I šta bi onda bilo?probali su stići Vettela i nije im uspjelo,a da su ostali na takvoj taktici možda ne bi ne Webbera prešliAlonso-champ je napisao/la:trebali su dati Alonsu u trcem stintu tvrdju gumu,kao sto su dali Buttnu u McL,cccccF1NAC je napisao/la:u svakom slucaju su napravili bolji posao u McM i super je sto se nisu preselili na intermedije . Ima pomaka pomalo u njihovim glavama.Alonso-champ je napisao/la:Ferrarijev pit-wall ubi boze,bez rijeci....
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team - Ferrari
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
imali bi jedan stint manje i znaci 20-tak sekundi odbi od gapa,i izracunaj gdje bi bili 

Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
A misliš da bi s tim gumama mogao voziti ona vremena koja je tada vozio ?Nije ti dobra računicaAlonso-champ je napisao/la:imali bi jedan stint manje i znaci 20-tak sekundi odbi od gapa,i izracunaj gdje bi bili
-
- Veteran
pa cekaj,kako su mogli Button i Vettel,pa i Brundl je izjavio istu stvar,na isti nacin zahebali su i Hamu...
-
- Veteran
Da ali Alonso je na taj način prešao Webbera,da je u tom trenutku stavio te gume to bi bilo previše da izdrže do krajaAlonso-champ je napisao/la:pa cekaj,kako su mogli Button i Vettel,pa i Brundl je izjavio istu stvar,na isti nacin zahebali su i Hamu...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Krivci zašto Alonso nije ostvario bolji rezultat su prije svega Alonso i Ferrari-jev box.
Alonso je vozač koji je najviše izlijetao van staze, sigurno je izletio 4-5 puta a možda i više, više i od Masse.
Alonsa je Ferrari prije svega zeznuo kod promjene guma, mnogo su spora bila prva 2 boxa kod Alonsa ukupno je izgubio 5 s u odnosu na Webbera za prva 2 boxa, prvi box Alonsa je bio oko 2 s spori od Webbera i možda su te 2 s i bile krucijalne da Alonso zagrije gume i ostane ispred Webbera kada je bio izašao ispred Webbera nakon prvog box-a. Što se tiče taktike oko 4 boxa, ne znam stvarno šta da kažem da li je bila ispravna ili ne, činjenica je da se Alonso bio zaglavio iza Webbera i možda su zbog toga išli na 4 box-a.

Alonso je vozač koji je najviše izlijetao van staze, sigurno je izletio 4-5 puta a možda i više, više i od Masse.

Alonsa je Ferrari prije svega zeznuo kod promjene guma, mnogo su spora bila prva 2 boxa kod Alonsa ukupno je izgubio 5 s u odnosu na Webbera za prva 2 boxa, prvi box Alonsa je bio oko 2 s spori od Webbera i možda su te 2 s i bile krucijalne da Alonso zagrije gume i ostane ispred Webbera kada je bio izašao ispred Webbera nakon prvog box-a. Što se tiče taktike oko 4 boxa, ne znam stvarno šta da kažem da li je bila ispravna ili ne, činjenica je da se Alonso bio zaglavio iza Webbera i možda su zbog toga išli na 4 box-a.
-
- Veteran
niste me uvjerili,ja mislim da su Alonsu u trcem stintu stavili tvrdje gume nebi trebao ulaziti cetvrti put,i ako nebi pobjedio bio bi makar drugi i iukrao koji bod Vettlu,ali mislim da je mogao cak i do pobjede..
- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Šteta za taj jedan ulazak u boks previše, trebali su mu odmah staviti soft gume kao Button i Vettel i prvo mjesto ne bi dolazilo u pitanje. Moraju malo poboljšati formu i rezultati neće izostati. 

AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
-
- Veteran
U tome i je problem Alonso je vozio agresivno i zbog toga je izletio par puta(pa svi su osim Buttona)Mogao je voziti pasivno kao Massa pa onda ne bi izletio ali pitanje je onda bi li vi navijači Ferraria bili tada zadovoljni?F2004_the_best_ever je napisao/la:Krivci zašto Alonso nije ostvario bolji rezultat su prije svega Alonso i Ferrari-jev box.![]()
Alonso je vozač koji je najviše izlijetao van staze, sigurno je izletio 4-5 puta a možda i više, više i od Masse.![]()
- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Više mi se sviđa da je agresivan i da se bori na stazi a uostalom zbog toga i gledamo F1. Bravo Nando samo tako nastavi a za 3 tjedna će valjda nešto iskemijati i unapredit bolid.Chuck Norris je napisao/la:U tome i je problem Alonso je vozio agresivno i zbog toga je izletio par puta(pa svi su osim Buttona)Mogao je voziti pasivno kao Massa pa onda ne bi izletio ali pitanje je onda bi li vi navijači Ferraria bili tada zadovoljni?F2004_the_best_ever je napisao/la:Krivci zašto Alonso nije ostvario bolji rezultat su prije svega Alonso i Ferrari-jev box.![]()
Alonso je vozač koji je najviše izlijetao van staze, sigurno je izletio 4-5 puta a možda i više, više i od Masse.![]()
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Bez obzira na agresivnu vožnju, Alonso je načinio danas previše grešaka za vozača njegovog kvaliteta, ako se uzme u obzir kvalifikacije i utrka ovo je najloši nastup Alonsa do sada u sezoni, ali je mu ne zamjeram na tome i on je samo čovjek nije robotChuck Norris je napisao/la: U tome i je problem Alonso je vozio agresivno i zbog toga je izletio par puta(pa svi su osim Buttona)Mogao je voziti pasivno kao Massa pa onda ne bi izletio ali pitanje je onda bi li vi navijači Ferraria bili tada zadovoljni?

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Mislim da je rezultat dobar s obzirom da uslovi na stazi danas su jedino McLarenu odgovarali. Ferrari je teže od konkurencije zagrijavao gume, ali kad bi ih zagrijao bili su brzi kao rivali, ako ne i brži. Nando jeste pravio grešaka, ali računajte da je dosta krugova vozio na nedovoljno zagrijanim gumama. Uz loše uslove tražiti dobar rezultat i pri tome ne napraviti nijednu grešku je nerealno očekivati. Vozači su dali svoj maksimum i siguran sam da su uslovi na stazi bili pravi ljetni da bi Alonso slavio danas.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Šteta. Pored Hamiltona jedini gubitnik.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- ostoja
- Navijam za: McLaren
Sami su sebi krivi.Ferrari me je razocarao ocekivao sam od njih veci pomak a oni nista.Dani je napisao/la:Šteta. Pored Hamiltona jedini gubitnik.

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
na stazi koja najviše paše Red Bullu, pa Mclarenu pa ferrariju si očekivao veći pomak?ostoja je napisao/la:Sami su sebi krivi.Ferrari me je razocarao ocekivao sam od njih veci pomak a oni nista.Dani je napisao/la:Šteta. Pored Hamiltona jedini gubitnik.
Ja mislim da su oni odlično napravili posao, sa 5. mjesta su doveli Alonsa na 3...
svaka čast, Massa je malo izvisio zbog loše taktike kao i u McLarenu, ali da mu nisu upropastili taktiku, došao bi on do 4. mjesta...
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Ovaj rezultat je za nogom u guzicu se lupati. Budite malo realni i shvatite da su McLaren i Red Bull na ovakvom tipu staze i u ovakvim uvjetima (pogotovo McLaren) ispred Ferrarija po brzini. Uzmemo li i u obzir loš start i par šlampavih izvrtanja 3. mjesto Alonsa i Massino 6. je bogom dano! Treba sada okrenuti se ka nadolazecim utrkama i pokusati tamo iskoristiti uzlaznu formu Ferrarija i dograbiti se jos pokoje pobjede u nadi da ce i McLaren zavrsavati ispred Red Bulla.
Iskreno, ja sam zadovoljan
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
ajme ovo šta bi bilo da je ... moram se složit obzirom na sve dobro je , a moj prijedlog Ferrariju Massi treba malo razbit bolid , nekako bolje vozi kad je krnjav malo naprid malo nazad i dobro je ...uglavnom obzirom na sve osrednje dobro .
... Forza Massa ...
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Slazem se,s obzirom na sve navedene okolnosti,ovo je iznimno zadovoljavajuce.Nadam se da ce se vec u Spa Ferrari,odnosno Alonso,vratit na pobjednicke staze,iako bi Spa trebala najvise odgovarati Red Bullu,ipak,nadam se da ce sjebat zutokljunca.Ricxpa je napisao/la:Ovaj rezultat je za nogom u guzicu se lupati. Budite malo realni i shvatite da su McLaren i Red Bull na ovakvom tipu staze i u ovakvim uvjetima (pogotovo McLaren) ispred Ferrarija po brzini. Uzmemo li i u obzir loš start i par šlampavih izvrtanja 3. mjesto Alonsa i Massino 6. je bogom dano! Treba sada okrenuti se ka nadolazecim utrkama i pokusati tamo iskoristiti uzlaznu formu Ferrarija i dograbiti se jos pokoje pobjede u nadi da ce i McLaren zavrsavati ispred Red Bulla.

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Red Bull je očajan na ravnom. Ove godine imamo DRS, u Spa ima dosta ravnice... Red Bull neće pobijediti na Spa. 100%Spretni Pajkan je napisao/la:Slazem se,s obzirom na sve navedene okolnosti,ovo je iznimno zadovoljavajuce.Nadam se da ce se vec u Spa Ferrari,odnosno Alonso,vratit na pobjednicke staze,iako bi Spa trebala najvise odgovarati Red Bullu,ipak,nadam se da ce sjebat zutokljunca.Ricxpa je napisao/la:Ovaj rezultat je za nogom u guzicu se lupati. Budite malo realni i shvatite da su McLaren i Red Bull na ovakvom tipu staze i u ovakvim uvjetima (pogotovo McLaren) ispred Ferrarija po brzini. Uzmemo li i u obzir loš start i par šlampavih izvrtanja 3. mjesto Alonsa i Massino 6. je bogom dano! Treba sada okrenuti se ka nadolazecim utrkama i pokusati tamo iskoristiti uzlaznu formu Ferrarija i dograbiti se jos pokoje pobjede u nadi da ce i McLaren zavrsavati ispred Red Bulla.
Avanti FER, Avanti!!!
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
A neće ni u MonziThe Greatest je napisao/la: Red Bull je očajan na ravnom. Ove godine imamo DRS, u Spa ima dosta ravnice... Red Bull neće pobijediti na Spa. 100%

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
U rujnu se obustavlja razvoj 150 Italije
malo fotka sa Ferrari Summer Wrooma
Fernando pravi maneštru 
EDIT:Domenicali admits 2012 is now Ferrari's priority
After a slow start to the 2011 season, Ferrari's championship challenge has come alive in the past four races - yet they are already planning ahead for 2012 and are unlikely to focus on this year's challenge for too much longer.
Team principal Stefano Domenicali told the Telegraph that his immediate priority for 2012 was to ensure Ferrari avoided the slow start to the season that has hindered Fernando Alonso's title bids for the past two years.
To emphasise this he admitted that development on this year's car was likely to grind to a halt in the near future.
"Our target at the moment is really to stop in September and move to the new project," he said.
"And OK, if you have to do some fine-tuning you can do it, but otherwise you will lose a lot of time on development of the new car. The more time we can spend on the wind tunnel the better. Because for sure what I really want to avoid is another difficult winter like the last two years," he added.
It is certainly noticeable that in recent years Ferrari have taken a while to get into gear before setting the pace. In 2010 an opening race win for Alonso was followed by a bleak spell before four wins in seven races late on almost won him his third title.
Domenicali added: "Last year for instance we had a fantastic second half of the season - incredible - and could have won the world championship. But this year we did not start so well. So this year our priority is to have a much better winter."
© ESPN EMEA Ltd.
malo fotka sa Ferrari Summer Wrooma

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovo je odlično !!!!Autosport forums is rumored that Ferrari could announce at Monza # Rory Byrne will assume direct advice in the Department of Design
23 hours ago

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dero
- Profesionalni vozač
Zar on vec nema ulogu savjetnika u razvoju?F1NAC je napisao/la:ovo je odlično !!!!Autosport forums is rumored that Ferrari could announce at Monza # Rory Byrne will assume direct advice in the Department of Design
23 hours ago
Ionako imam dobar feeling za Tombazis-Fry kombinaciju za 2012.
- Cuky
- Moderator
uhh kakva bi to ekipa bila Tombzais-Fry-Byrne, makar zadnji "samo" kao savjetnik. Možda se napokon i mi navijači crvenih budemo imali razloga veseliti nečemu odmah od početka sezone
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”