Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Finac, to krilo u mađarskoj nisu koristili, samo su ga imali sa sobom. Nisu ga čak ni na jednom treningu provozali.
Ovo je prvi put da to krilo koriste.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Massa ga je vozio na prvom treningu :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

na svim slikama iz Mađarske na oba bolida je ono staro. A i na BBC-u su jučer rekli da Ferrari prvi put koristi ovo krilo :)

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

ferrari - katastrofa ritam :(
Samo neka se trkaju.
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

koja je kanta ovaj Ferrari ccc
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

i još se vraćaju na meke (a ne super meke)???? užas
Samo neka se trkaju.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa normalno da će na meke kad i one kratko traju. Šta će 10 puta u box da bi bili na super mekanima?

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

a dobro, da.
makar, rađe bi volio vidjet da idu više puta u boks, ali da su barem brzi. makar da im se i ne isplati po pozicijama :)
Samo neka se trkaju.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Kako je F150 prosječan bolid :shock: , to je strašno, on nema ni jednu dobru karakteristiku, osim programa za start, kojeg treba zadržati i na bolidu za 2012 sve ostalo je za zaborav. :evil:
Koliko god promjene za 2012 izgledale minorne ja mislim da će pravilo oko ispuha itekako imati uticaj na raspored snaga u 2012. ;)
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

slika

Slučajno sam našao ovu sliku pa sam odlučio da je postavim, izgleda odlično.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Covjece da alonso toliko ne izvlaci maksimum ova sezona bi bila gora nego 2009 . Katastrofalan bolid . U 2012 nema vise isprika
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Kako je F150 prosječan bolid :shock: , to je strašno, on nema ni jednu dobru karakteristiku, osim programa za start, kojeg treba zadržati i na bolidu za 2012 sve ostalo je za zaborav. :evil:
Koliko god promjene za 2012 izgledale minorne ja mislim da će pravilo oko ispuha itekako imati uticaj na raspored snaga u 2012. ;)
mozda i nece... mclaren i red bullk su gradili ovaj bolid oko tog ispuha... nagodinu ce ga gradit oko neke druge gluposti :)
McLaren u <3
dmarijon
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la:Covjece da alonso toliko ne izvlaci maksimum ova sezona bi bila gora nego 2009 . Katastrofalan bolid . U 2012 nema vise isprika
Zadnja prilika... ista priča kao i prošle godine. Imam ja jedino realno rješenje za njih: neka se skupo i dobro dogovore s red bullom, i neka ovako naprave za iduću godinu: neka se samo red bull prefarba u ferrari i obratno, to je to! Isti tim, nove etikete :p
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Nerazumijem kako vam može ovaj bolid bit prosječan, kad su 2, ili 3 stalno po brzini na svim trkama? Prosječni su Mercedesi, Force Imdia, Sauber i Renault koji se bore u sredini poredka, a Ferrari da ima bržeg 2 vozača bi bio bi 2 sad u poredku, ili bar puno bliže Mclarenu, ali oni imaju svoju politiku da nemaju vozače koji će se međusobno borit za pobjede što je dobro kad imaju najbrži bolid
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

problem je sto je ovo kanta od bolida . Sto jest jest. F150 uopce nema trakcije na izlazu iz zavoja naspram F10 . Imamo vozača kao sto je alonso koji vozi bolid na limitu jer pogledaj samo massu u kvalama sekundu sporiji od alonsa !!! u istom autu .
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la:problem je sto je ovo kanta od bolida . Sto jest jest. F150 uopce nema trakcije na izlazu iz zavoja naspram F10 . Imamo vozača kao sto je alonso koji vozi bolid na limitu jer pogledaj samo massu u kvalama sekundu sporiji od alonsa !!! u istom autu .
To stoji, ali ni Mclaren nema puno bolji bolid, pa su daleko bolji od njih jer imaju 2 dobra vozača, ali se opet nemože uspoređivat sa ovim slabijim bolidima
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Kenny je napisao/la:Nerazumijem kako vam može ovaj bolid bit prosječan, kad su 2, ili 3 stalno po brzini na svim trkama? Prosječni su Mercedesi, Force Imdia, Sauber i Renault koji se bore u sredini poredka, a Ferrari da ima bržeg 2 vozača bi bio bi 2 sad u poredku, ili bar puno bliže Mclarenu, ali oni imaju svoju politiku da nemaju vozače koji će se međusobno borit za pobjede što je dobro kad imaju najbrži bolid
Bolid je 3. po brzini i to je ipak za Ferrari prosječan bolid
I bliže je Mercedes njima po brzini nego što su oni Mclarenu,a RB da ne spominjem
Svaki rezultat ispod 5.mjesta je odličan rezultat
...put u raj nije posut ružama...
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:
Bolid je 3. po brzini i to je ipak za Ferrari prosječan bolid
I bliže je Mercedes njima po brzini nego što su oni Mclarenu,a RB da ne spominjem
Svaki rezultat ispod 5.mjesta je odličan rezultat
Nije ni Ferrari uvjek imao najbolje bolide, pogledaj samo do kad su čelali Schumacherov naslov, svi su oni nekad imali slabe bolide, tako da se to desilo i Ferrariju
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Kenny je napisao/la:Nerazumijem kako vam može ovaj bolid bit prosječan, kad su 2, ili 3 stalno po brzini na svim trkama? Prosječni su Mercedesi, Force Imdia, Sauber i Renault koji se bore u sredini poredka, a Ferrari da ima bržeg 2 vozača bi bio bi 2 sad u poredku, ili bar puno bliže Mclarenu, ali oni imaju svoju politiku da nemaju vozače koji će se međusobno borit za pobjede što je dobro kad imaju najbrži bolid
55 sekundi iza pobjednika a tebi nije jasno kako je kanta prosjecan bolid??sigurno zahebavas zar ne???
Zadnja izmjena: Alonso-champ, dana/u 25 ruj 2011, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Alonsista hasta la muerte..
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Alonso-champ je napisao/la: 55 sekundi iza pobjednika a tebi nije jasno kako nije prosjecan bolid??sigurno zahebavas zar ne???
A kaki su onda oni iza Alonsa?
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Kenny je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la: 55 sekundi iza pobjednika a tebi nije jasno kako nije prosjecan bolid??sigurno zahebavas zar ne???
Pusti ti Alonsa,covjek radi cuda,pitaj se a kakvi su onda oni ispred Masse??
Alonsista hasta la muerte..
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Alonso-champ je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Pusti ti Alonsa,covjek radi cuda,pitaj se a kakvi su onda oni ispred Masse??
Masa je izgubio puno vremena dok se vozio sa probušenom gumom i išo 1 više od ovih ispred njega u boks, vjerujem da bi Massa bio bolji da se to nije desilo
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Stani malo Kenny, Hamilton je nakon drive trough-a bio daleko iza masse... Ne sjecam se tocno, ali cini mi se Massa 13., Hamilton 17... Pogledat cemo tko je zavrsio na kojoj poziciji samo ne znam sto cemo zakljucit...!?
a) Massu i Hamiltona se ne moze usporediti jer je Britanac vanzemaljac..
b) Ferrari i McM se ne moze usporediti jer je McLaren svemirski brod..
c) Massa nikad nema srece kao vanzemaljci koji eto igrom slucaja preteknu nekoga na stazi..
d) Sve navedeno

Mozemo pricat Massa solidan 2. vozac, ovo ono... Cinjenica je da ga je Alonso pojeo u ove 2 godine... I u kvalama i u bodovima u prvenstvu... Žalosno.. Kao da gledam Alonso vs. Nelson Piquet Jr... Hitno treba netko bolji, netko sa vise zelje od Felipea.. Sry Brazilac
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Iskreno me zanima hoće li Ferrari biti dosljedan svojoj politici tjeranja vozača ukoliko ne osvoje naslov više sezona. Kimija su otjerali kao psa nakon 1 relativno neuspješne sezone a baš se pitam što će biti ukoliko alonso opet ne osvoji naslov i 2012.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

O kakvoj ti politici pričaš??? Schumacher je bio u ekipi 4 godine bez naslova, Raikkonen je "potjeran" jer su imali priliku ugrabit Alonsa koji nije ništa sporiji od Raikkonena, a vidimo da ima više interesa za F1 nego Raikkonen, Massa je evo već 6. godinu u Ferrariju, a nije osvojio...

slika
Odgovori