Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

slobodno se može reć da je ferrari ovom pogreškom oduzeo sam sebi i vozački i konstruktorski naslov. katastrofa!! :zid:
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Bože sačuvaj šta se danas prosulo.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

majstor iz maranella je napisao/la:Bože sačuvaj šta se danas prosulo.
Na kraju ce biti hvatanja za glavu
slika
brz i zestok
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Jebem im ja njihov semafor!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Upravo su upropastili šansu Massi za titulu :cry: , ma dajte ljudi kako se to najčešće njima događa ... koja korist šta je zadnjih 4 -5 utrka došao Todt , kad je sve otišlo u raspašoj ... očito su lumpovali puno pa su bili pospani , neznam nešto moraju tu napravit :roll:
... Forza Massa ...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ferrari4ever je napisao/la:Upravo su upropastili šansu Massi za titulu :cry: , ma dajte ljudi kako se to najčešće njima događa ... koja korist šta je zadnjih 4 -5 utrka došao Todt , kad je sve otišlo u raspašoj ... očito su lumpovali puno pa su bili pospani , neznam nešto moraju tu napravit :roll:
nek vrate onog lolipop covjeka i to je to
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ferrari4ever je napisao/la:Upravo su upropastili šansu Massi za titulu:
A zašto?Pa još ima 3 utrke do kraja. Npr. Hamiju se nešto desi (nedaj Bože) Massa pobijedi i prvi je.....ili Massa 1.,a Hami 3. i opet je samo tri boda razlika.Još tu nije apsolutno ništa gotovo.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

King iCool je napisao/la:
A zašto?Pa još ima 3 utrke do kraja. Npr. Hamiju se nešto desi (nedaj Bože) Massa pobijedi i prvi je.....ili Massa 1.,a Hami 3. i opet je samo tri boda razlika.Još tu nije apsolutno ništa gotovo.[/quote]

Ma znam , ali sad nesmije biti greške , mora dobit sve tri utrke i molit Boga da Hami pogriješi ... Bilo bi odlično da odlučuje zadnja utrka Brazil ;)
... Forza Massa ...
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Vec nekoliko utrka govorim da u Ferrari-ju nesto opasno ne stima.Ne zna se k'o sta radi.Mehanicari grijese,stratezi lose rade,vozaci prave potpune glupe greske.Sve je otislo do djavola.Treba mijenjati strukturu u timu ili ozbiljno popricati sa svakim clanom tima,jer ovo je previse.Ovo nisam gledao u Ferrari-ju od '96,'97.Mislim da fali Jean Todt....Treba ga vratiti pod hitno jer ne smije biti vise nijedne greske.
FORZA FERRARI!!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

nikolaa je napisao/la:Vec nekoliko utrka govorim da u Ferrari-ju nesto opasno ne stima.Ne zna se k'o sta radi.Mehanicari grijese,stratezi lose rade,vozaci prave potpune glupe greske.Sve je otislo do djavola.Treba mijenjati strukturu u timu ili ozbiljno popricati sa svakim clanom tima,jer ovo je previse.Ovo nisam gledao u Ferrari-ju od '96,'97.Mislim da fali Jean Todt....Treba ga vratiti pod hitno jer ne smije biti vise nijedne greske.
Ma katastrofa...za tako veliku momčad je to katastrofa! I prvi je dotrčao onaj s aparatom, gledao, Kotur nešto pokušavao, i tek onda dotrčali oni koji su trebali prvi doći. Sama sreća da nije prošlo gore...
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

gringo73 je napisao/la: Ma katastrofa...za tako veliku momčad je to katastrofa! I prvi je dotrčao onaj s aparatom, gledao, Kotur nešto pokušavao, i tek onda dotrčali oni koji su trebali prvi doći. Sama sreća da nije prošlo gore...
Najjače mi je bilo vidjeti, ono mehaničari trče, a jedan među njima se smije da jedva trči od smijeha... :lol:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

MP4don je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: Ma katastrofa...za tako veliku momčad je to katastrofa! I prvi je dotrčao onaj s aparatom, gledao, Kotur nešto pokušavao, i tek onda dotrčali oni koji su trebali prvi doći. Sama sreća da nije prošlo gore...
Najjače mi je bilo vidjeti, ono mehaničari trče, a jedan među njima se smije da jedva trči od smijeha... :lol:
massa staja tamo 10 minuta dok su se ovi sitili doći
katastrofa :zid:

VRATITE LIZALICU MENA :!:
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

postoji samo jedan krivac za ovakve stvari koje se događaju....a to je onaj debil Luca di Montezemolo, idiot koji samo misli na novac..... :thumbdown:
Anything you can do, I can do better!
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

kako mi nazivce idu ovi prokleti digici koji vode ferrari.....blage veze o vodjenju ekipe nemaju....oni i te njihove "inovativne" ideje....sad za tih pola sekunde koje dobiju s tim semaforom ovakve blamaze imaju...jojo gluupi digici, vazno da si oni znaju 3 sata frizuru namjestat a najosnovnije stvari neznaju shvatit i rjesit :roll:
slikaslika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Meni su baš dobri ovi iz Ferrarija. :lol: Da bar ostanu još neko vrijeme.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
natural
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro

Post Postao/la natural »

Pero Perilica je napisao/la:postoji samo jedan krivac za ovakve stvari koje se događaju....a to je onaj debil Luca di Montezemolo, idiot koji samo misli na novac..... :thumbdown:
uz dužno poštovanje, nemaš pojma o čemu govoriš, da ne upotrijebim neke druge riječi...
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Dani je napisao/la:Meni su baš dobri ovi iz Ferrarija. :lol: Da bar ostanu još neko vrijeme.
Da baš uzbudljivo nikad neznaš šta će napravit , utrke bi bile monotone bez toga , zloćo :badgrin: sram te bilo :x
... Forza Massa ...
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Hi-Res slike, Marina Bay. slika

slika
slika

DOWNLOAD!
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

[quote="FICHO"]Hi-Res slike, Marina Bay.quote]
e imaš možda kojim slučajem takve slike drugih bolida,prvenstveno mclarena
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Scuderia je napisao/la:
Za drugi pitstop su uspjeli pronaći lolipop (valjda posudili od nekog)! A neznam jeli to netko spomenuo - Massi se upalilo zeleno svijetlo na semaforu i ugasilo čim je krenuo i povukao tankštelu za sobom. I moram se složiti sa Perom - Luca je razmrdao dobitnu kombinaciju i na njihova mjesta postavio karijeriste, političare...(čitaj - luzere) i najgore u cijeloj priči je da si vozači ne mogu pomoći!
MP4don je napisao/la:Najjače mi je bilo vidjeti, ono mehaničari trče, a jedan među njima se smije da jedva trči od smijeha...
Sad sam nekoliko puta odvrtio taj dio i nisam nigdje vidio "nasmijanog" mehaničara valjda zato što su imali kacige... ili misliš na onog trećeg koji je disao na škrge i djelovao kao da će svaki čas pasti?
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Dani je napisao/la:Meni su baš dobri ovi iz Ferrarija. :lol: Da bar ostanu još neko vrijeme.
Agree... :D
zvjerko je napisao/la: Sad sam nekoliko puta odvrtio taj dio i nisam nigdje vidio "nasmijanog" mehaničara valjda zato što su imali kacige... ili misliš na onog trećeg koji je disao na škrge i djelovao kao da će svaki čas pasti?
Da onaj treći, baš gledam na youtube-u i loša je snimka... dobro se vidjelo u izravnom prijenosu, sad je li napravio takvu facu što se nasmijao ili što je umirao, skoro dobio srčani, od trčanja ne znam... da, možda je baš takvu facu napravio i od iznemoglosti, tko zna, baš ću još jednom dobro pogledat tu situaciju kad će biti snimka utrke na DSF-u... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
mclaren - dado

Post Postao/la mclaren - dado »

Scuderia je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Upravo su upropastili šansu Massi za titulu :cry: , ma dajte ljudi kako se to najčešće njima događa ... koja korist šta je zadnjih 4 -5 utrka došao Todt , kad je sve otišlo u raspašoj ... očito su lumpovali puno pa su bili pospani , neznam nešto moraju tu napravit :roll:
Slažem se u potpunosti ali vaši mehaničari su smjeh barem se nešto dinamično dešava u boksevima
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

mclaren - dado je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
Slažem se u potpunosti ali vaši mehaničari su smjeh barem se nešto dinamično dešava u boksevima
Prije par sezona to su bili Mclarenovi mehaničari.

Ovo je trebala biti Ferrarijeva trka sudeći po brzinama Kimija i Masse ali...
slika
Damper
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Damper »

Trebale bi glave padati zbog ovih događanja :shock:
šumi, šumi javore...
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

mkomlj38 je napisao/la:
FICHO je napisao/la:Hi-Res slike, Marina Bay.
e imaš možda kojim slučajem takve slike drugih bolida,prvenstveno mclarena
Trenutno nemam, možda kolega natural iskopa nešto, a ja HQ fotke skupljam samo od Ferraria...
Te slike su iz Ferrarievog Media Centra, potraži na samoj stranici od McMa ili probaj sa Torrentima/P2P...slika
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Odgovori