hh, sad bas vozim iz opatije iza jednog x5 pa si malo mislim o ovome sto pricamo..
dolazim doma, a ispod mi kuce restoran gdje dolaze malo dublji novcanici pa redovno bude dobrih auta.. i sad gledam, natisnuli se (jos je malo divlji parking, nisu jos uredili sve okolo pa se auti stavljaju svukuda) prvo u oko zapao audi q5, pa x3, pa pokoji normalan kao antara i potom cayen pa se poceo smijat..
pol tih auta kad je dobra guzva zna bit pobacano po strmim "padinama" uz cestu (neznam kako bi nazvao

gdje pjesice ne bi mogao ic, ovi parkiraju..
i sad si mislim.. dal bi si da imam para i da imam potrebu/zelju za takvim autom, kupio nesto normalno, funkcionalno, 4x jeftinije, ili ove nonsense proizvode..?
cuj.. nije bas da je to ista pasta.. nije bas da cayen ima sramezljiv motor unutra..
da se razumijemo.. cayen je drek.. i x5 mi je uvijek bio ruzan.. al mislim da me ne muci ni najmanje u smislu da mi narusava renome branda..
usput, dok sam se djirao kroz opatiju i mislio o tim bedastocama, vidim x6 (sto mi je daleko najveca glupost) i onda za smirenje - maserati gt i r8