Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- shrkec
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
t
Njegov rad (Hamiltonov) se zaista nesmije umanjiti a pogotovo rezultat. Svaka čast. Ali se i slažem s dadom jer je kimi totalno zaslužil naslov.
Navijači Hamiltona će čekati maksimalno 3 godine
- vulshok
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
nisam ja to rekla...al ak neznaš čitat između redaka praktički su mu rekli da im nemora mazat oči jer znaju da ide zbog porezaHamilton je napisao/la:icegirl_no1 je napisao/la:a nisam ni ja baš sigurna u to kaj ti kažeš...sad su ga počeli napadat i njegovi domaći i mislim da su mu dobro rekliHamilton je napisao/la:neznam baš, više ga ljudi zna kao najboljeg rookie-a na svijetu, nego kao slavnu osobu koja se stalno vrti po medijima...
http://www.autosport.com/news/grapevine.php/id/63721
ok, ja samo hoću reć da ga svi znaju kao odličnog rookie-a, jer da nije bio odličan ove sezone, jel misliš da bi se oni obazirali na što je on otišao iz Engleske...
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Piquet20
- Svjetski prvak
Re: t
S obzirom na pokazano ove sezone, slazem se s time.shrkec je napisao/la:Njegov rad (Hamiltonov) se zaista nesmije umanjiti a pogotovo rezultat. Svaka čast. Ali se i slažem s dadom jer je kimi totalno zaslužil naslov.
Ali nikad se nezna...sjetite se samo primjera Petersona, G. Villeneuvea, Mossa...sve vozaci koji su odmah pokazali svoj veliki talent i jako cesto bili u samome vrhu, ali na kraju nikad nisu osvojili naslov svjetskog prvaka.

- Icy
- Svjetski prvak
Re: t
mislim da nitko u ovoj raspravi nije osporil hamiltonov talent(ak ste to zaključili, krivo ste zaključili) samo komentiramo kak nas živcira ta medijska eksponiranostshrkec je napisao/la:Njegov rad (Hamiltonov) se zaista nesmije umanjiti a pogotovo rezultat. Svaka čast. Ali se i slažem s dadom jer je kimi totalno zaslužil naslov.

- Icy
- Svjetski prvak
a, neeeeeeeeeeeee, potpuno si me krivo skužilLucky je napisao/la:Na njegovom mjestu napravio bih istu stvar a vjerujem i drugi vozači da su ove godinu toliko zaradili kao Hamilton.Jer ne radi se o maloj cifri a gle interesantno pa i Kimi živi u Švicarskoj pa sad mu to ''kao''nije pametan potez.icegirl_no1 je napisao/la: nisam ja to rekla...al ak neznaš čitat između redaka praktički su mu rekli da im nemora mazat oči jer znaju da ide zbog poreza
To što napiše jedan novinar svoje mišljenje ne znači da ostali misle isto.
Jel su Shumijevi navijači iz Njemačke prestali navijati za njega kad se on odselio u Švicarsku........ Nisu!
E ''Rihanna'' jel u tvojim očima Kimi drugačiji zato što ne živi u Finskoj?
Sigurno nije a običnim ljudima u Engleskoj nije važno gdje on živi nego kako vozi!
meni je čist svejedno gdi on živi, a vjerujem i ostalima, i kužim ga da se tam odselil al mi je dječje ponašanje da to neće priznati i da odlazi ''zbog privatnosti''
da, i kimi tam živi i on je rekel da je zbog poreza

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
osobno vjerujem da je razlog privatnost,a kao bonus će se radije odselit u švicarsku zbog poreza nego npr u hrvatsku. osnovna stvar na kojoj to svoje uvjerenje baziram je velik (enormno velik) pritisak engleskih medija. daleko od toga da u nekoj drugoj državi nema novinara,paparazza i ostalih,no to je puno,puno manje nego u vlastitoj državi. a kao primjer tako poznatih osoba ću navest recimo schumija-koji dođe na slapove krke i uslikaju ga jedne novine,vidi ga i prepozna stotinjak ljudi u cijelom danu,dok u njemačkoj on nemože hodat na ulici da oko njega ne skaće bar isto toliko svake sekunde i broje mu gutljaje kave,minute koliko je čitao novine itd. takve osobe posebno u svojim državama su mega zvijezde,dok su drugdje "samo" zvijezde. u španjolskoj nema osobe koja ne zna kako izgleda fernando alonso,u engleskoj hamilton itd. kod nas znaju samo osobe koje čitaju novine na stranicama rezerviranim za sport,oni koji prate formulu i oni koji su slučajno saznali,a to je nemali broj no raspoređen po cijeloj državi,tako da na pojedinom mjestu gdje se on pojavi prepozna ga jako mali broj ljudi. kao primjer toga bih naveo OT ivaniševića,kojeg kod nas malo tko da ga neće prepoznat a u švicarskoj gotovo nitko neće znat tko je on...
mislim da je ovo dovoljno dobar razlog da neki ne zamjeraju hamiltonu jer se seli u zemlju sportaša i poznatih
mislim da je ovo dovoljno dobar razlog da neki ne zamjeraju hamiltonu jer se seli u zemlju sportaša i poznatih

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Maji Hamilton će iglat igjice
Lewis Hamilton has signed a (US) $10m exclusive licensing deal to feature in his own videogame in the near future.
After a debut Formula One season in which he regularly spoke about learning circuits and attempting to develop his relationship with Fernando Alonso with the help of a PlayStation, the 2007 championship runner-up and rookie's deal is reportedly with American developer Electronic Arts and its EA Sports brand.
Lewis Hamilton has signed a (US) $10m exclusive licensing deal to feature in his own videogame in the near future.
After a debut Formula One season in which he regularly spoke about learning circuits and attempting to develop his relationship with Fernando Alonso with the help of a PlayStation, the 2007 championship runner-up and rookie's deal is reportedly with American developer Electronic Arts and its EA Sports brand.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
e tak se pare vrte!!!zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Maji Hamilton će iglat igjice

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Hehehe. Sudeći po kasnijim postovima - onim gdje je Lewis potpisao za EA - mislim da vise nikad nece igrati zajedno igrice jer ce se stalno vrtiti Lewisova na PS.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Pokušali su popravit odnose pa su igrali PlayStation.Sad neznam možda je Hamilton rasturao Alonsa pa se ovaj naljutio i za sve optužio momčadshrkec je napisao/la:zar se on nije tako probao pomiriti s alonsom tj. popraviti odnose . alonso to nije htio i hamilton je od tog poptuno odustao

Normalno je da mu sada sjeda sve vise i vise ugovora, sto sponzorskih sto drugih. Igrica će sigurno biti hit u Engleskoj (gdje je BTW BSA toliko jaka - borba protiv piratstva - iz osobnih kontakata sa nekiml ljudima tamo znam da je kultura u smislu sofwarea jako napredna) da ce igrica biti prodana u milion primjeraka. To je samo za prodaju imena, a vjerujem da ce i neki postotak prodaje zavrsiti u Lewisovom djepu.
Eto, to će biti i prilika svim onima kojima se ne sviđa Lewis da kupe igricu i rasture ga na stazi.

BTW, Lewis je pokupio prilično obožavatelja, a i onih koji drže sredinu i drugu stranu. Svatko ima pravo na mišljenje, nema potrebe za kakvom ljutnjom, omalovažavanjem i sl.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- Icy
- Svjetski prvak
švicarska je jednako ugodna kaj se tiče poreza, po pričanju kimija, alonsa , schumijaDani je napisao/la:Da je to razlog onda bi valjda otišao u Monaco kao svi drugi vozači i sportaši.
btw. sad sam skužila...ide tam gdi žive svjetski prvaci...hoće on to nama nekaj reći??

- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- Icy
- Svjetski prvak
nemam komentara na najnoviju izjavu hamiltona...da mu ne plaćaju dovoljno para
i da ju mora na neki drugi način zaradit
http://www.manipef1.com/news/2007/index.php?id=2074

- Piquet20
- Svjetski prvak
A taj intervju je Coulthard dao jos po ljeti ako se ne varam. Izvuci cu jednu recenicu koja govori sama za sebe (u kojoj Coulthard usporeduje sebe na pocetku karijere sa Hamiltonom na pocetku karijere):icegirl_no1 je napisao/la:nemam komentara na najnoviju izjavu hamiltona...da mu ne plaćaju dovoljno parai da ju mora na neki drugi način zaradit
“When I started in formula one I was just happy to be racing. Money never came into the equation.”
p.s.nadam se da Hamiltonovi navijaci nece sada odmah poceti napadati icegirl i mene...samo je izneseno nesto sto je vec receno u novinama...

- Icy
- Svjetski prvak
da, da, potpuno se slažem...a kolko znam plaća mu se povećavala konstantno tokom sezonePiquet20 je napisao/la:A taj intervju je Coulthard dao jos po ljeti ako se ne varam. Izvuci cu jednu recenicu koja govori sama za sebe (u kojoj Coulthard usporeduje sebe na pocetku karijere sa Hamiltonom na pocetku karijere):icegirl_no1 je napisao/la:nemam komentara na najnoviju izjavu hamiltona...da mu ne plaćaju dovoljno parai da ju mora na neki drugi način zaradit
“When I started in formula one I was just happy to be racing. Money never came into the equation.”
p.s.nadam se da Hamiltonovi navijaci nece sada odmah poceti napadati icegirl i mene...samo je izneseno nesto sto je vec receno u novinama...
to je zato jer se tolko druži s berniem

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
to nije nikaj loše kaj čovjek hoće više para. pa zakaj nebi,i ja se na poslu trsim za veću plaću dok će neki reč da mi je i ova dovoljna(npr.). DC je to izjavio i bio je u pravu,al je sljedeće godine već tražio veću plaću!!!
a djelatnosti poput ovih se navode u ugovoru između vozača i momčadi tako da ja tu izjavu gledam tako. na neke od glavnih sponzora je pojedini vozač dužan izaći i reklamirati u ime momčadi,dok s druge strane može zarađivati pare od samo svojih sponzora(što se pak opet posebno regulira u ugovoru). schumi je imao ugovor jako dobar,tako da je uz ferrarijevu plaću zarađivao isto toliko od sponzora. vjerovatno nekaj slično ima i hamilton(a možda čak i daje postotak momčadi od vanjskih sponzorstava kao nadoknadu za uložen novac prije f1)
a djelatnosti poput ovih se navode u ugovoru između vozača i momčadi tako da ja tu izjavu gledam tako. na neke od glavnih sponzora je pojedini vozač dužan izaći i reklamirati u ime momčadi,dok s druge strane može zarađivati pare od samo svojih sponzora(što se pak opet posebno regulira u ugovoru). schumi je imao ugovor jako dobar,tako da je uz ferrarijevu plaću zarađivao isto toliko od sponzora. vjerovatno nekaj slično ima i hamilton(a možda čak i daje postotak momčadi od vanjskih sponzorstava kao nadoknadu za uložen novac prije f1)
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Ma ovo je zanjega odlićna sezona.....Naslov prvaka bio bi šlag na torti....No štaje tuje....Biće još puno prilika mlad je on još.....shrkec je napisao/la:On se nema kaj žalit. Nek bu sretan kaj se u svojoj prvoj sezoni popel u tak dobru momčad. On je mogel testirat za njih sve do pojave prodrivea . pa tek onda tam vozit. tak da nek bu sretan . Izgleda da je pokupil pjesme žalnice od Alonsa.
1982 UCV 1919