meni to velicanje svakog bolida jer je to f1 bolid nepojmljivo.. pa klinci na faksu rade bolide.. sto je tu toliko posebno?
posebno je napravit najbrzi il brz bolid.. napravit bolid koji je prosjek grida je cisto to.. prosjek.. nit si napravio nesto dobro, nit si ga previse ukakio..
ako je ovo razlog zasto moram voljet i imat na zidu svaki ferrarijev ili bilo koji drugi bolid, onda dragi vi nije kod mene problem poimanja stvari..U svaki bolid je uloženo mnogo nečijeg rada i truda e sad što nije najbolji, možda zato što su drugi imali bolje i veće resurse
dakle, moram uzdizat ferrari 2009 jer je to plod necijeg rada i truda.. pa to je posao tim ljudima.. i to cijelih 1000 i koliko ih ima.. ajd da volontiraju tamo i rade samo iz ljubavi onda bi nekoliko imalo smisla..
cjeni se valjda neciji uspjeh, neciji proizvod koji je bolji, napredniji, lijepsi, uspjesniji, brzi, jaci, xx, od drugih, ne cjeni se nesto samo zato jer je..
il vi mozda cjenite.. mozda mi to zelite objasnit..
o vecim i boljim resursima mislim da stvarno ne treba trosit rjeci kad je u pitanju ferrari.. to samo sebe potkapa..
jel moze neki konkretan reply da shvatim sto vas toliko zaprepastava? il si ti osudio vettla sto je plav pa ti tesko pada?sad si ga stvarno pobrkao, pomiješao

neznam.. ako je nesto shit, onda je nesto shit.. dal netko to kaze il ne kaze ne mjenja cinjenicu..
i pitam vas - dal vam je i recimo button (moze na njegovo mjesto prakticki pol grida) za osudu i dal i button siri gorcinu i unosi nemir u mcm?
naravno da ne.. samo nikog ne interesira sto button kaze nakon utrke kad zavrsi na 12 mjestu s bolidom koji je totalni shit.. - ne, nije bolid za uzdizanje jer je potroseno puno rada i jer je to f1 bolid.. bolid je bio totalni shit, ako je neka force indija sa 3x manje zaposlenih i xx puta manjim budgetom ispred njega.. simple as that..
al button nije alonso, buttona se nece secirat i trazit neki treci smisao recenog, button nije ni vettel pa ga se nece sudit kad stavi na glavu onu retardiranu kapu poslije utrke..
pa vas pitam sto je to.. jesu li to dvostruka mjerila, il je cijela prica nebitna, a bitno samo da se izrazi antipatija prema vozacu svakom prilikom i kad nema nikakvog temelja za srat?
meni je takvo jeftino osudjivanje koje nema veze s sportom karakteristika baba, osudjivat nekog jer kaze ono sto misli/zeli/sto je istina/cinjenica/il sto ofarba kosu me asocira upravo kako bi zene naklapale o f1 da gledaju i poslije raspravljaju..
ono klasicni, jedna bi procitala 3x okrenut clanaka u nekom zutilu i bilo bi - jao jesi cula sto je ovaj rekao (nebitno je razumjevanje istog, bitan je naslov koji je pisao jer jasno da su samo to zapamtile), a druga bi odgovorila - joj nisam, al molim te jesi vidjela kako se ovaj mali ofarbao.. pa joj, nikak mu ne stoji..
i decki moje je to misljenje.. nemojte mi pls odgovarat sa takvim postovima koji su samo cudjenje na moje misljenje.. il odgovorite sa kontrom i vasom stranom, il se nemojte cudit mom stavu koji je normalan..
di bi ja dosao na kraj da se pocnem cudit vasim razmisljanjima..