Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

t

Post Postao/la shrkec »

Njegov rad (Hamiltonov) se zaista nesmije umanjiti a pogotovo rezultat. Svaka čast. Ali se i slažem s dadom jer je kimi totalno zaslužil naslov.
Navijači Hamiltona će čekati maksimalno 3 godine
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren Mercedes
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

Vozio i odvozio za njega. Ko uopće pita jel Kimi zaslužio...
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Hamilton je napisao/la:
icegirl_no1 je napisao/la:
Hamilton je napisao/la:neznam baš, više ga ljudi zna kao najboljeg rookie-a na svijetu, nego kao slavnu osobu koja se stalno vrti po medijima...
a nisam ni ja baš sigurna u to kaj ti kažeš...sad su ga počeli napadat i njegovi domaći i mislim da su mu dobro rekli
http://www.autosport.com/news/grapevine.php/id/63721

ok, ja samo hoću reć da ga svi znaju kao odličnog rookie-a, jer da nije bio odličan ove sezone, jel misliš da bi se oni obazirali na što je on otišao iz Engleske...
nisam ja to rekla...al ak neznaš čitat između redaka praktički su mu rekli da im nemora mazat oči jer znaju da ide zbog poreza
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Re: t

Post Postao/la Piquet20 »

shrkec je napisao/la:Njegov rad (Hamiltonov) se zaista nesmije umanjiti a pogotovo rezultat. Svaka čast. Ali se i slažem s dadom jer je kimi totalno zaslužil naslov.
S obzirom na pokazano ove sezone, slazem se s time.
Ali nikad se nezna...sjetite se samo primjera Petersona, G. Villeneuvea, Mossa...sve vozaci koji su odmah pokazali svoj veliki talent i jako cesto bili u samome vrhu, ali na kraju nikad nisu osvojili naslov svjetskog prvaka.
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Re: t

Post Postao/la Icy »

shrkec je napisao/la:Njegov rad (Hamiltonov) se zaista nesmije umanjiti a pogotovo rezultat. Svaka čast. Ali se i slažem s dadom jer je kimi totalno zaslužil naslov.
mislim da nitko u ovoj raspravi nije osporil hamiltonov talent(ak ste to zaključili, krivo ste zaključili) samo komentiramo kak nas živcira ta medijska eksponiranost ;)
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

Lucky je napisao/la:
icegirl_no1 je napisao/la: nisam ja to rekla...al ak neznaš čitat između redaka praktički su mu rekli da im nemora mazat oči jer znaju da ide zbog poreza
Na njegovom mjestu napravio bih istu stvar a vjerujem i drugi vozači da su ove godinu toliko zaradili kao Hamilton.Jer ne radi se o maloj cifri a gle interesantno pa i Kimi živi u Švicarskoj pa sad mu to ''kao''nije pametan potez.
To što napiše jedan novinar svoje mišljenje ne znači da ostali misle isto.
Jel su Shumijevi navijači iz Njemačke prestali navijati za njega kad se on odselio u Švicarsku........ Nisu!

E ''Rihanna'' jel u tvojim očima Kimi drugačiji zato što ne živi u Finskoj?
Sigurno nije a običnim ljudima u Engleskoj nije važno gdje on živi nego kako vozi!
a, neeeeeeeeeeeee, potpuno si me krivo skužil
meni je čist svejedno gdi on živi, a vjerujem i ostalima, i kužim ga da se tam odselil al mi je dječje ponašanje da to neće priznati i da odlazi ''zbog privatnosti''
da, i kimi tam živi i on je rekel da je zbog poreza ;)
slika
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

icegirl_no1 je napisao/la: schumi je priznal da je zbog poreza
a ljude to itekako zanima upravo zato jer je tolko eksponiran
Ma to uopce nije bitno. Naravno da ce otici tamo gdje se placa manji porez, ni prvi ni zadnji.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

osobno vjerujem da je razlog privatnost,a kao bonus će se radije odselit u švicarsku zbog poreza nego npr u hrvatsku. osnovna stvar na kojoj to svoje uvjerenje baziram je velik (enormno velik) pritisak engleskih medija. daleko od toga da u nekoj drugoj državi nema novinara,paparazza i ostalih,no to je puno,puno manje nego u vlastitoj državi. a kao primjer tako poznatih osoba ću navest recimo schumija-koji dođe na slapove krke i uslikaju ga jedne novine,vidi ga i prepozna stotinjak ljudi u cijelom danu,dok u njemačkoj on nemože hodat na ulici da oko njega ne skaće bar isto toliko svake sekunde i broje mu gutljaje kave,minute koliko je čitao novine itd. takve osobe posebno u svojim državama su mega zvijezde,dok su drugdje "samo" zvijezde. u španjolskoj nema osobe koja ne zna kako izgleda fernando alonso,u engleskoj hamilton itd. kod nas znaju samo osobe koje čitaju novine na stranicama rezerviranim za sport,oni koji prate formulu i oni koji su slučajno saznali,a to je nemali broj no raspoređen po cijeloj državi,tako da na pojedinom mjestu gdje se on pojavi prepozna ga jako mali broj ljudi. kao primjer toga bih naveo OT ivaniševića,kojeg kod nas malo tko da ga neće prepoznat a u švicarskoj gotovo nitko neće znat tko je on...
mislim da je ovo dovoljno dobar razlog da neki ne zamjeraju hamiltonu jer se seli u zemlju sportaša i poznatih :!:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

pustite ga . nije on kriv . pa novinari mu ne daju ići u miru na wc . i ja bi na njegovom mjestu otišao tamo gdje mislim da bi imao mira. zaprav to je i kimi napravil (slično )
slika
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

Maji Hamilton će iglat igjice

Lewis Hamilton has signed a (US) $10m exclusive licensing deal to feature in his own videogame in the near future.

After a debut Formula One season in which he regularly spoke about learning circuits and attempting to develop his relationship with Fernando Alonso with the help of a PlayStation, the 2007 championship runner-up and rookie's deal is reportedly with American developer Electronic Arts and its EA Sports brand.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Maji Hamilton će iglat igjice

Lewis Hamilton has signed a (US) $10m exclusive licensing deal to feature in his own videogame in the near future.

After a debut Formula One season in which he regularly spoke about learning circuits and attempting to develop his relationship with Fernando Alonso with the help of a PlayStation, the 2007 championship runner-up and rookie's deal is reportedly with American developer Electronic Arts and its EA Sports brand.
e tak se pare vrte!!! :lol:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

zar se on nije tako probao pomiriti s alonsom tj. popraviti odnose . alonso to nije htio i hamilton je od tog poptuno odustao
slika
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

shrkec je napisao/la:zar se on nije tako probao pomiriti s alonsom tj. popraviti odnose . alonso to nije htio i hamilton je od tog poptuno odustao
Pokušali su popravit odnose pa su igrali PlayStation.Sad neznam možda je Hamilton rasturao Alonsa pa se ovaj naljutio i za sve optužio momčad :D
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

zborzic@htnet-dsl je napisao/la:
shrkec je napisao/la:zar se on nije tako probao pomiriti s alonsom tj. popraviti odnose . alonso to nije htio i hamilton je od tog poptuno odustao
Pokušali su popravit odnose pa su igrali PlayStation.Sad neznam možda je Hamilton rasturao Alonsa pa se ovaj naljutio i za sve optužio momčad :D
Hehehe. Sudeći po kasnijim postovima - onim gdje je Lewis potpisao za EA - mislim da vise nikad nece igrati zajedno igrice jer ce se stalno vrtiti Lewisova na PS. :)

Normalno je da mu sada sjeda sve vise i vise ugovora, sto sponzorskih sto drugih. Igrica će sigurno biti hit u Engleskoj (gdje je BTW BSA toliko jaka - borba protiv piratstva - iz osobnih kontakata sa nekiml ljudima tamo znam da je kultura u smislu sofwarea jako napredna) da ce igrica biti prodana u milion primjeraka. To je samo za prodaju imena, a vjerujem da ce i neki postotak prodaje zavrsiti u Lewisovom djepu.

Eto, to će biti i prilika svim onima kojima se ne sviđa Lewis da kupe igricu i rasture ga na stazi. :) Samo daj 50ak funti i radi što hoćeš. Hehehe. Ajde baš mi je drago, nek Lewis namlati lovu, uostalom tržište kapitala je takvo da se jednostavno mora iskoristiti taj bum njegove pojave i pokupiti kajmak. Za usporedbu, i jako je velik publicitet što će pridonijeti velikoj prodaji, i Englez je što je također veća pokrivenost no da si jedan..Španjolac recimo. ;)

BTW, Lewis je pokupio prilično obožavatelja, a i onih koji drže sredinu i drugu stranu. Svatko ima pravo na mišljenje, nema potrebe za kakvom ljutnjom, omalovažavanjem i sl.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

nisam ja to rekla...al ak neznaš čitat između redaka praktički su mu rekli da im nemora mazat oči jer znaju da ide zbog poreza[/quote]

Da je to razlog onda bi valjda otišao u Monaco kao svi drugi vozači i sportaši.
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

Dani je napisao/la:Da je to razlog onda bi valjda otišao u Monaco kao svi drugi vozači i sportaši.
švicarska je jednako ugodna kaj se tiče poreza, po pričanju kimija, alonsa , schumija
btw. sad sam skužila...ide tam gdi žive svjetski prvaci...hoće on to nama nekaj reći?? :-k
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Tema je zaključana zbog gore nastale situacije. Do rasčišćavanja situacije tema će biti zaključana, a nakon toga ponovo otključana.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

Bit će on prvak za 2-3 godine . sigurno. mali se pokazao vrlo dobrim i ne sumnjam da će se to ubrzo dogoditi.
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

nemam komentara na najnoviju izjavu hamiltona...da mu ne plaćaju dovoljno para :roll: i da ju mora na neki drugi način zaradit
http://www.manipef1.com/news/2007/index.php?id=2074
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

icegirl_no1 je napisao/la:nemam komentara na najnoviju izjavu hamiltona...da mu ne plaćaju dovoljno para :roll: i da ju mora na neki drugi način zaradit
A taj intervju je Coulthard dao jos po ljeti ako se ne varam. Izvuci cu jednu recenicu koja govori sama za sebe (u kojoj Coulthard usporeduje sebe na pocetku karijere sa Hamiltonom na pocetku karijere):
“When I started in formula one I was just happy to be racing. Money never came into the equation.”

p.s.nadam se da Hamiltonovi navijaci nece sada odmah poceti napadati icegirl i mene...samo je izneseno nesto sto je vec receno u novinama...
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

Piquet20 je napisao/la:
icegirl_no1 je napisao/la:nemam komentara na najnoviju izjavu hamiltona...da mu ne plaćaju dovoljno para :roll: i da ju mora na neki drugi način zaradit
A taj intervju je Coulthard dao jos po ljeti ako se ne varam. Izvuci cu jednu recenicu koja govori sama za sebe (u kojoj Coulthard usporeduje sebe na pocetku karijere sa Hamiltonom na pocetku karijere):
“When I started in formula one I was just happy to be racing. Money never came into the equation.”

p.s.nadam se da Hamiltonovi navijaci nece sada odmah poceti napadati icegirl i mene...samo je izneseno nesto sto je vec receno u novinama...
da, da, potpuno se slažem...a kolko znam plaća mu se povećavala konstantno tokom sezone
to je zato jer se tolko druži s berniem :badgrin:
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

to nije nikaj loše kaj čovjek hoće više para. pa zakaj nebi,i ja se na poslu trsim za veću plaću dok će neki reč da mi je i ova dovoljna(npr.). DC je to izjavio i bio je u pravu,al je sljedeće godine već tražio veću plaću!!!
a djelatnosti poput ovih se navode u ugovoru između vozača i momčadi tako da ja tu izjavu gledam tako. na neke od glavnih sponzora je pojedini vozač dužan izaći i reklamirati u ime momčadi,dok s druge strane može zarađivati pare od samo svojih sponzora(što se pak opet posebno regulira u ugovoru). schumi je imao ugovor jako dobar,tako da je uz ferrarijevu plaću zarađivao isto toliko od sponzora. vjerovatno nekaj slično ima i hamilton(a možda čak i daje postotak momčadi od vanjskih sponzorstava kao nadoknadu za uložen novac prije f1)
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

On se nema kaj žalit. Nek bu sretan kaj se u svojoj prvoj sezoni popel u tak dobru momčad. On je mogel testirat za njih sve do pojave prodrivea . pa tek onda tam vozit. tak da nek bu sretan . Izgleda da je pokupil pjesme žalnice od Alonsa.
slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

shrkec je napisao/la:On se nema kaj žalit. Nek bu sretan kaj se u svojoj prvoj sezoni popel u tak dobru momčad. On je mogel testirat za njih sve do pojave prodrivea . pa tek onda tam vozit. tak da nek bu sretan . Izgleda da je pokupil pjesme žalnice od Alonsa.
Ma ovo je zanjega odlićna sezona.....Naslov prvaka bio bi šlag na torti....No štaje tuje....Biće još puno prilika mlad je on još.....
1982 UCV 1919
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

Hamilton piše knjigu:
slika

:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
Odgovori