18.Sunderland 30
19.Newcastle 28
20.AV 16
Tako izgleda borba za Europu ? Ha Toon

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
bit ću fin, pristojan i kulturan...pa ti neću napisati što mislim na ovu petokolonašku, podmuklu, mučku, bezobraznu, podlu, jadnu, pokvarenu, smrdljivu provokaciju..."kada umrem reći ću onome gore na porti da sam navijač Newcastla - kada vidi koji pakao sam prolazio u životu garantirano mi je mjesto u raju, odmah s desna do šefa...Scuderia je napisao/la:17. Norwich 31
18.Sunderland 30
19.Newcastle 28
20.AV 16
Tako izgleda borba za Europu ? Ha Toon
![]()
Toon je napisao/la: bit ću fin, pristojan i kulturan...pa ti neću napisati što mislim na ovu petokolonašku, podmuklu, mučku, bezobraznu, podlu, jadnu, pokvarenu, smrdljivu provokaciju..."kada umrem reći ću onome gore na porti da sam navijač Newcastla - kada vidi koji pakao sam prolazio u životu garantirano mi je mjesto u raju, odmah s desna do šefa...
griješite kolega...ove godine nije bilo nikakve priče...samo puno bezveze potrošenih novaca i kupnje igrača koji ti ne trebaju....i ja sam nažalost navijao i vidio da ćemo ispasti...no sada je napokon došao "normalan" trener koji bi mogao posložiti ovo sve...šanse su nam male, nikakve i beznačajne i samo je zbog toga žao, ali ako ispadnemo (a vjerojatno hoćemo) biti će to apsolutno zasluženo zbog dugogodišnje prosticucije ovog kluba....Scuderia je napisao/la:Pff, svake godine ista prica, ista pjesma, isti stihovi, a na kraju... nista.
Mozda bi bilo bolje da odete jedan rang nize, kao i AV.
Ovo je samo mucenje.
Toon je napisao/la:
griješite kolega...ove godine nije bilo nikakve priče...samo puno bezveze potrošenih novaca i kupnje igrača koji ti ne trebaju....i ja sam nažalost navijao i vidio da ćemo ispasti...no sada je napokon došao "normalan" trener koji bi mogao posložiti ovo sve...šanse su nam male, nikakve i beznačajne i samo je zbog toga žao, ali ako ispadnemo (a vjerojatno hoćemo) biti će to apsolutno zasluženo zbog dugogodišnje prosticucije ovog kluba....
Ne pitaj ništaAlonso-champ je napisao/la:Vučekako tvoji..gdje su sta su?
Scuderia je napisao/la:Bit il ne bit u srijedu
E moj schumy onakvoj pljački se radovati.Schumy.d je napisao/la:Scuderia je napisao/la:Bit il ne bit u srijedu![]()
Činjenica je da je suđenje bilo katastrofalno, ali činjenica je isto tako da je Vidal zaslužio drugi žuti u 48. minuti, a nitko ni ne spominje taj detalj.Chuck Norris je napisao/la: E moj schumy onakvoj pljački se radovati.
Ajde budi realan malo... To se dogodilo poslije nedosuđenog rugog žutog Vidalu.Scuderia je napisao/la:Casemiro drugi zuti. Vec vadi zuti, no onda ga vraca nazad jer je vec imao zuti.
I jos puno toga.
Respekt.
A Casemiro nije zaslužio za ona dva starta u 1.poluvremenu dva žuta.Schumy.d je napisao/la:Činjenica je da je suđenje bilo katastrofalno, ali činjenica je isto tako da je Vidal zaslužio drugi žuti u 48. minuti, a nitko ni ne spominje taj detalj.Chuck Norris je napisao/la: E moj schumy onakvoj pljački se radovati.
Nakon toga bi utakmica bila riješena, nebi bilo niti penala, niti govora o crvenom kartonu, niti produžetka, niti ničega.
A činjenica je i da je Real u dvije utakmice pokazao više i zasluženo prošao.