Da, kad je odustao od kruga je počeo plesati da održi zagrijane gume ali malo prije toga je proklizao neplanirano.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
McLewis je napisao/la:moje zelje za brazil su:
1. Hamilton fantasticno bi bilo rastat se pobjedom
2. Alonso
Vettel ostane bez alternatora
hahhaha
alonsovci jel bi potpisali ovaj rez??
odma,i castim te jos picemMcLewis je napisao/la:moje zelje za brazil su:
2. Alonso
hahhaha
Može i ovakoMcLewis je napisao/la:moje zelje za brazil su:
2. Alonso
hahhaha
Chuck Norris je napisao/la:Može i ovakoMcLewis je napisao/la:moje zelje za brazil su:
2. Alonso
hahhaha
1.Hamilton ili Massa
3.Alonso
11.Vettel
I ja sretan
Alonso Fernando je napisao/la:Samo nas Vettelov DNF moze spasiti.
Nemoj pretjerivati, Vettel vozi itekako dobro po kiši.zonelsk je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la:Samo nas Vettelov DNF moze spasiti.
S obzirom na Vettelove vozacke sposobonosti ja cu biti zadovoljan i kisom u kvalama, po meni je i to dovoljno.
Dani je napisao/la:Nemoj pretjerivati, Vettel vozi itekako dobro po kiši.zonelsk je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la:Samo nas Vettelov DNF moze spasiti.
S obzirom na Vettelove vozacke sposobonosti ja cu biti zadovoljan i kisom u kvalama, po meni je i to dovoljno.
svi smo mi bili nekad novidmarijon je napisao/la:Zonelsk, nemoj se uvrijediti, ali kada pročitam ovakvu izjavu - prvo pomislim ovo je neki novi član. I uglavnom pogodim.
hh kao sto sam i rekao, malo pretjerano, a to sto sam novi clan ne znaci da ne pratim formulu vec duze i da neznam sto govorim..dmarijon je napisao/la:Zonelsk, nemoj se uvrijediti, ali kada pročitam ovakvu izjavu - prvo pomislim ovo je neki novi član. I uglavnom pogodim.
dmarijon je napisao/la:Ne mora uvijek značiti da novi član ne zna toliko o formuli. Ali evo, novi si član i imaš (činjenica) krivo mišljenje-izjavu. Možda se slučajno poklopilo. A možda sam dobro pretpostavio. Kako god, ispalo je tako
mislim da se u ovome varas itekako, ne da samo vettel zna voziti dobro po kisi nego tu su ti i hamilton i button isto. Po meni nije alonso najbolji vozac po kisi jedino kaj im ide na ruku da ce bolid po kisi biti podjednakidmarijon je napisao/la:Ha. A ok. I ja se nadam kiši, ali ne iz razloga da mislim daće Vettel po kiši biti sporiji. Čisto iz razloga što je po kiši veći kaos, i samim tim malo više (očajničke) nade da se dogodi čudo
Upravo to.Situacija je takva da u normalnoj utrci bez nekog kvara ili sudara Vettela se teško može doći do naslova.I zato priželjkujem kišu,jer kiša je lutrija i onda šanse rastu a ne zbog toga što je Alonso bolji vozač po kiši ili obrnutodmarijon je napisao/la:Ha. A ok. I ja se nadam kiši, ali ne iz razloga da mislim daće Vettel po kiši biti sporiji. Čisto iz razloga što je po kiši veći kaos, i samim tim malo više (očajničke) nade da se dogodi čudo
Vuksa_KC je napisao/la:Nema tu više apsolutnog vladara kiše kak je to nekad znalo biti.
ovo baš i nema smisla... nije bitno da li je broj za koji se vozač pomiče unazad paran ili ne, svakako ovi koji su bili iza njega se pomjeraju za jedno mjesto naprijed pa gube stranu na gridu, a oni koji su bili iza njegove nove pozicije ostaju na istim pozicijama... u slučaju da je 6 umjesto 5 ustvari bi još jednom vozaču više promjenili stranu, ništa drugo. druga opcija je ostaviti prazno mjesto ali bi onda svi vozači iza nove pozicije kažnjenog vozača morali mijenjati stranu na gridu što opet nije rješenje.goran007 je napisao/la: jedna stvar o kojoj bi FIA morala razmisliti,tj.koja bi po meni bila dobra da se ova kazna zbog mjenjača s +5 pomakne u recimo +6(u svakom slučaju paran broj), pa da taj,a i svi koji startaju iza njega ostanu na stranama iz kvala...nije u redu da je Ferrari ispremješao grid iza Masse i neke i krive ni dužne poslao na "pogrešnu" stranu