Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Komentatori i prijenosi utrka
Pa ovo je postalo negledljivo od reklama -.-'. Smrt kreatoru!!!!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Svaka im čast kad su uspjeli povećat broj reklama
Sada se sjetio

Sada se sjetio

povećali broj reklama na F1?Chuck Norris je napisao/la:Formula 2™ na hrvatskim ekranima
prijenos prve utrke koja se vozi na stazi Hungaroring možete pratiti u programu Sportske televizije već danas u 22:05.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Svakim danom sve više i više sumnjam kao što je neko rekao da si to ti MladeneSlash je napisao/la:Pa ovo je postalo negledljivo od reklama -.-'. Smrt kreatoru!!!!

...put u raj nije posut ružama...
- Slash
- Veteran
Chuck Norris je napisao/la:Svakim danom sve više i više sumnjam kao što je neko rekao da si to ti MladeneSlash je napisao/la:Pa ovo je postalo negledljivo od reklama -.-'. Smrt kreatoru!!!!

Samo sam iziritiran katastrofalnom kvalitetom hrvatskih prijenosa. Od reklama, preko frapantne indolentnosti komentatora u obavljanju njihova posla itd. Jednostavno - užas!
Danas Grosjean napravi 3. vrijeme, ovi šute, i onda Novak za 5 minuta ponosno izjavi da je Grosjean sada dospio na 3. mjesto

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
Ma da se pretrpit sve te greškice, ali reklame ne

-
- Veteran
Mladen Jergović
Šta reći,zna kritizirati druge kad u živom prijenosu nešto pogrešno kažu a on prekrsti Pereza u Lopeza.Bravo za "najvećeg stručnjaka u Hrvata"Sergio Lopez – Čovjek kojeg Ferrarijev boss Luca di Montezemolo ne želi u svojoj ekipi jer nije dovoljno iskusan. Dokaz da Formula 1 ponekad zna biti uistinu čudna. Meksikanac također čeka na Hamiltona, jer postoji mogućnost da je McLaren ozbiljno bacio oko na njega još i prije sjajne utrke u Monzi. Značajno mu pomaže činjenica da ga financijski prati Carlos Slim, najbogatiji čovjek na planeti. U najgorem slučaju ostaje u Sauberu još jednu sezonu. Za neke staze u kalendaru to je jako dobro, za neke manje. Sigurno najbolji mladi vozač (premda više nije rookie) 2012.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ovo si slobodno mogao staviti u njegovoj temi : " Mladen Jergovic i njegove izmisljene price " , jer doticni vise ne komentira. 

- Slash
- Veteran
Haha vrištim Maldonadu kak nas provodi kroz svoj krug na Sky-u.
-
- Veteran
Ma ok zaboravio sam na tu temuScuderia je napisao/la:Ovo si slobodno mogao staviti u njegovoj temi : " Mladen Jergovic i njegove izmisljene price " , jer doticni vise ne komentira.
A ovdje sam stavio više zbog naših komentatora koje on često neopravdano kritizira,(Sebastian Grosjean)a on napravi lapsus koji je veći samim time jer nije uživom prijenosu
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ma sve deset, samo dajem biljesku na to da tema o njemu postoji, pa da se ne pise u dvije teme o doticnom.

- Slash
- Veteran
Nisam gledao naše prijenose, ali čitam sad Jagića. Ne vjerujem da nije nitko reagirao, pa tip (N.N., neću mu ni izgovarat ime, nije vrijedan toga) je blebetao o konstantno bržem Buttonu u kvalifikacijama ove sezone, pa kao nije ni čudo šta je i u Suzuki bio brži?!?!?!??!
Jednostavno, bez komentara...
-
- Veteran
Čitao sam Jagićev tekst i bezveze mi je je,pljuvački tekstSlash je napisao/la:Nisam gledao naše prijenose, ali čitam sad Jagića. Ne vjerujem da nije nitko reagirao, pa tip (N.N., neću mu ni izgovarat ime, nije vrijedan toga) je blebetao o konstantno bržem Buttonu u kvalifikacijama ove sezone, pa kao nije ni čudo šta je i u Suzuki bio brži?!?!?!??!
Ja nisam primjetio u prijenosu da je igdje pričao o bržem Buttonu,primjetio sam jučer u kvalama grešku kad je obrnuto pročitao rezultat na ekranu o međusobnim dvobojima njih dvojice.Potpuno nenamjerna i bezazlena greška,bar se meni tako učinilo,da bi neko posvetio cijelu kolumnu o tome
A tu rečenicu da nije ni čudo što je u Suzuki brži nisam nigdje čuo.Sumnjam da je to rekao,bar ne u tom kontekstu
- Kenny
- Legenda
Do prošle godine im slao poruke na mob, a sad ih pljuje. Jel neko primjetio da na tom sajtu nema Mladenovog prijadelja Dijakovića već neko vrjeme

-
- Veteran
E pa to je ono najgore,dok su bili zajedno super su bili komentatori a sad odjednom ništa ne valjaju.Zbog toga mi nisu vjerodostojni i ne vjerujem im kad pišu ovakve stvari.Evo Mladen objavio kolumnu u kojem ih je još gore popljuvao.Zamislite u razmaku od 1h vremena dva teksta pljuvačka o komentatorima i onda kaže da ne vode privatne ratove s njima,nego rade zbog nasKenny je napisao/la:Do prošle godine im slao poruke na mob, a sad ih pljuje. Jel neko primjetio da na tom sajtu nema Mladenovog prijadelja Dijakovića već neko vrjeme

Kaže Mladen da mi ostajemo uskraćeni za informacije,zaista puno propuštamo recimo danas njegov vrlo pametni komentar na twitwru sredinom utrke
Zaista smo uskraćeni za ovako važnu informaciju,ne znam je li ovo sam skužio ili mu je pomogao Vojan da to dokučiIf Rakkonen finishes, he will be closer to Alono in poibts, of course...

- Slash
- Veteran
Velim, nažalost nisam gledao pa ne mogu tvrditi, ali provalit da je Button standardno brži vozač je baš ono...wtf?
A bome i ovo za Fisichellu i Massu, pa to svi znaju da je nakon izvrsne Spa 2009. Fisico prešao u Ferrari, a oni kenjaju da je osvojio za Force Indiju ''drugo ili treće mjesto'' u Monzi. Kardinalne gluposti i nepripremljenost. Ja se ne hvatam toliko za dalju povijest jer ju ni ja baš i ne znam (iako sigurno znam bolje od njih, a nemam prilike ništa novo i točno naučiti), ali ovi baksuzi ne znaju neke ključne događaje/rezultate unatrag 3,4 godine. Ka-ta-stro-fa!
A kaj se tiče pljuvanja, MJ je više puta ponovio da i dok je surađivao s njima i bio na HRT-u uvijek govorio Novaku da je kretenčina (ne naravno tim riječima) i da ih je i tad itekako kritizirao!!
A bome i ovo za Fisichellu i Massu, pa to svi znaju da je nakon izvrsne Spa 2009. Fisico prešao u Ferrari, a oni kenjaju da je osvojio za Force Indiju ''drugo ili treće mjesto'' u Monzi. Kardinalne gluposti i nepripremljenost. Ja se ne hvatam toliko za dalju povijest jer ju ni ja baš i ne znam (iako sigurno znam bolje od njih, a nemam prilike ništa novo i točno naučiti), ali ovi baksuzi ne znaju neke ključne događaje/rezultate unatrag 3,4 godine. Ka-ta-stro-fa!
A kaj se tiče pljuvanja, MJ je više puta ponovio da i dok je surađivao s njima i bio na HRT-u uvijek govorio Novaku da je kretenčina (ne naravno tim riječima) i da ih je i tad itekako kritizirao!!
-
- Veteran
Gdje ih je kritizirao?Kada?Možda na kavi s prijateljima ali javno ne,bar ja nisam nikad naišaoSlash je napisao/la:
Pisao je i na ovom forumu pa i kolumne na portalu pa nije nikad spomenuo.
Uostalom zašto nije prošle godine kritizirao Dijakovića,čovjek cijelu sezonu spominje DSR i Filipe Massu a da ne govorim druge stvari.A isto tako da se počnu secirati komentari Jergovićevi od prošle godine našlo bi se tu puno toga,masu grešaka i gluposti
Daleko od toga da su ova dva savršeni komentatori ali sasvim su dobri za uvjete koje imaju
- Slash
- Veteran
Pa nije ih javno kritizirao, valjda im je tada govorio u 4 oka da su idioti.
Dijaković je priča za sebe, vidim da ga nema ni na sajtu, moguće da su se opet pokefali. Da, on je bio lošiji čak i od ove dvojice, a to puno govori. Iako mislim da čak zna više i o povijesti i sve, samo je imao golemu tremu i nije se znao izražavati (nešto kao Novak sa izražavanjem).
Inače, ja sam bio za ovaj dvojac nakon što se saznalo da MJ odlazi, ali čini mi se da su daleko lošiji nego prije pauze (nešto kao Schumi
). Jednostavno su toliko loši da su mi iritantni, uostalom zato više ni ne gledam.
I...AJMO BARCA!!!

Dijaković je priča za sebe, vidim da ga nema ni na sajtu, moguće da su se opet pokefali. Da, on je bio lošiji čak i od ove dvojice, a to puno govori. Iako mislim da čak zna više i o povijesti i sve, samo je imao golemu tremu i nije se znao izražavati (nešto kao Novak sa izražavanjem).
Inače, ja sam bio za ovaj dvojac nakon što se saznalo da MJ odlazi, ali čini mi se da su daleko lošiji nego prije pauze (nešto kao Schumi

I...AJMO BARCA!!!

-
- Veteran
Jedino sa čime se slažem što si napisao je zadnja rečenicaSlash je napisao/la:Pa nije ih javno kritizirao, valjda im je tada govorio u 4 oka da su idioti.
Inače, ja sam bio za ovaj dvojac nakon što se saznalo da MJ odlazi, ali čini mi se da su daleko lošiji nego prije pauze (nešto kao Schumi). Jednostavno su toliko loši da su mi iritantni, uostalom zato više ni ne gledam.
I...AJMO BARCA!!!![]()

- Kenny
- Legenda
Meni odma pada na pamet Hulkenberger, Luizi od Dijakovića i tada je to bilo u redu, a imali su obojca i Katerham, da nepričam da su bili monotoni dok su komentirali, Jergović je meni u studiu čist ok, malo analizira i to mu dobro ide, u Monacu je bio dobar kao sukomentator Novaku na HRTu, ali kao glavni komentator mi se nikako nesviđa. Kod Novaka i Blažička mi je sve ok, zanimljivo komentiraju, dosadnu utrku učine zanimljivom i znaju svoj posao, jedino što nekad malo kasnije neke stvari uoče, ali nije problem, bolje i to nego da traže neke podatke, gledaju stalno live timing i pun qurac toga propuste. Jedino što mi se nikako nesviđa je da ima previše reklama, ali to ipak nije do njih.Chuck Norris je napisao/la:Gdje ih je kritizirao?Kada?Možda na kavi s prijateljima ali javno ne,bar ja nisam nikad naišaoSlash je napisao/la:
Pisao je i na ovom forumu pa i kolumne na portalu pa nije nikad spomenuo.
Uostalom zašto nije prošle godine kritizirao Dijakovića,čovjek cijelu sezonu spominje DSR i Filipe Massu a da ne govorim druge stvari.A isto tako da se počnu secirati komentari Jergovićevi od prošle godine našlo bi se tu puno toga,masu grešaka i gluposti
Daleko od toga da su ova dva savršeni komentatori ali sasvim su dobri za uvjete koje imaju

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Jergović i Štetner zakopali ratne sjekire !
Zanimljivo, iako mi Jergović nije omiljena osoba, volio bih ga vidjeti ponovno uključenog na neki način uz prijenose, imamo malo F1 stručnjaka u zemlji tako da je svatko dobrodošao kako bi se prijenosi digli na još višu razinu.
Zanimljivo, iako mi Jergović nije omiljena osoba, volio bih ga vidjeti ponovno uključenog na neki način uz prijenose, imamo malo F1 stručnjaka u zemlji tako da je svatko dobrodošao kako bi se prijenosi digli na još višu razinu.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
po*rao se mladen u usta..
nakon svih onih teskih rijeci, blacenja i karakteriziranja stetnera kao najdublje dno hrvatskog naroda u covjeka uopce, on ga kontaktira za ponovnu suradnju.. znam da ponos i posao ne idu zajedno, al onda ne gadjaj kamenjem..
kako god, neka jerge, zasluzuje, bezveze ga je gledat po strani i kako trkelja po nekom portalu..
vjerujem da ce se izbjegavat sa novakom jer ako je ovaj procitao samo 2 reda bilo kojeg texta, mislim da jedno lansiranje ne gine
nakon svih onih teskih rijeci, blacenja i karakteriziranja stetnera kao najdublje dno hrvatskog naroda u covjeka uopce, on ga kontaktira za ponovnu suradnju.. znam da ponos i posao ne idu zajedno, al onda ne gadjaj kamenjem..
kako god, neka jerge, zasluzuje, bezveze ga je gledat po strani i kako trkelja po nekom portalu..
vjerujem da ce se izbjegavat sa novakom jer ako je ovaj procitao samo 2 reda bilo kojeg texta, mislim da jedno lansiranje ne gine

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ne gledam prenose kod nas jer su uzasni, ali daj mi molim te reci po cemu je Jergovic F1 strucnjakDomi je napisao/la:Jergović i Štetner zakopali ratne sjekire !
Darkness rises when silence dies
- Vuksa_KC
- Veteran
Jedini Hrvat koji je imal nekakvog ozbiljnijeg kontakta i posao u F1.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ok, imal je posao u F1 zna se s nekim ljudima. Ali to ga ne uvrstava u strcunjaka za F1 ali nema veze. Kako god bilo kad sam znao pogledati prenos kod nas, dok je jos na HRT-u on je dobar za uvodnu emisiju ali za komentatora nije.Vuksa_KC je napisao/la:Jedini Hrvat koji je imal nekakvog ozbiljnijeg kontakta i posao u F1.
Darkness rises when silence dies
- Vuksa_KC
- Veteran
Meni je bil i ok komentator, jest da je smješno ono njegovo 'evo sad mi je poslao sms...'