VJEROVALI ILI NE!!!???
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: VJEROVALI ILI NE!!!???
http://www2.autoportal.hr/200910166844/ ... id-86.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj je zaslužio da dobije palijom po glavi

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Moj Mihael isto dobiva bracu ili seku...bugatti1001 je napisao/la:Hvala na čestitkama!
A ne znamo još za ime. Ali će isto biti kombinacija imena neke F1 legende. Ako će biti curica, onda ćemo naći neko ime prilagodljivo na spol.
Zvat će se Mika...

Ime je lijepo i paše i curici i dečku, a da ne pričam kolko ćemo puta gledati sezone '98. i '99.. na moje veselje

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- ivanpetka
- Početnik
- Navijam za: Massu
hahaha koji su to idiotiKenny je napisao/la:http://www2.autoportal.hr/200910166844/ ... id-86.html

AA! Ljuti umak je ljut!!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
A nažalost, tog ima i kod nas u svakom drugom servisu ako dođe neka pilana od auta...Kenny je napisao/la:http://www2.autoportal.hr/200910166844/ ... id-86.html

- bugatti1001
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car
A kak super! I tvoj je Mihael! Koliko je star?Dodi_napalm je napisao/la:Moj Mihael isto dobiva bracu ili seku...bugatti1001 je napisao/la:Hvala na čestitkama!
A ne znamo još za ime. Ali će isto biti kombinacija imena neke F1 legende. Ako će biti curica, onda ćemo naći neko ime prilagodljivo na spol.
Zvat će se Mika...![]()
Ime je lijepo i paše i curici i dečku, a da ne pričam kolko ćemo puta gledati sezone '98. i '99.. na moje veselje

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
sad će dvije godine... sljedeći tjedan je ročkas..

jedan je gazda F1 - Schumy

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ajmo malo stat,tema je vjerovali ili ne,ak imate potrebu pričat o djeci otvorite novu,ok? 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Ferrari-BiH
- Veteran
Schuey tebi je krivo sto ti nemas sina i sto se ne zove Ivo 

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ahaFerrari-BiH je napisao/la:Schuey tebi je krivo sto ti nemas sina i sto se ne zove Ivo

al ozbiljno,samo pričajte i dalje al si otprite temu novu da kakvu takvu preglednost sačuvamo

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Ferrari-BiH
- Veteran
Evo da se vratim na temu.... mislim da je ovo iscenirano....
- Nives_esdm
- Navijam za: Fernando Alonso
ja sam tek sad vidjela, čestitam...bugatti1001 je napisao/la:Još jednu vjest moram podijeliti s vama!
Vjerovali ili ne, mali Mihael će za točno 7 (sedam) mjeseci dobiti bracu ili seku!!!

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
http://www.net.hr/webcafe/webvideo/page ... 05006.html" onclick="window.open(this.href);return false;
brutalno velika usta
brutalno velika usta
- Schumy.d
- Legenda
??

Ali meni je ovo predobro:
http://www.net.hr/webcafe/page/2009/10/23/0101006.html" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Dakle, hebesh fitness, aerobik i te stvari, ovo je prava rekreacija
KLIK
Izdvojeno:
"dobro za srce i krvni tlak, te umanjuje stres"
"smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara"
"može produžiti život za četiri-pet godina"
Sada josh samo treba žensku populaciju uvjerit da je to za naše dobro i to je to

KLIK
Izdvojeno:
"dobro za srce i krvni tlak, te umanjuje stres"
"smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara"
"može produžiti život za četiri-pet godina"
Sada josh samo treba žensku populaciju uvjerit da je to za naše dobro i to je to

- Icy
- Svjetski prvak
- Navijam za: Crvenog Baruna
Vjerovali ili ne, lubenice iz mog vrta 

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- cezar
- Navijam za: Kimi
vakcina protiv svinjske gripe:
Upoznajte se sa činjenicama pre primanja VAKCINE !!!
ČINJENICE
1) Bočice sa vakcinom protiv sezonske i svinjske gripe H1N 1 sadrže ŽIVU koja je poznati neurološki otrov!
2) Neke vakcine protiv svinjske gripe sadrže FORMALDEHID i dokazano je da izloženost formaldehidu povećava rizik od razvoja određenih karcinoma (raka)!
3) Ne znamo da li je vakcina protiv svinjske gripe H1N1 sigurna za davanje svim trudnicama, deci i odraslima, pogotovo ako su hronično bolesni ili bolesni u trenutku vakcinacije!
4) 1976 godine nakon vakcinacije protiv svinjske gripe došlo je do povećanog rizika od razvoja (GBS) Đulian-Bareovog sindroma (ponekad fatalna upala živaca)!
5) GBS i upale mozga su bili zabeleženi nakon sezonskog vakcinisanja protiv gripe!
6) Vakcine protiv svinjske gripe H1N1 nisu testirana na moguće izazivanje karcinoma (raka), oštećenja gena ili narušavanje plodnosti!
7) Ne znamo da li vakcina protiv svinjskog gripa H1N1 može naškoditi fetusu ako bi se dala trudnici !
8 ) Jedan od proizvođača vakcine protiv virusa H1N1 navodi da su odgovor imunog sistema i sigurnost vakcine ocenjeni (testirani) na uzorku od samo 31 deteta u dobi od 6 do 26 meseci !
9) Spej za nos protiv svinjske gripe H1N1 nije preporučen trudnicama, deci ispod dve godine ili bilo kome sa hroničnim plućnim bolestima (astma)!
10) Sezonske vrste gripa koje su kružile u proteklim decenijama povezane su sa više ozbiljnijih oboljenja ili smrtih slučajeva nego virus svinjske gripe H1N1!
Vakcine nisu jedino rešenje za sprečavanje bolesti - razmotrite sigurnije i prirodnije načine, poput ispravne ishrane i vođenja zdravog načina života!
Upoznajte se sa činjenicama pre primanja VAKCINE !!!
ČINJENICE
1) Bočice sa vakcinom protiv sezonske i svinjske gripe H1N 1 sadrže ŽIVU koja je poznati neurološki otrov!
2) Neke vakcine protiv svinjske gripe sadrže FORMALDEHID i dokazano je da izloženost formaldehidu povećava rizik od razvoja određenih karcinoma (raka)!
3) Ne znamo da li je vakcina protiv svinjske gripe H1N1 sigurna za davanje svim trudnicama, deci i odraslima, pogotovo ako su hronično bolesni ili bolesni u trenutku vakcinacije!
4) 1976 godine nakon vakcinacije protiv svinjske gripe došlo je do povećanog rizika od razvoja (GBS) Đulian-Bareovog sindroma (ponekad fatalna upala živaca)!
5) GBS i upale mozga su bili zabeleženi nakon sezonskog vakcinisanja protiv gripe!
6) Vakcine protiv svinjske gripe H1N1 nisu testirana na moguće izazivanje karcinoma (raka), oštećenja gena ili narušavanje plodnosti!
7) Ne znamo da li vakcina protiv svinjskog gripa H1N1 može naškoditi fetusu ako bi se dala trudnici !
8 ) Jedan od proizvođača vakcine protiv virusa H1N1 navodi da su odgovor imunog sistema i sigurnost vakcine ocenjeni (testirani) na uzorku od samo 31 deteta u dobi od 6 do 26 meseci !
9) Spej za nos protiv svinjske gripe H1N1 nije preporučen trudnicama, deci ispod dve godine ili bilo kome sa hroničnim plućnim bolestima (astma)!
10) Sezonske vrste gripa koje su kružile u proteklim decenijama povezane su sa više ozbiljnijih oboljenja ili smrtih slučajeva nego virus svinjske gripe H1N1!
Vakcine nisu jedino rešenje za sprečavanje bolesti - razmotrite sigurnije i prirodnije načine, poput ispravne ishrane i vođenja zdravog načina života!
Kimi je najbolji
- luka_kimi
- Moderator
Da mi sada na fantaziramo(almeida, ivanbugatti1001 je napisao/la:Još jednu vjest moram podijeliti s vama!
Vjerovali ili ne, mali Mihael će za točno 7 (sedam) mjeseci dobiti bracu ili seku!!!

Pazite ovo:
Prije svega jednog stoljeća samo je 14% domova u Americi imalo kupaonicu, a prosječni je životni vijek bio 47 godina. Danas je 72 godine. Telefon, dakako onaj obični, imalo je samo 8% stanovnika, a automobila je bilo svega 8,000.
Vjerovali ili ne, svega je 200-tinjak kilometara puteva bilo asfaltirano. Zato je dopuštena brzina ograničena na svega 18 km/sat! Godišnji je prihod radnika bio između 200 i 400 dolara.
Preko 95% poroda je obavljeno kod kuće, a čak 90% liječnika nije imalo fakultetsko obrazovanje. Žene su prale kosu jednom mjesečno, a šampon koji su koristile bio je boraks ili bjelanjak jajeta.
Vodeći uzroci smrti su bili:
1. Upala pluća ili gripa
2. Tuberkuloza
3. Proljev
4. Bolesti srca
5. Moždani udar.
Plutonij, inzulin i antibiotici nisu otkriveni, a križaljka, pivo u konzervi i ledeni čaj još nisu izmišljeni. Samo je šest posto Amerikanaca završilo srednju školu. Marihuana, heroin i morfij su se mogli kupiti u ljekarnama bez recepta, a Coca Cola je umjesto kofeina sadržavala kokain. Najveća zgrada na svijetu je bio Eiffelov toranj.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Ferrari-BiH
- Veteran
Djevojka uvijek zauzima istu pozu, na preko 100 razlicitih fotografija...koja idiotkinja....a najvise mrzim ove stoseve sa napucenim usnama...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fJxxvsXz ... r_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fJxxvsXz ... r_embedded[/youtube]
- Kenny
- Legenda
Ovo ti sigurno nije točno jer je 10. prosinca 1915. Ford prodao milijunti auto modela Ford Tluka_kimi je napisao/la:
Pazite ovo:
imalo je samo 8% stanovnika, a automobila je bilo svega 8,000.

- luka_kimi
- Moderator
Mislim da se radi o 1925.A što se tiče točnosti, našao sam na jednoj stranici, pročitao i samo copy/paste.Nema moje kriviceKenny je napisao/la:Ovo ti sigurno nije točno jer je 10. prosinca 1915. Ford prodao milijunti auto modela Ford Tluka_kimi je napisao/la:
Pazite ovo:
imalo je samo 8% stanovnika, a automobila je bilo svega 8,000.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Jedan stari post,al sam ga se ponovno sjetio pa da podjelim sa našim novijim forumašima,legenda nad legendama,jedan jedini red 
Subota,kasno navečer,oni rijetki koji su bili na forumu doživjeli su jedinstvenu komediju koju nam je priredio naš legendarni član red_devil pri utjecaju pokoje kapljice previše. Iako je davno obečao da više ne pije i tipka,ponovio je prekršaj nakon čega ga je sale koji se u tim trenucima ulogirao,morao poslati na odsluženje kazne od 12 sati
tako da evo djelova koji tjeraju suze na oči kad se pročita,red, svaka ti čast,jesi legenda 

Subota,kasno navečer,oni rijetki koji su bili na forumu doživjeli su jedinstvenu komediju koju nam je priredio naš legendarni član red_devil pri utjecaju pokoje kapljice previše. Iako je davno obečao da više ne pije i tipka,ponovio je prekršaj nakon čega ga je sale koji se u tim trenucima ulogirao,morao poslati na odsluženje kazne od 12 sati

- Ferrari-BiH
- Veteran
Hahahaha.... Schuey, transkript bij molio 

- Kenny
- Legenda
Ovdje smo ja i frend oko 2 prelazili, sa autom, i 15-ak min se desilo sranje, mamu im jebem
http://www.24sata.hr/news/obitelj-je-pr ... a-/143199/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.24sata.hr/news/obitelj-je-pr ... a-/143199/" onclick="window.open(this.href);return false;

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
e ovo je za nepovjerovat 
http://www.24sata.hr/news/probio-si-prs ... vi/143116/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.24sata.hr/news/probio-si-prs ... vi/143116/" onclick="window.open(this.href);return false;
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt: