Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A nemozes bas ni reci da je brz. Vidjet cemo na kraju trke kako ce biti.dmarijon je napisao/la:Mclaren kanta? hm...
oke mi je da se bore, ali su pretjerivali obojica... a bojao sam se pereza, mlad je, nema jos iskustva..... ali svka mu cast...King iCool je napisao/la:Solidan rezultat danas ali nekako imam osjećaj da je moglo biti još bolje da ovi iz boxa naprave red na stazi. Izgubili su i Perez i Button oko 5-6sec u međusobnoj borbi...a možda i više...Zbog toga mi se ne sviđa Writmaš i njegova politika.
Definitivno su ih najviše pokazivali! Baš sam razmišljao da bi nam sponzori za ovu trku trebali 50 posto vise love datiKing iCool je napisao/la:Perez je danas bio ma of the race, nitko nije toliko akcije imao kolko on. Čak mislim da je Mclaren bio najviše u kadru danas.
Možda i pretjerana? Meni je nekoliko puta tokom utrke srce stalo.Kao da sam vidio duha.Matt_77 je napisao/la:danas nisam ništa očekivao, kad ispalo super...još update u Španjolskoj i valjda će bit malo sreće i za nas...kaj se trke tiče, zaaakon borba, možda i pretjerana jer sam imao osjećaj da ni pod koju cijenu ne puštaju jedan drugog...jedino šteta kaj Jensonu gume nisu izdržale pa je morao 4. put u box...sve u svemu, meni naj utrka sezone za McLaren
i meni je bome herc otkazao, ali volim borbe..... bojao sam se da perez nece pretjerati, mlad je i jos mu iskustva fali....King iCool je napisao/la:Možda i pretjerana? Meni je nekoliko puta tokom utrke srce stalo.Kao da sam vidio duha.Matt_77 je napisao/la:danas nisam ništa očekivao, kad ispalo super...još update u Španjolskoj i valjda će bit malo sreće i za nas...kaj se trke tiče, zaaakon borba, možda i pretjerana jer sam imao osjećaj da ni pod koju cijenu ne puštaju jedan drugog...jedino šteta kaj Jensonu gume nisu izdržale pa je morao 4. put u box...sve u svemu, meni naj utrka sezone za McLaren
Pogled na ljestvicu odaje dojam da su mclarenovci u crvenom.Toon je napisao/la:Tako se to treba raditi na početku sezone, svaka čast i timu i vozačima iako je Button malo pizdio...nadam se da se u mercedesu crvene...
Nisu još, ali se nadam da će uskoro biti i to (rocket red majice za pobjedu)Dani je napisao/la:Pogled na ljestvicu odaje dojam da su mclarenovci u crvenom.Toon je napisao/la:Tako se to treba raditi na početku sezone, svaka čast i timu i vozačima iako je Button malo pizdio...nadam se da se u mercedesu crvene...