan po Domenicaliju.

slazem se :D
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Dosta toga što si napisao se slažem s tobom armanini ali pobogu kad nekog citiraš daj da znamo o kome je riječ da ne moramo pretraživat prethodne postove :D
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

naravno da je za osudu stalno govoriti da je bolid loš,pa čak i da jest...a nije.
mislim, zanimljivo nama to zvuči kao gledateljima (mene čak i usrećuje kad alonso sere jer mi tako potvrđuje zašto ne navijam za njega). meni to zvuči kao da vrlo često sereš po ručku koji ti je spremila mama ili žena i uz to ponekad spomeneš kako bi volio pojesti rolanu teletinu koju tvoja susjeda sprema svome mužu. takvo prigovaranje sigurno neće imat pozitivan učinak, i onaj koji misli "gurat" tim na taj način očito nema pojma o psihologiji čovjeka.
hrpa ljudi radi na tom bolid ferrarija i uvijek je jedan od najboljih (u top 3 bolida), bolid je praktički neuništiv i najpouzdaniji je, ima uvjerljivo najbolji start na gridu...
naravno, ako ćemo se svi truditi biti 100% objektivni i neutralni kao Armanini onda bismo trebali zanemariti sve što se događa između utrka, sve intervju-e i komentare i uživati u 22 vozača s 11 različito obojenih bolida kako se naganjaju svake druge nedjelje,i prebaciti kanal nakon što svi bolidi završe utrku da se ne bi doveli u situaciju da moramo komentirati izjavu ili ponašanje nekog od vozača nakon utrke... ja bih volio da mogu tako, ali ne mogu...pa makar bio etiketiran kao "baba"...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Dobro si rekao stvarno ste babe,šta vas smeta to je nevjerovatno,ali kao što kolega armanini kaže dvostruka mjerila.
Dobro je Alonso to rekao kad je usporedio Kimia što nije došao na test.
Evo i ja ću dati jednu usporedbu kad Kimi kaže trkaćem inžinjeru da ga pusti na miru i da šuti onda je to cool a da je Alonso rekao javilo bi vas se ovdje ko zna koliko i onda bi rekli da je bahat ljigav i ne znam šta već

A ja čekam da neko da link gdje je Alonso izjavio da je bolid kanta.On izjavljuje da trebaju poboljšati bolid ako hoće da osvoje naslov i šta je tu loše?Je li treba da se pomiri da bolid nije dovoljno dobar i da se vozika po sredini grida,pa ako to žele navijači onda imaju Massu za to.Samo zahvaljujući Alonsu,njegovim vožnjama i njegovim pritiskom na momčad da razvija bolid,motivacijom doveo je do toga da Ferrari u zadnjoj utrci 2010 i 2012 bude u igri za naslov
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Meni je ovo bilo simpatično, kao i Hamiltonovo ove godine u Kanadi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

koja dvostruka mjerila? gdje sam ja napisao da je simpatično to što mclarenovi vozači i kimi nisu došli da testiraju...zapravo, jel itko ikad izjavio takvu glupost ili je to Alonso izmislio...gdje postoji članak koji kritizira samo alonsa što nije išao testirati? jedini moj post u vezi toga je da je Vettel jedini došao od svih "faca" na taj test i da je glupost što svi govore da ima sve na gotovo a ostali se nisu udostojili doći testirat.
alonso je zaželio voziti neki drugi bolid...sigurno ne zato što mu je ferrari fantastičan pa mu utrke dosadne.
a to da se ferrari 2010. i 2012. borio za naslov zahvaljujući samo alonsu su gluposti i neće postati istina ukoliko ih više puta ponavljate. kad već izvlačite te teme iz naftalina,da komentiram :

2010. Alonso je KRIV što ferrari nije osvojio naslov... 2012. jeste odlično vozio, ali imao je i jako dobar bolid i tim iza sebe i zahvaljujući greškama i nedostacima drugih bolida se održao u borbi za naslov a ne SAMO zahvaljujući svojim vožnjama.

ja mislim da u ferrariju pomalo sumnjaju u Alonsa i njegovu brzinu.očito je da massa nije isti vozač nakon nesreće i doveli su raikkonena da vide koliko je stvarno brz alonso
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

vidc je napisao/la:koja dvostruka mjerila? gdje sam ja napisao da je simpatično to što mclarenovi vozači i kimi nisu došli da testiraju...zapravo, jel itko ikad izjavio takvu glupost ili je to Alonso izmislio...gdje postoji članak koji kritizira samo alonsa što nije išao testirati? jedini moj post u vezi toga je da je Vettel jedini došao od svih "faca" na taj test i da je glupost što svi govore da ima sve na gotovo a ostali se nisu udostojili doći testirat.
alonso je zaželio voziti neki drugi bolid...sigurno ne zato što mu je ferrari fantastičan pa mu utrke dosadne.
a to da se ferrari 2010. i 2012. borio za naslov zahvaljujući samo alonsu su gluposti i neće postati istina ukoliko ih više puta ponavljate. kad već izvlačite te teme iz naftalina,da komentiram :

2010. Alonso je KRIV što ferrari nije osvojio naslov... 2012. jeste odlično vozio, ali imao je i jako dobar bolid i tim iza sebe i zahvaljujući greškama i nedostacima drugih bolida se održao u borbi za naslov a ne SAMO zahvaljujući svojim vožnjama.

ja mislim da u ferrariju pomalo sumnjaju u Alonsa i njegovu brzinu.očito je da massa nije isti vozač nakon nesreće i doveli su raikkonena da vide koliko je stvarno brz alonso
Da tako je sada ce se vidjeti brzina RAI - ALO
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Chuck Norris
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la:koja dvostruka mjerila? gdje sam ja napisao da je simpatično to što mclarenovi vozači i kimi nisu došli da testiraju...zapravo, jel itko ikad izjavio takvu glupost ili je to Alonso izmislio...gdje postoji članak koji kritizira samo alonsa što nije išao testirati? jedini moj post u vezi toga je da je Vettel jedini došao od svih "faca" na taj test i da je glupost što svi govore da ima sve na gotovo a ostali se nisu udostojili doći testirat.

Nisi rekao da je simpatično ali si šutio dok na svaku Alonsovu rečenicu skačes na zadnje noge,kao što si vjerovatno šutio kad Vettel zove kolegu krastavcem a da je Alonso to rekao slušali bi o tome tvoje žalopojke godinama

Sa ovim boldanim si sve rekao,tako da nema smisla da odgovaram na ovu i ostale gluposti koje si napisao,ili nemaš pojma o f1 ili si trollčina na kvadrat
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

očito navijači alonsa unatoč svim činjenicama i dalje smatraju da je ferrari kriv što alonso nije osvojio naslov 2010.
Alonso vozi za ferrari, ferrari je institucija. naravno da njegove izjave imaju veću težinu od izjava drugih vozača.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

naravno, ako ćemo se svi truditi biti 100% objektivni i neutralni kao Armanini onda bismo trebali zanemariti sve što se događa između utrka, sve intervju-e i komentare i uživati u 22 vozača s 11 različito obojenih bolida kako se naganjaju svake druge nedjelje,i prebaciti kanal nakon što svi bolidi završe utrku da se ne bi doveli u situaciju da moramo komentirati izjavu ili ponašanje nekog od vozača nakon utrke... ja bih volio da mogu tako, ali ne mogu...pa makar bio etiketiran kao "baba"...
vidc ne provociraj ;)

upravo ja ne zanemarujem sto se dogadja izmedju utrka, a svaka mi utrka traje preko 4h, 1h sat prije utrke gdje bude raznih intervjua i razgovora, sat i pol nakon utrke gdje bude komentara i razgovora, + cesto forum sa bbca nakon utrke koji je sat vremena razgovora u lagodnijem okruzenju i gdje su vozaci opusteniji..
al ne gledam i slusam u nadi da cu nac neku sitnicu koju je rekao recimo lewis il vettel da to mogu secirat i trazit nacine kako da oblatim iste.. to se ne radi.. to je jeftino i to rade novinari.. a oni koji to puse i koji od toga rade raspravu i stvaraj si dojam su babe ..
(mene čak i usrećuje kad alonso sere jer mi tako potvrđuje zašto ne navijam za njega)

aleluja.. lijepo je kad netko potvrdi ono o cemu se prica..
ne usrecujete te kad alonso sere, jer je lik stvarno na mjestu, usrecujete te kad mediji i babe pokusavaju nac svaku pizdariju da mozete srat po vozacu kojeg ne volite.. a to je tako low.. samo nazalost jako je puno ljudi takvo.. bit ce da je to jednostavno karakteristika..
zanimljivo nama to zvuči kao gledateljima
pa za kog davaju intervjue mnego za gledaljete.. mah..
takvo prigovaranje sigurno neće imat pozitivan učinak, i onaj koji misli "gurat" tim na taj način očito nema pojma o psihologiji čovjeka.
jao mene.. dakle vi smatrate da vozac u timu (koji je apsolutno samo to - vozac u timu, nis vise, nis manje) treba bit i psiholog?

i da, ako mi zena bude radila redovno rucak koji mi se ne svidja, a valjda cu joj rec.. ti ces pretpostavljam sutjet, jer ako se konstatira cinjenicno stanje onda si smece ko alonso :/
a ako mi opetovano na tanjuru to sto mi bas ne lezi, onda cu skoknut do te susjede na rolanu teletinu.. isto kao sto alonso moze postupit..

pa kako pobogu vi zamisljate te odnose i sto netko smije sto ne smije.. pa ne dodje alonso ujutro i zajedno sa stelom klekne ispred cavalina rampante, prekrize se i pjevaju molitvu upucenu enzu..
Alonso vozi za ferrari, ferrari je institucija. naravno da njegove izjave imaju veću težinu od izjava drugih vozača
.

pobogu zasto naravno?
jel postanes drugi covjek kad obuces crveni kombinezon?
daj nemojte mistificirat f1 timove kao da se vozac preobrati kad dodje u ferrari.. smjesni ste..

upravo ti to sam alonso pokusao objasnit sa onim - kimi not going, is funny..
a nastavljajuci sa - jbga, svjesni smo mi toga i ne obazires se.. kad vozis za ferrari to je tako, mnogu te cekaju na noz, tako da se ne obaziremo..-
to mnogi si ti i takvi.. koji smatrate da ako vozi za ferr da mora bit neznam kakav i da ne smije nis sto smiju vasi djecaci..

i pitam tebe kad nitko ne odgovara:

JEL I BUTTON SMECE OD VOZACA KAD SERE PO BOLIDU (REDOVNO)

dajte mi to odgovorite konacno!!!
il on nije smece jer ne vozi za ferrari pa moze srat..

ma joj ustvari.. zanemarite.. nemojte mi vise odgovarat.. nemogu pojmit o cemu se uopce raspravljam.. strasno..
slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

vidc je napisao/la:očito navijači alonsa unatoč svim činjenicama i dalje smatraju da je ferrari kriv što alonso nije osvojio naslov 2010.
Alonso vozi za ferrari, ferrari je institucija. naravno da njegove izjave imaju veću težinu od izjava drugih vozača.

Aj plz objasni zasto je Alonso kriv za 2010?
I like to race, not to do laps alone.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

zato jer nije imao najbrzi bolid..
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Mislim da kolega vidc je htio reći da se treba uvesti režim kao u Sj.Korei ko uputi bilo kakvu kritiku na račun svoje momčadi na giljotinu sa njim
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Armanini je napisao/la:
vidc ne provociraj ;)

upravo ja ne zanemarujem sto se dogadja izmedju utrka, a svaka mi utrka traje preko 4h, 1h sat prije utrke gdje bude raznih intervjua i razgovora, sat i pol nakon utrke gdje bude komentara i razgovora, + cesto forum sa bbca nakon utrke koji je sat vremena razgovora u lagodnijem okruzenju i gdje su vozaci opusteniji..
al ne gledam i slusam u nadi da cu nac neku sitnicu koju je rekao recimo lewis il vettel da to mogu secirat i trazit nacine kako da oblatim iste.. to se ne radi.. to je jeftino i to rade novinari.. a oni koji to puse i koji od toga rade raspravu i stvaraj si dojam su babe ..
ja ne slušam u nadi da ću naći nekakvu sitnicu nego slušam sve šta pričaju i naravno da negativne stvari uvijek imaju jači odjek. ne vidim šta je tu čudno.
Armanini je napisao/la: aleluja.. lijepo je kad netko potvrdi ono o cemu se prica..
ne usrecujete te kad alonso sere, jer je lik stvarno na mjestu, usrecujete te kad mediji i babe pokusavaju nac svaku pizdariju da mozete srat po vozacu kojeg ne volite.. a to je tako low.. samo nazalost jako je puno ljudi takvo.. bit ce da je to jednostavno karakteristika..
Armanini je napisao/la: pa za kog davaju intervjue mnego za gledaljete.. mah..
baš tako...i mi onda ne smijemo ništa od toga slušati i zaključivati nego prihvatiti to što je rekao sasvim normalno,kao da se ništa nije dogodilo? zašto ga onda uopće slušam??
Armanini je napisao/la: jao mene.. dakle vi smatrate da vozac u timu (koji je apsolutno samo to - vozac u timu, nis vise, nis manje) treba bit i psiholog?

i da, ako mi zena bude radila redovno rucak koji mi se ne svidja, a valjda cu joj rec.. ti ces pretpostavljam sutjet, jer ako se konstatira cinjenicno stanje onda si smece ko alonso :/
a ako mi opetovano na tanjuru to sto mi bas ne lezi, onda cu skoknut do te susjede na rolanu teletinu.. isto kao sto alonso moze postupit..
ne mora biti psiholog po zanimanju ali mora znati da neprestano kvocanje u javnosti nema nikakav učinak! da, reći ću njoj a ne hodat po komšiluku i pričat kako mi žena ne zna kuhat (naravno,ovo je hipotetski,moja žena savršeno kuha :biggrin: :biggrin: :biggrin: )...
Armanini je napisao/la: pobogu zasto naravno?
jel postanes drugi covjek kad obuces crveni kombinezon?
daj nemojte mistificirat f1 timove kao da se vozac preobrati kad dodje u ferrari.. smjesni ste..

upravo ti to sam alonso pokusao objasnit sa onim - kimi not going, is funny..
a nastavljajuci sa - jbga, svjesni smo mi toga i ne obazires se.. kad vozis za ferrari to je tako, mnogu te cekaju na noz, tako da se ne obaziremo..-
to mnogi si ti i takvi.. koji smatrate da ako vozi za ferr da mora bit neznam kakav i da ne smije nis sto smiju vasi djecaci..

i pitam tebe kad nitko ne odgovara:

JEL I BUTTON SMECE OD VOZACA KAD SERE PO BOLIDU (REDOVNO)

dajte mi to odgovorite konacno!!!
il on nije smece jer ne vozi za ferrari pa moze srat..

ma joj ustvari.. zanemarite.. nemojte mi vise odgovarat.. nemogu pojmit o cemu se uopce raspravljam.. strasno..
Ferrari je to što jest, možeš pričat i mislit šta hoćeš ali to je najveći,najlegendarniji i najpopularniji tim u povijesti formule 1 i ne znam šta ti je tu čudno što se izjave vozača ferrarija tretiraju tako što se tretiraju. ako im to smeta, ima ih koliko god hoćeš koji stoje u redu i sanjaju da voze za ferrari.

Button svakako nije smeće od vozača, dokazao dosta puta svojim vožnjama... ali naravno da bi i on trebao začepit i manje kritizirati bolid jer ga to sigurno neće ubrzati. samo je on prilično nebitan pored alonsa i ferrarija pa ga nitko i ne doživljava zato što se ove godine vozika oko 10. mjesta. zašto bi se netko trebao nešto specijalno zanimati za buttonove izjave o lošem bolidu nakon utrke u kojoj je npr. startao 12. a završio 9., rezultati to sami govore.
kod Alonsa je drugačije...on završava utrke na postoljima i vazda se žali na nešto. ferrari godinama žrtvuje massu i on ih opet vrijeđa preko radija zato što mu nisu omogućili savršeno čistu stazu uz idealan razmak između njega i felipea
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

zonelsk je napisao/la:
vidc je napisao/la:očito navijači alonsa unatoč svim činjenicama i dalje smatraju da je ferrari kriv što alonso nije osvojio naslov 2010.

Aj plz objasni zasto je Alonso kriv za 2010?
ukratko, da nije imao hrpu grešaka tokom sezone uzeo bi naslov. nemoj da krenem nabrajat koliko bodova je izgubio zbog svojih pogrešaka, to je davno prožvakano
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Multi 21?Ah,da to je Vettel nije Alonso onda je u redu
Krastavac?ah sory Vettel,ništa to je također u redu

Licemjerje
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la:Multi 21?Ah,da to je Vettel nije Alonso onda je u redu
Krastavac?ah sory Vettel,ništa to je također u redu

Licemjerje
ja bih radije ovako:
Multi21? ah to je webber, bravo majstore, zanemario timske odredbe,jooooj koja legenda, koji kralj,lafčina...
šta je problem s krastavcem? karthikeyan je ispao totalni debil sa svojom vožnjom i vettelu totalno uništio utrku. trebao mu je čestitat??
ni približno kao nazivanje vlastitog tima "genijalcima" zato što mu nisu sve 100% savršeno pripremili u kvalifikacijama
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ferrari je to što jest, možeš pričat i mislit šta hoćeš ali to je najveći,najlegendarniji i najpopularniji tim u povijesti formule 1 i ne znam šta ti je tu čudno što se izjave vozača ferrarija tretiraju tako što se tretiraju. ako im to smeta, ima ih koliko god hoćeš koji stoje u redu i sanjaju da voze za ferrari.

cuj ti njega, on meni prica o ferrariju, timu zbog kojeg gledam f1.. :) little awkward don't you think?

tko tretira?
jel svi tretiraju? tretiraju mediji koji zive od toga, babe koje samo pricaju o glupostima i haterima koji ce ludovat zbog svake sitnice misleci kako to blati vozaca..

jel ja tretiram izjave alonsa drukcije od izjava vettla il buttona? naravno da ne.. nisam smijesan..

vama se valjda alonso preobraio u drugog covjeka kad je stavio crveni kombinezon.. to je preveliki lol da se uopce zamaram pokusajima da objasnim zasto je to toliki lol..
al hell.. to je vase prave da tako smatrate.. kao i moje pravo da vam se smijem na ta suluda poimanja..
Button svakako nije smeće od vozača, dokazao dosta puta svojim vožnjama... ali naravno da bi i on trebao začepit i manje kritizirati bolid jer ga to sigurno neće ubrzati. samo je on prilično nebitan pored alonsa i ferrarija pa ga nitko i ne doživljava zato što se ove godine vozika oko 10. mjesta.
nisam nikad, al brate : FACEPALM.. i to ne s dve ruke, nego s dve noge..
dakle button moze pricat sto oce i srat po bolidu jer je nebitan.. ajme majko.. i vozi u nekom nebitnom timu jelda.. ajme majko..
a alonso ne smije zucnut ni a, jer je bitan.. daj ajde, pa kako ti nije sama ta ideja presmjesna..

kod Alonsa je drugačije...on završava utrke na postoljima i vazda se žali na nešto. ferrari godinama žrtvuje massu i on ih opet vrijeđa preko radija zato što mu nisu omogućili savršeno čistu stazu uz idealan razmak između njega i felipea
jel ti shvacas da se od alonsa ocekuje da bude prvak i da osvoji ferrariju konacno vozacki naslov?
jel ti shvacas da se od alonsa ocekuje svake godine isto?
i jel ti shvacas da taj alonso ni jedne godine nema bolid za to napravit? a i dalje ga se jedinog stavlja kao jedini konkurent vettlu za naslov (sto svi znamo da nije realno)..

pa jel shvacas da je meni pun k*r*c pratit ferrari zadnjih godina kad je svake godine isto, a upravo taj ferrari ima stalnih isprika..
dok alonso reda te podije (ne, ne reda ih ferrari, reda ih alonso, jer i taj tvoj massa vozi taj ferrari pa mi nabroji njegove podije)
meni alonso ima svako pravo kritizirat sto god zeli jer je napravio za taj ferrari super puno..
ja mu osobno ne oprastam 2010 i slab pokusaj na petrova, al to ne mjenja sve ostalo..

ferrari godinama žrtvuje massu i on ih opet vrijeđa preko radija zato što mu nisu omogućili savršeno čistu stazu uz idealan razmak između njega i felipea
ne zrtvuje ferrari massu, massa je drugi vozac i to mu je job.. ovo drugo je opet potezanje za slamku i pokusaj da ocrnis, jer je to pitanje taktike (dogovorene!) tima i ne vidim kako ti kao vettel navijac mozes imat problema s tim i kako te to moze smetat..

neznam zasto ste toliki hateri, meni to u glavu ne ide.. pogotovo ljudi vec u kojoj godini.. tamo do nekih 16-ak godina jos razumjem, al poslije mi je to u najmanju ruku smjesno..

Multi21? ah to je webber, bravo majstore, zanemario timske odredbe,jooooj koja legenda, koji kralj,lafčina...
ni približno kao nazivanje vlastitog tima "genijalcima" zato što mu nisu sve 100% savršeno pripremili u kvalifikacijama
o vidc jbmu zivot, pa ti si zapravo flamer..
nisam do sad obracao paznju obzirom da mi je jasno da ces ko vettlov navijac imat puno kontri, al nakon ovog napisanog si si srusio i zadnji kredibilitet..

i pazi, to ti kazem ja kojem je ok sto je vettel nazvao ovog krastavcem (iako recimo to alonso nikad ne bi smio jer je bitan i jer ima crveni kombinezon #-o )
i ja, kom ne smeta previse sto je vettel zanemario timske i presao webbera..

al rec da je zanemarivanje timskih (sto je realno nesto najgore sto vozac moze napravit u timu, al ajd) ni priblizno iste tezine kao nazvat tim genijalcima kad se izgube u planu (ja sam ih nazvao budalama i prije tog radia recimo, cim sam vidio da je massa predaleko, a jos prije q1 se "znalo" da ce se slipat)

nevjerojatno sto se da procitat.. samo je tesko pojmit da netko tako zaista misli..
al tko mi kriv sto se upustam u sulude rapsrave.. i to u temi alonsa gdje ce zalazit hateri.. smijesno..
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Armanini, prvo bih te zamolio da ne izvrćeš postove i ne vadiš iz konteksta da bi iz toga mogao izvesti svoj argument.
ti ako smatraš da je jednako bitno šta kaže vozač ferrarija i šta kaže vozač marussia-e onda ja tu nemam komentara,evo priznajem da sam baba i da puno češće čitam i analiziram komentare vozača koji se bore za naslov od onih iz sredine grida.
što se tiče ferrarija...nekad sam navijao za njih... dok nije došao Alonso sa Santanderom i tu me ferrari totalno razočarao jer su otjerali raikkonena. i koliko god taj alonso bio dobar on sebi baš zbog tog zaleđa Santandera sebi daje za pravo svašta nešto. bojim se da si i ti popušio foru o smeću ferrariju u kojem alonso radi čuda. nemoj spominjat massu, on je drugi vozač i totalno nebitan, apsolutno sve je podređeno alonsu i massa bi tu kao trebao nešto napraviti... i kad napravi,srede mu kaznu ili se jednostavno mora sklonit da alonso prođe. njegovi rezultati ne govore ništa!
a ove gluposti o preobrazbi...ne znam gdje izvlačiš to? jedino mogu reć da je nažalost ostao isti kao i prije,nije se nimalo promijenio.
iako je i ovaj povratak Kimija vjerojatno motiviran financijskim razlozima (Shell), meni je drago da je Ferrari odlučio ukinut taj kult Alonsa i nadam se da će dati jednake uvjete obojici vozača.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

kolega @vidc
da li si opet sada Ferrari-jevac, da li ćeš navijati za kombinaciju Kimi-Ferrari :?:
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ti ako smatraš da je jednako bitno šta kaže vozač ferrarija i šta kaže vozač marussia-e onda ja tu nemam komentara,evo priznajem da sam baba i da puno češće čitam i analiziram komentare vozača koji se bore za naslov od onih iz sredine grida.
naravno da smatram da je isti k.. ne vaznost recenog, nego sama izjava.. ne mjenja se covjek kad prelazi u tim.. ne kuzim i dalje tu ideju..

i ne.. ne analiziras ti komentare, ti ih uzimas kako ti pase.. nevezano jel ima smisla sto pises il ne..

bojim se da si i ti popušio foru o smeću ferrariju u kojem alonso radi čuda.
yep, popusio sam ko naivko kazes..
negdje na forumu su ti podatci oko broja podija i pobjeda unazad tih par godina pa prihavti cinjenice..
nemoj spominjat massu, on je drugi vozač i totalno nebitan
kog da spominjem? fisichelu? il tko je vec testni vozac..

totalno je nebitan vozac koji vozi u tom cudu od bolida i najveci mu je domet 4. mjesto?
daj ne budi smjesan, evo u drugom topicu massu nazivaju velikim vozacem, cuky je cak nespretno napisao da je jedan od najuspjesnijih ferrarijevih vozaca and so on..
kog da spominjem?
zanimljivo kako nema smisla spominjat massu u toj situaciji, a webbera ima smisla spominjat?
eh vidc, znam da neshvacas, al totalno si navijacki nastrojen sto je ok, al takav nemozes raspravljat na neutralnoj razini nikako..
a ove gluposti o preobrazbi...ne znam gdje izvlačiš to? jedino mogu reć da je nažalost ostao isti kao i prije,nije se nimalo promijenio.
pa zakljucak temeljen na tim vasim proserima.. kako nije isto sto kaze jedan button u nekom tamo mcmu jer je to nebitno, a alonsove izjave imaju vecu tezinu jer je u ferrariju.. pa kako ne mozes vidjet koliko je to stupidno za izjavit?

prema kome je alonso duzan pazit sto prica? prema tebi i ostalim haterima? naravno da da.. jer ja neznam dal mu je ijedan ferrari fan zamjerio ista receno..
jedino cete ti i takvi jedva docekat na noz neku normalnu izjavu i to ce vam bit kao neki agrument u svakoj drugoj raspravi narednih x tjedana.. a to je meni presmjesno..

ugl.. ja zavrsavam, a vama alonso haterima i opcenito haterima preporucam da zaobilazite teme jer se nema smisla raspravljat s nekim tko ima simpatije i antipatije, a temeljene na najjeftiniim sitnicama..

i nope, ja nisam alonso fan, lik mi je bio uvijek anti, i to samo zato jer je oznacio kraj ferrari i ms ere.. al od tad sam "malo" odrastao i sazrio pa mi je taj isti alonso postao najveca sila na gridu jer jednostavno je.. isto vazi i za lewisa, a cijenim i vettla..
tesko je to shvatit vjerojatno nekom tko je samo izrazito navijacki nastrojen, al svako ima svoj nacin gledanja na stvari..
slika
Odgovori