Da, jer je Mikkelsen u starom Polu s klasicnim mjenjacem (sto samo povecava taj rezultat). Bas mi je bilo zao kaj je izletioF1NAC je napisao/la: Ogier ima mijenjac u obliku pedalica iza volana. Sigurno lakse nego onako klasicno
Ali Tanak je legenda

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da, jer je Mikkelsen u starom Polu s klasicnim mjenjacem (sto samo povecava taj rezultat). Bas mi je bilo zao kaj je izletioF1NAC je napisao/la: Ogier ima mijenjac u obliku pedalica iza volana. Sigurno lakse nego onako klasicno
Nisu odustali iz WTCCa, ostaju lopez i muller. Loeb je dobio pedalu (sto je i mene zacudilo)wolfman je napisao/la:Cijela priča oko Citroena mi je zbrda-zdola,preskaču sezonu u WRC-u da bi se fokusirali na auto za 2017,ali opet ako VW napravi i solidan Polo Ogier će ih pojesti za doručak,a šanse da se im on vrati su minimalne...
zašto odustaju od WTCC-a mi je još manje jasno,tu dominiraju,nema nekih promjena na vidiku,a sumnjam da nemaju dosta para za vrtit oboje...navodno nisu zadovoljni s medijskom pračenošću ali to su znali i prije nego su ušli,ili su očekivali da će zbog njih svi vrtit wtcc![]()
Loeba su pošteno otkantali,ali ako će htjet moći će se navozit wtcc-a u svom timu koji će vrtit par privatnih citroena,a i privatne wrc ekipe bi bile lude da mu ne daju auto ako će biti zainteresiran
da ali samo za 2016.,to im je zadnja sezona tvorničkog tima u wtcc-uF1NAC je napisao/la: Nisu odustali iz WTCCa, ostaju lopez i muller. Loeb je dobio pedalu (sto je i mene zacudilo)
Citroena kao tvornicke momcadi nece bit 2016 vec ce radit na bolidu za 2017. Privatnike ce sljedece godine dobavljat sa ds3 cini seCuky je napisao/la:auto izgleda bomba, čak mi moćnije od Pola izgleda. A boje će se vjerojatno mijenjati ako bude kakvih promjena na listi sponzora.
Nego, jesam li dobro shvatio da Citroen sprema novi auto za 2017? Jer ovaj DS3 mi nikako nije legao od kad su ga uveli...C4 mi je izgledao moćno, a DS3 mi djeluje kao da je zaostao u razvoju
tipični pouzdani britanacCuky je napisao/la:kako mi na živce ide Meeke...čovjek ili je izvan top 5 ili je super brz pa ne završi