Trenutno slušam
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Trenutno slušam
Jel se netko sjeća ove pjesme? Legenda.Mislim da i Button to sad sluša.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=27a7DAfI ... re=related[/youtube]
nisam znao gdje da ovo postavim, dali pod 'vjerovali ili ne', 'clipovi razni' al pošto je pjesma sam stavio ovdje.... tip je legenda, haha ... ne mogu doć k sebi od smjeha!

nisam znao gdje da ovo postavim, dali pod 'vjerovali ili ne', 'clipovi razni' al pošto je pjesma sam stavio ovdje.... tip je legenda, haha ... ne mogu doć k sebi od smjeha!

- Dani
- Legenda
Ova pjesma je potpora McLaren timu u nadolazećem gp vikendu.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- Dani
- Legenda
Nekim čudom naletio na ovo:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=93w4Gbbr ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=93w4Gbbr ... re=related[/youtube]

- Dani
- Legenda
Evo jedne koja odgovara Irskom štimungu danas:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=baFlfAH2 ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=baFlfAH2 ... re=related[/youtube]

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Amy Winehouse - Rehab (Rome's Tribute)
Lik je to odlično odradio.
Lik je to odlično odradio.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
heh, bas smo jucer to culi na radiju i komentirali kako je gay prepjevat zenske pjesme 

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Možda iz nekog primitivnog stajališta, da, ali ovako ne vidim razlog.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Armanini
- Svjetski prvak
ma to vise onako iz zajebancije..
i nije sve sto se kosi sa modernim poimanjem primitivno
btw, kad smo kod amy.. ne volim zenske pjevacice, a kamo li da bi koju slusao.. osim amy.. ona i pjesme su mi skroz odgovarale (mislim, jos mi odgovaraju)..
i nije sve sto se kosi sa modernim poimanjem primitivno

btw, kad smo kod amy.. ne volim zenske pjevacice, a kamo li da bi koju slusao.. osim amy.. ona i pjesme su mi skroz odgovarale (mislim, jos mi odgovaraju)..
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ja bih se ovak na prepad mogao sjetiti nekoliko pjesama, a da nije muški vokal. Recimo Adele ima čist ok pjesme (barem one energičnije), no ne bih baš ni jednu pjevačicu posebno izdvajao po svim nj. pjesmama, eventualno izdvojio po pjesmi ili dvije. Ne podcjenjujem žene samo slušam glazbu koja nije u njihovom stilu, dok Sandra Nasic iz Guano Apes, je više anomalija nego pravilo.
A što se tiče Vinskekuće ili Kućesvihporoka... . nju nisam slušao ni po kojoj osnovi, od same glazbe pa tim manje što me ne imponiraju "drogaši" koji briju da furaju neki svoj film i ekstra element, a zapravo su samo jadni. Čak ni Rehab mi nije tako dobra pjesma, ali sviđa mi se u Romovoj izvedbi.
Domaću glazbu uopće ne slušam, no jedino koga mogu poslušati i ok mi je (barem ono starije), a to je Colonia. Čudo, ali žena.
P.S. Više je gej kad muško prepjeva mušku pjesmu.
A što se tiče Vinskekuće ili Kućesvihporoka... . nju nisam slušao ni po kojoj osnovi, od same glazbe pa tim manje što me ne imponiraju "drogaši" koji briju da furaju neki svoj film i ekstra element, a zapravo su samo jadni. Čak ni Rehab mi nije tako dobra pjesma, ali sviđa mi se u Romovoj izvedbi.
Domaću glazbu uopće ne slušam, no jedino koga mogu poslušati i ok mi je (barem ono starije), a to je Colonia. Čudo, ali žena.

- Kenny
- Legenda
Pogledaj da je većina ljudi koji se bave glazbom i da su ju radili odlično da su se ti ljudi drogirali, ili pili alkohol, tako da na njih droga, a ni alkohol nisu loše utjecali bar što se tiče glazbe. Zanemari njihov privatni život, ako ti se sviđa nečij glazba slušaj ju, a ako je loša nemoj i oni su ljudi ko i mi tako da nisu savršeniZweki je napisao/la:Ja bih se ovak na prepad mogao sjetiti nekoliko pjesama, a da nije muški vokal. Recimo Adele ima čist ok pjesme (barem one energičnije), no ne bih baš ni jednu pjevačicu posebno izdvajao po svim nj. pjesmama, eventualno izdvojio po pjesmi ili dvije. Ne podcjenjujem žene samo slušam glazbu koja nije u njihovom stilu, dok Sandra Nasic iz Guano Apes, je više anomalija nego pravilo.

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Samo sam čekao da se ti padobranom spustiš. Kao što napisah, ni po kojoj osnovi, od glazbe pa nadalje. I znaš kaj? Ako ti platim kartu za koncert, očekujem da to i odradiš na visini zadatka. A ti veličaj čiju god genijalnost hoćeš, samo se nemoj boriti sa vjetrenjačama, ili barem ne onim pogrešnim.Kenny je napisao/la:Pogledaj da je većina ljudi koji se bave glazbom i da su ju radili odlično da su se ti ljudi drogirali, ili pili alkohol, tako da na njih droga, a ni alkohol nisu loše utjecali bar što se tiče glazbe. Zanemari njihov privatni život, ako ti se sviđa nečij glazba slušaj ju, a ako je loša nemoj i oni su ljudi ko i mi tako da nisu savršeniZweki je napisao/la:Ja bih se ovak na prepad mogao sjetiti nekoliko pjesama, a da nije muški vokal. Recimo Adele ima čist ok pjesme (barem one energičnije), no ne bih baš ni jednu pjevačicu posebno izdvajao po svim nj. pjesmama, eventualno izdvojio po pjesmi ili dvije. Ne podcjenjujem žene samo slušam glazbu koja nije u njihovom stilu, dok Sandra Nasic iz Guano Apes, je više anomalija nego pravilo.

- Kenny
- Legenda
koji ti je qurac smiri se malo nije dobro za zdravljeZweki je napisao/la:
Samo sam čekao da se ti padobranom spustiš. Kao što napisah, ni po kojoj osnovi, od glazbe pa nadalje. I znaš kaj? Ako ti platim kartu za koncert, očekujem da to i odradiš na visini zadatka. A ti veličaj čiju god genijalnost hoćeš, samo se nemoj boriti sa vjetrenjačama, ili barem ne onim pogrešnim.

jebiga nisam dobro pročito, sad sam shvatio da ti se nesviđa njena glazba.
EDIT:
Jel ovo za kartu za koncert misliš što nije u Beogradu znala otpjevat?

- Armanini
- Svjetski prvak
damn 
ne bi se umjesao med vas dva nikako
ovo ostalo sto ste se uhvatili.. (ustvari ne kuzim bas sto tocno, al osjecam da je to neka vas povijest
glazba i poroci su ruku pod ruku oduvijek.. droga je nekad sluzila kao inspiracija, znamo svi koliko bandova, dok je drugi aspekt normalno nacin zivota koji nosi to silno bogatsvo..
ja to nekako objasnjavam da dodju do odredjene granice kada im u zivotu "obicne" stvari ne predstavljaju vise dovoljno zadovoljstva, u smislu da im treba dodatni gas da proguraju dan..
ima iznimaka, poput jednih i jedinih (meni osobno br1) maidena koji su eto u poodmaklim godinama, sviraju preko 30 godina, a u formi su da se mozemo svi mi tu sakrit..
kao kontrast tu su stonsi gdje je keith ili jager rekao da ce si oduzet zivot jer nema vise smisla zivjet posto na svijetu nema vise dobre koke..

ne bi se umjesao med vas dva nikako

upravo je takav i moj stav..ne bih baš ni jednu pjevačicu posebno izdvajao po svim nj. pjesmama, eventualno izdvojio po pjesmi ili dvije. Ne podcjenjujem žene samo slušam glazbu koja nije u njihovom stilu
ovo ostalo sto ste se uhvatili.. (ustvari ne kuzim bas sto tocno, al osjecam da je to neka vas povijest

glazba i poroci su ruku pod ruku oduvijek.. droga je nekad sluzila kao inspiracija, znamo svi koliko bandova, dok je drugi aspekt normalno nacin zivota koji nosi to silno bogatsvo..
ja to nekako objasnjavam da dodju do odredjene granice kada im u zivotu "obicne" stvari ne predstavljaju vise dovoljno zadovoljstva, u smislu da im treba dodatni gas da proguraju dan..
ima iznimaka, poput jednih i jedinih (meni osobno br1) maidena koji su eto u poodmaklim godinama, sviraju preko 30 godina, a u formi su da se mozemo svi mi tu sakrit..
kao kontrast tu su stonsi gdje je keith ili jager rekao da ce si oduzet zivot jer nema vise smisla zivjet posto na svijetu nema vise dobre koke..
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Veoma si pronicljiv, skoro pa bih te zvao Mentalist.Kenny je napisao/la: koji ti je qurac smiri se malo nije dobro za zdravlje![]()
jebiga nisam dobro pročito, sad sam shvatio da ti se nesviđa njena glazba.
EDIT:
Jel ovo za kartu za koncert misliš što nije u Beogradu znala otpjevat?ako je to slažem se da nije u redu i ja sam uzeo kartu za koncert od Metallice kad su prvi put trebali bit u Zagrebu, pa su otkazali i nisam dobio novac nazad i šta da radim, a ničiju genijalnost nisam veličo niti mi je namjera jer o njoj neznam skoro ništa

Armanini, sjetio sam se jedne pjevačice čije pjesme su mi super i to odreda, barem na albumu koji ja imam. Jem tj. Jemma Griffiths.

- lux007
- Rezervni vozač
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hSu7UZ3L ... h_response[/youtube]

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Jesu u koncertnoj formi,ali zadnji album od njih mi je takva katastrofa da se to ricima ne moze opisat.Ko voli,samo naprid,ja san pokusa 3 puta i...bolje bi ispalo da su snimili vitar kako puse.Armanini je napisao/la: ima iznimaka, poput jednih i jedinih (meni osobno br1) maidena koji su eto u poodmaklim godinama, sviraju preko 30 godina, a u formi su da se mozemo svi mi tu sakrit..
..

Trenutno:
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
1982 UCV 1919
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Darkness rises when silence dies
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Novi album I'm With You od Red Hot Chili Peppersa. Privikavam se, privikavam... . Još od Stadium Arcadium.