Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
nek vrate onog lolipop covjeka i to je toFerrari4ever je napisao/la:Upravo su upropastili šansu Massi za titulu, ma dajte ljudi kako se to najčešće njima događa ... koja korist šta je zadnjih 4 -5 utrka došao Todt , kad je sve otišlo u raspašoj ... očito su lumpovali puno pa su bili pospani , neznam nešto moraju tu napravit

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- Ferrari4ever
- Test vozač
A zašto?Pa još ima 3 utrke do kraja. Npr. Hamiju se nešto desi (nedaj Bože) Massa pobijedi i prvi je.....ili Massa 1.,a Hami 3. i opet je samo tri boda razlika.Još tu nije apsolutno ništa gotovo.[/quote]King iCool je napisao/la:
Ma znam , ali sad nesmije biti greške , mora dobit sve tri utrke i molit Boga da Hami pogriješi ... Bilo bi odlično da odlučuje zadnja utrka Brazil

... Forza Massa ...
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Vec nekoliko utrka govorim da u Ferrari-ju nesto opasno ne stima.Ne zna se k'o sta radi.Mehanicari grijese,stratezi lose rade,vozaci prave potpune glupe greske.Sve je otislo do djavola.Treba mijenjati strukturu u timu ili ozbiljno popricati sa svakim clanom tima,jer ovo je previse.Ovo nisam gledao u Ferrari-ju od '96,'97.Mislim da fali Jean Todt....Treba ga vratiti pod hitno jer ne smije biti vise nijedne greske.
FORZA FERRARI!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ma katastrofa...za tako veliku momčad je to katastrofa! I prvi je dotrčao onaj s aparatom, gledao, Kotur nešto pokušavao, i tek onda dotrčali oni koji su trebali prvi doći. Sama sreća da nije prošlo gore...nikolaa je napisao/la:Vec nekoliko utrka govorim da u Ferrari-ju nesto opasno ne stima.Ne zna se k'o sta radi.Mehanicari grijese,stratezi lose rade,vozaci prave potpune glupe greske.Sve je otislo do djavola.Treba mijenjati strukturu u timu ili ozbiljno popricati sa svakim clanom tima,jer ovo je previse.Ovo nisam gledao u Ferrari-ju od '96,'97.Mislim da fali Jean Todt....Treba ga vratiti pod hitno jer ne smije biti vise nijedne greske.

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Najjače mi je bilo vidjeti, ono mehaničari trče, a jedan među njima se smije da jedva trči od smijeha...gringo73 je napisao/la: Ma katastrofa...za tako veliku momčad je to katastrofa! I prvi je dotrčao onaj s aparatom, gledao, Kotur nešto pokušavao, i tek onda dotrčali oni koji su trebali prvi doći. Sama sreća da nije prošlo gore...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
massa staja tamo 10 minuta dok su se ovi sitili doćiMP4don je napisao/la:Najjače mi je bilo vidjeti, ono mehaničari trče, a jedan među njima se smije da jedva trči od smijeha...gringo73 je napisao/la: Ma katastrofa...za tako veliku momčad je to katastrofa! I prvi je dotrčao onaj s aparatom, gledao, Kotur nešto pokušavao, i tek onda dotrčali oni koji su trebali prvi doći. Sama sreća da nije prošlo gore...
katastrofa

VRATITE LIZALICU MENA

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
kako mi nazivce idu ovi prokleti digici koji vode ferrari.....blage veze o vodjenju ekipe nemaju....oni i te njihove "inovativne" ideje....sad za tih pola sekunde koje dobiju s tim semaforom ovakve blamaze imaju...jojo gluupi digici, vazno da si oni znaju 3 sata frizuru namjestat a najosnovnije stvari neznaju shvatit i rjesit 

- natural
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Ferrari4ever
- Test vozač
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- mkomlj38
- Početnik
- Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
- Kontakt:
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Za drugi pitstop su uspjeli pronaći lolipop (valjda posudili od nekog)! A neznam jeli to netko spomenuo - Massi se upalilo zeleno svijetlo na semaforu i ugasilo čim je krenuo i povukao tankštelu za sobom. I moram se složiti sa Perom - Luca je razmrdao dobitnu kombinaciju i na njihova mjesta postavio karijeriste, političare...(čitaj - luzere) i najgore u cijeloj priči je da si vozači ne mogu pomoći!Scuderia je napisao/la:
nek vrate onog lolipop covjeka i to je to
Sad sam nekoliko puta odvrtio taj dio i nisam nigdje vidio "nasmijanog" mehaničara valjda zato što su imali kacige... ili misliš na onog trećeg koji je disao na škrge i djelovao kao da će svaki čas pasti?MP4don je napisao/la:Najjače mi je bilo vidjeti, ono mehaničari trče, a jedan među njima se smije da jedva trči od smijeha...
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Agree...Dani je napisao/la:Meni su baš dobri ovi iz Ferrarija.Da bar ostanu još neko vrijeme.

Da onaj treći, baš gledam na youtube-u i loša je snimka... dobro se vidjelo u izravnom prijenosu, sad je li napravio takvu facu što se nasmijao ili što je umirao, skoro dobio srčani, od trčanja ne znam... da, možda je baš takvu facu napravio i od iznemoglosti, tko zna, baš ću još jednom dobro pogledat tu situaciju kad će biti snimka utrke na DSF-u...zvjerko je napisao/la: Sad sam nekoliko puta odvrtio taj dio i nisam nigdje vidio "nasmijanog" mehaničara valjda zato što su imali kacige... ili misliš na onog trećeg koji je disao na škrge i djelovao kao da će svaki čas pasti?

...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL
-
Slažem se u potpunosti ali vaši mehaničari su smjeh barem se nešto dinamično dešava u boksevimaScuderia je napisao/la:nek vrate onog lolipop covjeka i to je toFerrari4ever je napisao/la:Upravo su upropastili šansu Massi za titulu, ma dajte ljudi kako se to najčešće njima događa ... koja korist šta je zadnjih 4 -5 utrka došao Todt , kad je sve otišlo u raspašoj ... očito su lumpovali puno pa su bili pospani , neznam nešto moraju tu napravit
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Prije par sezona to su bili Mclarenovi mehaničari.mclaren - dado je napisao/la:Slažem se u potpunosti ali vaši mehaničari su smjeh barem se nešto dinamično dešava u boksevimaScuderia je napisao/la:nek vrate onog lolipop covjeka i to je toFerrari4ever je napisao/la:Upravo su upropastili šansu Massi za titulu, ma dajte ljudi kako se to najčešće njima događa ... koja korist šta je zadnjih 4 -5 utrka došao Todt , kad je sve otišlo u raspašoj ... očito su lumpovali puno pa su bili pospani , neznam nešto moraju tu napravit
Ovo je trebala biti Ferrarijeva trka sudeći po brzinama Kimija i Masse ali...
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Trenutno nemam, možda kolega natural iskopa nešto, a ja HQ fotke skupljam samo od Ferraria...mkomlj38 je napisao/la:e imaš možda kojim slučajem takve slike drugih bolida,prvenstveno mclarenaFICHO je napisao/la:Hi-Res slike, Marina Bay.
Te slike su iz Ferrarievog Media Centra, potraži na samoj stranici od McMa ili probaj sa Torrentima/P2P...

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<