utrka odlicna, prepuna dogadjaja i bitnih preticanja..
start strasan, renoli zakon

jos se vettel smije poslije da se nesto cudno dogadja iza njega kad je vidio crno u retrovizoru
quick nick odlicno pritisnuo, presao i drzao poziciju.. vidi se da je reno odlican bolid, jako stabilan i vrlo brz..
steta za petrova al je pokazao da ima velika *uda, sto vise vrijedi nego 2 boda

steta za volan, uvjeren sam da bi nastavio kao da nis ni bilo..
lewis u problemima, steta za utrku sto nije uspio ostat 2. na startu pa da vidimo koliko moze stiskat vettla..
button odlican, nekako sam kroz utrku mislio da bi mogao bit ispred lewisa i eto tako je i ispalo (slijedom dogadjaja jasno)..
alonso - lewis.. a cuj.. naravno da je greska alonsa, shodno tome i krivica u tom smislu, greska u smislu da nije smio ocekivat da ce lewis bit isto brz na izlazu, djelic sekunde je trebao kasnije udrit po gasu.. lewis jest nekako usporio, al je bio na samom rubu tako da jbga.. dogodi se..
srecom su obojica uspjeli zavrsit utrku pa eto..
al ovo se nekako cekalo jos od prosle sezone.. dvoboji njih dvojice.. vjerujem da ce bit jos toga..
sto se tice drsa - meni se nikako ne svidja.. zajedno sa kersom ogromnu prednost daje.. nikako u smislu utrkivanja..
eto pokazala je situacija sa alonsovim kvarom da se i bez fkng krila moze utrkivat, pritiskat i preticat..
massa odvezao iznenadjujucu utrku.. steta sto su ga zeznuli u 1. zaustavljanju gdje je izgubio nekih 4,5 sec.. dobro je ulovio i pritiskao buttona..
kobayashi me opet odusevljava.. ovo sto zvjerko kaze - ne brani se od brzih bolida sa kojima nije u borbi i to je ono sto se i meni svidja.. nema smisla stopat vodece kad se s njima ne utrkujes..
al zato i kad izgubi poziciju od bolida sa kojim se bori, odmah vrati il pokusa..
mecku necu vise ni komentirat.. samo nazaduju.. sreca njihova da je i williams katastrofa pa imaju bar jednu momcad ispod sebe..
lotus lijepo napreduje..
sad vidim za kazne.. cista glupost i skroz pogresno postavljanje fie.. zeli se akcije, zeli se bombasticnih okrsaja kao sto su upravo ova dvojica i onda ih se zbog toga kaznjava.. kretenizam..