Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

dali itko ima točan(ili približno točan) podatak o hamijevom ugovoru??
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Mislim da je u prvoj godini od McM dobivo nešto oko milju....

Ali vjerujem da će to u drugoj sezoni biti puuuno veće....
1982 UCV 1919
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

schuey je napisao/la:dali itko ima točan(ili približno točan) podatak o hamijevom ugovoru??
Dobivao je 10,000 po bodu...s time da je u ugovoru stajalo da ce modificirati ugovor na sredini sezone ako bude prvi u poretku (!) sto je i bio...neznam tocno sta se desilo nakon polovice sezone, ali mislim da mu je ostala placa za bodove + 2 milijona... ali to sve govorim ovako po sjecanju sto sam citao...trebalo bi provjeriti...
A sada ce sigurno uslijediti obnavljanje ugovora, produzenje ili nesto u tom stilu...
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Evo naišao sam na jednu misao Miloša Pavloviće, naše gore lista o Lewisu Hamiltonu. Izvučena je iz članka gdje se pita Miloša o njegovoj karijeri, putevima, nadanjima i sl.
I na kraju što misliš o Hamiltonu. I on je potekao iz skole kartinga, no u toj ga je kategoriji pobjeđivao Vitantonio Liuzzi. Ne sumnjamo u Hamiltonov veliki talent, no našao se u pravo vrijeme u pravoj momčadi, jer i Alonso je svoju prvu sezonu počeo u Minardiju i nije osvojio niti jedan bod, a talent mu zasigurno ne nedostaje?

Hamilton je priča za sebe, za njega se stvarno može reći da je u svakom trenutku svoje karijere imao najbolje od najboljeg. Mislim da je jedini vozač u povijesti auto sporta, koji je imao tako podržanu i isprogramiranu karijeru. Blago njemu!
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Mene zanima kako će se Hamilton snaći u nekonkurentnom bolidu kakav će prema mom mišljenju iduće godine biti Mclaren.
Avanti FER, Avanti!!!
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

Cool Finn je napisao/la:Pa kolko se ja sjećam, kiša sigurno nije padala u Mađarskoj!
U Mađarkoj je sunce pržilo ko ludo, vjerujte! ;)
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

The Greatest je napisao/la:Mene zanima kako će se Hamilton snaći u nekonkurentnom bolidu kakav će prema mom mišljenju iduće godine biti Mclaren.
I mene isto. Ocemo do babe gatare zajedno da nas manje kosta?
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren Mercedes

Post Postao/la hamiltongirl »

Dobro onda sam ja zabrijala ;) ,al negdje je padala kisa di je on odvozio super utrku,barem mislim,sad vise nisam nista sigurna!!! :D
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Da, a onak usput recimo da je tada Hamilton uspio izletiti i to ponoviti na svakoj kisnoj utrci sezone. Tri kisne utrke, tri puta izvan staze.[/quote]

Aj mi reci molim te gdje je to Hamilton izletio u Japanu. Sudar sa Kubicom se ne tretira kao izlet sa staze već kao kolizija, ako već želiš iznositi činjenice onda barem iznosi točne a ne svoja shvaćanja. U kini je po kiši bio daleko najbrži, izletio je tek na potpuno delaminiranoj gumi. :amen:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač

e to je ta kisna utrka na koju sam ja mislila.... #-o

Lucky- Girls and guys neki postovi su prebačeni zbog skretanja sa teme ;)
ice on fire
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ice on fire »

sepulctor je napisao/la:Hamilton piše knjigu:
slika

:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
možda bu se nekaj iz nje naučil . A kaj se more #-o
Kimi rules
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

ice on fire je napisao/la:
sepulctor je napisao/la:Hamilton piše knjigu:
slika

:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
možda bu se nekaj iz nje naučil . A kaj se more #-o
OK. kuzim da ti ga je možda malo žal ali sam si je kriv. Zadnju utrku on nije imal kaj tak forsirat . Ne , on je moral ispast faca i probat preticat Alonsa . E pa ta mu je druga važna pogreška ove godine.
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Svi govore o nekakvom neiskustu Hamiltona na zadnjoj utrci, zapravo tu se radi o čistoj pohlepi. Pogledajte logički da je ostao iza Alonsa bio bi prvak ali njegov ego mu nije dozvolio da Alonoso bude ispred njega. Zar vi mislite da mu je to prva utrka u životu pa je bokček neiskusan? Dajte molim vas nemojte biti smiješni.
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač

On se zeznuo kad je isao preticat alonsa,sto mu stvarno nije trebalo
al to je samo zbog nedostatka iskustva u kontroliranju emocija na stazi...
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

hamiltongirl je napisao/la:On se zeznuo kad je isao preticat alonsa,sto mu stvarno nije trebalo
al to je samo zbog nedostatka iskustva u kontroliranju emocija na stazi...
Čekaj, dali mu je to prva utrka u životu?
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač

pa nije...
ajd reci da ti to nebi napravio/la da si na njegovom mjestu?
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

puba je napisao/la:Svi govore o nekakvom neiskustu Hamiltona na zadnjoj utrci, zapravo tu se radi o čistoj pohlepi. Pogledajte logički da je ostao iza Alonsa bio bi prvak ali njegov ego mu nije dozvolio da Alonoso bude ispred njega. Zar vi mislite da mu je to prva utrka u životu pa je bokček neiskusan? Dajte molim vas nemojte biti smiješni.
Meni je samo zao sto u tim trenucima nije bilo paralelne telemetrije izmedju dva McLarena. Ja mislim da mu je tada Alonso prodao foru i temeljem toga cini mi se da je Alonso tijekom sezone puno bolje snimio Hamiltona na stazi nego ovaj njega i pokazao da nije bas slucajno postao dvostruki svijetski prvak. Iako je Hamilton izvan staze u potpunosti deklasirao Alonsa u medjiskom ratu i igranju psiholoskih igrica, na stazi su na kraju zapravo bili egal sto je veliki uspjeh za Hamiltona.
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač

dobro,al da nije izletio imao bi bolje vrijeme i u svakom slucaju vecu sansu da se priblizi alonsu...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Lucky je napisao/la:
puba je napisao/la:Svi govore o nekakvom neiskustu Hamiltona na zadnjoj utrci, zapravo tu se radi o čistoj pohlepi. Pogledajte logički da je ostao iza Alonsa bio bi prvak ali njegov ego mu nije dozvolio da Alonoso bude ispred njega. Zar vi mislite da mu je to prva utrka u životu pa je bokček neiskusan? Dajte molim vas nemojte biti smiješni.
Bez obzira na taj pokušaj pretjecanja to nije igralo nikakvu ulogu nego mijenjač koji je otkazao.Da se to nije dogodilo po vremenima koje je radi za razliku od drugih(jedini koji je vozio slična vremena ko Ferrari) on bi tako i tako prošao Alonsa koji je bio drastično sporiji.
Tako da taj pokušaj pretjecanja uopće nije toliko bitan jer da je i prošao Alonsa opet bi se našao iza njega nakon kvara a zbog tog pokušaja pretjecanja sigurno nije izgubio naslov.
ČEstitam ovo je valjda jubilarno 100. ponavljanje oko hamiltona i dali je greška il nije.
pa dajte pustite to na miru..toliko zbrke se nije radilo oko schumachera u karijeru ukljućivši jerez koliko oj hamiltonove jedne utrke u kojoj nije imao sreće i napravio jednu greškicu... :zzz:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

schuey je napisao/la: ČEstitam ovo je valjda jubilarno 100. ponavljanje oko hamiltona i dali je greška il nije.
pa dajte pustite to na miru..toliko zbrke se nije radilo oko schumachera u karijeru ukljućivši jerez koliko oj hamiltonove jedne utrke u kojoj nije imao sreće i napravio jednu greškicu... :zzz:
To nije samo karakteristika ovog foruma. Gledao sam malo po stranim forumima i ista je situacija. I tamo pljuste optuzbe o nekakvim mrziteljima Hamiltona, traju prepucavanja oko razlicitih situacija u sezoni... Uglavnom, ocito je da se je on uspio nametnuti kao osoba oko koje se lome mnoga koplja i koja je izazvala dosta kontraverzi u svojoj prvoj sezoni.
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Kaj to znaći? Da recimo kmica govori jedno a misli drugo. Zašto Mclaren nije kažnjen zbog mjenjača? Zašto Hamilton nije kažnjen zbog usporedne vožnje sa sigurnosnim automobilom. Zašto Hamilton nije kažnjen zbog ometanja Kimija?
Hamilton je jedan prefrigani, prljavi vozač, vidjet ćete samo da se malo opusti u F1 mislit će da mu nema ravna.
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

To znači da se za lovu sve radi.
Nemoraš bit rasist (kmica) . I ne laže sigurno .
Zbog čega bi McLaren trebo bit kažnjen zbog mjenjača ?
Ne kažnjava se za usporednu vožnju neg za preticanje .
Za ometanje se slažem da je trebo bit kažnjen.
Pa takav je i Alonso , zaprav je bil i Schumacher takav ( sjetimo se kraja 1998 i 1997 ) .
slika
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

shrkec je napisao/la:To znači da se za lovu sve radi.
Nemoraš bit rasist (kmica) . I ne laže sigurno .
Zbog čega bi McLaren trebo bit kažnjen zbog mjenjača ?
Ne kažnjava se za usporednu vožnju neg za preticanje .
Za ometanje se slažem da je trebo bit kažnjen.
Pa takav je i Alonso , zaprav je bil i Schumacher takav ( sjetimo se kraja 1998 i 1997 ) .
Po pravilima vozač mora biti minimalno dvije dužine bolida iza sigurnosnog automobila.
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

dobro onda , al zak nisi moje ostale odgovre komentiral?
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

puba je napisao/la:
Po pravilima vozač mora biti minimalno dvije dužine bolida iza sigurnosnog automobila.
Da, po pravilima koja NITKO NIKAD nije poštivao. Senna je vozio paralelno sa SC-om i još mu mahao da ide brže!!!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Odgovori