Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Mali je pravi navijac Alonsa,umalo da i ja nisam zaplako :-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q8rzS1Oq ... ata_player[/youtube]
Alonsista hasta la muerte..
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Jedan zanimljiv statistički podatak: Da Button nije 2011. u Kanadi izbacio Alonsa iz utrke on bi sa utrkom u Mađarskoj imao rekord sa 36 uzastopnih osvajanja bodova. Ovako do je od tada zajedno sa Mađarskom imao 23 uzastopna osvajanja bodova i u nedjelju ima priliku izjednačiti Schumacherov rekord
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Button, majstor za izbaciti kolegu i rivala na istoj utrci.
Jel to ismir na ovom videu?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
ismir
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la ismir »

Sititese Grande Alonsa i njegovih rici u Germany.Spanac za volanom Italijanskog bolida pobjedi na Germany stazi.Tako nek se isto desi i na Spa.
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Inače je odličan u svim aspektima, ali imam jednu malu kritiku na Alonsa :) : čovjek stalno ima potrebu naglašavati kako Ferrari nije brz kao ostali, da nije konkurentan itd... već par sličnih izjava sam pročitao u par dan.
U prijevodu: "koja sam ja faca, imam najviše bodova, a samo da znate - naš bolid nije konkurentan!"
Samo neka se trkaju.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...mišljenja sam da niti ostali (možda Kimi) ne bi bili puno drugačiji po tom pitanju...većina njih vuku onako na egotripove...a i sami novinari često u svojim člancima (valjda da bi popunili tekst tj. kartice) naglašava isto pa vjerojatno otuda i taj "dojam"...da, svakako spomene to ponekad...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
ismir

Post Postao/la ismir »

Alonso is Magico.
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Opet predobro za ALonsa Vettel ispo u Q2 a Webber ima kaznu! :)
ismir

Post Postao/la ismir »

Nimalo ne brinem, Alonso ce ih sutra sve prosisat.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Nizam zadovoljan kvalifikacijama,iako su najvažniji konkurenti iza njega sa petim,šestim mjestima se neće moći osvojiti naslov.Razočaran sam i formom Ferraria pogotovo u odnosu na Mclaren koji je evidentno brži bolid a sve je manje vremena zbog gustog rasporeda da se taj odnos snaga promjeni

Sutra treba pažljivo kroz 1. zavoj jer oko njega su momci "žedni krvi" Kobayashi,Maldonado,Perez i Grosjean a znamo kakve gužve uvijek bude na Spa u tom zavoju
...put u raj nije posut ružama...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ja sam zadovoljan, s obzirom da je moglo biti i puno gore...da je pogriješio u tom svom jedinom krugu u Q3 bio bi sad zajedno sa Vettelom...

Btw, Alonso na fb-u objavio ovu sliku, sa komentarom da se ne može odlučiti o kapi za iduću sezonu
slika

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Čovjek uz svu brzinu stvarno ima i malo sreće! :)
Maldonado se ubacuje iza njega, a ispred Hamiltona
Samo neka se trkaju.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

dmarijon je napisao/la:Čovjek uz svu brzinu stvarno ima i malo sreće! :)
Maldonado se ubacuje iza njega, a ispred Hamiltona
istina :biggrin:
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

e to mi se ne sviđa...onako je Pastor bio ispred i Alonso je mogao sam paziti na sebe. Sada kad je Pastor iza sve ovisi o tome koliko će ovaj iza paziti

slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Sreća ga stvarno pošteno mazi. Ipak, jednom ga mora i napustiti iako mi sve smrdi na 2005. i osvajanje naslova zbog nesreća glavnog konkurenta.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Domi je napisao/la:Sreća ga stvarno pošteno mazi. Ipak, jednom ga mora i napustiti iako mi sve smrdi na 2005. i osvajanje naslova zbog nesreća glavnog konkurenta.
Da,zaista je on osvojio 2005 naslov zbog nesreća glavnog konkurenta :roll:
A je li možda Kimi imao sreće 2007,ili Hamilton 2008 ili Vettel 2010 ?Samo je Alonso srećković a ovi su super uber vozači
Točno sam znao kad sam pročitao da je Maldonado kažnjen da će se opet neki javiti da je ovo sreća za Alonsa,a recimo neće se niko javit i reći da je ovo sreća za Kimia.Volio bih da nije kažnjen ovako je veća opasnost za 1. zavoj,mislim da Alonso bi volio na startu iza sebe Lewisa nego Pastora
dmarijon
Legenda
Legenda

ma ok, sreća je za svih, ali nisu toliko u igri za naslov. razumljivo.
drugo, ako bi mogao birati, ipak bi rađe izabrao jednu poziciju naprijed i uz to rizik opasnog vozača iza sebe? Mislim, gdje bi došli da razmišljaju uvije prvo o ziherima i sigurnosti. Ciljali bi svi 11. poziciju.
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

dmarijon je napisao/la:ma ok, sreća je za svih, ali nisu toliko u igri za naslov. razumljivo.
drugo, ako bi mogao birati, ipak bi rađe izabrao jednu poziciju naprijed i uz to rizik opasnog vozača iza sebe? Mislim, gdje bi došli da razmišljaju uvije prvo o ziherima i sigurnosti. Ciljali bi svi 11. poziciju.
Evo o čemu pričam,tekst s f1 racing.hr
Sreća opet pomazila Alonsa, ali ni to neće vječno trajati

FERNANDO Alonso je izjavio da se Ferrari ne može osloniti na pogreške i probleme kod suparnika u nastojanju da sačuva prednost u prvenstvu nego da će u drugom dijelu sezone morati sami poduzeti inicijativu.

Alonso se za Veliku nagradu Belgije kvalificirao na šesto mjesto, no sreća ga je opet pomazila jer je Pastor Maldonado dobio kaznu, pa je pomaknut za jedno mjesto naprijed. Osim Maldonadovih problema, Alonsu na ruku ide i Webberova kazna zbog promjene mjenjača, ali i problemi koje su u kvalifikacijama imali Hamilton i Vettel.

"Mislim da je naš cilj unaprijediti bolid jer znamo da je Webber danas imao kaznu zbog mjenjača, a da Hamilton nije uspio izvući maksimum," objasnio je Alonso. "Ako želimo pobijediti u prvenstvu morat ćemo biti brži i morat ćemo poboljšati bolid. To je naš zadatak na koji smo maksimalno koncentrirani."
Pobjeda na VN Belgije je izvan Ferrarijevog dometa
Što se tiče sutrašnje utrke, Španjolac je rekao da je mjesto na pobjedničkom postolju maksimum kojeg može očekivati. No, čak da se to i ne dogodi, bit će zadovoljan ako svoje protivnike u borbi za naslov zadrži iza svojih leđa.
"Pobjeda je izvan našeg dometa jer u kvalifikacijama nismo bili dovoljno brzi, a naš zaostatak za Jensonom je prevelik. Moramo biti iskreni prema sebi i priznati da je mjesto na pobjedničkom postolju maksimalni mogući cilj," dodao je.
"Međutim, najvažnije je da završimo ispred drugih kandidata za naslov. Za to imamo jako dobru priliku jer su Hamilton, Webber i Vettel iza nas," zaključio je.
Ovakvi tekstovi na koje se napale Alonsovi dežurni pljuvači,i kojima je priča da je Alonso osvojio 2005 naslov zbog toga što je Kimi imao nesreću,2006 što je MS imao nesreću

Uglavnom Vettel završi kvalifikacije 11. to je Alonsova sreća,Webberu mjenjač to je Alonsova sreća,Maldonado kažnjen opet Alonsova sreća.Kojem god vozaču se nešto desi to je Alonsova sreća i voda na njegov mlin a drugim vozačima nije...e to ne shvaćam
A ti isti nisu ništa spominjali ove godine nakon Kanade ili 2010 nakon Abu Dhabia!!!ja to objašnjavam ovako ljubomora i licemjerje(tebe sam citirao ali ne odnosi se na tebe :p )
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Chuck Norris je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:ma ok, sreća je za svih, ali nisu toliko u igri za naslov. razumljivo.
Evo o čemu pričam,tekst s f1 racing.hr
Sreća opet pomazila Alonsa, ali ni to neće vječno trajati

FERNANDO Alonso je izjavio da se Ferrari ne može osloniti na pogreške i probleme kod suparnika u nastojanju da sačuva prednost u prvenstvu nego da će u drugom dijelu sezone morati sami poduzeti inicijativu.

Alonso se za Veliku nagradu Belgije kvalificirao na šesto mjesto, no sreća ga je opet pomazila jer je Pastor Maldonado dobio kaznu, pa je pomaknut za jedno mjesto naprijed. Osim Maldonadovih problema, Alonsu na ruku ide i Webberova kazna zbog promjene mjenjača, ali i problemi koje su u kvalifikacijama imali Hamilton i Vettel.

"Mislim da je naš cilj unaprijediti bolid jer znamo da je Webber danas imao kaznu zbog mjenjača, a da Hamilton nije uspio izvući maksimum," objasnio je Alonso. "Ako želimo pobijediti u prvenstvu morat ćemo biti brži i morat ćemo poboljšati bolid. To je naš zadatak na koji smo maksimalno koncentrirani."
Pobjeda na VN Belgije je izvan Ferrarijevog dometa
Što se tiče sutrašnje utrke, Španjolac je rekao da je mjesto na pobjedničkom postolju maksimum kojeg može očekivati. No, čak da se to i ne dogodi, bit će zadovoljan ako svoje protivnike u borbi za naslov zadrži iza svojih leđa.
"Pobjeda je izvan našeg dometa jer u kvalifikacijama nismo bili dovoljno brzi, a naš zaostatak za Jensonom je prevelik. Moramo biti iskreni prema sebi i priznati da je mjesto na pobjedničkom postolju maksimalni mogući cilj," dodao je.
"Međutim, najvažnije je da završimo ispred drugih kandidata za naslov. Za to imamo jako dobru priliku jer su Hamilton, Webber i Vettel iza nas," zaključio je.
Ovakvi tekstovi na koje se napale Alonsovi dežurni pljuvači,i kojima je priča da je Alonso osvojio 2005 naslov zbog toga što je Kimi imao nesreću,2006 što je MS imao nesreću

Uglavnom Vettel završi kvalifikacije 11. to je Alonsova sreća,Webberu mjenjač to je Alonsova sreća,Maldonado kažnjen opet Alonsova sreća.Kojem god vozaču se nešto desi to je Alonsova sreća i voda na njegov mlin a drugim vozačima nije...e to ne shvaćam
A ti isti nisu ništa spominjali ove godine nakon Kanade ili 2010 nakon Abu Dhabia!!!ja to objašnjavam ovako ljubomora i licemjerje(tebe sam citirao ali ne odnosi se na tebe :p )
ovaj forum (f1 racing) je skupina hejtera Alonsa i Ferrarija , clanci zvuce kao da ih je pisao neki klinac . a ne odrasla osoba .
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Domi je napisao/la:Sreća ga stvarno pošteno mazi. Ipak, jednom ga mora i napustiti iako mi sve smrdi na 2005. i osvajanje naslova zbog nesreća glavnog konkurenta.
Znaci Alonsova je sreca sto Pastor pravi sranja na stazi i zato dobije zasluzenu kaznu??

Pa ovo je presmijesno.
dmarijon
Legenda
Legenda

Onda ćeš okinut kad ovo pročitaš! :D http://f1racing.com.hr/formula-1/sreca- ... nda-alonsa" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

dmarijon je napisao/la:Onda ćeš okinut kad ovo pročitaš! :D http://f1racing.com.hr/formula-1/sreca- ... nda-alonsa" onclick="window.open(this.href);return false;

Kolega ne pratiš,sjedi jedan :biggrin:
Pa taj tekst sam ja već citirao u odgovoru na tvoj post
dmarijon
Legenda
Legenda

Da, moj propust. Kako god, F1 neću komentirat, a Alonso: mišljenja sam, kao što sam rekao, da je bolje imati mjesto isprijed i pacijenta iza. Iako je najčešće brutalno realan, mislim da ne može biti siguran da je postolje maksimum. F1 je lutrija. Šta bi rekao za Valenciju samo,...
Da, i ne mislim da mu je Pastor tolika opasnost i iz jednostavnog razloga- Ferrarijevih odličnih startova.
Samo neka se trkaju.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Tekst, no comment,jedan antiAlonsista vise...
ismir

Post Postao/la ismir »

Alonso uz tebe smo, Avanti Fer!!!
slika
Odgovori