WRC
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: WRC
Kris Meeke je pred kojih 2-3 tjedna u Argentini odradio prvi test sa novim Citroen C3 WRC

A i Ogier je nedavno po prvi puta vozio novi Polo R WRC
Inače auti su za 2017. rađeni po novim pravilima. Motori će ostati 1,6L sa turbom, ali će restriktor biti povećan što će dovesti do povećanja snage od 70-80KS. Maksimalna širina povećana je za 55mm, dok je dano i više slobode za djelove koji su "ovješeni" na auto, kao što su branici i krila što bi trebalo donijeti ponešto više downforcea. Također minimalna je masa auta smanjena za 25kg (sa 1200kg na 1175kg)

A i Ogier je nedavno po prvi puta vozio novi Polo R WRC
Inače auti su za 2017. rađeni po novim pravilima. Motori će ostati 1,6L sa turbom, ali će restriktor biti povećan što će dovesti do povećanja snage od 70-80KS. Maksimalna širina povećana je za 55mm, dok je dano i više slobode za djelove koji su "ovješeni" na auto, kao što su branici i krila što bi trebalo donijeti ponešto više downforcea. Također minimalna je masa auta smanjena za 25kg (sa 1200kg na 1175kg)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Nisam znao tehničke podtke, ali ovaj podatak o minimalnoj masi mi zvuči nevjerojatno puno. Pa toliko je original težak, sa svim sjedalima, glupostima
Sad čitam da je sa vozačem i suvozačem minimalno 1350 (do ove godine)

Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
opet Meeke kao Meeke...nakon 12 brzinaca u Portugalu vodeći je sa više od minute prednosti ispred Ogiera...nekako očekujem da bi mogao pokoji salto priredit u zadnjih 7 

- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
Mik pobedio, Mikelsen drugi, Ogier treci. Moglo bi nesto biti od Citroena sledece godine. A dolazi i Tojota nadam se sa Loebom 

"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- popeye
- Veteran
Ovaj Loeb pobedjuje gde god da sedne
Sad je pobedio u FIA svetskom relikros sampionatu. Kakve su sanse da se vrati u WRC sa Tojotom jel neko zna?

"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Fino. Ali meni je jaci bio Bakkerud koji je pobjedio a skoro cijelu trku vozio sa shebanim straznjim desnim ovjesom. I jos na kraju u zadnjem krugu mlatne u ogradu s prednjim desnim krajemVuksa_KC je napisao/la:#Rallycross
Najbolji potez u motorsportu u 2016.
https://youtu.be/vzXJwiWsvNE?t=12s
https://m.youtube.com/watch?t=47m29s&v=bHLbiwUXvII

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
a nekako sumnjam da će prije kraja 2017...novi Polo je već dugo u razvoju, temeljito testiran...bilo bi malo glupo uložiti tolike novce i ne odraditi bar tu prvu sezonu...doduše, mogu napraviti kao što je Citroen radio nekoliko puta već godinu prije uvođenja novog auta: privatnim momčadima ustupiti svoj auto (u slučaju Citroena to su bili Xsara i sada ove sezone DS3) i pružiti im djelomičnu podršku kroz sezonu

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ipak je istina
http://www.autosport.com/news/report.php/id/126936
VW se povlači na kraju 2016.
Mogu reći da me ovo više šokiralo nego Audijev odlazak iz WEC-a, ono se moglo nagovjestiti već u 9. mjesecu 2015., ovo baš i nisam očekivao
http://www.autosport.com/news/report.php/id/126936
VW se povlači na kraju 2016.
Mogu reći da me ovo više šokiralo nego Audijev odlazak iz WEC-a, ono se moglo nagovjestiti već u 9. mjesecu 2015., ovo baš i nisam očekivao

- popeye
- Veteran
Tojota ce ponuditi vise para a Citroen bolji auto, na Ogieru je sta ce odabrati.Cuky je napisao/la:nadam se da će Citroen ovo iskoristiti i vratiti Ogiera natrag

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
a on će izabrati M-Sport(Ford)popeye je napisao/la:Tojota ce ponuditi vise para a Citroen bolji auto, na Ogieru je sta ce odabrati.Cuky je napisao/la:nadam se da će Citroen ovo iskoristiti i vratiti Ogiera natrag

- Cuky
- Moderator
pa s jedne strane ako izabere Citroen i oni naprave dobar auto pričat će se da osvaja naslove samo u najboljem autu...ako odabere Toyotu i dobije novce, ali auto koji nije naj naj i ne uspije do naslova pričati će se da je osvajao samo zbog auta ili da si je karijeru pokvario jer je trčao za novcem

- popeye
- Veteran
Ma boli njega uvo za price on il ce izabrati pare (Tojota) il auto (Citroen). Ja licno mislim i voleo bi da predje u Tojotu. Jer je najbolji vozac i ne bi za prvenstvo bilo dobro da ima i najbolji auto.Cuky je napisao/la:pa s jedne strane ako izabere Citroen i oni naprave dobar auto pričat će se da osvaja naslove samo u najboljem autu...ako odabere Toyotu i dobije novce, ali auto koji nije naj naj i ne uspije do naslova pričati će se da je osvajao samo zbog auta ili da si je karijeru pokvario jer je trčao za novcem

- Cuky
- Moderator
a ne mora značiti da će Citroen imati najbolji auto...Hyundai npr. iz godine u godinu sve više napreduje i ove su sezone čak ponekad i parirali VW-u, dok je Citroen sa DS3 pa čak bih rekao i zabrljao