MICHAEL SCHUMACHER

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: MICHAEL SCHUMACHER

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

jaki je napisao/la: Ti si taj koji "sere" ;)
a koliko ja pamtim nije bio blag prema bratu jer je oduvjek bio u sijeni svog starijeg brata. Kad bi zaostajao za krug za starijim bratom a toga je bilo često puta za vidjet, na plavu zastavicu ga nebi korektno propustio nego se trudio uvjek ga zadržat koju sekundu i izvan staze se baš nisu slagali a danas mu se uvlači u guzicu i nagađa kako će on vozit, zato kažem da 'sere kvake'. Vjerojatno bi se rado i on vratio samo nema gdje a ko bi ga uopće gledao!
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

Ćale od Lewisa je napisao/la: a koliko ja pamtim nije bio blag prema bratu jer je oduvjek bio u sijeni svog starijeg brata. Kad bi zaostajao za krug za starijim bratom a toga je bilo često puta za vidjet, na plavu zastavicu ga nebi korektno propustio nego se trudio uvjek ga zadržat koju sekundu i izvan staze se baš nisu slagali a danas mu se uvlači u guzicu i nagađa kako će on vozit, zato kažem da 'sere kvake'. Vjerojatno bi se rado i on vratio samo nema gdje a ko bi ga uopće gledao!
Ma znam da je Ralph drugčija "sorta" vozača (on je tu bio isključivo radi para), ali mislim da griješiš da se ne slažu. Oni su jednostavno dva različita svijeta, pa se niti ne druže previše privatno,a da je barem Michael korektan prema bratu pokazali su brojni primjeri (otkupio njegov ugovor da može prijeći u Williams, više puta ga savjetovao što ovaj na svoju kasniju žalost nije uvijek poslušao...)
Ono što sam zapravo i prije htio raći da se slažem da je Ralph malo govance, razmažena plačipička itd.., ali to je njegov karakter, a kao F1 vozač bio je sasvim solidan.
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

Oduvijek su mi mid-season promjene podizale zanimanje, pogotovo u jačim momčadima, šteta samo kad je nesreća razlog za iste. Osobno sam se nadao da će uletiti jedan od Ferrarijevih test vozača jer s guštom bih popratio kako bi se snašli. Schumija sam pak gledao 34 godine (ili se samo činilo tako od silne dosade :)) i štogod napravi neće mi biti toliko zanimljivo. Ako bude (karikiram) drito zadnji bit će mi neugodno zbog njega, ako bude solidan bit će najdosadnije, ako pobijedi sve utrke do kraja - i to sam već previše puta vidio :)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

130R je napisao/la:... A testiranja u F60 koja su zatražili iz Ferrarija ja im nebi dopustio, ako je mogao Algersuari koji nikad prije nije vozio nikakav F1 bolid, bez testiranja doći na utrku, onda može i Schumacher.
Williams je i službeno obznanio da se protivi testiranju Schumachera sa F60. Na kraju krajeva, da su se svi i timovi složili/dopustili testiranje sa F60 opet bi FIA trebala dati zeleno svjetlo...
Link
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumacher neće voziti F60 prije Valencije!

KLIK

Williams se protivi tome!Pa koji su oni moroni ne mogu vjerovat i to se samo oni protive...pa kak su takvi...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

luka_kimi je napisao/la:Schumacher neće voziti F60 prije Valencije!

KLIK

Williams se protivi tome!Pa koji su oni moroni ne mogu vjerovat i to se samo oni protive...pa kak su takvi...
Red Bull i Torro Rosso su također protiv toga. Zahtijev koji su oni poslali da bi se Alquersuariju omogućilo testiranje je bilo odbijeno, stoga, zašto bi bilo dozvoljeno Schumacheru!? Pošteno!
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ma kako god tko gleda na to, ne bi se trebala mjenjati pravila..
ono sto se treba mjenjati su pravila vezana za testiranje - timovi bi mogli tazvijati bolid 24/7 cijele godine.. to je nekako logicno u tehnoloski najnaprednijem sportu..
rFactor F1 HR server Info
slika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Kako nam Schumi stoji nema nekih novina u vezi testiranja.
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

gringo73 je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Schumacher neće voziti F60 prije Valencije!

KLIK

Red Bull i Torro Rosso su također protiv toga. Zahtijev koji su oni poslali da bi se Alquersuariju omogućilo testiranje je bilo odbijeno, stoga, zašto bi bilo dozvoljeno Schumacheru!? Pošteno!

schumacher i jamie bi trebali imati isti tretman :?
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

almeida je napisao/la: schumacher i jamie bi trebali imati isti tretman :?
Pa i imaju. ;)
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ovako je posteno,svi su jednaki,svoje nagrade za 7 titula schumi je dobio i ne
treba da ima beneficije nikakve,nek u petak odvozi maximalno i to je to...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Neki dan sam čitao intervju s Norbertom Haugom koji kaže da bi Schumacher trebao dobiti taj test sa F60 i da bi ga Jaime dobio isto da je njegova momčad to tražila. Sad ko koga tu pravi budalom ne znam, ali Schumacher treba imati isti tretman ko bilo koji drugi vozač.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Izgleda da gazda ne bude vozio ( trenirao) ovaj vikend. Navodno ima problema s vratom. :|
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

almeida je napisao/la:schumacher i jamie bi trebali imati isti tretman :?
To testiranje je potrebnije Alguersariju nego Schumacheru ;)
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Vrhy
Navijam za: M. Schumacher i Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Vrhy »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Ralf sere kvake, ispo je iz F1 jer mu nijedna momčad nije više htjela ponudit ugovor jer su vidjeli da u njemu nema potencijala jer je imao jedno vrijeme BMW Williams bolid koji je bio jako dobar i vidjelo se po tome što je Montoya radio dar mar s tim bolidom i postavljao rekorde na stazama i borio se u ludim dvobojima s Schumiem. Dok je za to vrijeme Ralf spavo u istom bolidu i borio se tamo negdje za 8. mjesto. Isti slučaj 2005 i 2006 s Alonsom i Fiskiom, dok je jedan radio dar mar drugi spava.
Ralf Scumacher je skroz u pravu.... Michael Schumacher ce ih sve zeznut sad..... Niko mu nece nista moc.....
slika
Michael Schumacher is The Best F1 Driver Forever..... ;)
Vrhy
Navijam za: M. Schumacher i Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Vrhy »

Scuderia je napisao/la:
GT-R je napisao/la:
Ček, šta on to vozi? F2008?
Jel ima di kakav video? :D

EDIT: mislim na video s testiranjima

F2007 ;)
Ne vozi F2007.....
slika
Michael Schumacher is The Best F1 Driver Forever..... ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Vrhy je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
GT-R je napisao/la:
Ček, šta on to vozi? F2008?
Jel ima di kakav video? :D

EDIT: mislim na video s testiranjima

F2007 ;)
Ne vozi F2007.....
vozi vozi... ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Preko posla pišem post ... katastrofa ... ali nemogu ne prokomentirat pa makar na brzinu . Super mi je drago vidjeti ponovo majstora na djelu i sigurna sam da će nas ostaviti bez daha , ali testiranja su bez veze , usporedbe s vremenima Felipea isto jer bolidi nemaju veze jedan s drugim ( stručnjak zvjerko može potvrdit ! ) , izuzimanje Schumija iz pravila da su testiranja zabranjena su totalna glupost i slažem se sa timovima koji su protiv Williams , Red Bull i sl. Ništa od toga njemu ne treba već u petak će pokazat što vrijedi on , a šta on + Todt + Brawn . obožavam Shumija on je razlog zašto sam počela gledati f1 i znam da će mi srce kucat 300 s mista kad budem gledala kvale , ali isto jedva čekam da se Felipe vrati jer je u vrhuncu forme i oduševio me kad sam pročitala da je prvo pitanje bilo tko je pobjedio :thumbup:
... Forza Massa ...
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Evo i mog komentara... drago mi je da se vraća bar privremeno jer mislim da je otišao prerano ali mi nikako nisu drage okolnosti (Massa) - kao ni svima vama. Što se testiranja tiče - problem se ipak nemože trpati u isti koš sa Alquersuariem. Schumacher je stari prekaljeni driver koji se nije utrkivao par godina i samo testiranje F60 mu ne bi pomoglo vratiti se u đir što se samog utrkivanja tiče, više je u pitanju navikavanje na bolid, gume... što je njemu puno lakše zbog iskustva ali mu neće donijeti osjećaj utrkivanja protiv drugih vozača (koji Alquersuari ima) stoga mislim da testiranje tj razlog za testiranje sa aktualnim bolidom je ipak preveliki ustupak. Da ne govorimo o njegovim sposobnostima razvoja bolida i komunikacije sa inženjerima... takva vrsta testiranja je potrebnija rookieu koji nikad prije nije vladao ni približno kapacitetnim bolidom. Ali da mu treba testiranja sa nečim sličnim - svakako treba jer nije u pitanju vozilica koju treba samo voziti u krug već izvući sve iz nje za šta je sposobna ili bi trebala biti, a za to treba treninga. Iskreno, na slijedećoj utrci ne očekujem da završi u bodovima i neću biti razočaran ali Spa - koji bod bi se mogao osvojiti. O postolju ili pobjedi neću puno pričati jer to su ipak osobne želje koje nemaju puno doticaja sa stvarnošću za sada, dok ne vidimo koliko se stvarno "opustio" neutrkivanjem...

@ Ferrari4ever - evo potvrđujem :D i zahvaljujem što cjeniš moje mišljenje ...
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Šef kaže da je planirao dovesti Schumija i prije Massine nesreće.
Hmm..nisam baš sigurna da mu vjerujem. :?

A Schumi još mora proći medicinske pretrage, kaže da je izgubio 3 kile i da bilda da mu se vrate mišići. :D
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

takodjer.. nakon prvih spekulacija navodno je schumijev menadjer odmah u startu izjavio da ne postoje nikakve sanse ni za samu pomisao pa eto..
a tko zna kako se stvari zapravo odvijaju..

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

da nije to sve igra pa da zaista on ne vozi, a toliko karata prodano zbog njega?
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

sve je to sumnjivo:)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ovi Montezemolo puno ser... ako će netko upropastit Ferrari i učinti ga neozbiljnim i punim špekulacija to je on . Ja mislim da se stari Enzo vrti u grobu. ove izjave mu stvarno ne trebaju . Sad kad vidiš u Valenciji vidiš Massa u bolidu Schumi sa sluhama na ušima šetka se po boksovima !Što kaže bibi " sve je to sumljivo ! "
... Forza Massa ...
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ferrari4ever je napisao/la:Ovi Montezemolo puno ser... ako će netko upropastit Ferrari i učinti ga neozbiljnim i punim špekulacija to je on . Ja mislim da se stari Enzo vrti u grobu. ove izjave mu stvarno ne trebaju . Sad kad vidiš u Valenciji vidiš Massa u bolidu Schumi sa sluhama na ušima šetka se po boksovima !Što kaže bibi " sve je to sumljivo ! "
Sumnjam da će Massa 4 sedmice nakon operacije glave sjesti u F1 auto. Oporavak će trajati malo duže.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma meni se sve nekako cini da ce shumi voziti do kraja sezone ako bude htio.. neznam bas da bi mu se "dalo# spremat, testirat, riskirat tu ozljedu vrata za dvije trke, i kada pocne trka, pa kad mu se vrati uzitak.. tko ce ga vise maknut :)

barem se tako nekako nadam..
slika
Zaključano